MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
27.07, 08:00
44
+23 °С
Вітер: 1 м./с., Півн
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Новини

Як правильно вибрати мотошини

Як правильно вибрати мотошини
facebook twitter email
Теги:  Різне  Шини
Автомобільна гума та покришки для мотоциклів суттєво відрізняються один від одного. Отже, критерії вибору відповідної моделі шини зовсім інші для двоколісного транспорту. Тут потрібно врахувати низку особливостей, і вибирати дуже уважно. Адже помилка в цьому випадку може стати фатальною. Отже, що потрібно знати, щоб купити моторезину високої якості, яка стане запорукою вашої безпеки на дорозі?
 

Найкращі бренди мотошин


Перед тим, як придбати гуму для мотоцикла, слід визначитися з фірмою-виробником. Фахівці рекомендують звертати увагу лише на відомі імена – компанії, які вже давно на ринку та займаються розробкою шин не перший рік. Великий досвід у цій сфері дозволяє таким компаніям досягти високих результатів у виробництві покришок, у тому числі мотоциклетних. Серед найпопулярніших виробників мотошин слід зазначити Metzeler, Michelin, Pirelli. Маловідомим брендам довіряти в цьому випадку не слід. Неякісна дешева гума може коштувати здоров'я або життя мотоциклісту.

Далі потрібно вибрати модель шини. Тут слід керуватися двома критеріями – модель вашого мотоцикла та стиль їзди.

Цим запитам мають відповідати такі показники, як:
  • прогріваність гуми;
  • зчеплення із дорожньою поверхнею;
  • керованість;
  • витривалість.
Мотоциклетні шини для будь-якого типу мотоциклів, спортивний легкий скутер або важкий позашляховик, повинні мати найвищі показники по всіх пунктах. Це дозволить вам впевнено відчувати трасу, успішно долати повороти та здійснювати швидкісні маневри.

Де найкраще купити гуму на мотоцикл


Інтернет магазин INFOSHINA пропонує широкий вибір шин для мотоциклів. Ви можете швидко знайти та купити мотошини за найвигіднішими цінами. У нашому каталозі ви можете знайти моторезину різного типу. Вони відрізняються протекторним малюнком та призначені для експлуатації у різних умовах.

Перший тип – сликові шини. Вони гладкі, що забезпечує ідеальний контакт із поверхнею треку. Використовувати злики можуть лише на сухій поверхні через відсутність протекторного малюнка. Це ідеальний варіант для спортивних перегонів.

Дорожньо-спортивні мотошини мають протектор із невеликою кількістю канавок, які справляються з легкими опадами та росою на дорозі. Дорожні шини створені для використання у міських умовах та можуть забезпечити максимальний комфорт на дорогах загального користування.


 
Протектор туристичних покришок на мотоцикл створений для подолання легкого бездоріжжя. Ці шини підійдуть для легких заміських прогулянок по грунтовці та дорозі. А ось для більш серйозних випробувань брудом, камінням, піском та болотами підійдуть спеціальні позашляхові шини. Вони мають агресивний рельєфний протектор, здатний упоратися практично з будь-якими умовами. Використовувати цю гуму в межах міста не можна, а от подалі від цивілізації вона стане чудовим помічником.

Мотошини поставляються також для різних сезонів. Так, існують покришки для зимового сезону, які успішно долають сніжний накат, крижану кірку та інші перешкоди.

Маркування моторезини


На боковині кожної покришки для мотоцикла можна побачити маркування, яке вказує, зокрема, і розмір шини. Розшифровуються ці символи в такий спосіб. Перші цифри вказують на ширину та висоту профілю. Далі слідує позначення посадкового діаметра покришки, який вимірюється в дюймах. Найчастіше для мотоциклів використовуються шини R17. Далі йдуть латинські літери M/C, що вказують на належність шин до класу мотоциклетних. Останніми випливають коефіцієнт навантаження та індекс швидкості.

При виборі моторезини слід зважати на всі ці показники. Щоб точно визначити, якого розміру шини вам потрібні, ознайомтеся з інструкцією до мотоцикла або проконсультуйтеся зі спеціалістами інтернет-магазину INFOSHINA.
Фото 1/2
Джерело: infoshina.ua
04.06.2024 р., переглядів: 1178
Подібні новини

Переваги купівлі авто з Кореї для українських водіїв Переваги купівлі авто з Кореї для українських водіїв

Клеї Teroson — надійне рішення для будь-яких завдань Клеї Teroson — надійне рішення для будь-яких завдань

Ідеальний гаджет для спортсменів? Це Apple Watch. Пояснюємо, чому Ідеальний гаджет для спортсменів? Це Apple Watch. Пояснюємо, чому

Автотовари в інтернет-магазині «DomKi»: різноманітність та правила вибору Автотовари в інтернет-магазині «DomKi»: різноманітність та правила вибору

Чому купівля вживаного авто є вигідним рішенням і як обирати такий автомобіль? Чому купівля вживаного авто є вигідним рішенням і як обирати такий автомобіль?

Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин