MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
28.04, 02:29
44
+11 °С
Вітер: 2 м./с., Пд-С
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Новини

Чому купівля вживаного авто є вигідним рішенням і як обирати такий автомобіль?

Чому купівля вживаного авто є вигідним рішенням і як обирати такий автомобіль?
facebook twitter email
Теги:  Різне
Перша і найголовніша перевага – економія коштів. Адже придбання вживаного автомобіля – це суттєве зменшення ціни зі збереженням ключових технічних характеристик і зовнішнього привабливого вигляду. Окрім цієї очевидної переваги є і багато інших, які цінують автолюбителі.

За посиланням https://www.auto-company.com.ua/ автомайданчик Auto&Company пропонує якісні авто європейських та інших глобальних виробників автомобілів, що мають значний ресурс використання та пропонують необхідну безпеку та комфорт. 

Спеціалісти автомайданчика підберуть варіанти, які будуть найбільше відповідати запиту та запропонують їх, орієнтуючись на збалансованість вартості та технічних характеристикою.

Які переваги отримує новий власник авто, що автомобіль з пробігом


Є три ключові відмінності між використанням нового автомобіля і купівлею такого, що вже має певну історію використання. Перша – цінова різниця. Різниця може сягати від 5%, якщо автомобіль практично не використовувався, але його власник вирішив продати його. Різниця в ціні може бути й значно більшою:
  • використаний понад один рік автомобіль може коштувати на 15-17% дешевше;
  • авто, що використовується до трьох років – дешевші на 30-50%;
  • ще старші авто можуть бути дешевшими на 50-70% від схожих за властивостями, нових автівок.


Висока ресурсність автомобілів, що мають пробіг


Якісні автомобілі, що випускаються відомими, перевіреними часом брендами, зазвичай пропонують дуже високу зносостійкість, тому можуть використовуватись тривалий час і надалі. Більшість сучасних авто розраховані на тривалу експлуатацію, тому навіть вживане авто – це майже новий автомобіль за надійністю.

Середній час використання автомобіля, який вже має пробіг – від 5 до 15 років, залежно від інтенсивності використання та марки і моделі. Оптимальним вважають рішення купівлі автомобіля з незначним пробігом чи використанням не більше 5 років. Таке авто за належного і постійного ТО, може прослужити ще мінімум 10 років, якщо слідкувати за оновленням ключових витратних деталей та використовувати необхідні для обслуговування, технічні рідини – мастило, антифриз.

Вживаний автомобіль віком 5 років і більше, може прослужити ще 10-15 років, якщо за ним правильно доглядати.

Можливість купити автомобіль мрії за оптимальну ціну


Третя ключова відмінність і перевага – можливість підібрати авто своєї мрії за оптимальною ціною та в поліпшеній комплектації. Вживані авто продають дешевше, водночас їх кількість і якість відрізняється від поточних пропозицій. Широкий спектр марок, моделей, років випуску, комплектацій та кольору кузова – все це є в наявності саме серед вживаних авто.

Рідкісні, успішні моделі автомобілів, що випускались раніше і зараз не виготовляються виробником, тепер можна придбати дешевше і водночас купити хороший автомобіль, що служитиме тривалий час.
Фото 1/1
Джерело: Auto&Company
29.02.2024 р., переглядів: 1648
Подібні новини

Огляд гідроцикла RXP-X 325 2024 Огляд гідроцикла RXP-X 325 2024

Mitsubishi Eclipse Cross – кросовер з претензією на титул ідеального авто Mitsubishi Eclipse Cross – кросовер з претензією на титул ідеального авто

Основні негативні фактори катання на мотоциклі в холодну пору року Основні негативні фактори катання на мотоциклі в холодну пору року

Ремонт турбіни: коли потрібен та як проводиться Ремонт турбіни: коли потрібен та як проводиться

Шины 195/65 R15 – популярность типоразмера и параметры выбора Шины 195/65 R15 – популярность типоразмера и параметры выбора

Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин