MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
26.07, 10:57
44
+27 °С
Вітер: 2 м./с., Півн
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 3039021
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
mixan забанений
27.06.2017 р.
answerview
скільки вкрали в рашке за 2016 рік  08_lol  08_lol  08_lol

http://www.moto.com.ua/postphoto/1583835_1.jpg
1
like
1
bad
shockingly
27.06.2017 р. відповів для mixan  
answerview
Да ведь я, ежели подсчитать, на три рубля на семь гривен съел у них, у подлецов… Эх, сволочь! Мало их бьют, сукиных сынов! Одно слово — чухонцы.
А другой подхватил, давясь от смеха:

— А я… нарочно стакан кокнул, а потом взял в рыбину и плюнул.

— Так их и надо, сволочей! Распустили анафем! Их надо во как держать!

Був в Єгипті, за 100 років нічого не змінилося  08_lol
ты настолько застарен, что в состоянии оценить ситуацию  за 100 лет (за век). мля,ты удивляешь больше и больше
Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води,
в годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди!
1
like
bad
shockingly
1
27.06.2017 р. відповів для August  
answerview
ну в тебе ж 1300, а мені доводиться думать... як крутиться

Департамент кіберполіції Національної поліції України
#ВАЖЛИВО:

На даний момент попередньо відомо, що вірусна атака на українські компанії виникла через програму "M.E.doc." (програмне забезпечення для звітності та документообігу)

Це програмне забезпечення має вбудовану функцію оновлення, яка періодично звертається до серверу: "upd.me-doc.com.ua" (92.60.184.55) за допомогою User Agent "medoc1001189".

Оновлення має хеш: dba9b41462c835a4c52f705e88ea0671f4c72761893ffad79b8348f57e84ba54.

Більшість легітимниг "пінгів" (звернень до серверу) дорівнює приблизно 300 байт.

Цього ранку, о 10.30, програму M.E.doc. було оновлено. Воно складало приблизно 333кб, та після його завантаження відбувались наступні дії:

- створено файл: rundll32.exe;
- звернення до локальних IP-адрес на порт 139 TCP та порт 445 TCP;
- створення файлу: perfc.bat;
- запуск cmd.exe з наступною командою: /c schtasks /RU "SYSTEM" /Create /SC once /TN "" /TR "C:Windowssystem32shutdown.exe /r /f" /ST 14:35”;
- створення файлу: ac3.tmp (02ef73bd2458627ed7b397ec26ee2de2e92c71a0e7588f78734761d8edbdcd9f) та його подальший запуск;
- створення файлу: dllhost.dat.

В подальшому, шкідливе програмне забезпечення розповсюджувалось за допомогою вразливості у протоколі Samba (яка також використовувалась під час атак WannaCry).

Рекомендація:

- тимчасово не застосовувати оновлення, які пропонує програмне забезпечення "M.E.doc." при запуску;

Інформація оновлюється!
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
28.06.2017 р.
answerview
Пояснювальна.
22.06 я мирно гуляв по Вітчизні, коли до мене підійшов громадянин Х і повідомив мене, що "фсє фошізди і біндєри будут ґарєть в аду". Я задав уточнююче питання - чи не викликана його життєва позиція лишньою хромосомою, або наявністю в коді генів свинособак чи комуністів? Щоб вислухати його максимально уважно, я зробив різкий крок вперед. Маючи нечисте сумління громадянин відсахнувся, в наслідок чого втратив рівновагу. Щоб вберегти цю заблудшу душу від травмування в наслідок падіння, я спробував підхопити його. Так як передбачити траекторію його руху було вкрай не просто, я випадково потрапив йому ліктем у скроню. Двічі. Падаючи він боляче вдарив мене обличчям в коліно, але Бог йому суддя - я не тримаю на нього зла! Борючись з больовим шоком від його підступних дій я намагався втримати рівновагу і ненароком наступив йому на те місце, де у нормальних людей знаходиться голова. Після цієї низки прикрих випадковостей громадянин змінив свою точку зору і вирішив в подальшому житті користуватись державною мовою, про що він повідомив мене вигуком: "Я - фсьо! Дядечку, не бийте!"
Шляхетність, притаманна нашій нації, не дозволяє мені висувати якісь претензії до громадянина Х. Інциндент вважаю вичерпаним.
Дата. Підпис. Цюлюю.
Сергій Залізяка
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
2
like
2
bad
shockingly
28.06.2017 р. відповів для Grom  
answerview
Саме так у нас і було 02_sad
Але стоїть ще програма КСЗІ GRIM69(совпадєніє 30_crazy ) - яка просто заблокувала всі компи, внесла якісь зміни у вірус і повернула його  назад відправнику . Тому питання так швидко і вирішилося. Хоча після вихідних ще будуть тестувати, може щось і трапилося. В кого стояла 1С - там є куча проблем, я дуже не шарю але здається компи доведеться викинути.
Поки сліди ведуть в Одесу до компанії "Инетелкт Юг"(Интелект Сервис) яка обслуговує Медок.
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 28.06.2017 р., User
like
bad
shockingly
28.06.2017 р.
answerview
Сергій Яременко
Фахівці Positive Technologies знайшли локальний "kill switch" для Petya, зупинити шифрувальника можна створивши файл "C:  Windows  perfc (perfc - файл без розширення)

Олег Пономарь
Доброе утро, друзья.
Среда на календаре. Что нужно отметить?
- Совсем недавно и всегда - это была черная дыра:
"Нафтогаз" перечислил в бюджет 13,3 миллиарда грн дивидендов.
- Генпрокуратура радует:
ГПУ арестовала имущество экс-налоговиков времен Януковича почти на 900 млн грн.
- Спасибо, Литва:
В представительстве Литвы в ЕС состоялась презентация Плана Маршалла для Украины.
Сейм Литвы направит 60 военных инструкторов в Украину до 2019 года.
Чем больше у нас успехов, - тем больше террора (во всех и разных его проявлениях - диверсии, убийства, кибер-атаки, поджоги, саботаж, пропаганда, и тд. ). Соседа, который никогда не смирится с твоими успехами и который никогда не захочет тебя отпускать, нельзя переселить на Марс. Мы должны учиться с этим жить и строить в это же время успешную страну. Это возможно - прецеденты и примеры есть на Земле. Одно другому не мешает - только убеждает нас в том, насколько всё правильно и серьезно.
Хорошего дня всем.
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
bad
shockingly
28.06.2017 р. відповів для User  
answerview
а чем виновато железо, если ПО накрылось? почистить систему, на крайняк - форточку перебить. и пусть дальше жужжит. не винты же посыпались...
любіть у годину негоди!
like
bad
shockingly
28.06.2017 р. відповів для tsinik  
answerview
ти ж знаєш - я без понятія 03_biggrin . дівчата казали
like
bad
shockingly
answerview
ти ж знаєш - я без понятія 03_biggrin . дівчата казали
не потрібно дівчатам довіряти. вони кажуть: не бійся, сьогодні можна.... а потім до рагсу тягнуть  08_lol
а стосовно заліза - то ваапщє  01_smile
любіть у годину негоди!
2
like
2
bad
shockingly
mixan забанений
28.06.2017 р.
answerview
ПОБИТТЯ ВЕТЕРАНІВ ВІЙНИ ЗА НЕЗАЛЕЖНІСТЬ АВАКІВСЬКИМИ ПСАМИ. БАГАТО ПОСТРАЖДАЛИХ

https://www.facebook.com/shtab.blokady/posts/1881934388799040

http://www.moto.com.ua/postphoto/1583835_1.jpg
Змінено: 28.06.2017 р., mixan
3
like
1
bad
shockingly
2
28.06.2017 р.
answerview
Аркадий Бабченко
1 мин ·
В селе Каратузское Красноярского края местные прихожане жестоко избили своего священника после того, как застукали его за гей-сексом с чиновником районной администрации прямо в здании храма. Об этом сообщает местное красноярское издание "Проспект Мира". После того, как об этом узнала вся деревня, служитель культа попытался сбежать из поселка, но его поймали на выезде из Каратузского и сильно избили. Потом его хотели к церкви притащить и поджечь. Чиновник райадминистрации тоже спешно покинул деревню.
Слияние государства и церкви таксть.
Скрепы вот это все.
1
like
1
bad
shockingly
28.06.2017 р.
answerview
НАТО то фігня - ми вже на другому місці 15_badgrin

Імовірними військовими супротивниками росіяни називають США та Україну.
Про це йдеться даних опитування "ВЦИОМ", передає "УП".
Зокрема, загрозу від США відчувають 63% опитаних, від України - 31%. Далі в списку йдуть блок НАТО (7%), Китай (5%), Великобританія (4%), ІГІЛ (4%), Сирія (3%), Німеччина (3%) та інші країни.

За даними опитування, у складній ситуації союзницьку підтримку росіяни схильні очікувати від Китаю (41%), Білорусі (25%) та Казахстану (18%).
2
like
2
bad
shockingly
28.06.2017 р.
answerview
Продовжується, далі буде замах на Президента

Автомобіль зі співробітниками СБУ підірвали в Донецькій області: один загиблий
У Костянтинівському районі Донецької області у вівторок був підірваний автомобіль із співробітниками СБУ.
Про це повідомляє Цензор.НЕТ з посиланням на свої джерела.
Вибух стався в машині, де знаходилися четверо співробітників СБУ. Один з них загинув, троє отримали поранення.

Судячи з характеру вибуху, вибуховий пристрій був закладений під днище автомобіля.
like
bad
shockingly
answerview
Правильно відчувають...Забули що данину потрібно В Київ везти,а не чекати З Києва! 04_blush  01_smile
1
like
1
bad
shockingly
28.06.2017 р.
answerview
Что рвануло? В Верхнем Камброде все быстренько проснулись.

Ещё один персонаж из подорванного в Луганске автомобиля
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
Змінено: 28.06.2017 р., ALAN60
like
bad
shockingly
28.06.2017 р.
answerview
Скачал торентом и посмотрел Фильм "Волынь" (2016) на польском языке,стоит посмотреть,наверно часть правда,часть вымысел. Психологически тяжелый фильм, много крови, зверств, сцен насилия.
1
like
bad
shockingly
1
28.06.2017 р.
answerview
Житомирянин? @Aleks_Kovalyuk 33 мин.33 минуты назад
Еще
Бачу багато "людей" рєзко забули чиє СБУ було до 2014 року і чим воно займалось. Тому проколи ще будуть. Там агентів фсб ще вистачає.

Шкварки News? @ShkvarkiUA 12 мин.12 минут назад
Еще
Окрім того, забули про "успішне" керівництво йуліного Валі, який зараз волає: При мені такої фуйні не було!
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
like
bad
shockingly
29.06.2017 р.
answerview
Початок і закінчення тут===>http://uainfo.org/blognews/1493035896-skarb-natsiyi-vidkritiy-list-petru-poroshenku.html?_utl_t=fb

Скарб нації. Відкритий лист Петру Порошенку.

Із семи мільярдів ротів, серед яких все більше і більше стає голодними, ми самі можемо прогодувати уже зараз, із нашою рекордною нинішньою врожайністю 140 центнерів з гектара – 700 мільйонів душ. Можного десятого землянина! Один українець може взяти на «довольствіє» понад 200 подібних собі!

Осмислюючи, з одного боку, ці прикрі, всезростаючі, майже місячні глобальні пейзажі, що витворилися довкруж нас під час саме нашого, пане Порошенко, короткотермінового перебування на планеті, а з другого боку, велич нашого національного скарбу, мусимо натужити бодай залишки тих самих нейронів і відповісти собі щонайменше на два запитання:

1. Чим ми володіємо?
2. Як нам цим розпорядитися?

По-перше, володіємо ми ресурсом №1 на планеті за складністю Божого промислу і за значимістю для людства, – ресурсом. кількість якого катастрофічно та апокаліптично зменшується. Ціни на зерно, якого вдосталь у нашій дивовижній житниці, зростатимуть найближчим часом темпами, немислимими жодним там барелям нафти. Ми можемо сміло опинитися у продовольчій ролі енергетичної володарки людства Саудівської Аравії, яка розпоряджається вуглеводневою житницею і крутить світовою економікою, як кіт хвостом.

По-друге, оскільки лише за нашого життя кількість щоранку голодних людських ротів виросла удвічі і за найскромнішими прогнозами на межі зростання за прогнозами Римського клубу невдовзі становитиме майже 9 мільярдів, а більше планета Земля не витримає, саме наш національний скарб найбільше затребуваний теперішнім людством, яке не хотіло би стати останнім поколінням землян. Аби не вмерти, платитиме останнє кожен з нас і людство загалом.

І якою має бути наша національна стратегія у такому глобальному планетарному контексті?
І що нам з цим робити?

Є дві стратегії.

Перша, яку ви, пане Порошенко, здається, хочете негайно запустити. Підозрюю, що саме цей злощасний план і був вашою ціллю приходу до владу. Не гнівайтеся, якщо це неправда, але виглядає саме так.

Ви хочете із несамовитим завзяттям і просто надлюдською агресивністю та патологічною сверблячкою українську Землю негайно, поки гримлять ворожі гармати, законодавчо перетворити на товар, скупити чорноземи у нинішніх мутних водах все ще процвітаючого дикого капіталізму та на вершині корупції за безцінь продати на світовому ринку у сотні разів дорожче.

Файний ґешефт.

То як підлий заробіток слизькорукого сутенера, що привів на панель цілу націю.

Я знаю, що десь там на закулісних олігархічних «сходках» фігурує цифра – 2.990 доларів за гектар українського чорнозему. Тут уже, у продажному ясирі, Україна – не на першому, а на останньому місці. Бо уже тепер, коли глобальний голодомор, слава Богу, на разі у наукових, хоча середньо-термінових прогнозах, ціна землі у Нідерландах – 63 тисячі доларів за гектар, у Швейцарії – 70 тисяч доларів. Я вже не кажу, що ця земля нашим божественним чорноземам у «подмьотки» не годиться.

Нація, більшість якої вас обрала, знає, що ви збудували собі «псячу будку» у селі Козин за проектом Білого Дому у Вашингтоні. За найскромнішими підрахунками земля навколо вашого обійстя коштує 5 тисяч доларів за сотку. Я умножив на 27, 8 мільйона гектарів наших чорноземів. Калькулятор показав мені цифру – 1.39Е+13. Знаючи люди допомогли мені розверстати цю математику поза людським сприйняттям і вийшло – 1.390.000.000.000. Доларів. Один трильйон 390 мільярдів баксів.

У мене голова йде обертом від національної гордості! Але я знаю, що я мушу стати супроти людей, які захлинаються від отруйної слини, якими топлять їх їхні ненаситні секреції. І у цьому – друга, моя стратегія, пане Порошенко.

Я знаю, що у нинішній, найбіднішій на континенті Україні із найнижчим прожитковим мінімумом – 2 долари в день, бо якщо нижче, то люди, за статистикою ООН, уже не живуть, а вмирають, у цій моїй єдиній Україні, а іншої у мене, як у всіх українців, нема, на цій богообраній землі уже завтра може звершитися божественна мудрість Ісуса Христа – ті, що були останніми, стануть першими!

І саме цю національну стратегію у відповідь на глобальну мала би звершити кожна нація, яка не вважає себе бидлом, мала би зреалізувала кожна держава, яка надала Історії атестат національної зрілості, але для цього їй належить перебувати в управлінні її національної, а не клептократичної і компрадорської еліти.

Тому уже зараз, у цю мить, як мінімум, нам належить зупинитися на тому розпутті, на якому опинилося людство, – зупинитися перед маревом ймовірного глобального голодомору, бо за підрахунками того ж Джеймса Мартина, досить 2-3 неврожайні роки, щоб 2-3 мільярди опинилися там, де Україна опинилася у 30 роки минулого століття.

Не так сильні світу цього, як мудрі цього світу пропонують негайно створювати планетарні продовольчі резерви під егідою ООН.

Генасамблея повинна невідкладно розробити Стратегію глобальної продовольчої безпеки, бо брак продовольства за законами Адама Сміта умножить у рази ціни на зерно, передовсім, на українське, яке стане недоступним для тої самої сотні країн-імпортерів.

Я, пане Порошенко, нещодавно, як автор дослідження «Сага про космологічну долю людства» був учасником «Всесвітнього Конгресу глобального розвитку» у Лінкольн-центрі у Нью-Йорку і можу вам цілком відповідально передати колосальну, м'яко кажучи, стурбованість наймудріших із людей, з якими довелося спілкуватися.
Дизель - наше всьо!
Змінено: 29.06.2017 р., znv
2
like
1
bad
shockingly
1
29.06.2017 р.
answerview
Микола Томенко
6 год. ·
Українська правда
·

Президент виконує настанови Майдану гідності?!
Ще два депутати з партії регіонів, які голосували за диктаторські законопроекти Януковича: Атрощенко і Герега отримали ОРДЕНИ ВІД ПОРОШЕНКА !
Бо "шанують Конституцію і всяку владу" в Україні!

https://www.facebook.com/m.tomenko?hc_ref=NEWSFEED&fref=nf
Дизель - наше всьо!
1
like
1
bad
shockingly
29.06.2017 р.
answerview
АЛЕКСАНДР СОТНИК. ОТКРЫТОЕ ПИСЬМО САТИРИКУ ЗАДОРНОВУ

Михаил Николаевич!
Мне очень жаль писать вам это письмо по столь печальному поводу, но для меня важно, чтобы вы его прочли. Это – не крик злорадствующего отморозка с галерки, а попытка сказать вам напоследок то, что не решаются произнести друзья и близкие у постели умирающего.
Ваша карьера известного сатирика началась с передачи «Вокруг смеха», где вы впервые блеснули, действительно, смешной байкой о «втором девятом вагоне». Эта зарисовка рассмешила миллионы телезрителей, вы стали узнаваемым, вас полюбили, поверив в вашу искрометность, искренность и безупречность вкуса. Ведь юмор не терпит пошлости, и в этом смысле вы некоторое время были чуть ли ни эталоном вкуса. Даже когда на телеэкраны поперли петросяны и дубовицкие, вы старались «держать планку». Однажды вы даже поздравляли россиян с Новым годом вместо Президента Ельцина…

А потом что-то сломалось. Вы все чаще стали переходить незримую черту, поймав необъяснимый кураж и полностью отдавшись обманчивому ощущению легкого успеха. Это ощущение искривило ваше мировосприятие, наделив вас дьявольским правом учить, внушать и пропагандировать. Мысль о «тупых американцах», развитая вами в десятках интермедий, и получившая широкое распространение в массах телезрителей, никогда не бывавших за границей, благодаря многочисленным телеэфирам, стала серьезным подспорьем в деле тотальной пропаганды. Ваша поддержка аннексии Крыма и агрессии путинской России против Украины так же была использована пропагандистскими СМИ в деле пропаганды войны и разжигания межнациональной ненависти. Вы превратились в мощное орудие пропаганды человеконенавистничества и войны.
Процесс расчеловечивания легок, безболезнен и незаметен. Жаль, что рядом с вами не оказалось никого, кому бы вы безоговорочно доверяли, и кто мог бы вас тогда остановить. Но даже в тот период у вас еще был шанс остановить это сползание в моральную пропасть самостоятельно, вспомнив о тех творческих авторитетах, кто помогал вам взбираться на вершину популярности в самом начале пути. А потом была «шутка» о сбитом над Донбассом «Боинге». О том, что он «упал, потому что был тяжелее воздуха». И после этой «шутки» вы перестали существовать – как писатель, юморист, творческая единица. Все остальное перестало иметь значение, потому что вы провалились в пропасть, которая поглотила вас.
Вы – яркий пример творческого самоубийства. Конечно, не вы – первый, в разные времена грешили и до вас. Маяковский славил партию – и застрелился, Фадеев лгал – и застрелился, а многих творческих личностей нашего времени, всецело отдавшихся служению лубянскому фашизму – и вовсе ничем не проймешь. Лгут – как дышат, и не помышляют наложить на себя руки. Но иной раз жизнь превращается в Судьбу, которая посылает некогда одаренным людям тяжелую расплату за содеянное еще при жизни. Как жестокий бумеранг.
Ваш случай стал ярким примером того, как человеческая душа умерла раньше самого человека. Будучи медийной фигурой, вы предъявили публике все этапы пути творческого самоуничтожения: от банальной «звездности» до последнего шага во всепоглощающую моральную пропасть.
Вряд ли вы будете прощены теми, кто был убит и изуродован под аккомпанемент гомерического хохота ваших зрителей. Тем не менее, пусть Судьба будет к вам благосклонной в последние дни, избавив вас от физических страданий. И пусть никто не посмеет пошутить: «сатирик Задорнов умер, потому что с опухшим мозгом люди не живут».
Потому что шутки кончились. Причем, очень давно…
Прощайте, Михаил Николаевич…
Александр Сотник.

http://agonia-ru.com/archives/9093
Дизель - наше всьо!
3
like
3
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин