Нє. Особливості роботи на бензині з самогонкою Додавати холостих.
А для нормальної їзди - еспериментуй з ГТЖ. 200-кубовий з заводу задушений, явно суміш бідна. ХЗ скільки 250 захоче, але на 200, 112 то мінімум (я зараз 115 пробую)
Я той допис мав би видалити, але залишив для історії. Коли мотоцикл відмовився заводитися, я плюнув і пішов писати сюди ту скаргу. Потім почитав інтернети. Потім пішов гегулювати клапани по новій. Зняв сідло, боковий пластик і тут невидимі сили мене зупинили від демонтажу мотору, я взявся за паливну трубку, дивлюся, у фільтрі майже немає бензину, спробував покачати стискаючи трубку, воно не качалося, у фільтрі так і видно було бензину крапелька. Спробував завести - мотоцикл завівся і досі робить. Ото така халепа, ймовірно, поки регулював клапана, висмокався увесь бензин з карбюратора. А от чого так довго заповнювалася паливна магістраль? Наче краник відкривав...

Як він веде себе на малих швидкостях по бездоріжю?
Зовсім по бездоріжжю я не їздив, але по грунтовій дорозі його якось вихляє туди-сюди. Може з пасажиром діло зміниться. Вище я писав, що в цілому мотоциклом дуже зручно керувати, петляти проміж ям на асфальті. Ніяких натяків на молжливість впасти немає. Зад дуж жорсткий, можливо буду послабляти аморти, але то вже тільки тоді, коли почну їздити з дружиною. Зараз 450 км пробігу тільки. Думаю, може на 600 км вже буде пора починати їздити удвох? Бо така в нас в сім'ї модель використання мототранспорту: тільки удвох до міста, а з міста: ще й з сумкою краму. Тому і вибір зупинили на Інтрудері. Але я не мисливець, не рибалка, просто сільський житель)
Візьми BARS Extra 10W-40 і не парся.
На мопеді я їздив тільки на XADO Atomic Oil 10W-40 4T MA2 RED BOOST. Міняв його кожні 2500 км. Але вчора штучний "інтелект" від Google сказав мены, що я дурак. Що оливу треба міняти на мопеді кожні 1000 км, тому купувати дорогу синтетику взагалі не варто для мопеда. Купив сьогодні йому Mannol 7202 4-TAKT PLUS 10W-40 API SL.
Пробачте за офтоп по мопеду, тепер повернемося до мотоцикла: в чому пробема купувати для мотоцикла Elf? Дуже дороге?
Про BARS Extra 10W-40 - ця олива не має специфікації МА/МА2
Хочу один раз я залив був у мопед (хех, знову про мопед

) XADO Red Boost 10W-40 SHPD, проїздив 2500 км - зчеплення не буксувало.
Тепер про роботу мотоцикла: таке в мене враження, що йому чи-то на холостих палива не вистачає, чи то на нижньому діапазоні середніх обертів, якось він невпененно слабо йде на 2-й швидкості, коли не давати трошки "газку". Прогрітий, коли стоїть, то гарчить дебело, хочеться трошки гвинт холостих уліво покрутить)
В цілому мені дуже комфортно їхати на ньому на 4000 обертів, мотор гарно працює. Нижче - ото вище написав про проблему.
А, ще одне: на 372 км пробігу переломився трос спідометра. На МОТ-О.ком вже є два відгука про аналогічну проблему.
Ще в мене після збирання залишилися дві булавки, наче вони повинні тримати троси на передній вилці, але як їх кріпити, я не можу второпати(