клапан(оба Китай)
Це дуже погана новина.. Карбюратор взвгалі неможна ставити китай.
Це й є проблема з запуском.. Пошукай японський, на розборках. В мене зараз працює рідний, вже 15 років

, але на запас років 4 тому купив б\в оригінал теж.
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
Змінено: 13.05.2025 р., Chado
Зніми пелюстковий клапан та покажи його фото для початку
Якщо є проблеми з клапаном. То мопед не буде заводитись взагалі
Скоріш за все проблема з єлектро клапаном в карбюраторі, його треба або замінити, або настроїти
Если очень сильно захотеть, то добиться можно всего
Змінено: 21.05.2025 р., Vadim1
Всім привіт, купив Торнадо але в розібраному трохи стані(знята головка та зламаний 1 клапан).
питання:
По центру дві трубки на карбюраторі вони підключаються до термостата ? в мене нахватає шлангів з термостата на карбюратор. ?
Змінено: 29.05.2025 р., Antoshka
Понятно. Причину так и не нашли. А это самое главное в ремонте.
Я за 10 лет лет только один раз разбрал карбюратор - посмотреть, что там внутри. Никакой грязи не было, что там чистить каждый год? И регулировать там нечего, кроме высоты иглы, котрую вы двигали.
На СТО на Гарматной я заезжал, совмещено с кафе. Ни одного йобрика там не видел, их обслуживают самостоятельно большинство владельцев.
Ще така проблема. В карбюраторі на Альфі 110 постійно утворюється конденсат, від нього йде корозія матеріалу карбюратора, і в ньому утворюється щось схоже на желе, яке постійно забиває жиклери. Я розумію що в карбі присутне розрідження і від цього він охолоняє нижче навколишньої температури, ще він і знаходиться в такому місці, де не підігрівається потоком теплого повітря від циліндра. Просто цікаво, чи це тільки в мене така х****?
Вітаю! Обираю собі перший мот, жодного досвіду з мото не мав, для початку сценарій використання короткі поїздки по місту та лайтові виїзди за місто. Наразі розглядаю б.у варіанти до 1300$.
Зріст 189, вага 96.
Мот зараз беру щоб навчитися, спробувати, зрозуміти що далі брати.Із варіантів на сьогодні підібрав такі:1. Bajaj pulsar 180. Є варіанти, але у цей бюджет пробіги біля 10+к.2. Bajaj avenger 220. Ще менше варіантів або більші пробіги 3. Lifan kpt 200. Виходить трохи дорожче Пульсара 4. Lifan cityr 200 (двигун 175). Можна взяти дуже свіжий з мін пробігом за 1000, але крейсер по трасі замалий.5. Як економ варіант bajaj vicrant V15, по суті трохи прокачаний Боксер, теж питання з крейсером по трасі але дешево.6. Враховуючи зріст, як варіант розглядав ще Lifan kpx 250, але не дуже подобається там розхід і рандом із якістю і карбюратор.
В майбутньому планував придбати Honda xr190l.Поділіться досвідом чи порадами.
Так,тих два штуцери для підведення антифризу для підігргву карбюратора.
Броня крепка, маразм однако крепче!
Всім Привіт! Можна поставити карбуратор від маджесті 250 на версіті 300? У мене стоїть карбюратор з підігрівом від системи охолодження, на маджесті такого немає
Змінено: 04 березня, 20:00, Kapy