MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
03.05, 20:30
32
+14 °С
Вітер: 4 м./с., Схід
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 2410832
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

  1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
good
bad
shockingly
2
15.05.2019 р.
answerview
08_lol08_lol08_lol
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
1
like
1
good
bad
shockingly
15.05.2019 р.
answerview
Т.Чорновол
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
1
like
good
bad
1
shockingly
16.05.2019 р.
answerview
Mason Lemberg
Прастой парєнь с нарота і іканоміка

Коли в соцмережах питаєшся в співрозмовників "Що в тебе вкрав Порошенко?" у відповідь, як правило, чуєш одне з двох: 1) "вкрав в мене 5 років", 2) істерику

Коли аналогічне запитання задаєш вживу і твій співрозмовник не має як з'їхати бо ти ска напористий, то у відповідь чуєш один і той же варіант: "А якби ти був на такій посаді, то ти би не крав?"

І в цій відповіді "зашито" все. Вся суть "мудрого наріду" де "чесних більше".
І в цій відповіді "зашита" іканамічна стратєгія" прастого парня с Кривого Рогу, яка сьогодні проявилася в проханні до банкірів знизити кредитні ставки. Пасани, ну хватіт жи барижіть, давайтє договорімся по пасанячому.

Потому що новоізбраний "парєнь с народа", бачить проблему просто.
Папєрєднікі просто слішком много воровалі. І єслі воровать меньше, то можно і по Привату щото там отдать Коломойскому і своіх пасанов не обідєть і іканоміку поднять до темпов роста ВВП 100% за 2 года і людям денег дать.

Бо ж "простой парєнь с нарота" не розуміє зв'язку між процесами, не розуміє, що для того, щоб ВВП росло з темпами 100% замість 3%, то треба щоб вся країна виготовляла продукції в 2 рази більше, а для того треба виробничих потужностей в 2 рази більше, а їх треба побудувати, або робочих рук в 2 рази більше, або ціни підняти в 2 рази більше не викликавши інфляції, тобто замість Таврій випускати Шкоди, замість ручних м'ясорубок - кухонні комбайни, замість дерев'яних піддонів - термостійку тару. Замість лінивих совків, які "ходять на роботу" і відбувають 8 годин - ефективних працівників, замість дундуків ВУЗи мають випускати інноваторів.
І це має бути в УСІХ вузах, на УСІХ підприємствах.
Тоді буде ВВП в 2 рази за рік рости.

Чи є передумови для цього? - Ні, нема звісно.
Тому все буде розвиватися так, як розвивається.
Тільки апетити в молодої каманди прастих парнєй з нарота куди вищі і присікати ці апетити нікому. А от стимулювати їх...

Ось така буде іканоміка в "Епоху грабунку".
Цікаво лише скільки протримаються істоти з засраними мізками, поливаючи лайном Пороха і папєрєдніків замість того, щоб бачити очевидне і спробувати хоч трохи змінити себе і свій совковий світогляд.
Крим - це Україна!
Змінено: 16.05.2019 р., Grom
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
good
bad
shockingly
16.05.2019 р.
answerview
Тарас Чмут
Про журналістську некомпетентність яка не лише підриває довіру до професії але й шкодить державі.

Вчора по 24 Канал побачив сюжет Дмитро Гнап (Dmytro Gnap) про спуск на воду середнього розвідувального корабля (СРЗК) для ВМС ЗС України. Сам сюжет тут: https://cutt.ly/cyoW41 Такого потоку брехні та маніпуляцій давно вже не зустрічав...

У чому вона полягає?

1) Назва та вступ. "Україна отримала..." - Україна нічого не отримала. Як і ВМС України нічого не отримали. Завод спустив корабель. Спустив зі стапелю і ніяк не з доку як написано у матеріалі. Не передав флоту, а просто спустив на воду. Після цього корпус буде доставлено до Одеси де відбудеться його подальша добудова, після чого заводські випробовування, потім державні і лиш після того як виробник підтвердить замовнику відповідність корабля всім очікуваним характеристикам його буде зачислено до списків кораблів ВМС України. На це піде рік-два часу. І лиш тоді можна стверджувати, що хтось щось отримав. Але назва це не ключове...

2) Розвідник який має шукати підводні човни. Однією з ключових "проблем" СРЗК, на думку авторів, є його швидкість: "... розвід кораблі мають відзначатися високою швидкістю... не менше, ніж 22 вузли (тобто 40 кілометрів на годину) – аби переслідувати й виявляти підводні човни... ".

І це не правда. Чому? Та тому, що розвідувальні кораблі призначені для ведення розвідки - радіоперехоплень на різних видах частот (УКХ та КХ діапазон), телеметричної розвідки, радіотехнічної розвідки (визначення приналежності та характеристик джерел випромінювання), ідентифікація та аналіз джерел електромагнітного випромінювання, складання електромагнітних "портретів" кораблів тощо. Так, вони можуть виконувати і розвідку щодо підводних човнів чи акустичних цілей, але це визначається вимогами замовника щодо того який корабель потрібен. У нашому варіанті мова йде саме про розвідку надводних цілей та берегової інфраструктури (радіотехнічні пости на березі, мертві зони РЛС, переговори берегових об'єктів тощо).

Ну і головне - завдання пошуку та знищення підводних човнів лежать або на МПК/СКРах (як було раніше) або на корветах та фрегатах (у ближній морській та океанській зоні) та морській авіації. Хоча, ті ж есмінці та крейсери теж несуть потужні ГАКи, торпеди та протичовнові ракети.

3) Швидкість. Автори стверджують, що швидкість нашого СРЗК складає не більше 11,5 вузлів: ".. у розвід корабля, який передали українським морякам, швидкість лише 11,5 вузлів, що вдвічі менше, ніж у підводних човнів.". І це теж не правда.

Чому? Тому що це була швидкість середнього риболовного морозильного траулеру типу "Василий Яковенко" проекту 502ЕМ. Зі старими ГДРівськими дизелями 8NVD48A-2U потужністю 1160 к.с. та частотою обертання 375 об/хв.

Звідки впевненість, що на нашому СРЗК стоїть невідомо звідки взятий старий дизель а не новий німецький MAN чи американський Caterpillar як на Малих бронекатерах проекту 58155 "МБАК"? Звідки така впевненість, що валолінія та гвинт не були перераховані під новий двигун?

Об'єктивно - ми не знаємо яка швидкість у СРЗК. Можливо, вона, дійсно, 11,5 вузлів. А можливо 15. Чи 17. Чи всі 20! Щоб це знати треба мати доступ або до технічної документації (яка секретна) або чекати ходових випробувань у морі.

4) Ну і сам текст це суцільне джерело некомпетентності:

"просто відремонтований радянський риболовний сейнер, моделі 70-х років минулого століття" - брехня! Це новий корпус, один з 5-ти який стояв не добудований на заводі та який було глибоко модернізовано під сучасні системи розвідки, навігації та зв'язку.

" І один з них було вирішено переробити в розвідувальний корабель, просто перефарбувавши і встановивши на нього додаткове обладнання." - те що автори називають "просто" насправді складні дослідно-конструкторські роботи з повним переплануванням корабля, заміни ряду систем та монтажем розвідувальних систем та обладнання, робочих місць операторів і багато всього іншого.

"До речі, ми заплатили з вами за це непорозуміння 80 мільйонів доларів... " - джерело інформації про суму, звісно, не озвучено. На сьогодні НЕ ВІДОМО точну вартість цього СРЗК, адже він ще не побудований, а очікувана вартість - не озвучувалася ніким. То звідки цифри? З неба?

"За ці гроші можна було б купити, наприклад, п'ять сучасних американських бойових катерів "Айленд"." - 1. Не сучасні, адже будувалися у 80-х роках. 2. Не бойові, адже надходили Береговій охороні а не флоту. Хоча, загалом, думка правильна - "Айленди" ВМСУ потрібні.

"Тобто, замість купівлі десятка великих крейсерів чи есмінців, було вирішено закупити сотню чи дві швидких патрульних чи торпедних катерів." - просто некомпетентність. Десяток крейсерів на сьогодні має лише одна країна у світі - США. Флоти інших розвинутих країн складають з корветів/фрегатів та не великої кількості есмінців (у Франції та Британії - по 6). При цьому, торпедні катери як клас на сьогодні вимерли. А "Москітний флот" передбачає в першу чергу наявність швидкісних ударних платформ - ракетних катерів чи кораблів.

"... крейсеру "Сагайдачний" - після цього я поперхнувся. Ну хоча б Вікіпедію відкрийте - ФРЕГАТ. При закладці ПСКР, але ніяк не крейсер!!!

"... один з дизельних двигунів "Сагайдачного" - от лишень там 2 маршові газові турбіни М62 та 2 форсажні М8К. І ніяк не дизельні двигуни.


Ось так "журналісти" пошивають себе у дурні а потім дивуються чому їх не сприймають.
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
1
like
1
good
bad
shockingly
16.05.2019 р.
answerview
Роман Донік
Пошла вода в хату. Опять Порошенко и сын его насцали в подъезде. Какое то сонечко, умудрилось отбить тритиевую трубку на нашем приспособлении для ночной стрельбы. Мы их ставим тем, кто на занятиях показывает хорошие результаты и у кого на позициях ночная активность. Видимо пулемет передали какому то "умнику, Теперь сонечко просит "мушку" у упоротого зрадоеба, а тот обвиняет во всем Порошенко. Это как требовать у Порошенко отремонтировать волонтерский тепловизор. Ну, я опущу уровень знаний о том, что это не мушка, а накладка на целик. Причем накладка, которая ставится без конструктивных изменений. То есть откручиваются два штатных винта, ставится накладка и два винта закручиваются. И таким же образом снимается. То есть, открути два винта и у тебя штатная прицельная планка. А, и совсем маленькая деталь - даже в этом состоянии пулемет боеспособен, потому что целик на месте.
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
good
bad
shockingly
16.05.2019 р.
answerview
Про журналістську некомпетентність
Як казав  А. Папанов у відомій кінокомедії: "Ідіот! Тьфу!"03_biggrin
Іванович. Не бандерлог!
2
like
1
good
1
bad
shockingly
16.05.2019 р.
answerview
Владимир Путин упал на ковёр играя в хоккей на льду. Путин играет в хоккейhttps://www.youtube.com/watch?v=4wfXusKU9zE

Читать комментарии к ролику
1
like
good
1
bad
shockingly
16.05.2019 р.
answerview
О Господи,как же с молодняком все мрачно и печально...За очень редким исключением.02_sad
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
Змінено: 16.05.2019 р., ALAN60
like
good
bad
shockingly
16.05.2019 р.
answerview
Кенгурація 20 травня.
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
like
good
bad
shockingly
16.05.2019 р. відповів для User  
answerview
Alexey Emeliyanov

Післявиборче. Нічого втішного.
1. Прикро, але Украіна ніколи не житиме добре. Насамперед - через свій «мудрий» народ, який невідомо хто таким вважає. Хіба він сам.
2 Цей «мудрий» народ завжди голосує «проти». Навіть тоді, коли не розуміє, за що він голосує. Аби проти. Пригадайте всі дотеперішні голосування.
3. Задоволення від того, що нарешті «скинули огидного Пороха» набагато більше, ніж задоволення від власного вибору, бо ніхто не може зрозуміти, за що, власне, голосували і кого вибрали. Окрім «кіна» ще нічого вдячним виборцям не показували.
4. Гегемонія «простого народу», який зробив свій вибір підозріло нагадує іншу «гегемонію», яка переслідувала насамперед тих, хто «шляпу надел». Підтвердженням цьому - сотні голосів української інтелігенціі, які потонули в ревищі пустопорожніх розважальних шоу, які саме із серії «хліба й видовищ».
5. «Мудрий народ» вимагає від нових керманичів виключно пільг, грошей, субсидій і «красівой жизні». Улюблене слово «мудрого» народу - «дай»!
6. «Мудрому народові» доведеться розчаруватися: не дасть ніхто й ніколи. Бо «мудрому» народові ніхто не пояснив, що за совка теж нічого на халяву не давали, а натомість доводилося платити надто високу ціну. Але «мудрий» народ не може скласти в голові докупи Голодомор і «вкуснає мароженає».
7. «Мудрий» народ не хоче вчитися і читати. Бо інакше він би прочитав принаймні Конституцію держави, в якій живе. І не мітингував би проти заборони абортів перед Генпрокуратурою.
8. «Мудрий» народ, нецензурно лаючи всіх можновладців, продовжує обирати тих самих людей, які не припиняють над ним збиткуватися. Бо кіло гречки дають сьогодні.
9. Я не люблю вірш Тичини «Я єсть народ». Це правда, що біда косила. Але ніяка сила у цього народу не розцвіла. Цей «мудрий» народ звик до ярма. Бо запряженого вола хоч якось, та годують - інакше не повезе воза.
10. «Мудрий» народ вимагає хліба і видовищ. Нічого нового. Видовищами вже нагодували донесхочу. Хліба теж кинуть. Окраєць. Глядіть, щоб не з лободою.
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
4
like
4
good
bad
shockingly
16.05.2019 р.
answerview
Олексій Гураль

Сьогодні вночі Коломойський прилетів в Україну

Він не приїздив 2 роки. Олігарх підтвердив, що повернувся в Україну. На уточнююче питання, чим займеться насамперед, бізнесмен відповів, що не знає.
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
good
bad
shockingly
16.05.2019 р.
answerview
Галина Куц
ВишиванкОві люди вже усюди! )
Вранішній Харків вразив неймовірно! ВПЕРШЕ у День Вишиванки я побачила так багато людей у вишиванках з самого ранку! Раніше у моєму спальному районі, коли я зранку в цей день бігла до метро, то максимум бачила 2-3 особи у вишиванках. І ми тоді одразу посміхалися одне одному.
Сьогодні, доки йшла до метро (а вийшла я з дому о 7.40 ранку), я зустріла і дівчат у віночках, і хлопця на скейті у вишиванці, і дітей у вишиванках, які йшли в школи, і багатьох дорослих. Я зачаровано роззиралася навколо. Це було якесь масове – нехарактерне раніше для Харкова – явище.
А на платформі у метро до мене тихенько підійшла жінка, доторкнулася до вишитого рукава мого плаття і каже «Вы не представляете… Для меня это…Вот это все… Просто до слез»… І я бачу, що в неї сльози на очах, вона хоче їх зупинити, а вони течуть… А в мене теж сльози починаються... І я сама себе зупиняю, бо розумію, що через пів години прямий телеефір і зарюмсаною туди не варто приходити. Я обняла цю жінку, запросила на Вишиванкову Ходу.
А у вагоні метро незнайомий мужчина, побачивши моє вишиване плаття, стільки компліментів мені наговорив. Я розквітла! А потім у метро познайомилася із Світланою у чудовій синій вишиванці, яка спішила на роботу.
А потім біля станції метро «Університет» зупинилася й послухала вуличного баяніста, який награвав мелодію «Рідна мати моя». У центрі вишиванок було ще більше! І це було чудово)
А потім вийшли ми з телеефіру з Держпрому з Наталією Нечепорук (де ми разом розказували про Вишиванковий День), стали обидві у вишиваних платтях і розмовляємо – щасливі та усміхнені. А поряд зупинився біля нас паркувальник і став нас уважно розглядати. Ми привітали його з Днем Вишиванки та спитали, чому він не у вишиванці. Відповідь була така: «Честно, не знал шо такой день. Девочки, вы ж главное того…. Не напивайтесь… ага?» ))) Харків – він такий Харків )
А попереду ще цілий день Вишиванкового свята! )
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
6
like
6
good
bad
shockingly
16.05.2019 р.
answerview
Iirina Pugachova
Очень, очень "тронуло" начало Зежены...
Посетила Зежена Елена центр помощи наркозависимым а так же созависимым, это как обычно члены семьи наркозависимых.
Команда Международной Антинаркотической Ассоциации в восторге от встречи с первой леди и ее опытом

Оказывается Зежена поделилась СВОИМ жизненным опытом. И вдохновила их.
Вот как интересно. Она поделилась личным опытом или как член семьи- созависимая ? наверное ее личный. они так написали : "Ваш життєвий досвід, яким Ви з нами поділилися! ".
Это осталось нераскрытым.

Ну вот . Муж не кенгурованный еще не приступил, а жена не кенгурованнная уже включилась в активную работу .
начала с близкой и понятной ей темы
.


"Спасибі Вам величезне за те, що Ви приділили нам час та надихнули! Досі панує шквал емоцій, які неможливо приборкати! А ще дякуємо за ту мудрість та Ваш життєвий досвід, яким Ви з нами поділилися! Було дуже-дуже приємно провести з Вами час! Ви пречудова!☺️ - написала
«Міжнародна Антинаркотична Асоціація»!"
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
1
like
good
1
bad
shockingly
16.05.2019 р.
answerview
Василь Ліскович
Я хочу поділити країну!

Ну, то я голосно сказав...
Я хочу на один момент поділити населення на оті всім відомі відсотки.
Для чого?
Тут один з ротів отого гекатонхейра Узеленського висунув цікаву ідею: повернути Коломойському 2млрд.дол. За Приватбанк!
Окрім того, що я проти таких схем, я проти будь-якого повернення йому бодай якихось грошей!
Але!
Оскільки є люди, що привели його до влади і цим людям так було погано, коли цей олігарх сидів закордоном і сподівався не загриміти у в'язницю - я вважаю, що ці люди і мають заплатити йому оті 2млрд.
А що?
Я голосував за економічну стабільність, за нагинання Коломойського і за розвиток країни.
Хтось проголосував конкретно за повернення грошей Коломойському! Хто б що не казав, що голосував проти Пороха...
Ні, дорогенькі!
Ви проголосували за гроші до Коломойші!
Тому, не знаю, яка там схема розпізнавання голосувавших за Зе буде. Може оті списки порохоботів використають, що мамкіни інтернет воїни збирали.
Але, я не розумію, чому я маю розраховуватись за чиюсь тупість...

Тому, на одну мить я хочу поділити людей на думаючих, і тих, хто хоче віддати гроші Коломойші
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
good
bad
shockingly
16.05.2019 р.
answerview
...На уточнююче питання, чим займеться насамперед, бізнесмен відповів-
будет принимать кенгурацию!02_sad28_bad
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
Змінено: 16.05.2019 р., ALAN60
1
like
good
1
bad
shockingly
16.05.2019 р. відповів для User  
answerview
Кенгурація 20 травня.
Делают с мухи слона... Не зато говорят!
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
like
good
bad
shockingly
16.05.2019 р.
answerview
В Киеве много людей с вышиванками.. Глаза радует.01_smile Своих малых в садик и школу, тоже отправили по НАШЕМУ, УКРАИНКОМУ.07_dirol 
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
Змінено: 16.05.2019 р., Юра-Ездок
6
like
6
good
bad
shockingly
16.05.2019 р. відповів для Grom  
answerview
Я когда слышу или читаю фраза "мудрый народ".. не забудет, знает, помнит и т.д.. Меня коробит.
У этого "мудрого народа" на голове уже места для шишек нет.02_sad
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
5
like
5
good
bad
shockingly
16.05.2019 р.
answerview
Меня коробит.У этого "мудрого народа" на голове уже места для шишек нет.


Vlad Ponomar
Вечірній блок:

✅Більшість українців проголосує на референдумі за вступ ЄС. Голоси розподіляться 75% на 25%.
Серед тих, хто визначився з вибором і прийде на референдум, голоси розподіляться наступним чином: за вступ до ЄС - 74,7%, за відновлення відносин з РФ- 25,3%.

Крим - це Україна!
Змінено: 16.05.2019 р., Grom
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
good
bad
shockingly
16.05.2019 р. відповів для Юра-Ездок  
answerview
напоминает задорновскую фразу о народе раши: по одиночке  - спинозы. в общем стаде - сборише дебилов. печально, но он таки прав. и прав он в том, что совдеповская ментальность глубоко укоренилась. никто не винит себя в неудачах. никто не задается вопросом, почему диплом\лицензия\аттестат не пригодился. винят власть. не предоставила\не предусмотрела\не обеспечила.
п.с. сам работаю не по диплому. вернее, так сложилось, что мое образование дало старт, но это было не пе по мне.. но особо не жалею. но навыки остались. и хватка. сегодня нашел лажи в счете за напругу. так что не за плечами те знания носить
Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води,
в годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди!
2
like
2
good
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин