Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.
Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:
- Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.
- Мат у будь-якій формі.
- Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
- Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
- Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
☭ = 卐 = Z
Змінено: 05.05.2022 р., hitmanhunter
П'ятеро депутатів від "ОПЗЖ" в Маріуполі виявилися інформаторами ворожої армії та корегувальниками вогню для окупантів — про це заявляють у міськрадіЗазначається, що саме за сприяння депутатів Костянтина Іващенка, Дмитра Хаджинова, Євгена Хармишева, Наталі Сотнікової та Олени Карпенко росіяни змогли швидко паралізувати місто та створити гуманітарну катастрофу
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
рускагаварящіє
Это не верно- равнять категорически не верно.
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
вважаю людиною не на своєму місці - у даній ситуації
Не в "данной" , а и вообще во всех ситуациях, вспоминая твои посты хотя бы за эти полгода.
в українській мові після "ш" не треба ставити м'який знак(просто для інформацї)
За це подяка

ну є російськомовні патріоти, а є україномовні хамелеони. Але не будемо зараз про це.
Давайте трохи більше хороших новин :
https://ua.korrespondent.net/ukraine/4464613-sbu-zhorstko-zatrymala-bandytiv-za-napady-na-biitsiv-teroborony
Рєальниє пацани пісяють в штанішки,коли приходять захисники.
Змінено: 05.04.2022 р., krishnyak
Не в "данной" , а и вообще во всех ситуациях, вспоминая твои посты хотя бы за эти полгода.
Ви абсолютно праві, і за пів року в тому числі:
☭ = 卐 = Z
Змінено: 05.05.2022 р., hitmanhunter
Поясність будь ласка, більш детально.
А что именно? Русскоязычные на 99% ватники все? Чушь!
Виключення ПОКИ тільки одне - Одеса.
Тоже неправда. Вчера , наприклад.
Кстати, по поводу форума нашего- у нас тут
штунды сидят, котоые не отвечают даже на вопросы, как это положено по
правилам форума...и даже в друзьях, наприклад в мене. Вот из банить надо нещадно... гегемоны, мля.
И последнее- я из Винницы- русскоговрящий( там 98% таких было в то впемя), а уже 30 лет живу в Сумской области и здесь суржик в приоритете. Так что звыняй мене за це

Змінено: 05.04.2022 р., Veps
6 квітня 2022 року Бундестаг проведе пленарні дебати щодо різанини цивільного населення в Бучі, вчиненої російськими військами, та її наслідків.
Ми очікуємо жорстких рішень німецького уряду щодо надання важкого озброєння для України і введення ембарго на російський газ, нафту та вугілля.
Берзовець
А США вже надає це озброєння, просто поки не оголошує.
Европейская комиссия вскоре запустит новый мощный механизм для сокращения финансирования Венгрии за подрыв стандартов верховенства права в блоке.
Об этом заявила президент Еврокомиссии Урсула фон дер Ляйен.

дописділися
Русскоязычные на 99% ватники все? Чушь!
такого ніде не писав, знову допридумуємо...
☭ = 卐 = Z
Змінено: 06.04.2022 р., hitmanhunter
Уголь пошёл!

https://vikna.tv/video/ne-vzhe-vony-taky-navazhylysya-embargo-yes-na-vugillya-rf-ta-pyatyj-paket-sankczij/
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.
В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
Ну Франик параша не візьме, та й брати і не збирається, бо там люди у більшості - єдині і проукраїнські.
Я мав на увазі що мені дуже шкода і я дуже переживав за людей в окупованих областях. Бо поки Арестович всіх заспокоював перемогами в перші тижні,вони мабуть в собі з останніх сил шукали сили шоб не падати духом в підвалах,під обстрілами.Саме тому,мабуть, в мене таке ставлення до розповідей Арестовича . Виокремлювати з новин тільки позитив і відкидувати негатив мені совість не дозволяє,але й нагнітатись від того що орки наробили з мирними людьми і скільки життів поламали я теж не можу постійно. Так шо шоб бути у воєнному тонусі я трохи так трохи сяк)
За Франик я не переживаю після того як спілкувався з другом. Він казав шо якшошо то є чим і є кому(навченим людям) боронити його.
Змінено: 05.04.2022 р., krishnyak
в підвалах,під обстрілами.Саме тому,мабуть, в мене таке ставлення до розповідей Арестовича
Да, согласен с тобой- когда в подвале слушаешь его, не так страшно. Успокаивает.

Рєальниє пацани пісяють в штанішки,коли приходять захисники.
Наші "специ" тихо зайшли в Ізюм, пов'язали одного з перших колаборантів Є.Брюханова і тихо вийшли, оце реальні пацани! https://www.unn.com.ua/uk/news/1971248-v-izyumi-zatrimano-kolaboranta-yakiy-dopomagav-rosiyskim-okupantam
Іванович. Не бандерлог!
Змінено: 06.04.2022 р., Direktor
Херсон то таке, тут ось останні новини з українського Белгорода
Голова Щебекинського округу Бєлгородської області Володимир Жданов повідомив місцевим мешканцям, що у районі розпочали рити окопи. Він закликав місцевих не панікувати.Про це повідомляє російське видання Медуза.
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
підрозділи ЗСУ відбили у ворога населені пункти Добрянка, Нововознесенське і Трудолюбівка. Тривають бої в районі Олександрівки.(рухаються в бік Херсону)
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери