MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
19.08, 16:08
44
+26 °С
Вітер: 0 м./с., Півд
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати
Сортувати:   без сортування   за датою   за автором   по темам
Тема: Хонда Діо (Honda Dio) - обслуговування, ремонт, експлуатація.
13.05.2025 р.
answerview
клапан(оба Китай)

Це дуже погана новина..  Карбюратор взвгалі неможна ставити китай.
Це й є проблема з запуском.. Пошукай японський, на розборках. В мене зараз працює рідний, вже 15 років07_dirol, але на запас років 4 тому купив б\в оригінал теж.
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
Змінено: 13.05.2025 р., Chado
Шукати тільки у форумі: Скутери - Загальне
До постингу
Тема: Хонда Діо (Honda Dio) - обслуговування, ремонт, експлуатація.
21.05.2025 р. відповів для alex588  
answerview
Зніми пелюстковий клапан та покажи його фото для початку
Якщо є проблеми з клапаном. То мопед не буде заводитись взагалі
Скоріш за все проблема з єлектро клапаном в карбюраторі, його треба або замінити, або настроїти
Если очень сильно захотеть, то добиться можно всего
Змінено: 21.05.2025 р., Vadim1
Шукати тільки у форумі: Скутери - Загальне
До постингу
Тема: Viper Tornado 250: ремонт, обслуговування, експлуатація
29.05.2025 р. відповів для CinLifVerz  
answerview
Всім привіт, купив Торнадо але в розібраному трохи стані(знята головка та зламаний 1 клапан).
питання:
По центру дві трубки на карбюраторі вони підключаються до термостата ?  в мене  нахватає шлангів з термостата на карбюратор. ?
Змінено: 29.05.2025 р., Antoshka
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
Шукати тільки у форумі: Максискутери - Загальне
До постингу
Тема: Yamaha YBR 125 - отчеты и обсуждения.
03.06.2025 р. відповів для dotsent  
answerview
Причина то в чем была?

Точно сказать нельзя.
Первооснова- неправильная настройка карбюратора с завода.
Второе- в Види-центре (Ямаха на Окружной) перед продажей что-то накрутили.
Всё относительно...
Шукати тільки у форумі: Мотоцикли - Загальне
До постингу
Тема: Yamaha YBR 125 - отчеты и обсуждения.
22.06.2025 р. відповів для МотоДед  
answerview
Понятно. Причину так и не нашли. А это самое главное в ремонте.
Я за 10 лет лет только один раз разбрал карбюратор - посмотреть, что там внутри. Никакой грязи не было, что там чистить каждый год? И регулировать там нечего, кроме высоты иглы, котрую вы двигали.
На СТО на Гарматной я заезжал, совмещено с кафе. Ни одного йобрика там не видел, их обслуживают самостоятельно большинство владельцев.
До постингу
Тема: Мопеды Delta, Alpha и подобные клоны с CUB-овскими двигателями...
25.06.2025 р.
answerview
Ще така проблема. В карбюраторі на Альфі 110 постійно утворюється конденсат, від нього йде корозія матеріалу карбюратора, і в ньому утворюється щось схоже на желе, яке постійно забиває жиклери. Я розумію що в карбі присутне розрідження і від цього він охолоняє нижче навколишньої температури, ще він і знаходиться в такому місці, де не підігрівається потоком теплого повітря від циліндра. Просто цікаво, чи це тільки в мене така х****?
Шукати тільки у форумі: Мопеди - Загальне
До постингу
Тема: Помогите выбрать первый мотоцикл
11.07.2025 р.
answerview
Вітаю! Обираю собі перший мот, жодного досвіду з мото не мав, для початку сценарій використання короткі поїздки по місту та лайтові виїзди за місто. Наразі розглядаю б.у варіанти до 1300$.
Зріст 189, вага 96.

Мот зараз беру щоб навчитися, спробувати, зрозуміти що далі брати.Із варіантів на сьогодні підібрав такі:1. Bajaj pulsar 180. Є варіанти, але у цей бюджет пробіги біля 10+к.2. Bajaj avenger 220. Ще менше варіантів або більші пробіги 3. Lifan kpt 200. Виходить трохи дорожче Пульсара 4. Lifan cityr 200 (двигун 175). Можна взяти дуже свіжий з мін пробігом за 1000, але крейсер по трасі замалий.5. Як економ варіант bajaj vicrant V15, по суті трохи прокачаний Боксер, теж питання з крейсером по трасі але дешево.6. Враховуючи зріст, як варіант розглядав ще Lifan kpx 250, але не дуже подобається там розхід і рандом із якістю і карбюратор.

В майбутньому планував придбати Honda xr190l.Поділіться досвідом чи порадами.
Шукати тільки у форумі: Мотоцикли - Вибір
До постингу
Тема: Viper Tornado 250: ремонт, обслуговування, експлуатація
09.12.2025 р. відповів для Antoshka  
answerview
Так,тих два штуцери для підведення антифризу для підігргву карбюратора.
Броня крепка, маразм однако крепче!
До постингу
Тема: Yamaha X-max, X-city, Versity: ремонт, обслуживание, эксплуатация!
04 березня, 20:00
answerview
Всім Привіт! Можна поставити карбуратор від маджесті 250 на версіті 300? У мене стоїть карбюратор з підігрівом від системи охолодження, на маджесті такого немає
Змінено: 04 березня, 20:00, Kapy
До постингу
23 травня, 22:28
answerview
Здравствуйте, панове)
А що воно за бензин такий пішов, що як мопед постоїть, то голка карбюратора вся залипає парафіном?
До постингу
24 травня, 17:12
answerview
голка карбюратора вся залипає парафіном?
У мене було після зими, зняв - промив... На лівих заправках не заправляюсь...
Іванович. Не бандерлог!
До постингу
Тема: Bajaj BM 150X Cross - обслуживание, ремонт, эксплуатация
27 травня, 05:44
answerview
Усім добра. Мотоцикл баджаж боксер 125 наїздив менше 3 тисяч. Все було чудово, але цього сезону, поступово, став глухнути на накаті та світлофорі. А зараз і завести складно. Навіть на підсмоктувачі заводиться тільки з прогазавкою, а потім знову глухне. Іскра відмінна, бензин надходить. Замінив бензин – проблема не пішла. З чого починати-зняти карбюратор та продути? Чи ще щось?
До постингу
27 травня, 07:12
answerview
З чого починати-зняти карбюратор
Зніми, промий, продуй, промий жиклери, запорну голку, бензини нині не ахті... У мене подібна ситуація теж була, на голкі і в камері якісь згустки на кшталт парафіну, чи воску...
Іванович. Не бандерлог!
До постингу
06 червня, 15:22 відповів для Direktor  
answerview
Снял карбюратор, но, к сожалению не смог разобрать. Один винт крепления поплавковой камеры не смог открутить. Похоже, что  даже шлицы сорвал. Буду решать эту проблему. но внешне  в карбюраторе все чисто
Змінено: 06 червня, 15:23, КСТ
До постингу
25 липня, 08:27 відповів для User  
answerview
Цілі демпфера. Вони, до речі, в мене досі рідні. Поношені трішки, але і міняти боюся, бо скільки вже запчастин новими викинуто у смітник: повороти малі, натяжне ланцюга мале по діаметру одне з двох, пружина лапки гальма мала, шланги до карбюратора три поміняв і всі викинув, оце четверта, прозора - більш-менш нормальна. 
Я колесо зняв, підшипники колеса та маточини зірки змазав, хоча мастило там було й досі рідне ще.
Змінено: 25 липня, 08:28, GA-EV3
До постингу
27 липня, 19:37
answerview
шланги до карбюратора три поміняв і
шланги або трошки дешевші- фагуміт,  або дорожчі - гейтс.
До постингу
Тема: SHINERAY XY 200 INTRUDER - обговорення, експлуатація
31 липня, 11:21
answerview
Потім росповіси який він.

Проїхав перші 300 км. Мотоцикл дуже зручний у керуванні, ями на дорозі обї'зжати зручно. Задня підвіска жорстка. Але поки-що для себе не роблю висновків, бо 95% часу експлуатації мототранспорта в мене - це їзда з дружиною, а з цих 90% - 50% (зворотня дорога), то ще й позаду багаж кіл на 10-15.
З цього виникає питання: по паспорту споряджена маса мотоцикла 130 кг, повна - 280 кг. Отже, навантаження - 130 кг. В інтернет-магазинах пишуть, що допустиме навантаження - 195 кг. Нагло брешуть?
По двигуну: 1-а передача коротка, 2-га та 3-тя - довгі. За 4-ту та 5-ту поки що сказати важко, мало проїхав.
Обкатую на оливі ELF Moto 4T TOURER 10W-40.
Двигун працює трохи дивно: на невеликих обертах, коли скидуєш "газ"  відчуття, що паливо догоряє вже у випускному каналі, "підбухує", як ото "їдеш" на "Bugatti" в комп'ютерих перегонах. Особливо чомусь це проявляється на 2-й передачі.
Клапана не регулював, оце буду тільки тепер, після 300 км пробігу, оливу також поміняю на таку саму - elf.
Карбюратор (PZ-30): на закритій заслонці не заводиться, на напіввідкритій і відкритій заводиться і працює на "холостих" однаково добре. На прогрутому двигуні трішки додав "холостих". Якість палива не регулював.
Шини/колеса - добре тримають грунтовку, краще (у порівнянні з мопедом моїм) поглинають невеликі нерівності на схили грунотової колії, але зад виляє у порівнянні з мопедом. Це можливо пов'язано з тим, що писав вище про їзду на мопеді завжди удвох.
Трошки тре передній тормоз, як котиш моотоцикл, то чутно. Але не затискає, коли котиш. Так в дорозі передній тормоз працює нормально.

Тепер про своє, наболіле: мопед поламався, надворі літо, треба вирішувати купу справ, треба їздити часто в місто. Дружина каже: "Вези на мотоциклі новому потихеньку". Я кажу:"Ніт, не повезу, бо тільки 300 км обкатки".
Наймати таксі - 1000, 1400 грн. Така от засада(
Важимо ми удвох 130 кг.
До постингу
Тема: SHINERAY XY 200 INTRUDER - обговорення, експлуатація
06 серпня, 12:07
answerview
Нє. Особливості роботи на бензині з самогонкою Додавати холостих.
А для нормальної їзди - еспериментуй з ГТЖ. 200-кубовий з заводу задушений, явно суміш бідна. ХЗ скільки 250 захоче, але на 200, 112 то мінімум (я зараз 115 пробую)
Я той допис мав би видалити, але залишив для історії. Коли мотоцикл відмовився заводитися, я плюнув і пішов писати сюди ту скаргу. Потім почитав інтернети. Потім пішов гегулювати клапани по новій. Зняв сідло, боковий пластик і тут невидимі сили мене зупинили від демонтажу мотору, я взявся за паливну трубку, дивлюся, у фільтрі майже немає бензину, спробував покачати стискаючи трубку, воно не качалося, у фільтрі так і видно було бензину крапелька. Спробував завести - мотоцикл завівся і досі робить. Ото така халепа, ймовірно, поки регулював клапана, висмокався увесь бензин з карбюратора. А от чого так довго заповнювалася паливна магістраль? Наче краник відкривав...06_question
Як він веде себе на малих швидкостях по бездоріжю?
Зовсім по бездоріжжю я не їздив, але по грунтовій дорозі його якось вихляє туди-сюди. Може з пасажиром діло зміниться. Вище я писав, що в цілому мотоциклом дуже зручно керувати, петляти проміж ям на асфальті. Ніяких натяків на молжливість впасти немає. Зад дуж жорсткий, можливо буду послабляти аморти, але то вже тільки тоді, коли почну їздити з дружиною. Зараз 450 км пробігу тільки. Думаю, може на 600 км вже буде пора починати їздити удвох? Бо така в нас в сім'ї модель використання мототранспорту: тільки удвох до міста, а з міста: ще й з сумкою краму. Тому і вибір зупинили на Інтрудері. Але я не мисливець, не рибалка, просто сільський житель)

Візьми BARS Extra 10W-40 і не парся.
На мопеді я їздив тільки на XADO Atomic Oil 10W-40 4T MA2 RED BOOST. Міняв його кожні 2500 км. Але вчора штучний "інтелект" від Google сказав мены, що я дурак. Що оливу треба міняти на мопеді кожні 1000 км, тому купувати дорогу синтетику взагалі не варто для мопеда. Купив сьогодні йому Mannol 7202 4-TAKT PLUS 10W-40 API SL.
Пробачте за офтоп по мопеду, тепер повернемося до мотоцикла: в чому пробема купувати для мотоцикла Elf? Дуже дороге?
Про BARS Extra 10W-40 - ця олива не має специфікації МА/МА2
Хочу один раз я залив був у мопед (хех, знову про мопед03_biggrin) XADO Red Boost 10W-40 SHPD, проїздив 2500 км - зчеплення не буксувало.

Тепер про роботу мотоцикла: таке в мене враження, що йому чи-то на холостих палива не вистачає, чи то на нижньому діапазоні середніх обертів, якось він невпененно слабо йде на 2-й швидкості, коли не давати трошки "газку". Прогрітий, коли стоїть, то гарчить дебело, хочеться трошки гвинт холостих уліво покрутить)

В цілому мені дуже комфортно їхати на ньому на 4000 обертів, мотор гарно працює. Нижче - ото вище написав про проблему.

А, ще одне: на 372 км пробігу переломився трос спідометра. На МОТ-О.ком вже є два відгука про аналогічну проблему.
Ще в мене після збирання залишилися дві булавки, наче вони повинні тримати троси на передній вилці, але як їх кріпити, я не можу второпати(
Змінено: 06 серпня, 12:14, GA-EV3
До постингу
10 серпня, 10:52
answerview
Шановне панство, в мене щось пропала довіра до мого карбюратора. Він щось знову почав текти, продувка очисником не допомогла, потім чомусь перестав текти, щось не зміг учора нормально його налаштувати. Йому 12 років, нічого в ньому не мінялося. Думаю купити  нового. Фірм не знаю, який брати. Знайшов відомої мені марки  PZ-19 TMMP , але там не ручна повітряна заслінка, а під трос. В мене троса немає, чи той ричаг нормально рукою вертіти, чи шукати іншу модифікацію?
Ще ось такий знайшов, є півдозра, що це KEIHIN цей схожий на такий, як в мене, з квадратною ванночкою.
А ось є з круглою: "KEIHIN" з круглою ванночкою
Змінено: 11 серпня, 16:04, GA-EV3
До постингу
11 серпня, 21:30 відповів для bezpeka1  
answerview
Купувати карбюратор по ціні половини мопеда не хочу03_biggrin
До речі, в мопеді стоїть PZ19 на двигуні 119,7 куб.см.
До постингу
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
Тюль купить недорого в Украине
© 2001-2026, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин