MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
28.03, 21:24
44
+13 °С
Вітер: 6 м./с., Півд
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Новини

Прозорий скутер-бабка

Прозорий скутер-бабка
На виставці VietnamMotorcycleShow 2016 YamahaMotor представила своє нове творіння, створене за своєю корпоративної філософії Refined Dynamism («Досконалість в динаміці»).

Виставка проходить в Хошиміні з 7 по 10 квітня. Це перший захід подібного роду, що проходить у В'єтнамі. Новий концептуальний дизайн втілений в скутері 04GEN.

Скутер 04GEN створений на основі концепту RUN-WAY, який навіяний образом елегантної і граціозної жінки. На відміну від звичайних скутерів, ховаючих свою раму під обтічниками, у 04GEN використані лише напівпрозорі панелі.

Для компанії Yamaha Motor дизайн в останні роки став одним з основних елементів будь-якого продукту. У 2013 році компанія сформувала концепцію Refined Dynamism («Досконалість в динаміці») - філософію свого дизайну.

В рамках цієї філософії компанія Yamaha Motor вже представила три дизайнерських концепції: кросовер з двома передніми колесами 01GEN (2014 рік), крісло з електроприводом 02GEN (2014 рік) і 03GEN (2015 рік) – трицикли на базі моделі TRICITY з додатковими колірними рішеннями, поліпшеними матеріалами і додатково високою якістю виконання.

Дивно, але в офіційному прес-релізі, присвяченому прем'єрному показу скутера 04GEN, ні слова не сказано про мотор і особливості конструкції рами новинки. Зрозуміло, що неважко здогадатися, що дизайнерський концепт побудований на базі серійного скутера Yamaha T-max. Тим не менш заради пристойності можна ж було пару слів сказати про техніку! Або для концепції Refined Dynamism технічна сторона питання - матерії нижчого рівня, не варті уваги?

На наш скромний смак, скутер 04GEN більше схожий на якусь бабку, особливо з піднятими вгору прозорими бічними панелями. Але у звичайному житті чистити ці крила доведеться до сьомого поту.
2
like
1
good
bad
shockingly
1
Фото 1/6
Джерело: automobili
08.04.2016 р., переглядів: 3417
Подібні новини

Перший у світі літаючий електричний скутер Перший у світі літаючий електричний скутер

Італія готується урочисто відсвяткувати 70-річчя культового моторолера Vespa Італія готується урочисто відсвяткувати 70-річчя культового моторолера Vespa

Ретро скутер Elleham 1905 Ретро скутер Elleham 1905

Тайванець Хорас Люк вирішив випускати електроскутери по $2000 Тайванець Хорас Люк вирішив випускати електроскутери по $2000

Моторолери Čezeta повертаються на ринок Моторолери Čezeta повертаються на ринок

Коментарі3
Avatar Sovenko
Sovenko 10.04.2016 р.
Ни какого сходства с Yamaha T-Max здесь нету и близко !
Avatar drakosha
drakosha 10.04.2016 р.
Ну да, не T-Max. А зачем эта фигня сзади?
Avatar kaadoc
kaadoc 14.04.2016 р.
Дизайнерский бред...
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин