MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
28.03, 21:23
44
+13 °С
Вітер: 6 м./с., Півд
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Новини

Колишній солдат вступив в сутичку з викрадачем і відстояв свій байк

Колишній солдат вступив в сутичку з викрадачем і відстояв свій байк
Захоплююче шоу побачили американці на цьому тижні в своїх телевізорах: поліція Арізони вийшла на слід зухвалого крадія і вже готувалася до затримання, але той стрибнув у свій Dodge Ram і спробував сховатися - почалася гонитва за участю дюжини патрульних машин і вертольота, картинка з камер якого передавалася в прямий ефір!

За кермом пікапа Dodge Ram білого кольору був якийсь собі Джошуа Майкл Мониголд. Йому вдалося відірватися від переслідувачів на швидкісному шосе, однак у місті Меса викрадач втратив перевагу, застрягши на одному з перехресть перед світлофором. І тоді Мониголд вирішив змінити тактику і транспортний засіб. Він вискочив з пікапа і кинувся до мотоцикліста, який стояв попереду. Той нальоту не очікував і в перший момент сторопів, але потім зчинив активний опір.

Зав'язалася бійка, а тут і поліція на декількох машинах приспіла, оточивши забіяк з двох сторін.

Правда, служителі правопорядку виявилися не надто розторопними (один з них впав на асфальт, вибираючись з машини), тому затримати Мониголда на перехресті не вдалося - той встиг повернутися за кермо свого пікапа і, переїхавши лежачий на асфальті байк, дав драла. Тим не менш поліцейська пастка незабаром зачинилися: викрадача взяли в кліщі і застосували проти нього спеціальний прийомчик, після якого Dodge Ram перекинувся на дорозі.

Гонитва закінчилася успішним затриманням, і журналісти стали з'ясувати, хто ж той хлопець, який не захотів просто так віддати свій мотоцикл злочинцю. Виявилося, що звати сміливця Брендон Дженкінс, він ветеран бойових дій і батько дворічної дитини. Чому вступив у сутичку з викрадачем? По-перше, мотоцикл йому був дуже дорогий - гроші на нього він накопичив за час служби в армії. По-друге, Брендон добре натренований, тому був упевнений, що зможе постояти за себе. Але в той же час колишній солдат дав зрозуміти, що не варто робити з нього героя і приклад для наслідування - для людини без спеціальної підготовки сутичка із злочинцем може закінчитися погано: "Зробіть крок назад, віддайте грабіжникам те, що вони від вас вимагають. Ви зможете купити нову техніку. Нове життя ви собі не купите..."

Дженкінс дуже засмучений тим, що його мотоцикл був роздавлений пікапом. Але збирається подати позов проти Мониголда для компенсації збитку.



Сергій ГРИЩЕНКО
like
good
bad
shockingly
Фото 1/4
Джерело: abw.by
03.04.2016 р., переглядів: 2991
Подібні новини

Державтоінспекція Кіровоградської області розпочинає операцію “Мотоцикліст” Державтоінспекція Кіровоградської області розпочинає операцію “Мотоцикліст”

Операція «Мопедист» Операція «Мопедист»

ДАІ Одеської області попереджає мопедістов ДАІ Одеської області попереджає мопедістов

Мотоцикли Karizma R і ZMR: індійське «тіло» плюс американський мотор Мотоцикли Karizma R і ZMR: індійське «тіло» плюс американський мотор

Suzuki SV650S в 2014 році отримає 47-сильну версію Suzuki SV650S в 2014 році отримає 47-сильну версію

Коментарі2
Avatar kaadoc
kaadoc 13.04.2016 р.
Мда...
Как этот кретин вывалился из машины- это хит.

POLICE ёмаё...
Avatar DNIPRO
DNIPRO 04.05.2016 р.
так мот всеж таки був переїханим автомобілем, так що не зовсім відстояв...
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин