MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
26.04, 08:58
44
+12 °С
Вітер: 0 м./с., Схід
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 2407030
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

  1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
good
bad
shockingly
2
20.06.2019 р.
answerview
Один лучше другого..02_sad
https://www.youtube.com/watch?v=-K85e1Gc-bA&fbclid=IwAR1IdVwaYyp5SZTFYOOZjFpcdp5nmNNg-aFCO9BaGLpExiNsyQdd4zUF4fE
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
Змінено: 20.06.2019 р., Юра-Ездок
like
good
bad
shockingly
20.06.2019 р.
answerview
В раше дно бывает??
Думаю що в 13му році побачивши такі цукерки десь у нас на прилавку, ніхто б нічого не сказав.
Бо 50% українців були ватяні, а інші 49% ватолояльні.
☭ = 卐 = Z
like
good
bad
shockingly
20.06.2019 р.
answerview
02_sad

https://www.facebook.com/groups/343805419637738/?multi_permalinks=347687012582912%2C347650735919873%2C347643949253885%2C347671325917814%2C347667272584886&notif_id=1560667832411598&notif_t=group_activity
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
like
good
bad
shockingly
20.06.2019 р.
answerview
Тарас Чорновіл
У вас не виникає відчуття якоїсь могильної тиші? А як шуміли, як кричали, які акції гучні проводили! Доки був Порошенко... А зараз усі ті "активісти, розслідувачі, добробати та просто небайдужі громадяни" немов у рот зеленої слизі набрали. Тут буквально пару дрібничок, а їх же сотні:

Ґвалт стояв, що Порошенко пересувається містом у кортежі, в якому помічали (не завжди) аж 5 машин. Зараз "велосипедист" пересувається кортежем із 6 автомобілів. А "активісти-комсомольці" ні гу-гу.

Скільки розмов, які акції, протесту були щодо Семочка, в якого були сумнівні статки, а ще були діти (не його, а цивільної дружини) з російськими документами. Зараз на колишню посаду Семочка (перший замголови СБУ, керівник управління по боротьбі з корупцією) призначили Баканова. Там усе те саме, хоча є нюанс. Тут уже не чиїсь діти, а власна дружина - громадянка Росії, уже не якісь незрозумілі доходи, а офшори "Кварталу" та кінобізнес спільно з РФією. А ще повна відсутність кваліфікації, незаконне надання офіцерського звання та й сам факт, що ця особа має лише одну, але визначальну "чесноту" - він друг дитинства новообраного. І де шум, гам, крик? Тиша...

Як досі кричать, що у нас, бач, спеціально під Луценка закон переписували, щоб він міг стати Генпрокурором. Тоді хоч переписували і провели через Верховну Раду, де, нехай і з різних мотивів, але проголосувала за це більшість нардепів. А зараз на ключове місце Голови адміністрації президента призначають А.Богдана, якому, як посадовцю часів Януковича, займати посади у владі прямо забороняє чітка норма закону про очищення влади. І все це ж демократичне болото знову мовчить, пообурювалися лише ми - "класичні україноботи", а їм, як заціпило.

Можете також пригадати, як лили бруд на Порошенка і з зовсім спекулятивної теми: як президент допустив, що 112 і НьюсВан купив Медведчук. Пояснити крикунам, що не міг він зупинити оборудку, коли один приватний власник продає свої права іншому, бо ж це "Порошенко Медведчука підтримує!" Зараз Медведчук завдав уже значно дошкульнішого удару - той самий його підручний Козак купує цілу Західну Інформаційну Корпорацію, де і канал, і інформагенство. І де ж заяви, що це вже новий през - Зеленський підтримує Медведчука? Та ні, всі стали такими конструктивними - логічно пояснюють, що це ж питання приватного комерційного права...

Уже більше нікого не цікавить "хто вбив Катю Гандзюк", "чому не сидять Свинарчуки", "чому у владі лише друзі, куми й бізнес-партнери"... А за загибель двох бійців полку Азов та поранення близько двох десятків тільки через те, що хтось зверху заборонив стріляти у відповідь? А спробуйте собі уявити, що б діялося навколо Банкової, якби таке сталося при Порошенкові. Та ж нацкорпуси зі своїми нацдружинами там таку бучу б улаштували! А зараз - Білецький ображені дописи в фейсбук строчить...

А знаєте, що за цим усім криється? Усе дуже просто й вульгарно. Путін сказав: "С Порошенко договоритьса не удастся, Порошенко должен уйти". Відразу ж хором те саме повторили пару олігархів, яким на Росії преференції для бізнесу пообіцяли, далі ґвалт підняли усі їхні журнашлюшки, а за ними (хто по дурості, хто за гроші) повилазили всі ці "активісти". Ні, їм з Москви у валізочках пачки рублів ніхто не привозив. Але коли ти працюєш на росію за долари, євро, біткоїни, чи хоча б за московську локшину на вухах, за ти все одно працюєш на Росію...

Зараз уся ця кампанія тільки трошки притихла, бо "грамотно й принципово" аргументувати, чому ти у всіх уже новонабутих бідах і проблемах звинувачуєш не владу, а опозицію - якось не кожен активіст додумається. Але на рівні телеканалів та особливо "принципових" активістів і їх організацій усе продовжується - Порошенка й далі політично знищують. Для чого? Бо ж сказали їм чітко і ясно: "Порошенко должен уйти". Не лише з посади президента, а взагалі "уйти" з політики. Зараз ця вся компашка відпрацьовує замовлення продовжити обвалювати рейтинги Євросолідарностіаж до прохідного бар'єра. Ви ж бачите, як давно відомі своєю заангажованістю агенства вже малюють саме такий результат.


Колись дуже давно один правитель спитав східного мудреця: "Як стають зрадниками?" Той відповів: "Для цього достатньо віддати свою голову в чужі руки". Тому заклик "Думай!" - не втрачає своєї актуальності.
Крим - це Україна!
Змінено: 20.06.2019 р., Grom
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
good
bad
shockingly
20.06.2019 р.
answerview
У вас не виникає відчуття якоїсь могильної тиші?..
02_sad


Українські новини
Все знают, что Мариуполь освобождали американские солдаты", - найздібніший з "Опоблоку" виявив своє нутро Євген Мураєв після подібної заяви мав би привернути до себе пильну увагу СБУ.
"Этот ... является депутатом Верховной Рады! Эта беда ушастая в очках, в прямом эфире на 112 канале сказал ,что на Донбассе идет гражданская война, что там нет русских солдат, что Мариуполь и остальную часть Донбасса освобождали американские войска и американский спецназ НАТО, что Крым никто не оккупировал, что там народ сам отсоединился? что Россия не является агрессором, а также Украине не нужно тратить деньги на Армию, Украине не нужен НАТО.

https://www.facebook.com/ru1492news/photos/a.539107309611539/1161262807395983/?type=3&theater&ifg=1

"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
Змінено: 20.06.2019 р., ALAN60
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
good
bad
shockingly
20.06.2019 р. відповів для ALAN60  
answerview
Я не знаю как погиб депутат, но сделать случайный выстрел со своего и не только своего оружия, вполне возможно.Приведу несколько своих(!) примеров. В армии в карауле когда сменился с поста, возле пулеулавлевателя произвел  выстрел. До сих пор сомнения как в патроннике оказался патрон..А на гражданке уже с Макарова стрельнул в доску, специально установленную для этого дела, когда разоружал пистолет чтоб сдать в оружейку. Потом отписывался долго и премию урезали.. Причина в постоянном недосыпании.Мы все делаем ошибки по жизни. По пьяни, по бравоте зеленке, на эмоциях, от невнимательности или по не опытности. А если ещё под водочку... то вооще..Так что, ни одину из причин самострела или кто помог, исключать нельзя.
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
Змінено: 20.06.2019 р., Юра-Ездок
1
like
1
good
bad
shockingly
20.06.2019 р.
answerview
Да,самостреды бывают,редко,но все-таки...Чаще всего в ногу,но вот в голову очень редко!А так х.з.06_question
...Хотя лично я не верю в смертельный самострел с травмата в голову.Это же как и куда попасть нужно,что-бы летально???05_shokВ висок,через глаз,в ноздрю,в слуховой канал?06_question



С Сети

Цитата:
Факт. Зачищают. 
"Миротворец","InformNapalm" и другие антикацапские инфоорганизации под ударом...


Цитата:
“Уверен, они начнут потихоньку исчезать. Кто-то в тюрьму, кто-то в эмиграцию, кто-то под диван, кто-то в больницу, а кто-то вообще. Это объективный процесс, потому что впервые за пять лет эту категорию неработающих элементов перестанет поддерживать и финансировать официальная власть, – Президент, силовики, члены правительства и бизнес-партнеры Порошенко.”, – пишет Портнов.

"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
Змінено: 20.06.2019 р., ALAN60
like
good
bad
shockingly
20.06.2019 р.
answerview
Цензор.НЕТ@censor_netУ мене величезний антирейтинг серед українців? Я теж до них негативно ставлюся, - Медведчук
http://censor.net.ua/ua/n3133028 7212:20 - 19 июн. 2019 г.

Денис Казанский
Медведчук в своем свежем интервью ВСС: плевать, что большинство украинцев хочет интеграции в ЕС. Мне надо в Россию!


Денис Казанский
Медведчук в интервью ВВС: люди ко мне негативно относятся, а я к ним негативно отношусь, не буду считать Россию агрессором.

Удивительный мерзавец, но честный. Открыто признается, что ненавидит украинцев, чтобы мобилизовать украинофобский, черносотенный электорат.

"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
1
like
good
bad
shockingly
1
20.06.2019 р.
answerview


https://eurosolidarity.org/
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
Змінено: 20.06.2019 р., ALAN60
1
like
1
good
bad
shockingly
20.06.2019 р.
answerview
Журналіст та телеведуча Тетяна Даниленко розповіла, яка ситуація зараз з журналістами, які звільнилися з телеканалу “ZIK”, після того як його купив соратник Медведчука Тарас Козак.

«Вам нікуди йти – кругом будемо ми».
Проросійський олігарх за ймовірно російські гроші скуповує всі новинні канали під час війни з Росією.400 журналістів у Києві та Львові опиняються на вулиці.
Жодної реакції спецслужб, правоохоронної системи, антимонопольного комітету, уряду, посольств, ОБСЄ, НАТО, «Репортерів без кордонів», журналістських профспілок. Нуль реакції.Жоден топ-політик не висловився на захист.
У всіх вибори. Балотуватися немає сенсу, якщо немає «пакета», купленого у Тараса Козака.«Порошенко «Прямий» і «5-ий» не продасть». А якщо йому запропонують по 30 мільйонів за кожен + безлімітний пакет, наприклад?)Це історія не про медіа. Це історія про політичну ситуацію. А вона складається так, що через рік Росія буде не біля порогу, а у всіх головах.Жодна політсила не готова зараз боротися проти Медведчука.
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 20.06.2019 р., User
like
good
bad
shockingly
20.06.2019 р. відповів для ALAN60  
answerview
Зема , ты мало того что труслив так еще и брехлив как твой любимый П. Стыдно.
http://www.vexillographia.ru/russia/images2/anarchy2.gif
like
good
bad
shockingly
20.06.2019 р. відповів для Юра-Ездок  
answerview
К стати , для Макарки в наставлениях предусмотрено ли двойное передергивание затвора после снятия магазина?
http://www.vexillographia.ru/russia/images2/anarchy2.gif
like
good
bad
shockingly
20.06.2019 р. відповів для ALAN60  
answerview
Ему в лоб над левым глазом прилетело . Видать в ствол заглядывал.
http://www.vexillographia.ru/russia/images2/anarchy2.gif
like
good
bad
shockingly
20.06.2019 р. відповів для kopar  
answerview
не смешно. кстати, вопрос: на этой ветке ты же не отписывался. к чему такая активность?????
Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води,
в годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди!
like
good
bad
shockingly
20.06.2019 р. відповів для kopar  
answerview
К стати , для Макарки в наставлениях предусмотрено ли двойное передергивание затвора после снятия магазина?
Не снятия магазина, а вытягивание с рукоятки. Какое двойное передёргивание? 
Ты имел право на ношение Макарова, ТТ или Форд 12 или учил ТТХ их?
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
Змінено: 20.06.2019 р., Юра-Ездок
like
good
bad
shockingly
21.06.2019 р.
answerview
...ты...труслив так еще и брехлив...
Обоснуй свой высер,приведи примеры.01_smile
...Вижу,что тебя прёт не на шутку-облегчи душёнку!03_biggrin
Или в очередной раз покажешь себя тупым совковым 3,14здоболом!28_bad
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
Змінено: 21.06.2019 р., ALAN60
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
good
bad
shockingly
21.06.2019 р.
answerview
вижу лишь один выход из ситуации. пока те, кто "хотел новых лиц" - осознают, что ошиблись. иначе будет реальная гражданская война.

72% від тих хто прийшов на вибори...
є такий постулат, що тупих людей в людському суспільстві усюди приблизно однаковий %
так от деякі настільки тупі, що свою тупість усвідомити НЕЗДАТНІ...
подивись на Трампа і Брекзіт = які ще треба докази

ми були на порозі ПЕРЕМОГИ над кацапами, але схоже тупість "наріду" знову призведе до тотальної сраки


Адам Жоржович
375тис.грн/міс - оклад судді КС. 420тис.грн/міс - оклад Голови КС. Це без премій. За рік 8 максимум 10 засідань по справам. Після складання повноважень - 50% від окладу в місяц - довічне утримання. Недоторканність, лікування з бюджету, водій та авто. І забитий х** на Конституцію!
Крим - це Україна!
5
like
5
good
bad
shockingly
21.06.2019 р.
answerview
Грузія
Україна?
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
1
like
1
good
bad
shockingly
21.06.2019 р.
answerview
375тис.грн/міс - оклад судді КС. 420тис.грн/міс - оклад Голови КС.

"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
1
like
good
1
bad
shockingly
21.06.2019 р.
answerview
Ему в лоб над левым глазом прилетело . Видать в ствол заглядывал.
Сучёнок,а ты от радости попердываешь???13_evilГляди,путлеросос,не прогадай!!!28_bad
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
Змінено: 21.06.2019 р., ALAN60
like
good
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин