MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
27.07, 08:06
44
+25 °С
Вітер: 2 м./с., Пн-С
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Новини

Робота водієм за кордоном – актуальні вакансії та умови

Робота водієм за кордоном – актуальні вакансії та умови
facebook twitter email
Теги:  Різне
Серед багатьох українських водіїв робота за кордоном є прийнятною через високу заробітну плату та комфортні умови. До категорії водіїв прийнято вносити далекобійників, таксистів, кур'єрів та тих, хто керує великими туристичними автобусами. Навіть із мінімальним досвідом та знаннями можна розраховувати на хороші умови, отримуючи перший досвід та розуміння того, як керувати транспортом.
 
Пошук вакансій можливий у різний спосіб, а один з них – це використання сервісу layboard.com. Тут завжди є робота водієм та безліч інших цікавих вакансій у конкретній сфері. Потрібно лише мати бажання працювати та мінімальний пакет документів. Найважливіший документ – посвідчення водія міжнародного зразка з відповідною категорією.

Умови роботи за кордоном


У Європі передбачено особливий контроль над водіями, тому є спеціальний документ, який регламентує правила та норми:
  • робочий тиждень не повинен перевищувати 56 годин;
  • обмеження 10 годин водіння на добу;
  • вихідні та оплачувана відпустка;
  • максимальний термін керування транспортом протягом 2 тижнів – 90 годин;
  • постійні перерви;
  • застосування тахографа при кожній поїздці.
Використання тахографа та спеціальної карти чіпа є обов'язковою умовою, тому що за допомогою даного інструменту є можливість контролювати режим відпочинку та роботи водія. При цьому фіксується рух транспорту, за який водій несе відповідальність. Витрати палива також контролюються практично на всіх видах транспорту.

Діапазон заробітної плати


Точний рівень плати формується на основі умов, конкретної країни, вантажу, що перевозиться, і т.д. На сайті inkorr.com можна прочитати цікаві новини по кожному регіону та загалом вивчити обстановку в країні. Можливо, дана інформація допоможе якось зробити правильний вибір на користь того чи іншого місця роботи.

За працевлаштування далекобійником українські водії можуть розраховувати на зарплату 2000 євро. Досвідчені водії, що перевозяться крихкі та небезпечні вантажі, можуть отримувати до 3000-4000 євро. Таксисти та звичайні водії отримують до 2000 євро.

Переваги роботи водієм


Головний плюс – це різноманітність вакансій, адже наявність різних категорій дозволить влаштуватися практично на будь-яку оплачувану роботу. Деякі компанії пропонують навчання та стажування, щоб почати отримувати досвід та збільшувати кількість годин їзди. Вкрай затребувані водії до 45 років, стійкі до стресу, які мають досвід роботи. Знання основних доріг та міст не завжди є обов'язковою умовою через наявність навігації.
Фото 1/1
Джерело: Layboard.com
04.06.2024 р., переглядів: 1195
Подібні новини

Як правильно вибрати мотошини Як правильно вибрати мотошини

Переваги купівлі авто з Кореї для українських водіїв Переваги купівлі авто з Кореї для українських водіїв

Клеї Teroson — надійне рішення для будь-яких завдань Клеї Teroson — надійне рішення для будь-яких завдань

Ідеальний гаджет для спортсменів? Це Apple Watch. Пояснюємо, чому Ідеальний гаджет для спортсменів? Це Apple Watch. Пояснюємо, чому

Автотовари в інтернет-магазині «DomKi»: різноманітність та правила вибору Автотовари в інтернет-магазині «DomKi»: різноманітність та правила вибору

Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин