MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
29.03, 12:17
11
+11 °С
Вітер: 0 м./с., Схід
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Новини

Super Cub отримає 3D-торговельну марку

Super Cub отримає 3D-торговельну марку
facebook twitter email
Теги:  Мопеди  Honda
Honda Super Cub стане першим транспортним засобом, яке отримає тривимірну торговельну марку в Японії.

Super Cub — жива легенда. Слоган з його реклами 60-х років минулого століття «Ви зустрінете відмінних людей на Honda» як і раніше не втрачає своєї актуальності, а Super Cub давно вже став найбільш продаваною моделлю двоколісного транспорту у світі. В 2008 році було продано 60 мільйонів одиниць, а в 2011-му ця цифра збільшилася ще на 50 мільйонів.

І ось, нарешті, заслуги легендарної скутеретты будуть відзначені належним чином — Honda Super Cub стане першою моделлю 2-х і 4-колісного транспорту, яка отримає тривимірну торгову марку на своїй батьківщині, в Японії. Тривимірна торгова марка — рідкісне явище у праві інтелектуальної власності і практично не зустрічається на ринку продуктів споживання, це зайвий раз підкреслює унікальність Super Cub.

В даний час складання Super Cub ведеться на п'ятнадцяти заводах у чотирнадцяти країнах світу. Як нескладно здогадатися, в основному це країни, що розвиваються третього світу, в цей список входять Таїланд, Індонезія, В'єтнам, Бразилія, Китай і Нігерія.

Причина, по якій Honda хоче запатентувати дизайн Super Cub — бажання захистити вигляд суперпопулярного скутера від плагіаторів. Отримання 3D-торговельної марки в Японії — перший крок по захисту інтелектуальної власності компанії Honda в усьому світі.

Раніше схожим шляхом спробували піти італійці, зробивши спробу захистити класичні лінії Vespa від копіювання численними маловідомими китайськими виробниками.
7
like
7
good
bad
shockingly
Фото 1/1
Джерело: infocar.ua
30.05.2014 р., переглядів: 3752
Подібні новини

Honda оновила мопеди Super Cub 50 Honda оновила мопеди Super Cub 50

Мопеди сімейства Solex знову будуть будувати у Франції. Правда, тільки електричні Мопеди сімейства Solex знову будуть будувати у Франції. Правда, тільки електричні

В силу вступив закон про водійські посвідчення на мопеди В силу вступив закон про водійські посвідчення на мопеди

Мопеди, викрадені в країнах Західної Європи, знайшли на Рівненщині. Мопеди, викрадені в країнах Західної Європи, знайшли на Рівненщині.

Регульований зчленований мотошолом Matra Tattoo Регульований зчленований мотошолом Matra Tattoo

Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин