клапан(оба Китай)
Це дуже погана новина.. Карбюратор взвгалі неможна ставити китай.
Це й є проблема з запуском.. Пошукай японський, на розборках. В мене зараз працює рідний, вже 15 років

, але на запас років 4 тому купив б\в оригінал теж.
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
Змінено: 13 травня, 13:24, Chado
Зніми пелюстковий клапан та покажи його фото для початку
Якщо є проблеми з клапаном. То мопед не буде заводитись взагалі
Скоріш за все проблема з єлектро клапаном в карбюраторі, його треба або замінити, або настроїти
Если очень сильно захотеть, то добиться можно всего
Змінено: 21 травня, 18:41, Vadim1
Всім привіт, купив Торнадо але в розібраному трохи стані(знята головка та зламаний 1 клапан).
питання:
По центру дві трубки на карбюраторі вони підключаються до термостата ? в мене нахватає шлангів з термостата на карбюратор. ?
Змінено: 29 травня, 15:29, Antoshka
Понятно. Причину так и не нашли. А это самое главное в ремонте.
Я за 10 лет лет только один раз разбрал карбюратор - посмотреть, что там внутри. Никакой грязи не было, что там чистить каждый год? И регулировать там нечего, кроме высоты иглы, котрую вы двигали.
На СТО на Гарматной я заезжал, совмещено с кафе. Ни одного йобрика там не видел, их обслуживают самостоятельно большинство владельцев.
Ще така проблема. В карбюраторі на Альфі 110 постійно утворюється конденсат, від нього йде корозія матеріалу карбюратора, і в ньому утворюється щось схоже на желе, яке постійно забиває жиклери. Я розумію що в карбі присутне розрідження і від цього він охолоняє нижче навколишньої температури, ще він і знаходиться в такому місці, де не підігрівається потоком теплого повітря від циліндра. Просто цікаво, чи це тільки в мене така х****?