MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
04.08, 01:23
44
+21 °С
Вітер: 2 м./с., Пн-С
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 3064917
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
16.05.2017 р. відповів для odinochka  
answerview
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
like
bad
shockingly
16.05.2017 р.
answerview
Філатов

Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
1
like
1
bad
shockingly
16.05.2017 р. відповів для User  
answerview

Кстати насчет пробок, Яндекс карты покруче Гугловских, часто ими пользуюсь, а как поисковик фиговый. С 1С тоже ерунда будет.
1
like
1
bad
shockingly
answerview
Это им раз плюнуть а мне с моим нетом с телефона это совсем не весело.
http://www.vexillographia.ru/russia/images2/anarchy2.gif
like
bad
shockingly
16.05.2017 р.
answerview
Сегодня подначил знакомую за одноклассники и вконтакте. Ответ был прост- да и фиг на них, на "зуму" не повлияют.
А если серьёзно, то у меня когда-то была страница на мейле, вконтакте и на одноклассниках. Все вальнул.
Для общения мне достаточно аськи, пользуюсь старым квипом, эти комбайны меня выбешивают. Скайпа, вайбера. А на форуме написать - так то такое.
Лично я не вижу в этом проблемы. Мне эти заморочки даже чуть претят. Я когда-то рассказывал, как чувак не хотел подпасть под мобилизацию, т.к. у него ферма в контакте. А в армейке он не сможет кормить виртуальныхьсвиней. Мля, чувак реально с села. Да заведи ты кроликов, курей, гасей, коровку, свиней - не будет времени фигней заниматься.
И жрать зимой и летом будет что.
В свое время жена аж ревновала, что я либо по квипу с корыта либо по джиму с телефона переписывался с разными людьми, в т,ч. И телками. Что по делу - не суть важно. А потом сама присела на одноглазников. Теперь телман до утра валяется на кухне - эти ночные посетители запарили. Она не рубит подключение на ночь.
Так что таких друзей - за '''' в музей
Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води,
в годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди!
1
like
1
bad
shockingly
answerview
Самое прикольное, что локация по яндекс-картам, с привязкой не к вышке оператора, а джипиэс показало моё точное местонахождение и то, что моя и соседская улица переименованы.
А по поводу 1с - так есть же альтернативы. Та же галактика, парус. Грамотный програмер напишет код конкретные потребности. Все равно, что идёт код форточкой - использует аксцесс и Эксель.
Но ещё выгоднее пересадить народе на линух. Ту же убунту. Интуитивно восприимчиво, но чуть непривычно. Я же неговорю о командной строке. Но большая часть сервачин, чтоб не лагали - именно на линухе.
Железо - железом. Но ОС устанавливается и настраивается людьми. Вот от их степени криворукости и зависит бесперебойная работа, а не от отмазки "это не я а машина тактпосчитала"
П.с. зайдет ГиС - мож, че от себя подкинет. Знаю на верочку, что настраиваемый фаервол на серваке обрежет прямой доступ к заданным ресурсам. А некая часть людей, что обойдет защиту, а такие будут, так же отслеживаются. Но к ним будет особое внимание. Или технически грамотный /взять на заметку и предложить работу, чтоб приносил пользу/ илитпровокатор. Но тут другаятепархия
Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води,
в годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди!
like
bad
shockingly
mixan забанений
16.05.2017 р. відповів для tsinik  
answerview

А по поводу 1с - так есть же альтернативы. Та же галактика, парус

одно москалькое лайно, міняти на інше москалькое лайно? треба свою програму робити Українську ! 07_dirol
http://www.moto.com.ua/postphoto/1583835_1.jpg
1
like
1
bad
shockingly
16.05.2017 р.
answerview
Это вы еще про халяльный интернет не слышали 15_badgrin
https://www.youtube.com/watch?v=hIGrtpLVN4Y
like
bad
shockingly
answerview
Сегодня подначил знакомую за одноклассники и вконтакте. Ответ был прост- да и фиг на них, на "зуму" не повлияют.
А если серьёзно, то у меня когда-то была страница на мейле, вконтакте и на одноклассниках. Все вальнул.
Для общения мне достаточно аськи, пользуюсь старым квипом, эти комбайны меня выбешивают. Скайпа, вайбера. А на форуме написать - так то такое.
Лично я не вижу в этом проблемы. Мне эти заморочки даже чуть претят. Я когда-то рассказывал, как чувак не хотел подпасть под мобилизацию, т.к. у него ферма в контакте. А в армейке он не сможет кормить виртуальныхьсвиней. Мля, чувак реально с села. Да заведи ты кроликов, курей, гасей, коровку, свиней - не будет времени фигней заниматься.
И жрать зимой и летом будет что.
В свое время жена аж ревновала, что я либо по квипу с корыта либо по джиму с телефона переписывался с разными людьми, в т,ч. И телками. Что по делу - не суть важно. А потом сама присела на одноглазников. Теперь телман до утра валяется на кухне - эти ночные посетители запарили. Она не рубит подключение на ночь.
Так что таких друзей - за '''' в музей

Фактически вся рекламма, салонов красоты, клиник, парикмахерских, вобщем всей сферы обслуживания, многие стройки и их рекламма и обсуждение групп где  пользователи могли узнать все о застройщике или враче, и много еще чего интересного. Это то же социльные сети.  Все ляпнет в одночасье. Гугл, не смешите меня, там все платное и стоит серьезных бабок, а будет еще больше стоить. Сколько будет стоить настроить все по новому. Если посчитать все расходы. Как на мой взгляд то это  просто власть очередной раз показывает народу как она к нему относиться. Если бы было по другому то кто мешает создать подобный ресурс у нас. И вести на нем контр пропаганду.
2
like
bad
shockingly
2
16.05.2017 р.
answerview
от що прикольно у моїй шоколадній позиції = зрадойоби самі себе викривають
що тут коментувати?
він сам тричі збрехав і сам собі суперечить

єдине прохання до панства - як читаєте зрадо-пости, то згадайте який брехливий покидьок їх сюди підкидає = йому пофіг на ваші думки-дописи, йому головне зради безсистемної і беззмістовної накинуть - він тим тішиться

Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
3
like
2
bad
shockingly
1
16.05.2017 р. відповів для August  
answerview
знаєш... до нас у волонтьорку зашла тьотя, так поговорить (нічьо не принесла, а як принесла то не дала) дуже її мучив військовий збір з депозитів. дуже возмущалась.
як виявилос їй з депозита 500 грн не додали

ну воно канечно так, але я згадав, що військовий збір лише 1,5%
шляхом нескладних обчислень маємо:
0,015 = 500
1 = х
х = 500 / 0,015 = 33333.33333333333 (грн)
це якщо річні, якщо це місячний платіж, то навіть не знаю як обчислити - ставки надто різні

людина яка може відкласти штуку баксів+ волає за 1,5%...
обчем кріза!
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
answerview
Самое прикольное, что локация по яндекс-картам, с привязкой не к вышке оператора, а джипиэс показало моё точное местонахождение и то, что моя и соседская улица переименованы.

а чого б це сервісу країни агресора та і слідкувать за переіменуванням вулиць, виправлять номери будинків, провадити чітку геолокацію та регулярно оновляти фото реальних локацій...
навіть придуматьне можу???

а сервіс пов'язаний з таксі пропонує трекать особу, якобьі шоб легше підібрать машинку
ага

а якийся-сервіс-гроші = ми їх контролювати можем, чи можна нолики підкрутить?
хтозна

я думаю ти розумієш, про що я = БЕЗПЕКА!

п.с. акції яндекс-херні впали https://www.rbc.ua/rus/news/aktsii-yandeksa-upali-ukrainskih-sanktsiy-1494947783.html
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
16.05.2017 р.
answerview
хтіли ХУНТУ?
а тепер за фермочкой у вконтактіку плачете?

Ірина Ніка
У коментах написали геніальне, не знаю автора "Прийшов час кожному попрощатися зі своєю маленькою затишною фабрикою у ліпецьку".
Нас чекає захопливий плач ярославни від авторів " а хай Порошенко продасть свій бізнес і роздасть гроші народу". Подивимось, як весело вони закриють свої фермочки і мейлрушечки з хуяндексом )

?Dmitro Vovnyanko?
Чому заборона ВКонтакті, Однокамерників, Яндекса та іншої ІТ-продукції мейд ін Раша - по справжньому сильний хід?
По-перше, ринок України для Контакта (2-й після РФ), Яндекса і Мейл.Ру - фсьо. З усіма похідними.
По-друге, цей ринок займуть ФБ, Гугл, та інші правильні продукти. Російському ІТ - привіт. В день звільнення раджу його працівничкам гучно горлати "КримНаш". Не цінували теплі стосунки з нами - ми будемо збагачувати когось іншого.
По-третє, сьогодні п'яний валятися мусить весь ІТ український. Він же не гірший за російський і замінити його зможе залюбки.
В українських програмерів тепер буде ду-у-уже багато роботи!
Пам'ятаєте з чого в України розвинулися власні птахоферми? З того, що Кучма був, заборонив ввезення американських стегенець. Тут - те саме.
Москва нам інспірувала блокаду, аби віджати гори нашого совкового металобрухту, який усе ще плавив метал? А ми у відповідь перетворимо їхній ІТ на провінційний. А там - ще за ринки Казахстану та Білорусі поборемося.
Ми - можемо!

мої друзі працюють на провідні західні команії вже зараз = можливо ви користуєтесь розробленим нии кодом = ми справді можемо!
Крим - це Україна!
2
like
2
bad
shockingly
17.05.2017 р. відповів для Grom  
answerview
хтіли ХУНТУ?
а тепер за фермочкой у вконтактіку плачете?

Ірина Ніка
У коментах написали геніальне, не знаю автора "Прийшов час кожному попрощатися зі своєю маленькою затишною фабрикою у ліпецьку".
Нас чекає захопливий плач ярославни від авторів " а хай Порошенко продасть свій бізнес і роздасть гроші народу". Подивимось, як весело вони закриють свої фермочки і мейлрушечки з хуяндексом )

?Dmitro Vovnyanko?
Чому заборона ВКонтакті, Однокамерників, Яндекса та іншої ІТ-продукції мейд ін Раша - по справжньому сильний хід?
По-перше, ринок України для Контакта (2-й після РФ), Яндекса і Мейл.Ру - фсьо. З усіма похідними.
По-друге, цей ринок займуть ФБ, Гугл, та інші правильні продукти. Російському ІТ - привіт. В день звільнення раджу його працівничкам гучно горлати "КримНаш". Не цінували теплі стосунки з нами - ми будемо збагачувати когось іншого.
По-третє, сьогодні п'яний валятися мусить весь ІТ український. Він же не гірший за російський і замінити його зможе залюбки.
В українських програмерів тепер буде ду-у-уже багато роботи!
Пам'ятаєте з чого в України розвинулися власні птахоферми? З того, що Кучма був, заборонив ввезення американських стегенець. Тут - те саме.
Москва нам інспірувала блокаду, аби віджати гори нашого совкового металобрухту, який усе ще плавив метал? А ми у відповідь перетворимо їхній ІТ на провінційний. А там - ще за ринки Казахстану та Білорусі поборемося.
Ми - можемо!

мої друзі працюють на провідні західні команії вже зараз = можливо ви користуєтесь розробленим нии кодом = ми справді можемо!

Фабрику закрывали три года, три года. А для народа за три дня разница не большая но существенная. Как всегда.  И на сколько яндекс упал. на один процент , это очень серьезное падение почти статичекая ошибка. В одном ты прав их действительно нужно было закрыть. Но при этом желательно учесть интересы украинцев. То есть обявить о закрытии еще  три года назад и потихоньку подрезать подрезать подрезать и создавать свое на освобождаемом месте . А так просто закроем одно в угду другому.
2
like
1
bad
shockingly
1
17.05.2017 р.
answerview
15_badgrin  15_badgrin  15_badgrin
Аркадий Бабченко
17 мин. ·
За то, что я написал в "Одноклассники" пост о том, что Россия напала на Украину, эта замечательная соцсеть забанила меня тут же, сразу, без предупреждений и реабилитаций.
Ну, что я могу сказать. Что посеяно, так пусть то и пожато будет.
Жги, Петр Алексеич.
Дустом

Только к вечеру осенило: лучше Петра Порошенко Марка Цукерберга с 33-летием не поздравил никто. С двухдневной задержкой, но лучше поздно, чем никогда.
Змінено: 17.05.2017 р., August
1
like
1
bad
shockingly
17.05.2017 р.
answerview
Охранник Яроша прострелил ноги таксисту из за отказа сказать «Слава Украине»
https://www.youtube.com/watch?v=P3yKpMR7yNA
2
like
1
bad
shockingly
1
17.05.2017 р.
answerview
Лещенко: Генпрокурор Луценко спас Юрия Бойко от тюрьмы

https://www.youtube.com/watch?v=oqVe6eCUNjk
1
like
bad
shockingly
1
17.05.2017 р.
answerview
Дизель - наше всьо!
1
like
1
bad
shockingly
17.05.2017 р.
answerview

Дизель - наше всьо!
Змінено: 17.05.2017 р., znv
2
like
2
bad
shockingly
17.05.2017 р.
answerview
Блокирование интернет-ресурсов РФ в Украине - вопрос безопасности, а не свободы слова, - НАТО

В НАТО уверены в приверженности Украины ее международным обязательствам.

В Североатлантическом альянсе (НАТО) уверены, что блокирование российских интернет-ресурсов в Украине - это вопрос безопасности, а не свободы слова. Об этом сообщила пресс-служба НАТО, передает ТАСС.

"Украинское правительство четко дало понять, что это решение - это вопрос безопасности, а не свободы слова", - прокомментировали в НАТО решение Украины заблокировать соцсети "ВКонтакте" и "Одноклассники", сервисы компаний Mail.ru и "Яндекс", а также некоторые другие российские ресурсы.

В альянсе также отметили, что НАТО работает с Украиной по усилению ее реформ, включая вопросы демократии, верховенства закона и соблюдения прав человека, и свобода прессы входит в темы этого диалога.

"Мы верим в приверженность Украины ее международным обязательствам и действующую на Украине систему сдержек и противовесов", - заявили в пресс-службе НАТО.

Напомним, сегодня Порошенко ввел в действие решение СНБО о продлении санкций против России.
https://www.rbc.ua/rus/news/blokirovanie-saytov-rf-ukraine-vopros-bezopasnosti-1494971769.html
Дизель - наше всьо!
like
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин