MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
24.04, 10:45
11
+11 °С
Вітер: 1 м./с., Пн-З
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Новини

Super Soco TSx - «50-тикубовий» електробайк

Super Soco TSx - «50-тикубовий» електробайк
Компанія Super Soco представила модель електромотоцикла Super Soco TSx, який еквівалентний 50-ти кубовому мінібайку і призначений переважно для гонщиків-початківців.

В базовій комплектації електробайк має двигун Bosch з обмеженою потужністю 1900 Вт. Це дозволяє йому розвинути максимальну швидкість 45 км/год. З дозволу дилера можна прибрати обмеження потужності, при цьому максимальна швидкість збільшиться до 73 км/год.

«TSx - ідеальна машина для тих, хто хоче зробити свій перший крок у світ мотоциклів», - заявив Енді Фенвік, представник Super Soco UK. «Неймовірно легкий і спритний байк ідеально підходить для тих, хто живе і їздить в місті і хоче зробити свою поїздку дешевше, екологічніше та веселіше!»

Виробник заявляє, що однієї змінної батареї повинно вистачити на подолання відстані до 65 км., але цей показник можна подвоїти, оснастивши мотоцикл додатковим блоком живлення. 

Оскільки батарея знімна, її можна зарядити як на електрозаправній станції, так і вдома або в офісі. Це займе близько трьох з половиною годин.

Super Soco TSx представлений в трьох колірних варіантах, має пов'язану гальмівну систему (LBS), передню гідравлічну вилку перевернутого типу, алюмінієві литі диски, цифрову приладову панель і світлодіодні ліхтарі ззаду.

Super Soco TSx вже у дилерів, його вартість становить $3679. 
1
like
good
1
bad
shockingly
Фото 1/3
Джерело: MOTO.com.ua
05.04.2020 р., переглядів: 23489
Подібні новини

Super Cub отримає 3D-торговельну марку Super Cub отримає 3D-торговельну марку

Honda оновила мопеди Super Cub 50 Honda оновила мопеди Super Cub 50

Мопеди сімейства Solex знову будуть будувати у Франції. Правда, тільки електричні Мопеди сімейства Solex знову будуть будувати у Франції. Правда, тільки електричні

В силу вступив закон про водійські посвідчення на мопеди В силу вступив закон про водійські посвідчення на мопеди

Мопеди, викрадені в країнах Західної Європи, знайшли на Рівненщині. Мопеди, викрадені в країнах Західної Європи, знайшли на Рівненщині.

Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин