Показати повідомлення
Щоб не спотворювати теми зустрічей всякі нісенітниці, дурниці і дрібниці обговорюємо тут.
А також підготовку до зустрічей до відкриття окремої теми.
Привітання і серйозні технічні питання будуть видалятися - для цього є окремі теми.
Рейтинги станом на 21 серпня 2023 року після 17-ї
1. Стас - 60 - 7640 км - 17 зустрічей
2. Директор - 55 - 8808 км -13
3. Юзер - 51 - 4976 км -17
4. Вітя з Дніпра - 40 - 5385 км -11
5. Завгосп - 31 - 2685 км -11
6. Саймон - 29- 2575 км -10
7. Вацлав - 24 - 3724 км - 6
8. Сергій Малинівка - 23 - 4475 км
9. Академік = 22 - 3682 км
10. Рекс - 22 - 3103 км
11. Вепс - 19 - 2114 км -6
12. Мирон - 17 - 2745 км
13. Юра - 17 - 2553 км
14. Воца - 15 - 955 км -6
15 ЗМВ- 9 - 1411 км
16. Сюзанна - 3 - 400 км
17. Вова директор - 2 - 60км - 1
18. Коля машиніст - 2 - 50 км -1
Як рахується рейтинг.
Зустріч 2 бали + кожні 300 км = 1 бал
При однаковій кількості балів, вищий той хто більше проїхав. Рахується дорога в обидва кінцяі(інколи туди й назад люди можуть поїхати різними дорогами - наприклад щоб частину шляху поїхати разом)
Воца буде завжди у якості межі рейтингів. Не обігнав Воцу - в рейтинг не попадєш. Який рейтиинг, якщо тебе навідь Воца, що без власного "коня", - обігнав? Ну а гарантована присутність Воци у рейтингу - за його стійкість і героїзм у громадському транспорті.
Зустріч зараховується якщо було не менше п'яти чоловік і значки або наліпки.
(автор формули рейтингу пан Вацлав)
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 21.08.2023 р., User
Погода аж шепче
В нас болото. -1

Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
Міхаличу, питання ребром - на кавасакі сядеш?
Carthago delenda est, Ceterum censeo Carthaginem delendam esse.
Нам тут чешські кабоводи привіт передають:
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
В шпиталі Юрек, вже сьомий місяць...
Іванович. Не бандерлог!
шпиталі
У санаторії, під Київом. Возять на екскурсії, басейн .Всім передавав привіт

Змінено: 09 квітня, 20:09, Chado
Та знаю я, щодня на звязку
Іванович. Не бандерлог!
Все, я вже полтавський - мені до кабоводського сікретного штабу 66-100км

тільки нема чим їздити

Змінено: 21 квітня, 21:15, vaclav
Приїхати забрати в СЗЧ?
Я як їхали через Київ, то попросив свого директора щоб висадив біля метро - посміялися

Напишіть будь ласка сікретного рецепта жараної картоплі з овочами і анісом мʼясом - будемо на великій пательні на кострі готувати. (в інтернетах якусь неперевірену фігню пишуть).
Ми тут намутили сковородку, купимо сетку картопель…
Змінено: 24 квітня, 22:11, vaclav
Сікрет один, щоб була хрумка солити треба вже в кінці.
Нарізав соломкою, чи кружками, обжарюєш до червоного кольору, потім цібульку нашматував,перемішав. Збавив вогонь, накрив кришкою й хвилин 10 доводиш до кондиції.
Аніс тобі не треба, то рибалки тісто, та хробаків просмоктують для запаху.

Коли вчився й жив на квартирі один жарив постоянно, ще зверху вкінці банку тушонки вимощував

Змінено: 24 квітня, 18:51, Chado
Та то про аніс вже т9 додумав - я про мнясо хтів написати.
В нас тут бізнес-план (виконуємо) - купити сковороду з борони і сетку картоплі
велосипед і жарити на роботі так щоб раз приготували і сутки їмо. Тушняка дають банку на рило (на сутки). Ось думаю що туди ще можна щоб облагородить і «по красоті» було (якихось овочей?). Ще дають рибні консерви без счоту, але жінка сказала щоб не висилав - попадаються такі що коти отказуються.
Мою вудочку в суботу вишлють.

Сьогодні до мене вночі бобер приходив.

(не жарт, реально)
Змінено: 24 квітня, 22:49, vaclav
Осьо рецепт https://vkusnoo.com.ua/3718-yak-prigotuvati-myaso-bobra-v-domashnikh-umovakh.html
Тут головне - помити руки
- Насамперед необхідно злити всю кров;
- Обов'язково видаліть струмінь. Якщо цього не зробити, то м'ясо буде мати солодкуватим смаком;
- Під час видалення струменя будьте гранично акуратними. Якщо в процесі вирізання ви пошкодите її, то м'ясо придбає гіркуватий і неприємний смак;
- Потім ретельно вимийте руки з милом і приступайте до зняття шкурки з тушки;
- Шкірку потрібно акуратно знімати. Не торкайтеся руками до м'яса, оскільки на шкірці може залишитися екстракт від струменя;
- Після цього вичищаємо всі тельбухи і промиваємо;
- В кінці м'ясо потрібно замочити у воді на 24 години. Тільки після цього його можна готувати.
Змінено: 25 квітня, 07:36, User
В мене зараз 5 котів, але це не точно - їх більше, але я ще не всіх знаю.
https://ukr.media/business/466048/
Собак не рахував, бо їми інші займаються. Мабудь з десяток.
Змінено: 26 квітня, 18:27, vaclav
Привіт міліонер

"Від завтра на АЗС в Україні почнуть заправляти авто бензином, змішаним зі спиртом.
Це має стримати зростання цін на пальне. Усі АЗС без винятку зобов’язані додавати біоетанол — це вже давно практикується у більшості країн.
Серед причин — екологія, енергетична безпека та зобов’язання перед ЄС. Мінус — контроль якості пального поки що відсутній. Здорожчання — 50–80 коп. за літр."
Будемо переганяти: бензин окремо - спирт окремо