Показати повідомлення
Щоб не спотворювати теми зустрічей всякі нісенітниці, дурниці і дрібниці обговорюємо тут.
А також підготовку до зустрічей до відкриття окремої теми.
Привітання і серйозні технічні питання будуть видалятися - для цього є окремі теми.
Рейтинги станом на 21 серпня 2023 року після 17-ї
1. Стас - 60 - 7640 км - 17 зустрічей
2. Директор - 55 - 8808 км -13
3. Юзер - 51 - 4976 км -17
4. Вітя з Дніпра - 40 - 5385 км -11
5. Завгосп - 31 - 2685 км -11
6. Саймон - 29- 2575 км -10
7. Вацлав - 24 - 3724 км - 6
8. Сергій Малинівка - 23 - 4475 км
9. Академік = 22 - 3682 км
10. Рекс - 22 - 3103 км
11. Вепс - 19 - 2114 км -6
12. Мирон - 17 - 2745 км
13. Юра - 17 - 2553 км
14. Воца - 15 - 955 км -6
15 ЗМВ- 9 - 1411 км
16. Сюзанна - 3 - 400 км
17. Вова директор - 2 - 60км - 1
18. Коля машиніст - 2 - 50 км -1
Як рахується рейтинг.
Зустріч 2 бали + кожні 300 км = 1 бал
При однаковій кількості балів, вищий той хто більше проїхав. Рахується дорога в обидва кінцяі(інколи туди й назад люди можуть поїхати різними дорогами - наприклад щоб частину шляху поїхати разом)
Воца буде завжди у якості межі рейтингів. Не обігнав Воцу - в рейтинг не попадєш. Який рейтиинг, якщо тебе навідь Воца, що без власного "коня", - обігнав? Ну а гарантована присутність Воци у рейтингу - за його стійкість і героїзм у громадському транспорті.
Зустріч зараховується якщо було не менше п'яти чоловік і значки або наліпки.
(автор формули рейтингу пан Вацлав)
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 21.08.2023 р., User
змішаним зі спиртом.
Там ничтожный процент , ни на что не повлияет даже если будут лить бадягу , открою секрет бадягу льют давно и бесконтрольно , а на этаноле я ездил полтора года , е95 и е98 это практически сплошной спирт , с учётом того что в этом топливе бадяга была 50 на 50 точно , по этому был повышенный расход , основная проблема это эксплуатация зимой , крабовые ведра просто недогреваются до рабочей температуры , летом все ок , такой бензин ещё плох тем что не будет долго стоять в баке , спирт тянет воду , с такой проблемой тоже сталкивался , мопед после зимы набрал воды в бак , но я уверен что в данной ситуации ничего не поменяется , вы не заметите ни какой разницы , процент спирта ничтожен , а если будет не бадяга а нормальный этанол то даже будет неплохой плюс в работе тачки
Одна ! Єдина ! Соборна Украіна !!!
если хочешь выразить свою благодарность ставь + , посты типа (спасибо помог ) или (ты был прав ) только форум засоряют
Змінено: 30 квітня, 21:55, 6barakuda
Я сегодня ездил по работе за 120 км, обратно заехал на заправку, хорошая заправка и мне девочка сказала что уже у них привезли этот бензин и пока он смешанный со старым, но скоро будет уже чистый. 5% этанола. У меня в машине elm 327 подключен и заметил что теперь расход стал меньше, по сравнению когда ехал из города.

. Никаких побочных явлений не заметил больше.
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
будет уже чистый. 5%
Если будет реально этанол то тачка только обрадуется , ниже температура горения , нет детанации , та там сплошные плюсы , но только если этанол , если будут лить говенные спирты то все с точностью до наоборот , вообще то под этанол нужно регулировать зажигание ну или прошивать тачку , это вообще-то спортивное топливо , у него актановое число за 100 , а 5 % это ни о чем , разница очень незначительна
если хочешь выразить свою благодарность ставь + , посты типа (спасибо помог ) или (ты был прав ) только форум засоряют
Вислав Вацлаву бронтотетхніку - а сфоткати забув

, ну завтра отримає, камеру замінить - і можна на штурм точок

Змінено: 03 травня, 19:48, User
Виїзджаю зараз в Стасові краї

на рибалку, десь в районі Займанки біля моста. Колись ми там були, бо пан Вацлав шото там зажрався на Пслі і не приймає в гості

Змінено: 04 травня, 08:14, User
та я теж так подумав шо зажав
З'їздив на Оріль з вудочками, а треба було з ружжом

Змінено: 05 травня, 08:02, User
моста
Де ми купалися на воєнної зустрічі?
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
Там де я ногу зламав, коли спускався з цього моста на Пегасі.(міст справа в кадр не потрапив)
Змінено: 05 травня, 08:56, User
моста
Ти про Стасі ? Річка Ворскла? Забув?

Чи там ще мости й річек багато?

Ну мужик много в чем заблуждается по жизни но в электрике шарит нормально , пенсия в 180 евро это нихрена не лучше украинской , а про передачу электричества то его сто пудов поднимут в цене ,в ЕС электрика очень дорогая , а по советам - есть один проверенный и надежный способ , все кто хотел защитить технику ставят стабилизатор на все жилье , ставится на входе в дом , лично у меня не было , но был UPSник для компа , а так 250в в розетке это вообще не новость даже для 2010 года
Зара й у мережі вже 230
А ты постоянно мониторить напругу или только после новостей ? Электро сеть так устроена что если где-то резко обрубить то в другом месте неплохо так подпрыгнет , сварщики с козлами сварочными на улице есть ? Вся улица светопреставление смотрит когда такая козлина варит
Змінено: 09 травня, 19:22, 6barakuda
А ты
Не я, проф.электрик в депо, на железке. Он ремонтами любой техники занимается, не только электрич. Я ему верю. Но и сам замечал , дома, что 230 , и на работе. А этот электрик сегодня меня успокоил, говорит ничего страшного нет, 230 вольт уже очень давно в сети.

Треба ставить не стільки стабілізатор, скільки отсекатель - я ставив щоб він пропускав (шото тіпа) 195-250 вольт. Дуже рекомендую. Раз на 10 років від енергетиків «приходить» і дуже сильно економить гроші (горить все що фізично не вимкнено).
Принаймі в мене стоїть і на квартирі і в гаражі і в селі.
Ну бо отсекатель я колись купляв гривень за 400, а ремонтувати по кругу холодильники-морозілки-пральні машини- телевізори, компʼютери …. Можна і на десятку «прилипнуть».
А 220 чи 240 - то абсолютно пойух (в ролику чувак ловить хайпову тему з нічого) - ВСЯ техніка однаково працює і на 220 і на 240 (почитайте що на блоках живлення пишуть).
Рідко яка працює тільки на 220/240 або тільки на 110 вольт - це вже якщо в Америці купляєш то треба дивитися.
І да, в мене отсекателі показують скільки вольт - 240 це не новость, а норма.
Carthago delenda est, Ceterum censeo Carthaginem delendam esse.
Змінено: 10 травня, 09:14, vaclav
Отсекатель вирубає усе коли напруга пригне вище положеного? В мене давно щось подібне було.

Вище або нижче. Задаєш min і max і там ще час на скільки вирубати (в секундах) - потім воно буде пробувать включитися - воно як прийде 360 (або 100) вольт то на секунду-дві (але цього досить).
На моїй памʼяті так було 3 рази (може й більше), в Києві і в селі.
PS: я сьогодні їздив в магазін НА ВЕЛОСИПЕДІ.

навідь віджав собі кімнату під сікретну веломайстерню - «велосипедярню». Збігать за чекушкою і піроженкою (+постоять на шухері доки не зʼїли піроженку) - мало вирішальне значення. Треба буде вікна чорною плівкою затянути

як зібрав вела до купи і робив тестовий заїзд, то вдягав каску, жаль начальство не бачило

зацінили б.
коллега хоче тоже купить лісапет, але якийсь модний тисяч за 10

(не знаю нафіга, бо робота така що може доведеться кидати, хоча не хотілось би)
Змінено: 10 травня, 23:00, vaclav
Ти там не щолкай

- вже гриби є
Та я в ніх не понімаю

PS: і кліщів п-ц скільки - як приходжу зі зміни, то на котах по парі висить

аж жалко малюків - доведеться їм каплі куплять
Змінено: 15 травня, 18:48, vaclav
Там маслята скоро будуть. Призначте грибну людину та й вся проблема