MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
27.04, 08:32
44
+12 °С
Вітер: 0 м./с., Пд-З
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 2407493
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

  1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
good
bad
shockingly
2
21.07.2017 р.
answerview
15_badgrin
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
good
bad
shockingly
21.07.2017 р.
answerview
Прес-центр штабу АТО
Українські воїни відбили наступ диверсантів ціною загибелі трьох героїв. Ще сім військовослужбовців ЗСУ було поранено, один — потрапив у полон
Події ранку в районі населеного пункту Красногорівка 20 липня стали ще однією сумною сторінкою для українського народу. Ворожа ДРГ проникла на позиції ЗСУ й завдала підступного удару по позиціях одного з механізованих батальйонів.
Незаконні збройні формування розпочали операцію з масованих обстрілів українських позицій забороненими Мінськими домовленостями 120-міліметровими мінами та танковими снарядами. За попередніми даними не менше чотирьох танків вели вогонь з різних позицій. З метою організації бою по всій лінії оборони командир частини зайняв своє місце на командному пункті, для управління вогнем та резервами.
ДРГ противника налічувала 10-15 бойовиків.
Викривши ворожу групу, українські бійці відкрили вогонь у бік противника.
Під час перших хвилин бойового зіткнення двоє наших солдат отримали поранення не сумісні з життям.
Один із військовослужбовців влучним вогнем відправив у пекло одразу двох бойовиків, які, за попередніми даними, належать до батальйону “Оплот”.
Враховуючи раптовість удару противника і бойові втрати українських захисників, командир підрозділу, задля збереження життя побратимів, прийняв рішення відійти на проміжну позицію. Під час переміщення, було вбито ще двох найманців.
Згодом до українських воїнів підійшло підкріплення, яке надійно закріпилося на позиціях. На жаль, воїни не дорахувалися одного з бійців. Як потім з’ясувалось, його, контуженого, взяла в полон ворожа ДРГ. Життя ще одного солдата не вдалося врятувати, він отримав смертельне поранення.
Під натиском масованого стрілецького вогню з позиції українських бійців, противник був змушений відійти під прикриттям танків, мінометів та реактивних снарядів пересувного «Граду».
Під час цього бойового зіткнення поранення різного ступенів важкості отримали троє українських бійців.
Близько шостої години щільність вогню противника з танків та мінометів дещо зменшилась. Для евакуації поранених бійців висунулись медичні автомобілі. Але противник продовжував обстріл. 120 мм міна вибухнула поряд з групою евакуації й поранила чотирьох військовослужбовців.
О пів на дев’яту, за даними радіоперехоплення, стало відомо про втрату противником чотирьох бойовиків. Коли ворог відходив, наші бійці зафіксували, евакуацію ще двох вбитих окупантів. Решта, кинувши своїх на полі бою зі зброєю спішно відійшли залишивши повний арсенал доказів (на фото) Російської присутності на Донбасі що використовується терористами та доводить факти постачання зброї та участі регулярних частин ЗС РФ у війні проти України.
Трьох загиблих українських воїнів командування частини представить до державної нагороди “Орден Богдана Хмельницького” ІІІ ступеня, на жаль, посмертно. Поранені бійці будуть представлені до орденів “За мужність”.
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
good
bad
shockingly
21.07.2017 р.
answerview
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
like
good
bad
shockingly
21.07.2017 р.
answerview
Adolf Donetskiy
на сейчас у орков 25 +трупов+ 5-10 раненых
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
1
like
1
good
bad
shockingly
21.07.2017 р.
answerview
Антон Колумбет
На фронте потери.
Работаю на упреждение.
В них виновата Россия.
В них виновато руководство России.
В них виноваты все граждане России и все граждане Украины, предавшие ее.
Не Киев. Не штабы. Не "пьющие пиво".
Россия и все, что с ней связано.
Каждый, заявляющий другое - враг или дурак.
Вечная слава павшим героям. Мы все присоединимся к ним, так что вместо скорби - пусть будет ярость.
Крим - це Україна!
1
like
1
good
bad
shockingly
21.07.2017 р.
answerview
Alena Harchenko поширила світлину від Антирадянські історії / Розмова з "ватником" в спільноті
"в прошлом году поехали проведать Бубу в Кварели - он там любит рыбу ловить
подарил новую книгу, спросил Бубу - "будешь рекламировать"
- запросто, - сказал Буба
вот - реклама"


У нього днями була ДНЮХА!
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
1
like
1
good
bad
shockingly
21.07.2017 р.
answerview
Повторюсь... Если Порох продавит, а у него есть возможность -у него большинство в ВР и снимут ВСЕМ депутатам неприкосновенность - СТАНУ ПОРОХОБОТОМ!! 31_bigboss  07_dirol
http://gordonua.com/news/politics/gordon-vse-idet-k-tomu-chto-rada-budet-snimat-s-sebya-neprikosnovennost-mozhet-byt-uzhe-osenyu-198370.html
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
2
like
2
good
bad
shockingly
21.07.2017 р. відповів для 99Ezdok99  
answerview
в цій більшості бородата женчіна та наєм... нажаль

довгий текст, але спробуйте його прочитати:

Yaroslava Gres
#маюправосказатині
Божемій, божемій, скільки важливих «ні» я не сказала за своє життя. Я хотіла здаватися кращою, ніж я є, я хотіла усім сподобатися, я боялася, що як скажу «ні» - то буду самотня до скону. Самотня невдаха – такий собі план – хто з нас його не розглядав. Ми мовчазно погоджуємося з речами, які руйнують нас, які нас спотворюють. Одного дня я зрозуміла, що від мене майже нічого не лишилося. Від мене справжньої. Тоді я сіла і написала собі список. Список «ні», які я буду говорити завжди, як би не було важко.

1. Ні – психологічному насиллю. «Я уявляв тебе іншою…», «Ти ніхто без мене», «Мала, ну чого ти плачеш, ну 19 тобі, ну целюліт в тебе, то й що – я ж це говорю з любов’ю!», «Не носи підбори, ти як чапля», «Це ти істеричка, а я просто хочу до себе поваги», «Ой, як в тебе смішно стирчать зубки…», «Твоя українська слабенька, забагато помилок…», «Не пиши вірші – це не твоя сильна сторона…», «Сумніваюся, що з твоїх ідей щось вийде…».
Ніхто. Не має. Права. Вас ображати. Навіть якщо ви будете важити 120 кіло і ходити в рожевій міні-сукні. Навіть якщо не все вдається на роботі. Навіть якщо ваші котлети не такі смачні, як у його мами. Ніхто. Не має. Права. Вас. Ображати.
2. Ні – нецікавій роботі, поганим концертам, книжкам, непотрібним зустрічам. Життя дуже коротке, щоб витрачати його на те, що вас не наповнює, а спустошує. Якщо 17:59 – ваш улюблений час – звільняйтеся. Якщо хтось так-собі-письменник – це не ваша біда.
3. Ні – стереотипам. Усі мають бути худі, очі великі, ноги довгі, заміж мають вийти один раз, бажано, до 25, народити 2 ідеальних, розумних, ввічливих дітей, в яких завжди чисті вуха і шкарпетки, які здорові та усміхнені без ніяких там аутизмів, синдромів Дауна, епілепсій, дцп – бо тоді їх треба сховати дуже-дуже далеко, "щоб нормальні дітки на майданчику не лякалися". Усі мають готувати борщ. Прати. Прасувати. Вишивати – бо що ти за жінка без вишитого хрестиком лебедя. Читати тільки розумні книжки. Не матюкатися, божезбав. І, звичайно, займатися спортом. TRX. Йога. Курси пізнання себе.
4. Ні – зайвим людям. Усім, хто просто жере ваш час та енергію і залишає після себе таку втому, ніби ви розвантажили потяг з чавуном.
5. Ні - контролю за вашим життям. Воно ваше. Ніхто не має права вирішувати, з ким вам зустрічатися, кого любити, у що вірити, який ламінат обрати для вітальні.
6. Ні – будь-яким справам з мудаками. В бізнесі, в дружбі, в стосунках – якщо вас не цінують, не підтримують, звинувачують в тому, що дощ пішов, що гривня впала, що лого на макеті вийшло занадто маленьке – скажіть «ні». Скажіть – «до побачення».
7. Ні – розчаруванню. Забороніть собі розчаровуватися. Забороніть навіть думати, що за чорним немає білого, що життя скінчене, що віри немає. Дива трапляються, коли на них і не чекав. З а в ж д и.

Щодня мені страшно сказати «ні». Моя слабка воля шепоче: «бійся, бійся залишитися без проектів, без людей, без майбутнього, потерпи трошки, це ж неважко, в принципі, нічого страшного…».
Щодня моє сильне серце говорить «ні». Моє серце знає – там, за рогом, вже за мить, на нього чекають десятки прекрасних, десятки потрібних, десятки щасливих «так».
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
good
bad
shockingly
21.07.2017 р.
answerview


"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
like
good
bad
shockingly
21.07.2017 р.
answerview
Rudenko Yury
“Великий брат стежить за тобою”... Сьогодні вночі в повітряному просторі України перебував безпілотний літак ВПС США Global Hawk.
На наведеному скріншоті видно маршрут цього красеня, і зверніть увагу як він облетів Крим і “подивився” навіть на Новоросійськ (там також база чорноморського флоту РФ).
Цей “розвідник” здійснює політ вже не вперше, і те, що він це робить - не є секрет. Літак використовує цивільний транспондер і кожен охочий може під час його польоту зайти на сайт https://www.flightradar24.com набрати в пошуку позивний “UAVGH000” і в режимі онлайн слідкувати за його переміщеннями.
Супротивник знає, що знаходиться під наглядом і може або вдарити по "мирному безпілотнику", або просто “кусати лікті”, вимикаючи свої сучасні системи радіоелектронної боротьби і засоби ППО.
Global Hawk здатен вести радіоелектронну розвідку на дальність до 300 км, фіксуючи частоти роботи техніки РФ і навіть радіоперемовини. Якщо потрібно - апарат здатен сфотографувати навіть бортові номери на техніці супротивника.
Не секрет, і те, що розвідданими американські союзники діляться, і ця інформація використовується на стратегічному рівні при плануванні певних операції.
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
1
like
1
good
bad
shockingly
21.07.2017 р. відповів для Grom  
answerview
Я не спрашиваю и не прошу.)
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
good
bad
shockingly
21.07.2017 р. відповів для 99Ezdok99  
answerview
тобі стосувалась перша частина допису - про специфіку БПП як фракції у парламенті...


ось і зараз друга частина допису не лише для тебе = для всіх
================================
Чорна Вахта
— Надежда, вы создаёте свою партию, уже вторую за год. А что случилось с первой?
— Пробухала…
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
1
like
1
good
bad
shockingly
21.07.2017 р.
answerview
Правильный подход. Меньше слов больше дела - http://biz.liga.net/ekonomika/tek/novosti/3702493-siemens-razryvaet-soglashenie-s-rossiyskimi-kompaniyami-zayavlenie.htm

И просто интересно послушать и почитать:
Дебаты Live. Навальный vs. Стрелков   https://www.youtube.com/watch?v=cjbQdbJUibc

ЖЕЛАЕМ ЗЛА   https://petrimazepa.com/wishyousomeevil.html

Майдан ТБ 7.07.2017 - Олексій Арестович.   https://www.youtube.com/watch?v=YmLWa2yRB00
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
Змінено: 21.07.2017 р., 99Ezdok99
2
like
2
good
bad
shockingly
Риболов видалений
21.07.2017 р.
answerview
Расплата: Siemens прекращает поставки турбин в Россию

Siemens приостановит поставки турбин подконтрольным российским властям клиентам. Об этом говорится в сегодняшнем заявлении компании.

Причиной этого, как указывается в документе, стало то, что все четыре газотурбинные установки, поставленные летом для электростанции в Тамани, были незаконно перемещены в оккупированный Россией (фашистское государство, признанное 27.01.15 Верховной Радой страной-агрессором) Крым. Концерн ссылается на информацию из надежных источников.

Siemens продолжит уголовное преследование должностных лиц компании — клиента («Технопромэкспорт»), ответственных за перемещение турбин, а также судебный процесс, призванный предотвратить поставки нового оборудования в Крым и обеспечить возврат уже поставленного, сказано в сообщении компании.

Концерн также обновил свое предложение об обратном выкупе оборудования для таманской станции и аннулировании контракта.

Таким образом, пока турбины не будут возвращены из оккупированного Крыма в Тамань, Siemens не поставит больше своей продукции в Россию. В итоге эта страна рискует пострадать намного больше, чем сейчас выгадает от жульнических поставок турбин в оккупированный Крым. Ведь под «мудрым» руководством Путина Россия стремительно деградирует по всем направлениям и давно уже не способна производить ничего нормального.

Кстати, вчера агентство Reuters сообщило, что Россия может не суметь запустить турбины Siemens в оккупированном Крыму без помощи немецких специалистов из концерна Siemens…
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
1
like
1
good
bad
shockingly
21.07.2017 р. відповів для 99Ezdok99  
answerview
Повторюсь... Если Порох продавит, а у него есть возможность -у него большинство в ВР и снимут ВСЕМ депутатам неприкосновенность - СТАНУ ПОРОХОБОТОМ!! 31_bigboss  07_dirol
http://gordonua.com/news/politics/gordon-vse-idet-k-tomu-chto-rada-budet-snimat-s-sebya-neprikosnovennost-mozhet-byt-uzhe-osenyu-198370.html



Я падаю на хвост. То же перекрашусь.
like
good
bad
shockingly
Риболов видалений
21.07.2017 р. відповів для 99Ezdok99  
answerview
Повторюсь... Если Порох продавит, а у него есть возможность -у него большинство в ВР и снимут ВСЕМ депутатам неприкосновенность - СТАНУ ПОРОХОБОТОМ!! 31_bigboss  07_dirol
http://gordonul


Юра, це звичайно добре, якщо скасують депутатську недоторканність.
Але є одне АЛЕ-поки у нас немає незалежної прокуратури і суду, це знятьтя недоторканості може виявитися ефективною зброєю в боротьбі з неугодними,і призвести до диктатури. 01_smile
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
Змінено: 21.07.2017 р., Vervet
1
like
good
bad
shockingly
1
21.07.2017 р. відповів для Vervet  
answerview
Любая крайность плохо, тем более в нашем "цивилизованном государстве". Но это будет реальный шаг к нашей будущей демократии и главное этого хочет народ!
Понимаю есть куча хвостов по нему, не выполненных обещаний... НО если этот закон заработает, свой голос на будущих выборах снова отдам за Пороха.
И как обычно, если я за кого, то и вся моя семья за того же... 30_crazy
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
2
like
2
good
bad
shockingly
21.07.2017 р. відповів для cem  
answerview
Повторюсь... Если Порох продавит, а у него есть возможность -у него большинство в ВР и снимут ВСЕМ депутатам неприкосновенность - СТАНУ ПОРОХОБОТОМ!! 31_bigboss  07_dirol
http://gordonua.com/news/politics/gordon-vse-idet-k-tomu-chto-rada-budet-snimat-s-sebya-neprikosnovennost-mozhet-byt-uzhe-osenyu-198370.html


Я падаю на хвост. То же перекрашусь.



Я перекрашиваться не буду, я не против него. Просто его косяки по коррупции, сводят на нет достижения...
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
Змінено: 21.07.2017 р., 99Ezdok99
1
like
good
bad
shockingly
1
Риболов видалений
21.07.2017 р. відповів для 99Ezdok99  
answerview
Любая крайность плохо, тем более в нашем "цивилизованном государстве". Но это будет реальный шаг к нашей будущей демократии и главное этого хочет народ!
Понимаю есть куча хвостов по нему, не выполненных обещаний... НО если этот закон заработает, свой голос на будущих выборах снова отдам за Пороха.
И как обычно, если я за кого, то и вся моя семья за того же... 30_crazy


IMHO.Поки є корупція в судах і прокуратурі, це може стати реальним кроком до загибелі демократії і улаштуванню диктатури.
Ось дивись, у прокурорів, ментів,  немає недоторканності-а багатьох посадили з високопосадовців, чи там все чисто, без корупції.Поки рука руку миє-толку не буде
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
Змінено: 21.07.2017 р., Vervet
1
like
good
bad
shockingly
1
21.07.2017 р. відповів для Vervet  
answerview
Нет неприкосновенности, декларации, меньше соблазна идти бандитам в власть. Ну а без работающих судов и привязки преступление-наказание, страна не выживет.
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
1
like
1
good
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин