MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
18.07, 02:29
31
+17 °С
Вітер: 1 м./с., Пн-З
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 3022639
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
27.10.2021 р. відповів для Veps  
answerview
Мертветчука уже давно пора за решётку, а он типа, под следствием, а из под домашнего ареста указания даёт...Дичь.
Ни сейчас ни в ближайшем будущем, даже если сменится власть, ему всерьёз ничего не угрожает.
Домашний арест или недолгое пребывание за решёткой, с максимальным комфортом. Он многое знает и многих может потянуть за собой.
Конечно если,,вдруг,, не откинет копыта, начавши быковать... тогда поперхнётся или таблеток ,,переберёт,,. Или ,,самострел,, случится 2 раза, с контрольным.
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
Змінено: 27.10.2021 р., Юра-Ездок
4
like
4
bad
shockingly
27.10.2021 р.
answerview
Он многое знает и многих может потянуть за собой.

Расскажет как с Порошенко по ночам терки тер.15_badgrin
like
bad
shockingly
27.10.2021 р.
answerview
Значить виходить шо в Політбюро дураки сидять?
Не проверял,не знаю...Не являюсь противником вакцинации,но колоть экспериментальный не изученный шмурдяк нет желания)) 
3
like
3
bad
shockingly
27.10.2021 р. відповів для May05  
answerview
Я уже читал, что первая страна , где вскрыли труп была Германия...04_blush
А также недавно прочитал, что ковид , это не вирусная инфекция, так как поражает не лёгкие, а сосуды. 
И аспирин это правильное решение с одним важным уточнением- только чистый, настоящий, аспирин, американский. А все думают, что можно купить листик 10 таблеток аспирин-дарница и все проблемы решены15_badgrin08_lol а американский или немецкий ещё поискать надо и он недешевый06_question
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
Змінено: 27.10.2021 р., Veps
1
like
1
bad
shockingly
27.10.2021 р.
answerview
что ковид , это не вирусная инфекция, так как поражает не лёгкие, а сосуды.
Хоспаді, люди, що ви пишете? 06_question 
Вірус ніколи і не вражав легені... і зараз - люди вмирають від бактеріальної пневмонії, як ускладення від вірусної інфекції.

Тромбоемболія - це теж не сам вірус безпосередньо, а сильна запальна/аутоімунна відповідь організму, через неадекватне збільшення тромбоцитів у крові (звідси і закупорки судин)... 

А вакцина просто навчає ваш організм - реагувати правильно, адекватно, та виділяти потрібні антитіла у потрібній к-ті.

Як не знаєте, то хоч почитайте якісь медичні підручники чи статті (мене теж не слухайте - я не медик), а не усіляку російську хню у фейсбуках... А ще краще - підіть до хорошого терапевта і все розпитайте у нього особисто і бажано не у одного.

Бо зараз у вас виходить так - хтось без шолома їхав п'яний, ударився об дерево та помер від черепномозкової.  Ви йому пишете: причина смерті - дерево. 
☭ = 卐 = Z
Змінено: 27.10.2021 р., hitmanhunter
2
like
1
1
bad
shockingly
27.10.2021 р.
answerview
і зараз - люди вмирають від бактеріальної пневмонії, як ускладення від вірусної інфекції.

Чушь собачья. Ты слышал как молодой человек или женщина внезапно, мгновенно падает и всё..труп?
Слышал что-нибудь про отрыв тромба в сосудах?
А про инфаркт миокарда?
Ковид- это тоже самое. Пей в 19.00 один раз 1 таблетку кардиомагнила или аспирина(США) и будешь на 50% защищён. 
50 грамм коньяку вечером - ещё на все 100 защитит08_lol . Алкоголиком не станешь, не бойся.15_badgrin
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
3
like
2
1
bad
shockingly
27.10.2021 р.
answerview
Ви йому пишете: причина смерті - дерево. 
ответ не верный.  ща пишут - причина смерти коронавирус.03_biggrin
6
like
1
5
bad
shockingly
27.10.2021 р.
answerview
чувствую я шо цієї зими ми таки побачимо на мотокомі як діє природний відбір03_biggrin
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
3
like
1
2
bad
shockingly
27.10.2021 р. відповів для User  
answerview
чувствую я шо цієї зими ми таки побачимо на мотокомі як діє природний відбір
та я теж, тільки це сумно, бо адекватні люди враз стають дивними.. це і по деяким родичам помітно, 
таке відчуття, що із них робить зомбі не вакцина, а навпаки - її відсутність 02_sad
Чушь собачья. Ты слышал как молодой человек или женщина внезапно, мгновенно падает и всё..труп?Слышал что-нибудь про отрыв тромба в сосудах?
А про инфаркт миокарда?
Ковид- это тоже самое.
Пей в 19.00 
у нас спілкування - німого з глухим... 
"слишал" - це слухи, а 760 трупів учора, під 700 сьогодні - це факти.
ковід19 - це вірус, 
а "троб і інфаркт" це хвороба, яка може просто статися швидше, через реакцію організму на вірус... вірусне "запалення" легенів може перерости у бактеріальне - і тільки тоді суши весла.
Відрізняйте віруси від бактерій... бо у нас досі половина України купує антибіотики "від соплів"... Ні в якій країні ЄС ви так просто не купите антибіотик, "защіта от дурака", якої Україні ой як не вистачає.
п.с. Я "коньяк" не п'ю, а на свята - віскі або бренді. А ось пиво або червоне - люблю, в 19.00, хоча думаю, що треба вже якось розлюбити  03_biggrin

ща пишут - причина смерти коронавирус.
а де(на кому) Ви читали? 05_shok ...мають писати - бактеріальне(наприклад) ускладнення спричинене вірусом SARS-CoV-2, яке призвело до смерті пацієнта 06_question (тощо)
☭ = 卐 = Z
2
like
2
bad
shockingly
27.10.2021 р.
answerview
760 трупів учора, під 700 сьогодні

Я согласен с тобой- эпидемия. Но учитывай еще тот факт, что это специально раздули те, кто нехило бабки рубает на этом ковиде. 
1
like
1
bad
shockingly
answerview
Олеже, тут ось є ще дешевший варіант, без коньяка і таблеток03_biggrin

5
like
2
3
bad
shockingly
27.10.2021 р. відповів для User  
answerview
Толя, ну это ваще писец полный08_lol08_lol08_lol07_dirol
like
bad
shockingly
answerview
але мені здається надійнішим за твої таблетки03_biggrin
Змінено: 27.10.2021 р., User
like
bad
shockingly
answerview
Я согласен с тобой- эпидемия. Но учитывай еще тот факт, что это специально раздули те, кто нехило бабки рубает на этом ковиде.
то я не можу зрозуміти, з чого вони мають профіт ?? 
бо ось мене - ці массони не взяли ні копійки, 
маску я пошив сам собі, круту чорну із натуральної тканини (хай ідуть у дупу зі своїми синіми синтетичними), а вакцинація у нас - 100% безкоштовна...
коли хворів - лікар нічого не приписувала взагалі, окрім пиття і постільного режиму? хто тут збагатився на мені? виробник зеленого чаю?
а ось від вірусу одні збитки - усім потрібно закуповувати спирт (03_biggrin), купа галузей понесли нймовірні збитки загалом,
а туризм? - він взагалі постраждав катастрофічно, і такі країни як Тайланд чи Індонезія - взагалі ідіоти, що позакривали на деякий час весь туристо-потік? Цілі країни  - повні ідіотів?
Повторюсь - мисліть самостійно і логічно, а не читайте паРаша-х**** у інтернеті.

тут ось є ще дешевший варіант, без коньяка і таблеток
тоді краще свинячі 15_badgrin
☭ = 卐 = Z
Змінено: 28.10.2021 р., hitmanhunter
like
bad
shockingly
27.10.2021 р.
answerview
чого вони мають профіт

с этого
усім потрібно закуповувати спирт
3
like
3
bad
shockingly
answerview
50 грамм коньяку вечером - ещё на все 100 защитит . Алкоголиком не станешь, не бойся.
Кстати, известный доктор мед.наук Амосов... тот что по сердцу. Он так и говорил: сам пью и своим пациентам советую. Хочешь выпить 100 грм? Пей! Только раздели на двое.. в обед 50грм. и вечером, перед сном остальное. И будет сердце стабильней работать, кровь погоняет. А сосуды меньше терять эластичность.
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
1
like
1
bad
shockingly
27.10.2021 р.
answerview
у нас Васілій Івановіч нажрався, спіткнувся і впав вночі15_badgrin

Змінено: 27.10.2021 р., User
5
like
2
3
bad
shockingly
27.10.2021 р.
answerview
с этого
"усім потрібно закуповувати спирт"
...тобто Ви ризикнете своїм здоров'ям (та перевірите імунітет), тільки ради того, щоб хтось там не заробив зайвого долара?)
п.с. уже навіть балабол ГАрдон сказав, що треба вакцинуватись, хоча до того, як у нього самого померло від ковіду кілька знайомих, він був "антивакцинатором".

Хочешь выпить 100 грм? Пей!
усе в міру - допустимо,
тільки не завжди можна дотриматись міри у всьому 03_biggrin
☭ = 卐 = Z
like
bad
shockingly
27.10.2021 р.
answerview
мед.наук Амосов.

Да,да.Он еще и бегал по Киеву в 80 с чем то лет.05_shok Я читал его книгу- "Сердце на ладони"
Змінено: 27.10.2021 р., Veps
like
bad
shockingly
27.10.2021 р. відповів для hitmanhunter  
answerview
усе в міру - допустимо,тільки не завжди можна дотриматись міри у всьому
От самого человека зависит большая часть его действий, поступков и последствий. 
Можно спится, а можно спиртом лечится. Я не исключение.) Под хорошо накрытый стол, с жареным мясом.. не выпить 100-150 грм. Да даже компании не надо!!03_biggrin
Верно, всё можно но в меру.99_yes
Симон Петлюра.

Мартин Лютер Кинг.
2
like
2
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин