MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
27.04, 19:41
30
+18 °С
Вітер: 0 м./с., Півн
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Новини

Ретрофутуризм: BMW показали свій найнезвичайніший мотоцикл (фото)

Ретрофутуризм: BMW показали свій найнезвичайніший мотоцикл (фото)
Новий BMW R18 The Crown побудували до 100-річчя мотоциклетного підрозділу марки. Байк виконаний у стилістиці дизельпанк і вирізняється низьким обтічним силуетом.

Мотоцикл BMW R18 став основою для оригінального концепту. Його перетворили на дуже незвичайний байк у ретро-стилі. Про це повідомляє офіційний сайт BMW.

Тюнінг BMW R18 виконав відомий німецький кастомайзер Дірк Охлеркінг. Його компанія Kingston Custom кардинально змінила мотоцикл — він став схожий на гоночні байки 30-50-х років, на яких встановлювали рекорди швидкості. Проект назвали The Crown.


Байк побудований до 100-річчя мотоциклетного підрозділу BMW
Фото: BMW


Новий BMW R18 The Crown виконаний у стилістиці дизельпанк і абсолютно не схожий на модель-донора. Він дуже низький, а його обтічники нагадують фюзеляж літака. Мотоцикліст фактично лежить на шкіряному сідлі.

Для BMW R18 The Crown довелося створити повністю нові передню підвіску і вихлопну систему. Крім того, був зварений більш компактний 8-літровий бензобак.

Мотоцикл BMW оснащений стандартним 1,8-літровим двигуном потужністю 92 к. с. Характеристики байка не розкривають, але відомо, що він швидший за стандартний R18, який здатний розвинути 180 км/год.


Мотоцикл оснащений 92-сильним мотором
Фото: BMW


Новий BMW R18 The Crown присвятили 100-річчю мотоциклетного підрозділу компанії. Це вже не перший двоколісний концепт, створений до ювілею — раніше Фокус показав ретро-мотоцикл і яскравий кастом-байк в американському стилі.
like
good
bad
shockingly
Фото 1/10
Джерело: Фокус
03.08.2023 р., переглядів: 6086
Подібні новини

Електромотоцикли: топ 2023 року Електромотоцикли: топ 2023 року

Двоколісний ексклюзив: Aston Martin представив найдорожчий мотоцикл у світі (фото) Двоколісний ексклюзив: Aston Martin представив найдорожчий мотоцикл у світі (фото)

XIDEA XCELL хоче стати першим водневим мотоциклом на ринку XIDEA XCELL хоче стати першим водневим мотоциклом на ринку

Energica презентувала електроцикл із рекордним запасом ходу 420 кілометрів Energica презентувала електроцикл із рекордним запасом ходу 420 кілометрів

Представлений електричний круїзний мотоцикл Mazout із запасом ходу 350 км. Представлений електричний круїзний мотоцикл Mazout із запасом ходу 350 км.

Коментарі1
Avatar vaclav
vaclav 03.08.2023 р.
... і все-одно в ніх bmw получився
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин