MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
16.04, 20:27
44
+18 °С
Вітер: 2 м./с., Півн
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Новини

Мотоцикл на свинячому салі від Чарлі Смітсона

Мотоцикл на свинячому салі від Чарлі Смітсона
Дизельні апарати – досить рідкісна річ у світі дво - і триколісних моторизованих транспортних засобів. А вже мотоцикли, які їздять на рафінованованому свинячому салі, зустрічаються і того рідше.

Фактично, зараз відомо про одну подібну машину, і вона стала, мабуть, самим креативним способом прорекламувати новий свинячий продукт від виробника під назвою Hormel Foods.

Мотоцикл був наданий рекламним агентством BBDO Чарлі Смитсону з CS Engineering, який працював для команд «Формули-1», включаючи BMW, Red Bull, Williams і Ferrari. Будучи справжнім майстром рішень в стилі «зроби сам», Чарлі доклав усі зусилля, щоб створити незвичайний і підходячий під рекламні завдання мотоцикл.

Байк виглядає трохи схожим на KTM 950/990 Adventure – з тієї причини, що він зроблений на базі рідкого дизельного апарату EVA Track T800CDI, мотоцикла родом з Нідерландів, риси якого дійсно нагадують різкі ламані лінії, які так любить австрійський виробник.

Голландський Track приводиться в рух за допомогою такого ж мотора, який можна виявити в автомобілі Smart ForTwo – трициліндрового 800-кубового турбірованного двигуна, що видає близько 45 л. с. і крутний момент в 100,4 Нм (для мотоцикла – однак!). В CS Engineering трохи попрацювали над цим мотоциклом, трохи змінивши посадку і перетворивши спортивне створення в café-racer, залишивши при цьому карданний привід.

Раму занизили на 75 мм, встановили нові елементи підвіски, байк також отримав стильне сидіння з свинячої шкіри, шкіряні накладки на ручки у ретро-стилі і таку ж ретроспективну круглу фару головного світла. Однак у той же час на мотоцикл була поставлена сучасна цифрова панель приладів – для легкого збирання різноманітних даних.

Новий бак, і все таке – ну і найголовніше, в плані палива, Чарлі Смітсон за допомогою Дена Кейдерабека з Bio-Blend Fuels взяв 113 кг свинячого сала і перетворив його в 200 галонів (757 літрів) біодизеля типу В100. Електронний блок управління мотоцикла перенастроювали на новий вид палива, якого мотоцикл витрачає близько 2,4-3,1 літра на сто кілометрів. Зараз апарат знаходиться на шляху до Сан-Дієго (США), де його будуть демонструвати під час 2-го міжнародного беконного кінофестивалю (2nd Annual International Bacon Film Festival), який відбудеться 29 серпня.
2
like
2
good
bad
shockingly
Фото 1/9
Джерело: motonews.ru
12.08.2014 р., переглядів: 4205
Подібні новини

Футуристичний Yamaha Tricity вийшов на японський ринок Футуристичний Yamaha Tricity вийшов на японський ринок

Харків'яни створили футуристичний ретро-мотоцикл Харків'яни створили футуристичний ретро-мотоцикл

Поєднання класики та інновацій в мотоциклі Vardenchi T5 з Індії Поєднання класики та інновацій в мотоциклі Vardenchi T5 з Індії

Двоколісний жук в ретро-стилі з Австрії: електричний мотоцикл Johammer J1 Двоколісний жук в ретро-стилі з Австрії: електричний мотоцикл Johammer J1

Винищувач-невидимка у вигляді мотоцикла: Honda NM4 Vultus 2014 Винищувач-невидимка у вигляді мотоцикла: Honda NM4 Vultus 2014

Коментарі2
Avatar urbanracer
urbanracer 13.08.2014 р.
ну еслиб оно жрало 3 литра солярки-некого б не удивил -шяс 4ри колеса жреть 3 литра соляры и даже бензина на 100...а так сало ето штото новенькое)))
Avatar Wicker
Wicker 14.08.2014 р.
Хана хрюшкам...
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин