MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
19.03, 11:38
44
+4 °С
Вітер: 0 м./с., Півд
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендарМагазин
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Новини

У Києві хочуть запустити "швидку допомогу" на мотоциклах

У Києві хочуть запустити
В Україні розпочинають реалізацію проекту "Екстрена допомога на мотоциклах", в якості пілотного міста обрали Київ, де існують проблеми з часом приїзду до пацієнта через затори на дорогах. Про це повідомили на офіційному сайті Всеукраїнського союзу парамедиків.

"З практики роботи на "швидкої допомоги" ми знаємо, що, на жаль, вчасно доїхати до пацієнта на автомобілі складно, особливо в центральній частині міста. На це впливають недотримання правил дорожнього руху водіями і пробки на дорогах. В результаті "швидка" занадто довго їде на виклик, що часто стає фатальним для пацієнта. У середньому В Києві "швидка" приїжджає за 25 хвилин. Цей час можна зменшити в 3-4 рази, використовуючи мотоцикли. Це зрозуміють люди, які відчули на власному досвіді трагічні наслідки запізнілого приїзду карети медиків", - йдеться в повідомленні.

На мотоциклі до пацієнта буде виїжджати доктор, якщо йому необхідна допомога, пасажиром двоколісної "швидкої" може стати фельдшер. Для купівлі медикаментів і палива планують залучати спонсорські кошти, а послуга для пацієнтів буде повністю безкоштовною.

Як стверджують пара медики, для "швидкої" ідеально підійде мотоцикл Honda CBF600S. Всього для старту "швидкої" на мотоциклах потрібно близько 250 тисяч гривень.

Перший мотоцикл "швидкої допомоги" виїде на київські дороги вже в квітні 2017 року. Спонсорам, які готові зробити пожертвування на покупку устаткування і транспорту, зможуть особисто переконатися в ефективності проекту, безкоштовно отримавши допомогу від медика на мотоциклі.

Подібні проекти для надання медичної допомоги своєчасно вже працюють в таких розвинених країнах світу, як Німеччина, Австрія, Угорщина, Туреччина, Австралія, Англія, Польща і ряд інших.

1
like
good
bad
shockingly
1
Фото 1/2
Джерело: rbc.ua
07.06.2016 р., переглядів: 3218
Подібні новини

Британець зібрав будинку літаючий мотоцикл Британець зібрав будинку літаючий мотоцикл

МОТОвечірка в Docker pub МОТОвечірка в Docker pub

Yamaha додасть мотоциклів більше автономності Yamaha додасть мотоциклів більше автономності

Samsung вбудувала дисплей мотоцикл Samsung вбудувала дисплей мотоцикл

Модифікований скутер для інвалідів потрапив до Книги рекордів Гіннесса Модифікований скутер для інвалідів потрапив до Книги рекордів Гіннесса

Коментарі2
Avatar vaclav
vaclav 08.06.2016 р.
Да яка cbf600... cb125 - саме воно.
Avatar AKSU
AKSU 22.06.2016 р.
Уже ездил до войны одно время "Борис" на мотах. 2 или 3 мото-скорых у него было. Интересно, где они сейчас?
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті