MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
29.03, 12:12
11
+11 °С
Вітер: 0 м./с., Схід
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Новини

Kymco зняла завісу таємниці з нового максискутера АК 550

Kymco зняла завісу таємниці з нового максискутера АК 550
Тайванський виробник нещодавно ознайомив широку публіку з новим максискутером Kymco AK 550. Новинка була оснащена 550-кубовим інжекторним двигуном, потужність якого становить 53 кінські сили, а крутний момент – 55 Нм. Отже, у плані технічних характеристик подібна модель перевершила одного зі своїх конкурентів – Yamaha T-Max. Нагадаємо, що «японець» тривалий час був найшвидшим представником сегмента.

Силовий агрегат, розроблений фахівцями Kymco, може працювати в дощовому і полносильном режимах (Rain і Normal). У компанії підкреслили, що кожен з них забезпечує плавну віддачу, а також повноцінне зчеплення з дорожнім покриттям в різних умовах.

АК 550, крім усього іншого, може похвалитися збільшеним багажником. В ньому вистачить місця для двох мотошоломів і невеликої поклажі. Більш того, максискутер обзавівся відсіком для дріб'язку, розміщеним у передній частині обтічника, і розеткою для підзарядки гаджетів.

До відмітних особливостей моделі належить і нова конструкція задньої підвіски. Справа в тому, що її укомплектували горизонтальним моноамортизатором і полегшеним корпусом варіатора. Новинка отримала в своє розпорядження гальмівну систему Brembo, а також легку і сучасну антиблокувальну систему Bosch 9.1.

Kymco АК 550 стартової версії оснащується регульованими вітровим склом, кермом з підігріванням, ергономічним сидінням і кнопкою Push-Start.

Коли максискутер потрапить на конвеєр, на даний момент невідомо. Те ж саме стосується і його вартості. За попередньою інформацією, за нього потрібно буде заплатити приблизно 10 тисяч доларів.
like
good
bad
shockingly
Фото 1/1
Джерело: MotoBikeCar
24.10.2016 р., переглядів: 2079
Подібні новини

Honda City Adventure 2017 - ближче до виробництва? Honda City Adventure 2017 - ближче до виробництва?

Peugeot представив три нових скутера Peugeot представив три нових скутера

Концепт максі скутера Mercedes AMG XTR-1 Концепт максі скутера Mercedes AMG XTR-1

Yamaha випустить TMAX530 з інвертованій виделкою Yamaha випустить TMAX530 з інвертованій виделкою

Новий 150-кубовий скутер від Yamaha Новий 150-кубовий скутер від Yamaha

Коментарі4
Avatar Sovenko
Sovenko 25.10.2016 р.
С каких это про Тайванськое "качество" стало лучше Японского ?
Avatar maxiscooter
maxiscooter відповів для Sovenko 26.10.2016 р.
Перечитал 2 раза - где вы увидели претензию на качество выше японского ??? Про характеристик нашел, про качество - нет. У тайваньцев свой и довольно высокий уровень качества. Наличие японских дилеров у ВСЕХ тайваньских производителей мото-техники - отличное этому факту подтверждение.
Avatar L_rider
L_rider відповів для maxiscooter 10.11.2016 р.
Если "соревнуется" с Т-максом - значит замахивается на великую четверку. А конкурировать ему надо с Вайпером и другим китай - промом.
Avatar maxiscooter
maxiscooter відповів для L_rider 10.11.2016 р.
Конкурировать с "гадюкой" (так умно назвали марку одесские предприниматели) ему точно не надо. Пусть вайпер конкурирует. Тайваньская "пятерка" хорошо конкурирует с японцами и европейцами.
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин