Показати повідомлення
Щоб не спотворювати теми зустрічей всякі нісенітниці, дурниці і дрібниці обговорюємо тут.
А також підготовку до зустрічей до відкриття окремої теми.
Привітання і серйозні технічні питання будуть видалятися - для цього є окремі теми.
Рейтинги станом на 21 серпня 2023 року після 17-ї
1. Стас - 60 - 7640 км - 17 зустрічей
2. Директор - 55 - 8808 км -13
3. Юзер - 51 - 4976 км -17
4. Вітя з Дніпра - 40 - 5385 км -11
5. Завгосп - 31 - 2685 км -11
6. Саймон - 29- 2575 км -10
7. Вацлав - 24 - 3724 км - 6
8. Сергій Малинівка - 23 - 4475 км
9. Академік = 22 - 3682 км
10. Рекс - 22 - 3103 км
11. Вепс - 19 - 2114 км -6
12. Мирон - 17 - 2745 км
13. Юра - 17 - 2553 км
14. Воца - 15 - 955 км -6
15 ЗМВ- 9 - 1411 км
16. Сюзанна - 3 - 400 км
17. Вова директор - 2 - 60км - 1
18. Коля машиніст - 2 - 50 км -1
Як рахується рейтинг.
Зустріч 2 бали + кожні 300 км = 1 бал
При однаковій кількості балів, вищий той хто більше проїхав. Рахується дорога в обидва кінцяі(інколи туди й назад люди можуть поїхати різними дорогами - наприклад щоб частину шляху поїхати разом)
Воца буде завжди у якості межі рейтингів. Не обігнав Воцу - в рейтинг не попадєш. Який рейтиинг, якщо тебе навідь Воца, що без власного "коня", - обігнав? Ну а гарантована присутність Воци у рейтингу - за його стійкість і героїзм у громадському транспорті.
Зустріч зараховується якщо було не менше п'яти чоловік і значки або наліпки.
(автор формули рейтингу пан Вацлав)
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 21.08.2023 р., User
питання
Дуже сложне питання, поверь мне

Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
начнет
Не начнёт. У него сила воли есть.. А шурин умер из- за сыночка своего...

Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
щоб не тхнуло,
Мою маму не обманешь. Хоть она и сама курила, после войны(блокада Лениграда и до 45), в детстве помню заметил её с папиросой у окна.
Залежить від организма,
Особенно если брехло несусветное

(сорри, о покойниках плохо не говорят) ,но я полгода не курил, тоже бросил в 1992 году , но ничего не отхаркивал тоже...

20 грудня — Святвечір , 21 грудня— Різдво Божича Коляди. Коляда – це ім’я яким називають Сонце в день зимового сонцестояння. Від дня зимового сонцестояння починається новий сонячний цикл: народжується молоде світло, тривалість дня збільшується. Світло поборює темряву і під його теплими променями починається весна. В цей день закінчується Корочун – період року з найкоротшими днями.На це свято Коляда разом з Дідухом приводять до домівок духів роду. Святковий стіл повинен мати 12 чи 13 страв, відповідно кількості місяців у році. Першу ложку страви бере старійшина роду і підкидає її до стелі. Свято закінчується священним причастям – Різдвяним Божичним короваєм.
Вітя про виготовлення прокладок запитував, осьо

А как заказать под свою модель? Сделают?
делают все окуительно.
При желании, наличии образца и паранита, самому нарезать можно.
http://www.moto.com.ua/forum/topic-238710/page-1554/#1792925
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.
В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
Змінено: 13.12.2021 р., Юра-Ездок
У меня паранита целый рулон, а набор где такой достать?
а набор где такой достать?
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.
В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
Самый крутой магазин в Украине?

у мене 2 пробойники є, здається на 6 і на 8, чи 8 і 10

короче на їжака брав
Оце вам - щоб потім на зустрічі не питали про зірки

Я это с детства знаю.
Папа показывал.
5 отрезков ковша, который у тебя на фото внизу(осень)-прямо по стрелке отсчитываешь и видишь Полярную звезду- центр Вселенной.
Міхаличу, я тут собі купив телефона, не якесь китайське фуфло, а
НОКІЮ 6310
.
В общем, була в мене мобілка Бравіс, але сталося лихо - я на неї тіршки став і екрану звіздець приснився (а так працює). Якийсь час перебігав з Вепсовою Нокія 1100 (вона в мене лежить резервним телефоном), а зараз от зрозумів що душі треба.
Сьогодні получив, багато ще не користувався. На вигляд - та ж сама нова 3310, тільки екран більший, все гарно видно. Як на мене - покращено. Звонив тещі - звук норм. Фонарик - так собі (він є). Сімка - звичайна. mp3 на гудки ставить на можна, 5 будільників, розмови - пише. Задоволений. За інтернет не скажу, бо з кнопочного не користуюся. Чехлів не знайшов (от аби ще силіконового знайти - було б гарно).
Carthago delenda est, Ceterum censeo Carthaginem delendam esse.
Змінено: 13.12.2021 р., vaclav
Зря ты Славик такой мусор в нынешнее время покупаешь...Зря.
"Купить этот телефон решил после того, как, к сожалению, приказал долго жить мой незаменимый Nokia 6310i, безотказно работавший с марта 2003 года (!!!). Первые впечатления были неплохие - удобный конструктив, приятный экранчик, понятное меню. Для рабочей звонилки большего и не надо (по материалам и надежности сравнивать некорректно - старый Nokia по сути как АКМ-62 среди кнопочников). Но глюк со входным сигналом не оставил никаких надежд, что пользование новым телефоном будет беспроблемным. С новым телефоном и сразу в сервис? Не та теперь Nokia, не та..."
Деньги на ветер

Змінено: 13.12.2021 р., Veps
Да не зрозуміло що там з сигналом у того хлопця - чи бракований телефон, чи все. В мене тільки один прийнятий дзвінок і один я звонив - все норм було.
Да зараз ні@уя кнопочних телефонів робить не вміють, навідь меню зробить не можуть - бо в ніх мізки
короваширусом андроїдом травмовані. Але... Старі телефони писать розмови не вміють (з моїм тотальним склерозом інколи корисно - можна не шукати ручку записувать як щось діктують).
PS: якщо хтось цікавиться, зараз дорозпродують партію Філіпс E580, а потім схоже завезуть новий
E590 - от на нього подивіться (там екран більше ніж на E580 і в обох - батарея на 3000mah).
Carthago delenda est, Ceterum censeo Carthaginem delendam esse.
Змінено: 13.12.2021 р., vaclav