MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
29.04, 08:34
32
+14 °С
Вітер: 1 м./с., Пн-З
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Новини

Найкращий ноутбук для навчання: чому студенти у США купують MacBook Air M1

Найкращий ноутбук для навчання: чому студенти у США купують MacBook Air M1
facebook twitter email
Теги:  Різне
Наближається новий навчальний рік. Перед учнями шкіл і студентами ВНЗ України постає питання вибору комп’ютерної техніки. Експерти погоджуються, що з-поміж усіх доступних на сьогодні гаджетів саме ноутбуки найкраще підходять для навчання. Студенти університетів США надають перевагу MacBook Air M1 з низки причин. Розглянемо ці причини та спробуємо визначити, чому саме ультрабуки від Apple є найкращим варіантом.


 

Продуктивність


Процесор M1 – це чип, який об'єднує в собі CPU, GPU, RAM та інші компоненти. Це дає йому змогу працювати швидше й ефективніше, ніж традиційні процесори. Згідно з різними тестами, Macbook Air M1 обганяє більшість ноутбуків на Windows з 11-м поколінням Intel Core i7 за швидкістю запуску застосунків, опрацюванням графіки та багатозадачністю. Крім того, Macbook Air M1 може запускати не тільки додатки для MacOS, а й для iOS і iPadOS, що розширює можливості вибору програмного забезпечення.

Автономність


Завдяки оптимізації апаратної та програмної частини, Macbook Air M1 має дуже довгий час роботи від одного заряду батареї. За даними Apple, він може працювати до 18 годин у режимі перегляду відео або до 15 годин у режимі веб-серфінгу. Це набагато більше, ніж у більшості ноутбуків на Windows, які зазвичай витримують від 6 до 10 годин. Таким чином, з Macbook Air M1 ви можете забути про постійний пошук розетки. Натомість отримаєте змогу працювати та навчатися в будь-якому місці – дома, на лекціях, в офісі, на кампусі.

Дизайн


Macbook Air M1 продовжує традицію Apple зі створення красивих та якісних пристроїв. Це яскравий приклад популярних нині ультрабуків. Він має тонкий та легкий корпус з алюмінію завтовшки 0,41 - 1,61 см, який важить лише 1,29 кг. Діагональ екрана складає 13,3 дюйма. Роздільна здатність 2560 x 1600 пікселів забезпечує чітке та сповнене барвами зображення. Клавіатура острівного типу доволі зручна та надійна, а трекпад за ступенем відгуку та комфорту є найкращий серед усіх ноутбуків. Також Macbook Air M1 укомплектовано системою охолодження, яка не шумить, не відвертає увагу від поточних завдань, та не дає процесорові перегріватися.


 

Безпека вашої інформації


Macbook Air M1 підтримує найвищий рівень захисту інформації, завдяки наступним чинникам:

  • вбудований сканер відбитків пальців Touch ID, що дає змогу швидко розблокувати ноутбук або підтверджувати покупки;
  • спеціальний чип T2 шифрує дані на SSD-накопичувачі та захищає від злому;
  • працює під керуванням операційної системи MacOS, яка вважається стабільнішою та безпечнішою за Windows, менш вразлива до вірусів та небезпек у мережі.

Якщо мешкаєте у студентському гуртожитку, такий високий рівень забезпечення цілковитої безпеки та недоторканості не буде зайвим.

Характеристики MacBook Air M1 2020 року


СпецифікаціїЗначення
Діагональ та роздільна здатність екрана13,3 дюйма, Retina 2560 x 1600 пікселів
ПроцесорApple M1, 8 ядер, 8 Гб оперативна пам'ять
Вбудована пам’ять, тип накопичувача256 Гб, SSD
Графічні можливостіІнтегрована відеокарта Apple GPU з динамічним  розширенням пам’яті, 7 ядер
Нейронний прискорювач16-ядерний Neural Engine, ШІ, машинне навчання
БатареяLi-Ion ємністю 49,9 Ват-годин


Замість висновків


В інтернет-магазині “Цитрус” до нового навчального року можна купити ноутбуки різних виробників: Apple, Acer, ASUS, Lenovo, HP, Xiaomi, HP, Dell, Microsoft тощо. Але саме Macbook Air M1 стане чудовим вибором для студента, який цінує 
  • продуктивність;
  • автономність;
  • ергономічний дизайн;
  • цілковиту безпеку. 
Ультрабук Apple впорається з будь-якими завданнями – навчання, робота, розваги. Він легкий, тонкий та стильний. Важливо й те, що виробник впродовж тривалого часу забезпечує безкоштовне оновлення операційної системи macOS. Вам не доведеться сплачувати окремі кошти за її встановлення та оновлення.
Фото 1/2
Джерело: Цитрус
31.07.2023 р., переглядів: 4749
Подібні новини

Створіть свій унікальний стиль з індивідуальними номерними знаками на сайті Номера Авто! Створіть свій унікальний стиль з індивідуальними номерними знаками на сайті Номера Авто!

Роль капітана команди Natus Vincere Данила Тесленка в успіху команди Роль капітана команди Natus Vincere Данила Тесленка в успіху команди

Мотопомпи Honda – чудовий помічник для боротьби з брудною водою Мотопомпи Honda – чудовий помічник для боротьби з брудною водою

Чоловічі кросівки – як вибрати найкращі Чоловічі кросівки – як вибрати найкращі

Перевозка мотоцикла по Украине - компания Автодоставка Перевозка мотоцикла по Украине - компания Автодоставка

Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин