MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
29.01, 14:15
44
+2 °С
Вітер: 2 м./с., Півн
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Тусовка для "кабоводів"

Переглядів: 68849
14.12.2025 р.
answerview
коляской

То Микола яву перекрасив08_lol
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
like
bad
shockingly
20.12.2025 р.
answerview
Випадково узнав, що Юра Вервет помер... Хтось ще знав? Чому не написали? У 2015 зустрічались...
Іванович. Не бандерлог!
Змінено: 20.12.2025 р., Direktor
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
bad
shockingly
22.12.2025 р.
answerview
Випадково узнав, що Юра Вервет помер...
не знав.  жаль.......

якось ще пару місяців назад пару слів списувались.

земля йому пухом....02_sad

нормальний був,  з чіткою проукраїнською позицією, а не то шо більшість їхнього лідаводовського кодла,( хоча він потім відокремився віт тої сумнівної спільноти )  промоскальска,  яка готова в жопу дати свїоїм маскальським "братьям",  які вічно були "внєпалітікі"  і за москалями тягнулись.
2
like
2
bad
shockingly
22.12.2025 р.
answerview
Сьогодні вранці я розмовляв з Ромою Майором - підтвердив... 
Іванович. Не бандерлог!
like
bad
shockingly
23.12.2025 р.
answerview
Дуже погана звістка.12_crayУ фэйсбуці з Юрою у друзях..був. Десь місяць тому спілкувалися... Казав, що на аптеку працює. Я не придав значення...бо сам те саме роблю.
Були у нього дома, у Горішніх Плавнях (комсомольськ),я йому келих подарував . Потім прислав йому запчастини на його Леад, стопарь й ще щось..Позитивний хлопець був. Хай земля йому буде пухом.02_sad
PS.
А Рома майор-це під арас!
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
like
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2026, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин