MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
27.04, 22:51
44
+14 °С
Вітер: 2 м./с., Схід
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Новини

Двоколісний ексклюзив: Aston Martin представив найдорожчий мотоцикл у світі (фото)

Двоколісний ексклюзив: Aston Martin представив найдорожчий мотоцикл у світі (фото)
facebook twitter email
Теги:  Мотоцикли
Aston Martin AMB 001 Pro — друга двоколісна модель британської марки. Спортбайк коштує понад 100 тисяч євро та буде випущений лімітованою серією. Це покращена версія першого мотоцикла британської марки. Її подробиці розкрили на офіційному сайті Aston Martin.

Новий Aston Martin AMB 001 Pro випустять лімітованою серією з 88 одиниць. Вартість спортбайка не розголошують, але відомо, що він буде дорожчим за стандартний AMB 001, який продавали за 108 000 євро. У будь-якому випадку, це найдорожчий мотоцикл у світі. Постачання клієнтам заплановано на четвертий квартал 2023 року.

Як і попередник, Aston Martin AMB 001 Pro створений у співпраці з британською компанією Brough Superior, яка випускає мотоцикли вже понад 100 років. Байк Aston Martin відрізняється яскравим футуристичним дизайном. В AMB 001 Pro змінено передній, бічні та задній обтічники, а також встановлені карбонові спойлери — все це покращило аеродинаміку.

Дизайн обтічників виконаний у дусі суперкара Aston Martin Valkyrie. Усі 88 мотоциклів будуть зеленими: їх забарвлять у кольори команди Aston Martin у "Формулі-1" та інших гоночних серіях.

Новий Aston Martin AMB 001 Pro зберіг 1,0-літровий двигун V2 із турбонаддувом, але його потужність підняли зі 180 до 228 к. с. Спортбайку вагою 175 кг цього більш ніж достатньо.
1
like
1
good
bad
shockingly
Фото 1/4
Джерело: focus.ua
28.11.2022 р., переглядів: 7378
Подібні новини

XIDEA XCELL хоче стати першим водневим мотоциклом на ринку XIDEA XCELL хоче стати першим водневим мотоциклом на ринку

Energica презентувала електроцикл із рекордним запасом ходу 420 кілометрів Energica презентувала електроцикл із рекордним запасом ходу 420 кілометрів

Представлений електричний круїзний мотоцикл Mazout із запасом ходу 350 км. Представлений електричний круїзний мотоцикл Mazout із запасом ходу 350 км.

Перший в світі мотоцикл з двома радарами. Ducati Multistrada V4 надійшов у виробництво Перший в світі мотоцикл з двома радарами. Ducati Multistrada V4 надійшов у виробництво

Покупка мотоцикла в США Покупка мотоцикла в США

Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин