MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
28.03, 18:27
44
+16 °С
Вітер: 1 м./с., Півн
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендарМагазин
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Новини

Сконструйований скутер трансформується в три різних предмета

Сконструйований скутер трансформується в три різних предмета
Электроскутером вже нікого не здивуєш, але eFoldi зуміє здивувати. EFoldi — дітище компаній Jianmin і SumiWang, і будучи электроскутером, він здатний перетворюватися на зручний стілець і не менш зручний валізу.

Натхнення для створення такого цікавого агрегату прийшла звідки не чекали. Цзяньминь, один з розробників, зламав ногу і став розмірковувати про те, як тепер можна полегшити своє життя.

Як самокат eFoldi здатний підтримувати постійну швидкість в 6 кілометрів на годину, а максимальна швидкість, яку він здатний набирати становить 20 кілометрів на годину.

На той момент, коли користувач не потребує скутера, він може просто скласти його в валізу і котити за собою. Це, до речі, величезний плюс для метро або літаків.

Рама цього трансформера виготовлена з комбінації алюмінію, завдяки цьому він дуже міцний, але і не легкий, скутер важить цілих 19 кілограм. Міцність конструкції настільки хороша, що eFoldi може витримувати постійну навантаження в 150 кілограм, але за словами розробників то було під час тестів і рекомендоване навантаження на 50 кілограм менше заявленої. Для забезпечення більш комфортної їзди скутер забезпечили великими колесами.

В якості живлення eFoldi використовує один з двох типів батарей. Для постійного пересування виробники рекомендують використовувати батарею AirSafe з напругою 24В і зарядом 4 Ач, така батарея під час тесту змогла розігнати скутер до 10 кілометрів на годину. А для «гонщиків» рекомендована велика батарея FarReach з напругою 24В і зарядом 12 Ач, така батарея важить вже 2.7 кілограма, замість 1.1, і може розігнати скутер до 20-30 кілометрів на годину, швидкість залежить від ваги користувача.

eFoldi має також і порти USB, що відкриває ще одну функцію скутера — в якості величезного зарядного пристрою для гаджетів.

Через свою універсальність і складну конструкцію eFoldi вже встиг отримати визнання. У цьому місяці він виграв проект Project at the Gadget Show Live на виставці NEC в Бірмінгемі. В минулому році на конкурсі винаходів в Пекіні виграв золоту медаль завоював почесне місце в 2015 Surrey проведене Академією підприємців Великобританії.



Зараз eFoldi знаходиться на Kickstarter, де з кожного майбутнього користувача або інвестора просять по 699 євро. Якщо все пройде вдало і необхідна для виробництва сума буде зібрана, то постачання таких скутерів почнуться вже в жовтні.
like
good
bad
shockingly
Фото 1/8
Джерело: fainaidea.com
30.04.2016 р., переглядів: 2919
Подібні новини

Прозорий скутер-бабка Прозорий скутер-бабка

Модифікований скутер для інвалідів потрапив до Книги рекордів Гіннесса Модифікований скутер для інвалідів потрапив до Книги рекордів Гіннесса

Найбільший мотоцикл у світі Найбільший мотоцикл у світі

Інженер зібрав крокуючий скутер Інженер зібрав крокуючий скутер

У США на 3D-принтері роздрукували мотоцикл У США на 3D-принтері роздрукували мотоцикл

Коментарі5
Avatar ALE22890913
ALE22890913 30.04.2016 р.
Цзяньминь в детстве мечтал о трехколесном велосипеде, и на конец его мечта сбылась
Avatar serzhbv
serzhbv 30.04.2016 р.
Складная электрическая инвалидная коляска-писец новость
Avatar ukrop777
ukrop777 04.05.2016 р.
Смотришь на фотки и вспоминается детство и... трех колесный велик)))
Avatar maxiscooter
maxiscooter 05.05.2016 р.
Супер! Внимательно посмотрите на область применения - он очень хорош для своих задач!
Avatar drakosha
drakosha 10.05.2016 р.
А это точно скутер?
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті