MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
29.04, 02:13
44
+13 °С
Вітер: 2 м./с., Пн-С
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Новини

Kel-Tec SUB2000 – найкраща зброя мотоцикліста

Kel-Tec SUB2000 – найкраща зброя мотоцикліста
facebook twitter email
Теги:  Закон  Зброя
Питання безпеки, особливо в одиночній подорожі на мотоциклі актуальне завжди. Ефективний засіб самозахисту – це must have для байкера. У цій статті ми коротко розглянемо, чим можна дати відсіч у глухій місцевості на нічній дорозі і розповімо, чому саме складаний напівавтоматичний карабін під пістолетний набій, такий як Kel-Tec SUB 2000 стане ідеальним компаньйоном у найбільш ризикованих поїздках.

Чим можна захиститись


Спочатку відзначимо кілька ключових характеристик, яким має відповідати ідеальна зброя мотоцикліста. Це:
  • компактність;
  • ефективність;
  • легальність;
  • широка доступність запасних частин та/або боєприпасів.
Самий простий і бюджетний варіант – газовий балончик. Однак він ефективний на дуже короткій дистанції, а при груповому нападі, особливо якщо це добре озброєні особи, він просто марний.

Пневматичні пістолети та револьвери Флобера ще менш ефективні як засіб самозахисту порівняно з газовими балончиками. Від їх застосування нападник, як правило, ще більше розлютиться.

Травматичні пістолети, навіть з урахуванням їх короткої дистанції для ефективного застосування (близько 7 м), можуть стати непоганим варіантом, але на сьогоднішній день право на їх придбання мають лише деякі категорії населення насамперед пов’язані із силовими структурами, а також журналісти та депутати Верховної Ради України.

Ще один варіант – гладкоствольна мисливська зброя та карабіни під гвинтівковий та проміжний набій. Помпова рушниця – потужна зброя ближнього бою, проте перевозити її на мотоциклі у вас не вийде. Серед карабінів під проміжний набій існують компактні моделі, такі як мисливська модифікація легендарної “ксюхи” (АКС-74У) – карабін “Вулкан ТК”. Він поміститься в мотоциклетну сумку і характеризується високою вогневою міццю, його можна придбати легально. Але знайти “Вулкан ТК” на українському ринку зброї дуже непросто, а його ціна може перевищувати 3000 доларів США.

Компактні карабіни під пістолетний набій – це ідеальний варіант для мотоцикліста, оскільки вони відповідають усім заявленим критеріям. Яскравим представником такої зброї є модель SUB2000 кал. 9х21 мм від компанії Kel-Tec, яка набула широкої популярності в США в середовищі мотоциклістів. Це класичний truck gun – його також часто купують як зброю для автомобіля.

Чому саме Kel-Tec SUB2000?


  1. Він компактний і мало важить. Завдяки цьому його можна завжди взяти із собою.
  2. Пістолетна куля калібру 9x21 мм має серйозну зупиняючу дію, при цьому в неї низька пробивна здатність, що значно знижує ймовірність того, що від дій стрільця постраждають випадкові особи. Також, на відміну від кулі гвинтівкового боєприпасу, пістолетна куля має порівняно низьку забійну силу, що дещо знижує юридичні ризики жертви нападу.
  3. Карабін можна придбати за тими самими правилами, як і іншу мисливську нарізну зброю, що робить його значно доступнішим, ніж, наприклад, травматична зброя.
  4. Модель використовує порівняно недорогі пістолетні набої 9x21 мм, що зустрічаються в широкому асортименті. За рахунок того, що у карабіна вільний затвор, він невибагливий до їхньої якості.
  5. Ця модель коштує сьогодні в районі 39000 грн, що робить її доступною широкому колу шанувальників вогнепалу.

Kel-Tec SUB2000 на сьогоднішній день є однією з найкращих моделей компактних карабінів під пістолетний набій, і якщо ви готові серйозно вкластися у власну безпеку, вам варто розглянути його покупку.
Фото 1/2
Джерело: «Мисливська зброя»
12.01.2024 р., переглядів: 2678
Подібні новини

Змінилася вартість державної реєстрації транспортних засобів в Україні Змінилася вартість державної реєстрації транспортних засобів в Україні

У Верховній Раді зареєстрували законопроєкт для протидії гучним У Верховній Раді зареєстрували законопроєкт для протидії гучним "гонщикам" у містах

Колишній солдат вступив в сутичку з викрадачем і відстояв свій байк Колишній солдат вступив в сутичку з викрадачем і відстояв свій байк

Державтоінспекція Кіровоградської області розпочинає операцію “Мотоцикліст” Державтоінспекція Кіровоградської області розпочинає операцію “Мотоцикліст”

Операція «Мопедист» Операція «Мопедист»

Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин