MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
19.03, 13:06
44
+8 °С
Вітер: 0 м./с., Пд-З
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендарМагазин
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Новини

Покупка мотоцикла в США

Покупка мотоцикла в США
В Америці мотоцикл - це не тільки транспортний засіб, але і символ свободи. Великий попит незалежних байкерів на хороші апарати породжує і велика пропозиція на ринку і, що закономірно, забезпечує невисокі ціни. Це ж стосується і вторинки. Про неї і піде мова в цьому матеріалі.



Що пропонує Америка?

Мотоцикли з пробігом, як і б/в автомобілі, що продаються на страхових аукціонах. Найпопулярнішими серед них є Copart, IAAI, Manheim. Техніка продається в будь-якому стані: як практично нові мотоцикли, які встигли доїхати до першого повороту і були завалені набік, так і сильно пошкоджені.



Американські байкери їздять не тільки на вітчизняних Harley-Davidson, Indian, Victory, але і на японських, британських та інших залізних конях. На аукціонах часто зустрічаються Kawasaki, Honda, KTM, Triumph, Aprilia, Ducati та інші.

На майданчики мототехніка потрапляє після страхових випадків. Вони бувають різними, і це не виключно ДТП або стихійні лиха. Наприклад, це може бути викрадення, списання юрособою або обмін на новий апарат в салоні.

Процес покупки мото із США

Як відбувається купівля на аукціонах б/в мототранспорту? Лоти продають, як правило, онлайн під час торгів, але також буває передбачена опція "Купити зараз" з попередньо вказаної вартості.

За стандартною процедурою всі бажаючі взяти участь у зазначений час роблять ставки. Найвища із запропонованих стає виграшною. Після цього покупцеві виставляється рахунок для оплати протягом декількох днів (3-10 - в залежності від аукціону), який здійснюється через систему банківських SWIFT-платежів. Після оформлення документів відбувається доставка.



Доставка мототехніки з Штатів

Транспортування купленого мотоцикла/скутера/трайка/квадроцикла відбувається в кілька етапів, які включають доставку:
  • з майданчика аукціону в найближчий порт США;
  • з порту в Штатах в порт Європи:
  • з порту Європи у порт України.
Оскільки морська доставка не дуже швидка, очікування купленого залізного коня становить півтора-два місяці. В європейському порту (найчастіше це Клайпеда, Литва) відбувається перепогрузка на судно, що прямує в порт Одеса або Південний. По прибуттю в Україну транспортний засіб підлягає розмитненню. Калькулятори доставки і розмитнення на сайті постачальників техніки, дозволяють попередньо порахувати, скільки це коштує.

Ціни на мотоцикли в Америці

Вартість б/у мотоциклів з США коливається: вона залежить від комплектації, стану і пробігу. Найбільший інтерес представляють практично нові апарати на ходу з мінімальними пошкодженнями. Найчастіше вони встигають проїхати кілька тисяч миль, але бувають і такі випадки, як з цим BMW K 1600 2019 з незначними вм'ятинами/подряпинами, який проїхав 27 миль (11,5 км) і був проданий за 13100 доларів.




Злегка подряпаний Harley-Davidson 2019 продався за 7900 у.о.



А красень Indian 2020 пішов з молотка за $6400.



Найчастіше в Україні немає виставлених на продаж аналогів, щоб порівняти ціни. Але можна з упевненістю сказати, що вигода купівлі двох - або триколісного транспорту становить мінімум 25%.

Компанія AuctionAuto може пригнати "під ключ" будь-який мототранспорт з аукціонів США. Це означає, що всі клопоти з покупкою, доставкою, розмитненням, можливим ремонтом і постановкою на облік ми беремо на себе. Вам залишається тільки сісти за кермо залізного коня!
like
good
bad
shockingly
Фото 1/6
Джерело: auctionauto.com.ua
10.07.2020 р., переглядів: 41953
Подібні новини

Мотоцикли Jawa повертаються в Європу Мотоцикли Jawa повертаються в Європу

Honda офіційно представила мінібайк Honda CT125 Hunter Cub 2021 Honda офіційно представила мінібайк Honda CT125 Hunter Cub 2021

Коронавірус, спорт і мото індустрія: BMW виходить з Eicma і Intermot 2020 Коронавірус, спорт і мото індустрія: BMW виходить з Eicma і Intermot 2020

BMW Mottorad представила конкурента Harley-Davidson BMW Mottorad представила конкурента Harley-Davidson

Оновлений Yamaha MT-07 помічений при тестуванні Оновлений Yamaha MT-07 помічений при тестуванні

Коментарі7
Avatar gor
gor 10.07.2020 р.
Этот Харлей ФЛ монстр еще тот!
Avatar vaclav
vaclav 12.07.2020 р.
Стаття не зовсім в касу - це для київських мажорів ці всі BMW. Ви мені краще б написали скільки там на аукціоні коштує honda ct125.
Avatar vaclav
vaclav 12.07.2020 р.
Ну добре, подивився - Honda Grom 125 та Honda NPS 50 (Zoomer/Ruckus) - є.
Правда мопед що коштує $150, тут буде коштувати $2тис - це вже перебор.
Avatar maxiscooter
maxiscooter відповів для vaclav 13.07.2020 р.

Я телефонував їм і про цю модель запитав також. Honda Grom 125 https://auctionauto.com.ua/auction/lot/2019-honda-grom-125-38416890 яка за 4 години до кінця аукціону ставка 800 - в Одесі пропонується по ціні 1908 і ще плюс розмитнення, брокер, експедування і таке інше. Воні відірвані від реальності
Avatar vaclav
vaclav відповів для maxiscooter 13.07.2020 р.
Вся ця бу техніка якось має сенс тільки тому що в нас немає вільного ринку і всі клали на покупця - неможна купити, за 3-3.5тис, того ж нового грома з салону (бо в нас з салону він буде 4-4.5тис).
Avatar DimYY
DimYY відповів для vaclav 15.07.2020 р.
Просто мы живём в богатейшей европейской стране ( судя по ценам и уровню жизни наших чиновников )
Avatar maxiscooter
maxiscooter відповів для DimYY 17.07.2020 р.
І деяких продавців, деяких товарів.
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті