Радует лишь то, что сейчас он не говорит отсебятины, а читает умными людьми написанные тесты. И ждём извинения за сравнение страны с немецкой актрисой.
Абсолютно згоден, якщо головнокомандувач просто не звалив з країни одразу після початку війни і нічого не допридумує у написані для нього тексти - то вже дуже хороший результат, у цьому випадку.
Клініка. Пока, з сектою великого котловодця, фірташепомазаника, витягувача мудачука з небуття й, ліквідатора складів боєприпасів, далі лінки перераховувати, балакати нема сенсу.
Якщо клініка, то треба лікуватися, щоб не перейшло у хронічну стадію.
Бо я, наприклад, "порохоботом" ніколи не був, куди ти мене тут постійно приписуєш - у всіх у них "рильце в пушку", і не без Пороха. Так як, корумпована із ніг до голови система і народ - не дозволяє обрати в країні повноцінне Европейське керівництво, яке дійсно їздитиме у Парламент на велосипедах.
Із сектою Зе-свідків історія ще гірша. Їм 2.5 роки сцяли в очі, забивши
х** на армію при оточених кордонах, а вони купалися під "золотим дощем" і чекали посадки Пороха, доки від орків не полетіли бомби.
А тепер за рахунок Героїв із ЗСУ, звичайних мужиків із Тероборони, та американської допомоги - можна й собі стати "лідером сучасності", чом би й ні.
з сектою великого котловодця
ліквідатора складів боєприпасів
так, це чисто російська методичка
І про велике крадівництво, аби так крали всі попередні припізденти, то ми вже давно їздили б по європейським шляхам.
Так, дороги ідеальні, і не вкрали ні копійки, і своїх собі в оточення не поставили, і кожен із вас припіздент, і на велосипедах до ОП і ВР їздять, без кортежів... ага, так-так, ніяк по-іншому, знаємо ці байки, чули, я ж кажу - золотий дощ
Ти власне що хочеш довести своїм спічем, .....чи так просто конструктивно поскиглити зайшов ?
Ой, тебе ще забув попросити гавкнути з-за кутка і оцінити мій спіч.