MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
21.07, 23:08
31
+22 °С
Вітер: 3 м./с., Зах
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 3028727
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
28.03.2022 р. відповів для Gustav  
answerview
Данил, здесь на мой взгляд дело в другом....Я вот заметил повторяющуюся закономерность. Как только задаешь  ,hitmanhanter предметный  вопрос с желанием  уточнить  конкретные факты  (ну на предмет польских друзей, жизни в Китае, источников инфы) У hitmanhanter, резко увеличивается степень патриотичности в постах. Прям во всех сообщениях бьет себя пяткой в грудь шо топит за ВСУ , Украину и пр...Затем через некоторое время подбрасыввется в ветку гавнецо. Вот я и думаю.Мож человек действительно невысыпается. Сидеть на форуме 24/7 без перерывов на сон это, чревато хронич.недосыпом...... нуууу или козачек все таки с посылкой.
Змінено: 28.03.2022 р., Griin
like
bad
shockingly
28.03.2022 р.
answerview
Мурал у центрі Варшави. #боневтік! 01_smile
☭ = 卐 = Z
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
1
like
1
bad
shockingly
answerview

Отличный стратег. Вытащить на передний край в Бровары Грады чтоб ударить по никому не нужной цели и положить всю батарею Градов под пехотную роту ЗСУ?
Зачем?

..не доказуй мені, що кацапи не довпойопи, я свою думку не зміню. Люби їх сам.
☭ = 卐 = Z
Змінено: 22.04.2022 р., hitmanhunter
like
bad
shockingly
28.03.2022 р. відповів для hitmanhunter  
answerview
Я не имею намерений доказывать тебе что москали дебилы или нет.
Я просто прошу тебя проявить всю свою силу и убеждение чтобы победить их, коль уж они тебе не ровня и низшие создания.
Потому что большое количество украинцев борется изо всех сил с сильным и коварным врагом. И твоя помощь была бы очень кстати.
2
like
1
1
bad
shockingly
28.03.2022 р.
answerview
Психотерапевт о расиянах.  https://www.rbc.ua/rus/styler/sprosite-sebya-zachem-eto-delaete-psihoterapevt-1648476272.html
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
like
bad
shockingly
28.03.2022 р.
answerview
Странный недалёкий спич, не ожидал от вас.Теперь по существу... Хочет боец на эмоциях наказать пленного, пусть делает это не на камеру со свидетелями. Эти видосики негативно выставляют наше государство на международной арене и компрометируют наших солдат в глазах европейцев и др.союзников. Что играет на руку путину. Плюс проигрынные суды в будущем, по женевской конвенции, поданных расией. А это отразится на российской репарации нам...
Та ти шо?05_shok А якщо це кацапський фейк (і це доказано)...
 І відносно "...нє нравітца і нє сматрі..." нє сматрю, чесслово... І ще: "спич"... глянь хоча б у Вікіпедію, що значить це слово...
Іванович. Не бандерлог!
Змінено: 28.03.2022 р., Direktor
like
bad
shockingly
28.03.2022 р.
answerview

☭ = 卐 = Z
like
bad
shockingly
28.03.2022 р.
answerview
В чому "стратегічність" бомбардування/обстрілів пологових будинків та дитсадків "отнюдь не дурочками и дебилами"? Це якісь важливі стратегічні об'єкти? Яка вартість магазину у м.Покровськ і яка вартість ракети Іскандер? Чи у Баришівці - приватні будинки "стратегічно-варт" тих самих Іскандерів?

А по "зраді".... ніхто не каже, що вже скрізь "зрада", просто питань багато.

100% война управляемая, над схваткой есть могущественные силы задающие стиль войны и они не желают скорой победы обеим сторонам. Следующий проект который сменит войну - голод.
1
like
1
bad
shockingly
28.03.2022 р.
answerview
Хочет боец на эмоциях наказать пленного, пусть делает это не на камеру со свидетелями. Эти видосики негативно выставляют наше государство на международной арене и компрометируют наших солдат в глазах европейцев и др.союзников. Что играет на руку путину.

абсолютно вірно, це і мав на увазі
☭ = 卐 = Z
Змінено: 28.03.2022 р., hitmanhunter
2
like
2
bad
shockingly
answerview
а ти у ТРО воюєш?
Ні, як виявилось сержанти колишніми не бувають...
1
like
1
bad
shockingly
28.03.2022 р. відповів для Direktor  
answerview
Какие претензии мне, чем недоволен?
Видео, фейк не фейк, ничего не меняет суть мной сказанного выше..
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
Змінено: 28.03.2022 р., Юра-Ездок
like
bad
shockingly
answerview

пнх
☭ = 卐 = Z
like
bad
shockingly
User з днем народження!
28.03.2022 р.
answerview
Ну во, виявляється ми ще й продавати можемо, а то так без білоруської вмирали03_biggrin

Вже в середу, 30 березня, Україна має відновити експорт своєї електроенергії до країн Європейського Союзу.На 28 березня Укренерго анонсувало перший аукціон з розподілу міждержавних перетинів для експорту після об’єднання енергосистеми України з енергомережею континентальної Європи (ENTSO-E). Обсяг перетину, що виставлено на аукціон, складає 210 МВт (щогодини).
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
like
bad
shockingly
User з днем народження!
28.03.2022 р.
answerview
чим пояснюється феномен
я вам тут 10 років вже розказую що путлєр агент ЦРУ, а ви ніяк повірити не можете15_badgrin
Змінено: 28.03.2022 р., User
2
like
2
bad
shockingly
User з днем народження!
28.03.2022 р.
answerview
питань, повторюсь, дійсно багато
У мене ще більше, найбільше бісить що канал Інтер в марафоні, канал який пропагував цю війну всі 30 років. І Марічка Падалка яка з янеком взасос цілувалася і багато ще чого...
Але нехай поки що погуляють,бо може повторитися те що було сто років тому.
Змінено: 28.03.2022 р., User
1
like
1
bad
shockingly
User з днем народження!
28.03.2022 р.
answerview
Що, бл&дь, за нація? Всюди валяються. В себе - п'яні. В нас - мертві.
1
like
1
bad
shockingly
answerview
Чорнобаївка це дуже важливе місце де можно базуватись. Тому вони намагаються там зробити собі базу. Це стає відомим і їх атакують. Якщо вони спробують базуватись в іншому місці, буде теж саме, але це ще і буде не зручно. Ніякого феномену. Не працює як надо розвідка, виявляти можливість огневого ураження і це все. Налагодять і шара скінчиться. Літати гелікоптерами з Криму не варіант.
Де вони стріляли Іскандерами у приватний сектор?
Танкова колона довжиною в кілометри має ідти, навіть якщо є загроза зустріти опір. Це величезна сила і якщо вона запущена, то хоч там потрійні джавелини, вона пійде і пройде.
Шо тобі треба пояснювати про напад і його доцільність?
Наша армій була дуже швидко посилена зброєю, паливом і грошима.
Як би ми зійшлися просто 200 тисяч і 250 тисяч, то я навіть не хочу думати шоб ми робили проти армади танків, авіацій і ракетних ударів.
Відбивали б твоїми дос-атаками із безпечного закордону?

Я не вважаю їх довбодятлами, тому що колись служив у РККА, і у мене в відділенні були усі різні національності.
Ніхто з них не був довбодятлом. Ніхто. Не треба нікого недооцінювати. Люди різні. І якщо хитрі і коварні виблядки підкинули у передні ряди дурників від народження, то це не означає що у них нема упевнених, злих, хітрих, дуже небезпечних покидьків.
1
like
1
bad
shockingly
28.03.2022 р.
answerview
Carlsberg продает активы в России и покидает ее рынок. Heineken тоже уходит.

Сегодня 174 000 пар новой обуви Nike, Adidas сожгли в рашке. И ты думаешь они х@йла своего любить перестанут?03_biggrin
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
1
like
1
bad
shockingly
28.03.2022 р.
answerview
не ожидал от вас.

А я ваще дебил, да?
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
like
bad
shockingly
29.03.2022 р.
answerview
В субботу утром произошла сильнейшая атака на IT-инфраструктуру Росавиации обрушена вся сеть, стёрт весь документооборот, почта, файлы на серверах, пропали все документы. Суммарно стёрто примерно 65 терабайтов данных.

«Пропал весь документооборот, электронные письма, файлы на серверах, сейчас идёт поиск реестра воздушных судов и авиационного персонала, удалена система государственных услуг. Потеряны все входящие и исходящие письма за 1,5 года. Как работать, не знаем», — говорит источник.

По его словам, бэкапов нет, так как деньги Минфином на это не выделялись.

Атака произошла из-за некачественного исполнения договорных обязательств со стороны предприятия ООО «ИнфАвиа», которое осуществляет эксплутацию ИТ-инфраструктуры Росавиации. С субботы в Росавиации сидят прокуратура и ФСБ.

via и ещё пруф кому мало пруфов, потерпите часок, ща будет на всех новостных лентах 
2
like
2
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин