MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
08.06, 12:22
32
+23 °С
Вітер: 6 м./с., Пд-З
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 2971081
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
05.01.2018 р. відповів для Dimich  
answerview
есть еще нюансик. Это температура в доме. Можно держать 16 градусов это одна цыфра, а можна 22 это совем другая. Плюс температура за бортом. В Херсоне одна, а в Киеве другая.

Живу в центре Украины (в профиле указано). Температура в доме 20-21 - выше уже дискомфортно. Высота потолков 3,2 м, при нормальной высоте расход газа был бы еще меньше. Ты сам то пробовал жить при 16 градусах в доме? 06_question

Я с тобой полностью согласен. Но правельнее было бы сравнить цену куба или 1000 кубов газа. а не то что сколько уходит у кого за год. А то мы не туда уехали.  20_drinks
like
bad
shockingly
05.01.2018 р. відповів для cem  
answerview
есть еще нюансик. Это температура в доме. Можно держать 16 градусов это одна цыфра, а можна 22 это совем другая. Плюс температура за бортом. В Херсоне одна, а в Киеве другая.

Живу в центре Украины (в профиле указано). Температура в доме 20-21 - выше уже дискомфортно. Высота потолков 3,2 м, при нормальной высоте расход газа был бы еще меньше. Ты сам то пробовал жить при 16 градусах в доме? 06_question

Я с тобой полностью согласен. Но правельнее было бы сравнить цену куба или 1000 кубов газа. а не то что сколько уходит у кого за год. А то мы не туда уехали.  20_drinks
Це точно, що "не туда заехали..." Тут "Євромайдан. АТО..." Про ціни ниють а інших місцях...
Іванович. Не бандерлог!
1
like
1
bad
shockingly
05.01.2018 р. відповів для cem  
answerview
є маленький нюансик - у мами газова колонка і звичка прикручувать газ замість вимикать
умови співставні
шукай зраду деінде

мама випала з пільгоаих кубів лише 1 раз - після того літом не топим
хоча в хаті тримають 22-24 градуса, що для мене незрозуміло

пережили 2016 - і далі проживем
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
bad
shockingly
05.01.2018 р. відповів для Kaban275  
answerview
на наркоту багато уходить - інакше я твої коменти читать не можу
от зараз знов дозу накатив "атизрадін 500"

Олег Пономарь
Рубрика "Прогнозы Пономаря".
Про деолигархизацию и про План Маршалла.
1. Те, кто давно меня читают, помнят, что я писал в 2014-15 годах о том, что деолигархизация в Украине будет проводиться в основном Западом при помощи западных спецслужб, судебной и правоохранительной систем Запада, так как а) Запад даёт много денег Украине и не хочет, чтобы в их освоении участвовали олигархи, б) на Западе есть огромные досье на каждого украинского олигарха (про российских сегодня не говорим - они ждут февраля).
Поэтому сегодняшняя новость о том, что суд в Никосии (Кипр) заморозил активы Рината Ахметова на сумму $820 млн по делу об Укртелекоме, прекрасно ложится в эту корзину.
Из "большой четверки" Фирташ-Коломойский-Ахметов-Пинчук первые трое находятся под давлением западных правоохранительных органов.
Поэтому я продолжаю утверждать, что первый глобальный этап деолигархизации в Украине прошел. Большая четверка утратила влияние на бюджет, на целые отрасли экономики, на политику, парламент и тд процентов на 70 от того влияния, что имела до войны. На столько же примерно уменьшились их активы.
2. План Маршалла (также пишу о нем с 2014 года).
Доводилось слышать, что в США не поддержали литовскую идею Плана. Это неправда. Высокопоставленный экс-чиновник США и НАТО Майкл Карпентер заявил, что инвестиционному фонду (Плану) для Украины потребуется ежегодно 6 миллиардов долларов, что вполне соответствует возможностям Европейского фонда стратегических инвестиций. По моей информации, План будет представлен только после того, как начнет полноценную работу Антикоррупционный Суд.
Смачної кави.

Кипрский суд заморозил активы Ахметова на $820 млн
https://korrespondent.net/ukraine/3925564-kyprskyi-sud-zamorozyl-aktyvy-akhmetova-na-820-mln

блін - зря антизрадіном закинувся = тре було новини почитать і видержав би
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
05.01.2018 р. відповів для User  
answerview
коли ти взнаєш, що то фейк - вибачишся?

https://www.stopfake.org/fejk-v-ukraine-vveli-shtrafy-za-prozhivanie-ne-po-mestu-registratsii/
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
05.01.2018 р. відповів для Grom  
answerview
ДНР ввела санкции против ЛНР/
Совет Министров ДНР запретил ввозить с территории Луганской Народной Республики подакцизные товары. Данный запрет регулируется Постановлением Совмина от 07.12.2017 №16-12, вступившим в силу с 27 декабря. Данным Постановлением были внесены изменения в Постановление Совмина от 27.03.2017 №4-8 «О порядке перемещения субъектами хозяйствования ЛНР и ДНР товаров и иных предметов через административную границу между ДНР и ЛНР»
Источник: http://dnr24.su/dnr/21087-dnr-vvela-...rotiv-lnr.html
gavrik на форуме
1
like
1
bad
shockingly
answerview
Андрій Саук
Четвертий день містом їжджу зі швидкістю 50 км/г. Дивно, але жодного разу ніхто не сигналив і не блимав фарами. Часто бачу, як за мною влаштовується кавалькада машин, незважаючи на сусідню вільну полосу. Тобто у частини водіїв таки є запит на рух за правилами. Але не кожен хоче і може бути першим.

Радію, що свідомих співгромадян стає все більше. Особливо мене це надихає як активного пішохода і велосипедиста.

Звичайно, що ще вистачає джигітів і не вистачає дієвої дорожньої поліції. Але лупаємо сю скалу.

Хочеш змінити світ, почни з себе!
Крим - це Україна!
1
like
1
bad
shockingly
05.01.2018 р. відповів для alikxom  
answerview
15_badgrin
я так і не розібрався = що ж розділило два братських народи?
Крим - це Україна!
2
like
2
bad
shockingly
answerview
15_badgrin
я так і не розібрався = що ж розділило два братських народи?

Бабло. 15_badgrin
like
bad
shockingly
05.01.2018 р.
answerview
Интересный выпуск.Батуми (Грузия) - Власовка. Обмен женами.https://www.youtube.com/watch?time_continue=115&v=m_S-0I1n3sQ
like
bad
shockingly
answerview
на наркоту багато уходить - інакше я твої коменти читать не можу
от зараз знов дозу накатив "атизрадін 500"
..
блін - зря антизрадіном закинувся = тре було новини почитать і видержав би

Ну так я і думав, що ти важкими бавишься.. 15_badgrin
Краще вже переходь на це:
2
like
1
bad
shockingly
1
05.01.2018 р.
answerview
Был вчера на дискотеке в Конотопе. Ну что сказать.... - не скоро ещё сюда "Украина" придет(( Ни одной украинской песни не прозвучало за 5 часов нахождения там - зато все "патриоты".
like
bad
shockingly
05.01.2018 р. відповів для August  
answerview
Был вчера на дискотеке в Конотопе. Ну что сказать.... - не скоро ещё сюда "Украина" придет(( Ни одной украинской песни не прозвучало за 5 часов нахождения там - зато все "патриоты".

Последствия близости границы с рашей и хорошо налаженного пропагандоса...

Каспаров: Горлопанам, кричащим о "референдуме" в Крыму, предлагаю провести референдум на Курилах.  http://gordonua.com/news/worldnews/kasparov-gorlopanam-krichashchim-o-referendume-v-krymu-predlagayu-provesti-referendum-na-kurilah-225453.html
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
Змінено: 05.01.2018 р., 99Ezdok99
like
bad
shockingly
05.01.2018 р. відповів для Kaban275  
answerview
"Ми не банда!Ми регулярні,жовто-блакитні війська!"

п.с. в цю гілку без "антизрадіна" заходить ніззя
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
05.01.2018 р.
answerview
Обновленное видео как сбивали малазийский боинг.
https://www.youtube.com/watch?v=R04nCLIqy4E
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
like
bad
shockingly
05.01.2018 р. відповів для August  
answerview
А шо в Москві АКМи не продаються? 05_shok
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
like
bad
shockingly
answerview
А шо в Москві АКМи не продаються? 05_shok

Как писал Гром, я наполовину москаль, поэтому не понял тебя - к чему тут АКМ?)
like
bad
shockingly
05.01.2018 р.
answerview
А думали дна достигли.. фото1
Симон Петлюра.

Мартин Лютер Кинг.
Змінено: 05.01.2018 р., 99Ezdok99
1
like
1
bad
shockingly
05.01.2018 р.
answerview
Не могу текст скопировать с моб.версии:
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1599028120145300&id=100001143837087
like
bad
shockingly
05.01.2018 р.
answerview
Гордон: «Россию могут объявить государством-террористом, а руководство России – террористами. А дальше – все!».
https://elise.com.ua/2018/01/05/gordon-rossiyu-mogut-obyavit-gosudarstvom-terroristom-a-rukovodstvo-rossii-terroristami-a-dalshe-vse/
Симон Петлюра.

Мартин Лютер Кинг.
1
like
1
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин