Показати повідомлення
Щоб не спотворювати теми зустрічей всякі нісенітниці, дурниці і дрібниці обговорюємо тут.
А також підготовку до зустрічей до відкриття окремої теми.
Привітання і серйозні технічні питання будуть видалятися - для цього є окремі теми.
Рейтинги станом на 21 серпня 2023 року після 17-ї
1. Стас - 60 - 7640 км - 17 зустрічей
2. Директор - 55 - 8808 км -13
3. Юзер - 51 - 4976 км -17
4. Вітя з Дніпра - 40 - 5385 км -11
5. Завгосп - 31 - 2685 км -11
6. Саймон - 29- 2575 км -10
7. Вацлав - 24 - 3724 км - 6
8. Сергій Малинівка - 23 - 4475 км
9. Академік = 22 - 3682 км
10. Рекс - 22 - 3103 км
11. Вепс - 19 - 2114 км -6
12. Мирон - 17 - 2745 км
13. Юра - 17 - 2553 км
14. Воца - 15 - 955 км -6
15 ЗМВ- 9 - 1411 км
16. Сюзанна - 3 - 400 км
17. Вова директор - 2 - 60км - 1
18. Коля машиніст - 2 - 50 км -1
Як рахується рейтинг.
Зустріч 2 бали + кожні 300 км = 1 бал
При однаковій кількості балів, вищий той хто більше проїхав. Рахується дорога в обидва кінцяі(інколи туди й назад люди можуть поїхати різними дорогами - наприклад щоб частину шляху поїхати разом)
Воца буде завжди у якості межі рейтингів. Не обігнав Воцу - в рейтинг не попадєш. Який рейтиинг, якщо тебе навідь Воца, що без власного "коня", - обігнав? Ну а гарантована присутність Воци у рейтингу - за його стійкість і героїзм у громадському транспорті.
Зустріч зараховується якщо було не менше п'яти чоловік і значки або наліпки.
(автор формули рейтингу пан Вацлав)
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 21.08.2023 р., User
Іноді ловлю таке
Ударим ЭНДУРО по бездорожью и разгильдяйству ....
Если рыбалка мешает работе ....---бросай работу......
Судак. А у нас лині у ставку, від мого гаражу 5 минут униз. У відпустку збираюсь, порибачу

Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
Я тут рішив почати сані готувати [сарказм]бо ж зими нікуя не буде, а якщо і буде то свєт точно відключать не будуть - підкажіть хто знає провірені варіанти де можна купить нормальні 18650 і 21700 (аккумулятори).
Треба повербанки перетрусить - понімать де які батарейки поздихали. Один повербанк точно мінусанувся - батареї треба нові. Проводжу ученія по вимиканню світла.
Carthago delenda est, Ceterum censeo Carthaginem delendam esse.
Змінено: 29 серпня, 22:43, vaclav
Привіт Славік. Я тут брав вже багато разів, від Тесл розбитих, тягові акумулятори. Вони їх обтягують плівкою. Й недорого, останній раз, місяць тому по 50 грн. були. Високотокові.
Київ 18650 Тесла +380 96 210 0000
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
ЛІТОПИСЕЦЬ
ЛІТОПИСЕЦЬ
Це ти про мене? Не - я зараз військовий журналіст. Журнали пишу.
PS: https://www.youtube.com/shorts/KHFuo_z_cUk
Змінено: 09 вересня, 22:55, vaclav
Та я про те що літо закінчилося, зовсім закінчилося. А ви про шо?

Змінено: 10 вересня, 07:00, User
Москлівка в Ромнах, куди всі кабоводи, крім мене, не доїхали
Москлівка
Толя, в Москалівку я сам їздив, зняв ролік, кабоводи там не були.. К нам краще не їздити поки що, дуже жарко...

А ви про шо?
«
Летопись побед маршевого батальона 91-го пехотного полка» — это знаменитый вымышленный исторический документ из сатирического романа Ярослава Гашека «Похождения бравого солдата Швейка».
Поскольку маршевый батальон ещё только едет на фронт в арестантских вагонах и ни в одном сражении не участвовал, Марек решает писать историю «впрок». Он подходит к делу с «систематической системой» и выдумывает грандиозные, абсурдные подвиги и трагические смерти для всех офицеров батальона, пародируя официальную австро-венгерскую пропаганду того времени. Пока старший писарь Ванек приходит в ужас от подобной самодеятельности, Швейк полностью одобряет эту идею, находя ее весьма практичной для создания громкой посмертной славы.
PS: Боюся, що якщо я на пенсії напишу мемуари - то всі будуть думати що це я зі "швейка" передрав, а тут кожен тиждень - як сторінка із Гашека.

Змінено: 15 вересня, 00:11, vaclav
Головне, пиши на папері