MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
29.04, 08:24
32
+14 °С
Вітер: 1 м./с., Пн-З
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Новини

Чесна купівля б/в авто на 100%: перевірка за Він кодом із розшифровкою та звітом

Чесна купівля б/в авто на 100%: перевірка за Він кодом із розшифровкою та звітом
facebook twitter email
Теги:  Різне
Важливі дані про кожен автомобіль зашифровані в 17 унікальних символах. Це і є Vin code. Дозволяє дізнатися: специфікацію моделі, рік випуску, країну складання, історію експлуатації, реальний пробіг.

Чесна купівля б/в авто на 100%: перевірка за Він кодом із розшифровкою та звітом


 
Завдяки він коду розпізнають та ідентифікують транспортні засоби. А також отримують про них всю основну інформацію. Особливо важливо для багатьох автолюбителів попередньо перевірити машину за Vin і дізнатися її історію експлуатації, щоб не купити "кота в мішку".

Хочете придбати крадений автомобіль? Втоплений у водоймі або розбитий в аварії? З підробленими документами? Якщо ні, тоді Вам необхідно перевірити vin code автомобіля перед здійсненням покупки. Довіряйте тільки собі і фактам!

Скручений пробіг, юридичні проблеми, несправність електронного обладнання, зношений мотор - це тільки деякі неприємності, які обов'язково виникнуть, якщо не з'ясувати, що з автомобілем ще до покупки.

Де відшукати і як розшифрувати Він код


Розміщують унікальний шифр на деяких частинах кузова: мотор, рама, багажне відділення, лобове скло, поріг з боку водійських дверцят. У цих місцях код легко побачити й складно змінити. Важливо, щоб номер, вибитий на деталях кузова і зазначений у техпаспорті, обов'язково збігався в кожній циферці та букві.


 
Кожен знак унікального коду містить значущі відомості про автомобіль. Перші 3 символи з 17 говорять про країну і район у світі, де збирали машину. Наступні 6 знаків інформують про тип коробки, движка, приводу, кузова, колісної бази тощо. А ось серійний номер автомобіля, модельний рік зашифровані в решті 8 знаків.

Можна замовити будь-який на вибір тип звіту перевірки: Carfax, Manheim, IAAI, AutoCheck тощо. Такі компанії як Carfast.express пропонують зробити перевірку швидко і просто з отриманням максимально можливої інформації.

Чим вигідні отримані відомості зі звіту при перевірці Vin


Відразу зрозуміло, що являє собою автомобіль. Наскільки він вигідний для купівлі. Наявність дефектів, участь у ДТП, можливі крадіжки або утоплення. Чим краще збереглася машина, тим дешевше обійдуться згодом ремонти, яких ще буде і в рази менше.

За фотознімками реально визначити, чи все гаразд із кузовом. Який загалом вигляд має автомобіль. Можливо, звичайний покупець нічого і не зрозуміє. Але професіонали одразу побачать дефекти.

У звіті завжди вказують, скільки було колишніх господарів. Чим їх менше, тим краще. Значить, автомобіль усім влаштовував, і не було сенсу його збувати з рук. Якщо власників було багато, можливо, деякі проблеми змушували їх відмовлятися від моделі.

Багато продавців намагаються омолодити продавані машини. Скручують пробіг, підробляють документи. Встановити це без ретельної перевірки вельми важко. Купівля автомобілів на аукціонах США менш небезпечна, ніж в Україні.

У Штатах за надання недостовірних даних передбачена кримінальна відповідальність. А в Україні з цим усе набагато простіше. Тому без перевірки купувати авто точно не варто.
Також деякі моделі йдуть із заводськими дефектами. Про багато нюансів власники дізнаються вже після купівлі. Буває, що барахлить коробка передач або проблеми з мотором. Підвіска виявляється гіршою, ніж розраховували й багато іншого.

Найчастіше перевірка по VIN допомагає встановити, чи перебуває автомобіль в угоні або заставі, чи є на ньому кредит. На деякі транспортні засоби накладають обмеження на реєстрацію. Перевірка технічного обслуговування допоможе дізнатися, наскільки якісно стежили за авто, регулярно обслуговували в автосервісах, міняли витратні матеріали.

Фото 1/2
Джерело: carfast.express
14.08.2023 р., переглядів: 6114
Подібні новини

Найкращий ноутбук для навчання: чому студенти у США купують MacBook Air M1 Найкращий ноутбук для навчання: чому студенти у США купують MacBook Air M1

Створіть свій унікальний стиль з індивідуальними номерними знаками на сайті Номера Авто! Створіть свій унікальний стиль з індивідуальними номерними знаками на сайті Номера Авто!

Роль капітана команди Natus Vincere Данила Тесленка в успіху команди Роль капітана команди Natus Vincere Данила Тесленка в успіху команди

Мотопомпи Honda – чудовий помічник для боротьби з брудною водою Мотопомпи Honda – чудовий помічник для боротьби з брудною водою

Чоловічі кросівки – як вибрати найкращі Чоловічі кросівки – як вибрати найкращі

Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин