MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
28.03, 18:12
44
+16 °С
Вітер: 1 м./с., Півн
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендарМагазин
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Новини

Британці створили електроскутер, який заряджається від сонячної енергії

Британці створили електроскутер, який заряджається від сонячної енергії
Індивідуальний міський транспорт найближчим часом може поповниться «зеленою» новинкою – електричним скутером, що заряджається від сонця.

Крім цікавого технічного рішення, творці скутера передбачили стильний дизайн і гідні швидкісні якості, пише Хроніка.інфо з посиланням на gogetnews.

Компанія Mobility Electric Company випустила новий електронний скутер Xkuty One, який став грунтовно доопрацьованою версією свого попередника. Розробники приділили особливу увагу дизайну і комплектації свого транспортного засобу.

Тепер до Xkuty додається зарядна станція - сонячна батарея з паркувальним місцем. Принцип дії простий: сонячні промені потрапляють на батарею, генератор акумулює енергію, скутер, що стояв на платформі і підключений до станції – заряджається. Станція також має кілька власних акумуляторів, що заряджаються при відсутності скутера у «доці» і використовуються для зарядки транспорту вночі або не в сонячну погоду. Важить станція всього 50 кілограм і коштує при цьому більш, ніж в 2 рази більше самого скутера. Габарити станції - 1.9 x 1.2 x 1.5 метра.

Xkuty One залишається скутером для міста. У новій версії зросла середня швидкість до 45 км/год. В залежності від комплектації акумулятора, зросла і максимальна дальність поїздки з 40 до 50 км або з 40 до 97 км. Як і попередник Xkuty One може працювати з iPhone, який використовується в якості бортового комп'ютера при їзді. Вартість скутера становить 2 550 – 3 550 доларів.
1
like
1
good
bad
shockingly
Фото 1/6
Джерело: hronika.info
17.11.2015 р., переглядів: 3805
Подібні новини

Suzuki створила «вантажний» скутер Suzuki створила «вантажний» скутер

Gogoro Smartscooter — перший електричний скутер Тайваню за ціною звичайного Gogoro Smartscooter — перший електричний скутер Тайваню за ціною звичайного

Volkswagen планує випустити електричний скутер Volkswagen планує випустити електричний скутер

Yamaha представила скутер NMax-125 Yamaha представила скутер NMax-125

Електричний скутер Chop-E: 600 км за 1 євро Електричний скутер Chop-E: 600 км за 1 євро

Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті