MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
25.04, 11:03
44
+17 °С
Вітер: 0 м./с., Пд-З
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Новини

Кіровоградські ДАІ-шники всерйоз узялися за мотоциклістів

Кіровоградські ДАІ-шники всерйоз узялися за мотоциклістів
facebook twitter email
Теги:  Мотоцикли
Близько тисячі порушень правил дорожнього руху виявлено інспекторами Державтоінспекції у ході проведення оперативно–профілактичного відпрацювання «Мотоцикліст» на Кіровоградщині.

Статистика дорожньо–транспортних пригод за участю мототранспорту, як в Україні загалом, так і на Кіровоградщині зокрема – невтішна. Саме мотоциклами і скутерами нерідко керують люди, знання правил дорожнього руху якими дуже далеке від ідеального. Часто саме вони є винуватцями аварійних ситуацій на дорозі і, як наслідок, стають пацієнтами травматологічних відділень у лікарнях. І, що найстрашніше, у ДТП за участі двоколісного транспорту найчастіше гинуть люди.

Хоч якось покращити цю ситуацію, покликана операція «Мотоцикліст», що проводиться Державтоінспекцією. Співробітники ДАІ говорять, що їх завдання - не покарати всіх і кожного, а по мірі можливості зробити усе аби попередити дорожньо–транспортні пригоди. Вдається це далеко не завжди. Особливо складно з водіями скутерів. Батьки купують їх навіть 8–10-річним дітям, а от за те, чи знає дитина, як поводитися на дорозі, чомусь ніхто не переживає.

Ще одна проблема – мотоцикли, зібрані руками «народних умільців», які не зареєстровані і не проходили техогляд. Що і коли у них вийде з ладу, невідомо нікому. Таких транспортних засобів наразі вилучено вже чимало. Звичайно, їх власники не у захваті, але інспектори ДАІ вважають, що краще багато ображених, ніж один загиблий у ДТП.

Взагалі ж з початку відпрацювання виявлено близько тисячі порушень правил дорожнього руху. З них найбільше поширені - керування мототранспортом у стані алкогольного сп»яніння та порушення правил обгону.
like
good
bad
shockingly
Фото 1/1
Джерело: kirovograd.rks.kr.ua
18.05.2008 р., переглядів: 3541
Подібні новини

Двоколісний щастя Двоколісний щастя

Створений мотоцикл в стилі «даунхіл» Створений мотоцикл в стилі «даунхіл»

Не нехтуйте шоломом! Не нехтуйте шоломом!

Nucleus – кубічний концепт Nucleus – кубічний концепт

Поліція проти мопедів Поліція проти мопедів

Коментарі1
Avatar Drammer
Drammer 08.11.2009 р.
Нужно не операцию мотоциклист проводить, а операцию ВЗЯТОЧНИК ГАЕЦ. Задрали, вон от машин сколько аварий, и ничего. Пусть убьются об стену ненажеры толстобрюхие. Спортом и сбрасыванием жира пусть займутся,а не ловлей мотоциклов
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин