MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
15.06, 02:15
44
+15 °С
Вітер: 0 м./с., Пд-С
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 2978718
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
ALAN60 з днем народження!
17.12.2017 р. відповів для poligraph  
answerview
Как от площади по Соборной в сторону рынка,  на право улица (за парком) к трассе...

Теперь понятно.Утром,когда еду на работу в забитом людьми автобусе,этот дом у меня за спиной,а вечером видно,что торец здания разрисован,но что там-уже не понять,темно.В следующую субботу обязательно там побываю! 20_drinks
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
like
bad
shockingly
17.12.2017 р.
answerview
Вспомнили, идиоты.  37_fool

Цитата:
?pu?y?A-С (@PrytSLU):

Насіння каже, що Жовтневий, це не адміністрація Президента,
і закликає "ЗАКАНЧИВАТЬ"
Неможливо закінчити те, що не починали.
Карл Маркс.

like
bad
shockingly
17.12.2017 р. відповів для ALAN60  
answerview
https://youtu.be/0zxV0X8rIMQ
Кому - татор, а кому - лятор!
like
bad
shockingly
17.12.2017 р.
answerview
Taras Chornovil

Пригадуєте той дивний суд, на якому суддя Лариса Цокол відмовилася обирати будь-який запобіжний захід для Саакашвілі? Ситуація дивовижна, адже в цьому засіданні справа по суті не розглядається, перевіряти достовірність зібраних слідством доказів суддя не може й не має права. Вона лише має оцінити загрози втечі, уникання слідчих дій чи можливості тиску на свідків підозрюваним. І на основі цього обрати якийсь із допустимих запобіжних заходів. Чи може суддя взагалі не обирати такі заходи? Теоретично може, якщо справа несуттєва, а загрози від перебування фігуранта на свободі нульові (він тісно пов'язаний з країною, має тут власність, постійну роботу, не має механізмів впливу на слідство й свідків, а ще ніколи не уникав від слідчих дій). Усі ці позиції повністю перекреслені Саакашвілі. Сам факт, що він публічно заявляв, що не визнає українського слідства й суду, що не збирається йти на допити: "хай до нього в палатку слідчі заходять", обставини його втечі з-під варти тощо - це убивчі аргументи. Але суддя їх цілковито проігнорувала. То в чому ж проблема? Може в особі самої судді?

Я вже колись писав, що "не злопам'ятний, а просто злий і пам'ять у мене добра". Цю особу я добре пам'ятаю з 2004 року, коли з деяким запізненням примчав у суд, де чинилося дике свавілля: суддя Цокол скасовувала рішення про відкриття кримінальної справи проти Олексія Пукача за вбивство Георгія Гонгадзе. Тоді (на відміну від нинішнього дня) це була владна гра в піддавки. Адже під тиском опозиції та західного світу владі довелося заарештувати й звинуватити Пукача, як виконавця злочину. Але коли закордонні партнери заспокоїлися, а внутрішні протестувальники переключилися на підготовку до виборів, та сама влада надала Пукачу можливість вийти на волю й зникнути. Зробили це руками судді Лариси Цокол. Усе (окрім поведінки сторони державного обвинувачення) було точнісінько, як і у випадку із Саакашвілі. До дрібниць. І адвокати несли таку саму єрунду, й суддя (тоді ще трохи молодша) так само ігнорувала право. А навіщо судити за законом, якщо з медведчуківської адміністрації чітка вказівка поступила? Нікому не треба нагадувати, що коли Пукача таки нарешті зловили, то він був засуджений саме за цей злочин до довічного ув'язнення. Він, до речі, тоді особливо й не заперечував самого факту вбивства, просто не хотів, щоб його самого судили - вимагав до себе в камеру ще Кучму й Литвина...

Хто знав обставини тої кримінальної справи, розуміє, що тут не могло йтися про жодну суддівську помилку - виключно про винесення завідомо неправосудного рішення. За такий злочин суддя мала бути звільнена з органів правосуддя й сама піти під кримінальну статтю. Але це десь там, у цивілізованому світі, але не в нас...

А ще я, коли почав копатися в пам'яті, згадав, що про цю суддю є в мене й інші спогади з дещо давнішого часу, з лютого 2003 року. Я тоді був нардепом, а в Раді, здається, вперше проходила нова публічна процедура затвердження суддів на довічно (насправді - допенсійно). Тоді всіх проголосували без зачіпок і затримок, крім пані Цокол. Далі пропоную вам кілька цитат, які щойно викопав у стенограмах Верховної Ради (коли сам був учасником подій, відшукати матеріал зовсім не трудно):

"16:05:17
ХМАРА С.І. Хмара, Блок Юлії Тимошенко.
Шановний Василю Васильовичу, ви говорите, що дуже акуратно і сумлінно розглядали кандидатури. У мене викликає дуже велике застереження і насамперед я маю конкретні факти і данні щодо, наприклад, судді Цокол Лариси Іванівни, яка зловживала своїм становищем. Наприклад, в 2002 році вона засудила вагітну жінку за крадіжку на 80 гривень, яку потім апеляційний суд виправдав і звільнив. Вона розглядала позов цивільний до журналіста Івана Безсмертного, члена громадського об'єднання "Громадський контроль", і теж прийняла рішення на користь бандита, який організовував вбивство і проти якого розслідувалась кримінальна справа і вже навіть був винесений вирок, який потім був за м'якістю був скасований, і на дослідування справа була проведена. Тому я пропоную, це я знаю інформацію тільки по одній кандидатурі, а де гарантія, що ви провіряли й інших таким чином. Тому є пропозиція сьогодні відкласти взагалі розгляд цього питання і провести..."

Далі були ще пару виступів із сумнівами щодо якості підготовки постанови та доброчесності кандидатів, які озвучили депутати-опозиціонери (Батьківщина, Наша Україна та СПУ). На захист виступили двоє регіоналів (тоді ще, здається, "ЗаЄдУнів"): Сулковський і Пеклушенко. Далі усіх суддів крім Цокол успішно проголосували й перейшли до неї персонально:

"ГОЛОВУЮЧИЙ (В.ЛИТВИН): Тепер окремо розглянемо питання відносно Цокол Лариси Іванівни.

ОНОПЕНКО В.В. Володимире Михайловичу, я пропоную, оскільки ми вперше суддів посадили ось тут, і так це повинно бути, щоб Лариса Іванівна підійшла до мікрофону і відповіла на...

ГОЛОВА. Лариса Іванівна, будь ласка. Цокол Лариса Іванівна. Прошу уваги!
Будь ласка, Лариса Іванівна.

ЦОКОЛ Л.І. Будь ласка, питання до мене.

ГОЛОВА. Ні, з приводу питання, яке прозвучало, чи репліка народного депутата Хмари.
Шановні колеги, увага! Подивіться: людина хвилюється, переживає. Давайте підтримаємо. Ну дайте, хай відповість.

ЦОКОЛ Л.І. Щодо засудження вагітної жінки, то можу сказати, що апеляційний суд міста Києва, раніше це був Київський міський суд, він пом'якшив покарання цій жіночці. Коли я слухала справу, то пом'якшуючих обставин не було.

Щодо цивільної справи, Безсмертний - прозвучало прізвище, то Київський міський суд залишив моє рішення без змін. І воно на даний час є чинним. Тобто, я вважаю, ці питання, вони недоречні.
Карл Маркс.

like
bad
shockingly
17.12.2017 р.
answerview
Поліція порушила справу через спробу захоплення Жовтневого – Аброськін

Полісмен каже, що силовики захищали безпеку людей.

За фактом спроби проникнути у будівлю Жовтневого палацу в Києві порушено кримінальне провадження. Про це повідомив перший застпник глави Нацполіції Вячеслав Аброськін.

Він наголосив, що у будівлі відбувалося дитяче свято, коли її намагалися захопити.

"Свято для дітей в Жовтневому палаці триває, мабуть, їм і невідомо, що роблять поліцейські та нацгвардійці заради їх безпеки, заради безпеки мирних киян. За даним фактом порушено кримінальне провадження. Всі причетні до захвату будівлі будут встановлені. Винні будуть притягнуті до відповідальності", - наголосив полісмен.
https://tsn.ua/politika/policiya-porushila-spravu-cherez-sprobu-zahoplennya-zhovtnevogo-abroskin-1065650.html
Карл Маркс.

like
bad
shockingly
17.12.2017 р.
answerview
Ну ось і все. Дехто загримить за грати, а дехто буде скулити : - нєвінаватая я , ані самі пішли на штурм !

Полиция открыла два уголовных производства по факту столкновений между митингующими и правоохранителями у здания Октябрьского дворца в Киеве.
https://www.rbc.ua/rus/news/miting-kieve-politsii-rasskazali-podrobnosti-1513521104.html
Карл Маркс.

like
bad
shockingly
17.12.2017 р.
answerview
15_badgrin  01_smile
Карл Маркс.

Змінено: 17.12.2017 р., ALAN60
like
bad
shockingly
17.12.2017 р.
answerview
Леволюцинеры уже стали жопами вилять.

Есть же видео, в котором Саак призывал идти в Октябрьскому и делать там штаб. Даже орал, что Зимин-Соболев уже там. На детском празднике!!!

Цитата:
Нардеп Дерев'янко знайшов пояснення закликам захопити Жовтневий

Політик звинувачує провокаторів.

Народний депутат Юрій Дерев'янко спростував інформацію про про
спробу захопити Жовтневий палац.

За словами політика, до Саакашвілі на сцені підійшли жінки політв'язнів і попросили допомогти зайняти частину Палацу, щоб пришвидшити процес звільнення їхніх чоловіків. На контакт нібито мало піти керівництво Жовтневого.

Дерев'янко також зазначив, що мітингувальники прямують наразі до парламенту, де продовжиться протест.

Відомо також, що із Жовтневого палацу триває евакуація батьків із дітьми. Їх виводять через запасні виходи.
https://tsn.ua/politika/nardep-derev-yanko-znayshov-poyasnennya-zaklikam-zahopiti-zhovtnevogo-1065655.html?utm_source=page&utm_medium=lastnews
Карл Маркс.

1
like
bad
shockingly
1
17.12.2017 р.
answerview
Цитата:
Богдан Карпенко

Отже, Міхеіл Саакашвілі закликав людей з мітингу іти займати Жовтневий палац. Міхеіл Саакашвілі не бажав попередньо вияснити, чи там сьогодні відбувається якесь дійство, домовитись офіційно за оренду приміщення тощо. Він просто погнав далеко не самих адекватних людей на штурм. У цей час в палаці відбувається концерт, у приміщенні знаходяться діти. Тепер про "мирний протест": на першому скріні ви можете побачити, як "мирний" мітингувальник пускає у поліцію газ, на другому скріні ви можете побачити, як "мирна мітингувальниця" нападає на поліцію з палицею, на третьому скріні ви можете побачити, як "мирний" мітингувальник запускає у поліцію цілу колоду (?). На четвертому скріні ви можете побачити, що саме у цей час концерт все ще триває, і глядачі у залі, на п'ятому скріні ви можете побачити реакцію МВС на ідею Міхеіла Саакашвілі вести людей на Жовтневий палац, і, нарешті, на шостому скріні, ви можете побачити реакцію послів на ці події. Хотілось би запитати у пані Лариси Цокол - судді Печерського суду - чи вона досі вважає, що головний агітатор подібного ідіотизму і надалі повинен гуляти по вулицям? Хотілось би висловити побажання, щоб сьогодні дане безпаспортне шапіто остаточно завершилось, оскільки головний фігурант абсолютно не розуміє наслідків власних дій, а у результаті його неадеквату може бути велика біда. Все.

P.S. Окреме "вітання" народним депутатам, які дуже за Міхеіла Саакашвілі у суді заступались
Карл Маркс.

Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
1
like
bad
shockingly
1
17.12.2017 р.
answerview
Первый пошёл!

Цитата:
Сергій Лещенко

Как человек, который приходил на сегодняшнее вече как рядовой участник и был среди людей, мягко говоря, удивлен такой развязкой. Надеюсь, Михаилу Саакашвили или людям, которые прикрываются его именем, хватит политического инстинкта быстро передумать и оставить Октябрьский дворец. Этим поступком можно разрушить остатки доверия среди политических единомышленников и оттолкнуть общество. Ну а штаб-квартира Ахметова, против которого был объявлен сегодня «крестовый поход», находится на Михайловской площади.
https://www.facebook.com/leshchenko.ukraine/posts/1756747377729256?hc_location=ufi
Из комментов:

Василий Рыбников
Сергей, "мягко говоря", когда Михаил Саакашвили говорит с трибуны: "А сейчас мы идём занимать Жовтневый палац, и там будет наш штаб" - это не "люди, которые прикрываются его именем", - это Михаил Саакашвили. Вот это да.

Parkhomenko Oleksii
Запахло жареним треба шось написать, шо я тут не при чьому)

Anna Anfimova
Главное, вОвремя отмежеваться. Да, Сережа? Может, не случайно вы были там "как рядовой участник"? И Гриценко "вдруг" упал на все покаянные маслы... Совпадение? Не думаю

Андрей Ильгов
Так станет если не дай Бог вы приедете к власти! Будете друг на друга пальцами тыкать, разхерячете все что есть, а потом - Аля улю, гони гусей. Все Сергей, теперь вы все попали! Доигрались, б.л.д!
Карл Маркс.

1
like
bad
shockingly
1
17.12.2017 р.
answerview
Посли Канади і Британії засудили спробу прихильників Саакашвілі зайняти Жовтневий палац
Неділя, 17 грудня 2017, 16:24

Посол Канади в Україні Роман Ващук засудив спробу прихильників Саакашвілі захопити Жовтневий палац.

"Спроби захоплення і нищення публічних будівель - це зловживання правом на мирний протест", - написав посол у своєму Twitter.

Свого канадського колегу підтримала і посол Британії Джудіт Гоф, заявивши, що повністю з ним погоджується.
http://www.eurointegration.com.ua/news/2017/12/17/7075176/
Карл Маркс.

like
bad
shockingly
17.12.2017 р.
answerview
Свидетели Пророка Михуила

15_badgrin
Хроники наркомана.
«Нам нужны новые, хорошие законы!»
«Внесли законы? Теперь нам нужен закон об импичменте!»
«Почему мне раньше не сказали, что уже давно есть процедура импичмента? Тогда нам нужен народный импичмент!»
«Будем сидеть колоРады в палатках, пока не сменим власть!»
«Так, вы тут сидите, а я поехал домой, у меня там пресс-конференция для пресс-секретарши».
«Киев, вставай! Иначе я прыгну с крыши!»
«Этот ваш компромат все ложь, все придумано! Эй, союзники, вы куда?»
«Гражданин Президент, мириться давай, да?»
«Все на штурм Жовтневого палацу! Там будет штаб революции! Если там дэти, мы не поддадимся на их провокации!»
«Вы зачем Жовтневий разнесли? Теперь внутри холодно. Все выходим на улицу!»
«Эй, вы куда? Что значит «по домам»? А революцию кто будет продолжать?»
Карл Маркс.

like
bad
shockingly
17.12.2017 р.
answerview
Taras Chornovil

23 Min ·

Про Саакашвілі ще щось говорити - абсолютно зайве. Бандит має сидіти в тюрмі: хоч українській, хоч грузинській. Про неадекватів і російських громадян, які в цьому беруть найактивнішу участь - теж нема що говорити. У мене все більше питань до наших силовиків, чому це все відбувається безкарно. Я не про те, що треба конче жорстко розігнати (хоча таки цей антимайдан із його тітушками таки гнати треба). Мені незрозуміло, чому навколо Саакашвілі не створюється мертве поле. Майже всі, хто постійно перебувають у тих палатках, а також значна частина учасників акцій за російські гроші вже скоїли злочини (мова не про адмінпорушення, а кримінальні злочини). Усе ж запротокольовано і всі зафіксовані. Вийшло таке бандюкувате створіння за межі кемпінгу, пов'язали й ґуд бай на пару років відсидки. Але досі навіть таких відомих злочинців, як "Француз" не пробували схопити. А в чоловіка ж уже рецидив, попередня відсидка в керівника охорони Саквалєрідзе була за умисне вбивство з особливою жорстокістю.

Але є ще одна група особливо підлих і хтивих пособників. Це ті політики (діючі й колишні), які у всьому підігрують, підтримують, підспівують, провокують. Як тільки Саакашвілі відправиться туди, де йому й місце, а слідство продовжить напрацьовувати нові докази, ця шобла швидко почне відмежовуватися, щоб потім знайти ще якогось неадеквата й знову використовуючи його, як таран, громити й розхитувати нашу країну. А ми не маємо права їх забути, усіх цих чумаків, лещенків, наємів, дерев'янків та інших. Сьогодні на акції, проведеній за російські гроші, засвітився новий активний учасник. На жаль, це Олесь Доній. Усе. Ще одна біографія завершилася.
Карл Маркс.

like
bad
shockingly
17.12.2017 р.
answerview
Dmitro Vovnyanko  15_badgrin

Борцуни! Я вам раджу не зупинятися на досягнутому. Там на іншому боці вулиці від Жовтневого існує непогана школа. А ще неподалік - ТЮГ. А ще можна залізти розміщати штаб у дитячий садок або до лікарні, повної хворих.

Штурм палацу під час вистави в ньому і за наявності дітей в залі, ви ж уже маєте в активі? То чого дрібнити?

І не забудьте перед наступним штабуванням прийняти на груди по 150. Бо якщо навіть журналісти Громадського в стримі говорять "тут багато людей які явно вживали алкоголь" уявляю яку ви сливу там собі позаливали насправді.

Вам же не звикати, правда?
Карл Маркс.

1
like
bad
shockingly
1
17.12.2017 р.
answerview
Sergey Tarabanovskiy

Судя по последним новостям, подонок увел своих провокаторов от Жовтневого.
Кому всё это было нужно, можно догадаться увидев "молнии" в рашкованской помойке "Звезда" - там по их версии "Жовтневый" уже не только взяли, но и куча пострадавших  Так что - всё тайное становится явным.

ОЧЕНЬ надеюсь, что это последний перформанс кокаинового идиота, но есть вопросы:

1 - к министру Авакову "может хватит играться в политику и просто начать снова выполнять свои обязанности?"

2 - к судье "самого гуманного суда в мире - Печерского" такой себе мадам Цикало - "мадам, а ваши дети что, не ходят на такие вот концерты, утренники или вас устраивает, что в столице по воскресеньям простые люди должны прятаться по домам? Может вы считаете, что наркоман с толпой пьяных подельников в центе Киева - это так необходимый "революционный" антураж, которого НИКОГДА не было во времена Майдана и которым вы хотите всем нам что-то сказать, доказать или отомстить?

3 - к ВРП - вам уже поступила жалоба на вышеуказанную судью - подумайте, а кого еще может эта судья "понять и простить", если ее оставить на этом рабочем месте? Может пора уже начинать чувствовать себя частью гражданского общества страны, в которой вы ДОЛЖНЫ проводить правосудие?

4 - к ДМСУ - ребята, мы вас очень уважаем и любим, но.... когда вы там закончите рассматривать вопросы касательно апартида Саакашвили и, наконец-то, избавите нас от излишних нервотрепок, повышенного выделения желчи и, проистекающей из вышеуказанного, язвенной болезни? Депортируйте его к бебеням с нашей прекрасной страны!

Вывод из всего увиденного напрашивается очень простой -
придурок наговорил и натворил себе еще на дополнительную статью - терроризм, побуждение к захвату заложников - ДЕТЕЙ и т.д.
Нашим властям - действуйте, мы с вами.
Надеюсь, что в этот раз вы все же поймете, что правильный момент уже давно наступил.

Ну, а всем, кто уж сильно перенервничал, а таких было не мало - выдыхаем и....ждем выдворения клоуна из страны.
И не только этого - там засветились очень многие негодяи с депутатскими значками(и не только!) - ждем адекватной реакции ГПУ на те же правонарушения, что и грузинский козел наделал - они же в спайке были.
И не штрафами едиными, как это было за прорыв границы - сифилис зеленкой не лечится, а тем более гангрена - нужна качественная...ампутация.
А мы вас поддержим.
Карл Маркс.

1
like
bad
shockingly
1
17.12.2017 р.
answerview
Anton Fadeev?

Дeревянко говорит, что прoвокаторов подослала влaда. Ссыкливое говно от своих людей отрекается в первую очeредь. Свободовцы про своего долбо@ба, кинувшего грaнату, тоже мгновенно сказали "это нe мы".

...Зрадососы вовсю выгораживают грузинское быдло, утверждая, что никакого детского утренника в Октябрьском не было. Это вообще днище. 37_fool
Карл Маркс.

2
like
bad
shockingly
2
17.12.2017 р.
answerview
Скачущие за горным козлом далеко от этих не ушли! 13_evil

Карл Маркс.

like
bad
shockingly
17.12.2017 р.
answerview
Miroslav Oleshko

Эксклюзивное видео:
автобусы, в которых навезли массовку, титушек и боевиков Саакашвили для митинга и штурма Октябрьского дворца.
На следующих кадрах неадекватные боевики, титушки, журналисты признают, что многие из них выпившие.

Если не Курченко, то за чьи средства оплачены автобусы и эти ребята, которые пришли на "экскурсию"?
Карл Маркс.

like
bad
shockingly
17.12.2017 р.
answerview
Горковенко Владимир

Вслухайтеся у ці слова. Що говирить третій Президент Грузії, який претендує на посаду пр'єр-міністра України і який закликав захопити Жовтневий палац саме в той час, коли там йшла дитяча вистава? Це потік свідомості.

"Сказали, что там можно снять комнату и сделать штаб для женщин, жен захваченных, погибших...". Яких "женщин и жен"? Яких "захваченных, погибших..."? Може Mikheil Saakashvili переплутав Жовтневий палац з Кремлем?

"Цель была конкретная - прийти, провести мероприятие. Зал который там есть. Взять эту комнату и пойти сюда". Як це взяти зал? В оренду? Тоді навіщо цей натовп і штурм? І як можна взяти зал і провести захід, коли зал уже вятий іншими і там проходить інший захід?

"Но вместо администрации нас встретила вооруженная до зубов Национальная гвардия, в огромном количестве. Это специально готовилось. Их так невозможно согнать". Вибачайте, так Міхаель Саакашвілі сам закликав зі сцени йти на Жовтневий. Був кокретний заклик до штурму і в такій ситуації директор не за квітами біжить, а одразу телефонує до поліції та повідомляє про непроханих гостей.

"И они (полиція) спровоцировали столкновение". Саакашвілі вміє з хворої голови проблему переклади на здорову. Завтра Міхо сказаже, що не закликав народ йти у Жовтневий і створювати там "штаб для женщін"

"Как только это случилось я взобрался на машину и спровоцировал... и призвал людей уйти". А це просто по Фрейду
Карл Маркс.

1
like
bad
shockingly
1
17.12.2017 р.
answerview
03_biggrin
Олена Монова

Надо подкинуть нркмну идею: вместо Жовтневого палацу устроить штаб в квартире у Леща
Потому что в Жовтневом мильтоны, а Лещ все равно предал идеалы революции и отрекся от вождя, у него можно
Днем революционное планирование и пошив трусов, вечером дискотека
Диджей уже есть
Карл Маркс.

1
like
bad
shockingly
1
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин