MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
28.03, 19:05
44
+13 °С
Вітер: 0 м./с., Зах
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендарМагазин
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Новини

Кубо – міський електричний скутер з ємними батареями

Кубо – міський електричний скутер з ємними батареями
«Кубо» («Kubo») – це інноваційний концепт електричного скутера. По суті, він є в деякому роді унікальним і трохи навіть забавним за рахунок свого химерного вигляду, але в той же час більш ніж зручним і практичним для таких цілей, як пересування по вулицях міста. Його будова певною мірою нагадує структуру своїх аналогів – «Stinger» і «Cargo». Ну, що ж, загалом, великі уми мислять однаково. "Кубо" (читається як: "koo-bo"), в змозі взяти на свій борт якийсь багаж, крім самого водія.

Розміри його, звичайно ж, повинні бути невеликі, і вага теж повинна бути помірною, але в цілому, як для міського засобу пересування, це цілком зручний варіант. А якщо врахувати, що працює він, використовуючи енергію сонця, перетворену в електричну, то цінність його ще більше зростає.

Lit Motors – це компанія, яка в прямому сенсі цього слова обожнює створювати все нові і нові дивовижні двоколісні транспортні засоби, як, наприклад, це було з C-1 «Gyroscopically Electric Motorcycle» дещо раніше, і тепер вони запропонували Вашій увазі розроблений ними міський скутер «Кубо». Проблема, яка характерна для існуючих скутерів, це в основному нездатність їх нести на собі вантажі. Пам'ятаючи про це, співробітники компанії почали у свій вільний час подумувати про те, що непогано б і їм створити міський скутер, але який був би здатний все-таки везти на собі не тільки наїзника, але і якийсь вантаж, багаж, поклажу... Хоча, якщо відвідати нашу сільську місцевість, то звичайні скутери "дивним" чином легко справляються з мішками картоплі, будівельними матеріалами та іншим багажем, який хоч якось можна на них закріпити. Але повернемося до проекту Кубо.

Кубо, електричний скутер, це нова форма для міської транспортування. Він може розвинути максимальну швидкость 45 миль на годину при заряді батарей, яких вистачить на 50 миль. 22-дюймовий квадратний вантажний «майданчик» обладнаний рейками, гаками і петлею, щоб забезпечити кріплення будь-якого об'єкта, який Ви везете. Цей скутер має загальну вантажопідйомність 300 фунтів (загальна вага вантажу і самого водія).
6
like
4
good
bad
shockingly
2
Фото 1/9
Джерело: FainaIdea
01.07.2014 р., переглядів: 5014
Подібні новини

Великий зліт любителів Vespa в Мантуї Великий зліт любителів Vespa в Мантуї

Бюджетний скутер Honda Activa 125 в червні надійде в салони марки Бюджетний скутер Honda Activa 125 в червні надійде в салони марки

Триколісний скутер Yamaha Tricity 125 став реальністю Триколісний скутер Yamaha Tricity 125 став реальністю

Особливо вгодований спортсмен: максискутер Piaggio X10 125 ABS-ASR Executive отримав версію Sport Особливо вгодований спортсмен: максискутер Piaggio X10 125 ABS-ASR Executive отримав версію Sport

Американські электроскутеры ZEV продовжують додавати в потужності і швидкості Американські электроскутеры ZEV продовжують додавати в потужності і швидкості

Коментарі5
Avatar donchik
donchik 01.07.2014 р.
На барабан его,пивко холодное развозить.Как раз место для холодильника есть
Avatar jCadreur
jCadreur 01.07.2014 р.
Сама идея хороша, но! Доводилось в Сети (где конкретно, не вспомню, вроде бы на Мотоблоге Италии) просмотреть видео об этом чуде. Показан ходовой прототип, используемый по назначению — перевозка немалой торбы с покупками из супермаркета. Так вот: управляемость грандиозная. Радиус постольку-поскольку уверенного поворота примерно такой же, как у Камаза с груженым полуприцепом. Крены можно забыть. При нашем асфальте — все ямки твои, проскользнуть между ними нереально. А как оно себя поведет на максималке 45 миль в час (что не Бог весть сколько, но все же 72 км/час), представлять неохота. ИМХО, в таком варианте — ф топку!
Avatar MDV
MDV 01.07.2014 р.
иниересно каким механизмом соединен руль и колеса...?
Avatar Alexei_K
Alexei_K відповів для MDV 02.07.2014 р.
Скорее всего там просто тяги. Возможно одна.
Avatar maxiscooter
maxiscooter 02.07.2014 р.
Как правило при анонсах этой техники "скромно" умалчивают о стоимости...
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті