MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
29.03, 16:24
44
+12 °С
Вітер: 0 м./с., Зах
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Новини

Piaggio анонсує новий електроскутер, призначений для молодого покоління

Piaggio анонсує новий електроскутер, призначений для молодого покоління
Отримавши назву «One», електроскутер був спочатку представлений в соціальній мережі TikTok, оскільки саме ця платформа в основному використовується молодими людьми.

Ідея «One» полягає в тому, що це стильний, простий у використанні і надійний скутер. Він буде доступний за ціною від £2500.

Планується кілька різних моделей з різною потужністю і ємністю батарей, щоб відповідати різним вимогам і бюджетам.

Стандартна модифікація «One», вартістю £2500 буде мати максимальну швидкість 28 миль/год, запас ходу до 34 миль. Актив «One» за £3000 може розвивати швидкість до 37 миль/год і долати 53 милі в ECO і 41 милю в SPORT режимі.

Під капотом буде декілька «технологічних штучок», включаючи 5,5-дюймову панель TFT, яка може змінюватися в залежності від умов навколишнього середовища, світлодіодні ліхтарі, запуск без ключа і два режими управління дросельною заслінкою.

Piaggio «One» має стандартну компоновку з плоскою підлогою і висувними підніжками для пасажирів. Плюс до всього, виробник стверджує, що це єдиний електроскутер в цій категорії, який має просторе багажне відділення під сидінням. Щоб спростити зарядку, батареї також можна буде знімати, щоб зарядити їх в домашніх умовах.

Вартість скутера, звичайно, не маленька, але, якщо знайти хорошу роботу на Jooble, купити його не складе особливих труднощів. Jooble - це міжнародний сайт з пошуку роботи, яким щодня користуються мільйони людей в 71 країні світу.
like
good
bad
shockingly
Фото 1/7
Джерело: MOTO.com.ua
29.09.2021 р., переглядів: 41985
Подібні новини

Представлений електроскутер з запасом ходу 150 км і швидкою заміною акумулятора Представлений електроскутер з запасом ходу 150 км і швидкою заміною акумулятора

Як вибрати скутер Як вибрати скутер

Harley-Davidson готує до випуску гірський мотоцикл і електроскутер Harley-Davidson готує до випуску гірський мотоцикл і електроскутер

Piaggio приймає замовлення на скутери Vespa Elettrica Piaggio приймає замовлення на скутери Vespa Elettrica

Как правильно выбрать и купить б/у скутер? Как правильно выбрать и купить б/у скутер?

Коментарі3
Avatar vaclav
vaclav 17.11.2021 р.
тест 123
Avatar vaclav
vaclav 17.11.2021 р.
Гарна підводка до сайту по пошуку роботи. Краще напишіть - знайдіть другу-третю-четверту роботу.Соні, так колись зробила - їй до сих пір згадують:С одной стороны, все мы помним как Sony в 2006 году презентовала консоль за 600 баксов, и предложила тем кто не может ее купить найти вторую работу.
Avatar hunter
hunter відповів для vaclav 21.12.2021 р.
у європі мінімалки 700-1500 євро, у деяких країнах і по 2000, тому новий скутер  за 3000 євро - це   всього 3-4 зарплати, і навіть у бідній польщі... хоча тут є деякий дисонанс, за 3000 євро можна купити XR250  а то вже звір, а не та пенсіонерська хрінь на батарейці 
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин