MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
28.04, 23:30
44
+15 °С
Вітер: 0 м./с., Пн-З
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 2408125
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

  1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
good
bad
shockingly
2
21.11.2018 р.
answerview
+1
Под Воронежем обрушился автомобильный мост. Пострадали шесть человек
https://www.znak.com/2018-11-21/pod_voronezhem_obrushilsya_avtomobilnyy_most_postradali_shest_chelovek
☭ = 卐 = Z
1
like
1
good
bad
shockingly
21.11.2018 р. відповів для ivasikr  
answerview
Сьогодні їздив до франківська за розхідниками. До речі всіх Михайлів з святом... По місту багато не їздив… але ота стара курва з своїм зменшенням ціни на газ в два рази... Разів три точно бачив... Мені газ цікавий тільки як паливо для авто... Але Як??? Сама с... буде доплачувати чи що... 

Прикалываешься что ли?
Никак это не будет. Вот просто вобще никак.
Или просто замёрзнет, что А? Що? Разве было такое? Обещала? Дорогеньки, не придумуйте...
Или расскажет что ей попередники злочинни всю красоту планов сломали и теперь надо всё обратно собирать в новый экономический план.

Вроде ж взрослые все люди, а всё в сказки верите...
2
like
1
good
1
bad
shockingly
21.11.2018 р. відповів для tsinik  
answerview
полиция "новая" из старых или "состарившихся" ментов, доукомплектованная новыми немощными, но уже за пару лет скурвившимися дрыщами. не все, но общее впечатление именно такое. так что новая метла начала мести по новому. но в том же направлении. правдо, этой метле некисло выдали дастеры для покатушек на кофея за бюджетные деньги.

Если уж вспоминать, то все вокруг как с цепи сорвались выискивать любые недостатки и недоработки у новой полиции. И с таким рвением же искали, и с таким упоение постили в интернетах, орали до хрипоты на пьянках аж слюни летели.
Поэтому я считаю что полицейским было бы не вежливо обмануть граждан в их ожиданиях и не вернуться к прежним традициям. Ну вот просто скотство это продолжать улыбаться и вести себя как европейский полицейский, когда все вокруг ждут, когда же ты уже наконец станешь как прежние мусора...
2
like
good
2
bad
shockingly
22.11.2018 р.
answerview
Богдан Яремчук
А потом плачем что у нас дороги плохие у него общая масса 135 т
Крим - це Україна!
Змінено: 22.11.2018 р., Grom
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
2
like
good
2
bad
shockingly
22.11.2018 р.
answerview
це новічок чи як?

Иван Сергеев 
6-го октября, в Минобороны РФ прошло секретное совещание по поводу провалов российской военной разведки в США, Англии, Голландии и Черногории. Звучали такие эпитеты, как «дремучая некомпетентность», «беспредельное разгильдяйство», «дебилы» и «еще бы буденовки надели». Ходили слухи, что в Главном управлении предстоит большая зачистка, и некоторых генералов попросят на выход. Кто бы мог подумать, что первым будет выход главного разведчика - сразу на тот свет.
Крим - це Україна!
Змінено: 22.11.2018 р., Grom
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
2
like
good
2
bad
shockingly
22.11.2018 р.
answerview
Бляхам.НЕТ
Автоевросила вспомнила про годовщину Майдана. Может у меня одного с памятью негаразды? Кто-то может припомнить чтобы сторонники Евромайдана перекрывали дороги и громили фуру простого водителя, которому просто нужно делать свою работу? Чтобы озверевшая толпа хватала и прессовала поодиночке просто несогласных? А тогда цена вопроса была не 30 тысяч гривен зажать в бюджет. Я помню как товарищи с голубыми шарфиками спокойно ходили по майдану, пили чай, кушали печенье и их никто пальцем не трогал.

Ситуация как на видео с грузовиком была более характерна для антимайдана. Она характерна для временно оккупированного Донецка. На титушек тоже похоже. 
Конституция? Мирный протест? Вы лишаете граждан права на свободное передвижение, подвергаете несогласных насилию, а полиция стоит в сторонке - так вы видите ценности Майдана? Достоинство? Давайте поговорим про человеческое достоинство того водителя? Он не разделил ваши ценности и вы толпой надавали ему по лицу?

И еще: Вы часто слышали от участников Евромайдана требования про деньги и льготы? Люди собирали деньги отпрашивались с работы, бежали в супермаркет за продуктами и сразу на майдан, другие там находились круглосуточно и никто ради каких-то своих благ.
Давайте не приплетать Майдан?
Крим - це Україна!
Змінено: 22.11.2018 р., Grom
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
1
like
1
good
bad
shockingly
22.11.2018 р.
answerview
01_smileз ФБ 
"Львів.Заходить старий дідусь до трамваю, я встаю щоб дати старенькому: - Сідайте будь ласка.
- Мне от вас бандер ничего не надо.
Тут бабуся сідає і каже: - Ну то ходіть пішки,бо трамвай Електрон зроблений Бандерами і тротуарна плитка теж,так що бувай старий до москалів..."
18_good

"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
Змінено: 22.11.2018 р., ALAN60
3
like
3
good
bad
shockingly
22.11.2018 р.
answerview
Костюк Олександр
Україна чи східна орда?

Що є головною опорою східної імперії в Україні? Відповідь проста і коротка. Люмпен. Ворог вже 28-й рік мутить Україною саме за допомогою ментального люмпену. Яким легко маніпулювати, використовуючи характерні люмпенські риси: заздрість, жадібність, ксенофобію, бажання халяви, легковірність (в парадоксальному поєднанні з підозрілістю), небажання відповідальності та нездатність до неї, схильність до «простих рішень» (посадити, розстріляти, « подєліть»), патерналізм (віра в «правильного царя»),відсутність критичного мислення,нездатність мислити на кілька кроків уперед, стадний інстинкт. Трохи люмпену, насправді, сидить в кожному з нас. В мені теж, до речі.

СРСР був вищою, найбільш розвиненою в історії системою державного популізму. Ідеальний устрій ідеального люмпена.

Що було опорою «руской вєсни» на Донбасі у 2014-му? Люмпен. Який збурили, використавши тягу до халяви (рускіє зарплати та пенсії), ксенофобію та легковірність (зараз прийдуть западенці і всіх уб’ють),відсутність критичного мислення, патерналізм («батя бросіл, Путін пріді!»),нездатність мислити на кілька кроків уперед, стадний інстинкт.

На кого орієнтовані всі кремлівські вкиди, всі звинувачення проти української влади та Порошенко? Для кого було придумано і вкинуто «Вальцман», ярлики «олігархі, баригі», усі ці «мальдіви», «офшори», «ліпєцкіє фабрікі», «торговля на крові», «корупція только усілілась» і т.д. На люмпен. Ксенофобія, заздрість, легковірність в поєднанні з підозрілістю, відсутність критичного мислення, стадний інстинкт.

Що є опорою всіх без виключення кремлівських движів, «лєворуцій» та «повалень влади» після майданних років? Люмпен. Гарний приклад - Міхомайдан з його гаслами: «Долой власть бариг» та «Рєформи за 70 днєй нє вставая с дівана». Доходило до створення анекдотичних міфів про «чемодани готівки в АП». Знову заздрість, легковірність в поєднанні з підозрілістю, патерналізм, бажання простих рішень, відсутність критичного мислення.

Хто є основою електорату Тимошенко, Ляшко та їм подібних? Люмпен. Спроби розробки об’ємних «Нових курсів» та організації екзотичних «Військових кабінетів» кінець-кінцем мимоволі скочуються до тем про «олігархів», тарифів («Обєщаю снізіть в два раза»), «бистрого міра» і т.п. Проста конструкція «знижаємо тариф для люмпена – виймаємо з бюджета втричі більше» є, звичайно ж, вищою математикою.

Люмпен, який нездатен встановити причинно-наслідковий зв’язок між обранням місцевої влади та теплом в оселях, ведуть зараз з Кривого Рогу та Сміли на Київ.
На кого орієнтований наш так званий «радикальний націоналізм», який сміливо можна назвати люмпен-націоналізмом? На люмпен. Ксенофобія, схильність до простих рішень, патерналізм (вождізм), відсутність критичного мислення. І зовсім не випадковим є, здавалося б парадоксальне, використання правими радикалами лівацьких тем. Тих же розмов про олігархів та тарифи. Тому що ці теми є невід’ємними для цільової аудиторії люмпен-націоналістів. Недарма існує влучне визначення: «совок з Бандерою в голові».

Рух євробляхерів є типовим люмпен-рухом. Бажання халяви, легковірність в погоні за нею, небажання відповідальності, нездатність мислити на кілька кроків вперед. Євробляхерство є дуже вигідним для кремля. Тому що десятки тисяч власників блях автоматично стали переконаними, більш того – матеріально зацікавленими, противниками влади, державного бюджету і держави в принципі. Без найменших затрат з боку кремля. Було б дивним, якби цей дуже вигідний кремлю спонтанний люмпен-рух не було взято кремлем під контроль. Одною з ознак цього вже існуючого контролю є наприклад те, що один з лідерів, Олег Ярошевич (саме той, що спалив своє авто на камеру), має зв’язки з ветеранськими організаціями афганців (всі пам’ятають роль «афганців» в руской вєснє), був помічником Парасюка (чудесно спасшегося із руского плєна). Саме тому керівники бляховодів відкидають будь-яке запропоноване рішення проблеми. Саме тому бляхорух намагаються розширити на інші теми (скажімо ціни на бензин), політизувати, використати для блокувань та нападів на владу. Звичайно ж, кремлю нецікаво отак просто закрити таку зручну тему, позбавитись десятків тисяч переконаних противників держави всередині України.
Отже люмпен є головною опорою кремлівської гебні в Україні. Тим, що робить кремль сильним. І всі політичні сили та рухи, орієнтовані на люмпен, неминуче є союзниками кремля. Незалежно від кольору прапорів, вишиванок та патріотичної символіки.

Альтернативою люмпену є громадянин.
Громадянин - поняття досить прагматичне. Співвласник. Активний, свідомий учасник спільної справи, мета якої - спільна безпека, порядок, законність та процвітання. Який розуміє свої права але й обов'язки, без яких прав не буває. Який відповідає перш за все за себе, за добробут свій та своєї сім’ї. А ще – за свою державу, тому що розуміє, що без держави неможливі безпека, законність, стабільність та добробут. Який не чекає, коли йому «дадуть» халявного сиру. Який розуміє, що справжній добробут створюється талантом, розумом, підприємництвом та працею. Який в силу такої своєї позиції мислить тверезо, критично, прагматично.

Громадянин – найстрашніше, що може бути в Україні для ворога . Політики, які орієнтуються на громадянське суспільство, на громадянина – неодмінно і по суті своїй є ворогами східної імперії.
У нас народжується громадянське суспільство. Свідоцтвом того є Майдан, основу якого склали нові громадяни України. Який, незважаючи на провокації з обох сторін і навіть розстріл, зумів зберегти самодисципліну та гідність. Свідоцтвом того є тисячі добровольців та волонтерів, а ще - простих людей які віддавали гривні «на армію». Свідоцтвом того є спільнота громадян, яка зараз свідомо підтримує свою державу та владу. На жаль, наше громадянське суспільство ще не є сталим, таким що впевнено переважає. Тому й існує тривога у виборі 2019-го року.
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
2
like
2
good
bad
shockingly
22.11.2018 р.
answerview
Ситуация как на видео с грузовиком была более характерна для антимайдана. Она характерна для временно оккупированного Донецка. На титушек тоже похоже. 
то такі вони і є... ви діалоги на відео слухали? коментарі під ними читали? все 1в1.

Водії! Будь ласка, не лізьте сперечатись чи недоведи битись із євробяхерами, не наражайте себе, свою сім’ю і своє авто на небезпеку! 
Просто двоніть в Поліцію і повідомляйте про правопорушення - незаконне перекриття автошляху, порушення ПДР, погрози тощо. 
У нас нова Поліція - нехай виконує свою роботу, за яку ви заплатили податками.


genadiy EVIL
..а что еще делать безработным?  мешать тем то еще хоть как то пытаются работать в этой стране  и платить налоги ...они ведь рабы...а бляхари - элитные люди, они живут по схемам и халявным лазейкам, потому что денег нет, а заботать не хочется или ума не хватает ......движевать и скулить -так интересней Депутату ни одному не помешали, потому что очко не железное.....? толпой ограничить передвижение простым  водителям - запросто...потому что мы так хотим...нам так нравится...РАЗОМ МИ СИЛА!!!
☭ = 卐 = Z
Змінено: 22.11.2018 р., hitmanhunter
3
like
3
good
bad
shockingly
22.11.2018 р. відповів для Юра-Ездок  
answerview
Тоже не редко слышу: если выбирать пороха или юльку, то лучше последнюю.


у меня некоторые сепароподверженные особи за жюльку топят.
а это уже о многом говорит.
http://motok.kiev.ua/ MOTUL ,Liqui Moly мотомасла, присадки, мотозапчасти, резина, аккумуляторы.
http://mustang-club.kiev.ua
Змінено: 22.11.2018 р., DilERR
1
like
good
bad
1
shockingly
22.11.2018 р.
answerview
Евгений Карамьян

Итак! Наступило 1 января 2019 года. Вы просыпаетесь вечером. Сильно болит голова. Мутный взгляд упирается в телевизор. Наконец, голос диктора доходит до мозга -"перестало биться сердце великого патриота России Владимира Владимировича Путина.... - вы идете на негнущихся ногах к своим запасам. Открываете бутылочку водки, наливаете стакан, залпом его пьёте, затем ещё один, потом ещё, ещё, ещё.... Итак, целый месяц. Потом приходите в себя, включает телевизор. А там такое.....-

Жириновский - Путин мерзавец! Он всех насиловал и меня тоже насиловал неоднократно...

Соловьёв - я как истинный либерал, всегда был в оппозиции к режиму диктатора Путина. И всегда требовал вернуть Украине Крым, заплатить компенсацию за оккупацию. И покончить с терроризмом так называемого "Русского Мира" на Донбассе.

Яков Кедми - США это благославенные Штаты Америки и храм на горе для всего мира

Дмитрий Киселев - Эпоха Путина войдёт в историю как прмер бессовестной диктатуры откровенных паханов возомнивших себя политической элитой России.

Скобеева - Я всю жизнь буду помнить как в совете Европы мы пели в знак протеста против оккупации Крыма и Донбасса и против лжи пропагандистов Кремля, вместе с депутатами Украины, державный гимн этой прекрасной страны. И ещё я помню как прижалась к охраннику президента Порошенко, почувствовав грудь настоящего мужчины. Это было волнующе...

Денис Пушилин - Я в ближайшие дни намерен подписать капитуляцию нашего незаконного образования. Донбасс це Украина!

Хинштейн - арест генерала Золотова это пример подлинной борьбы с коррупцией. Никто из путинских жуликов не уйдёт от ответа.
Милонов - я намерен развестись и заключить однополый брак с одним из своих новых помошников

Яровая - я выступают за свободу в интернете. Мы обязаны либерализировать заканодательство в этом вопросе. Мы обязаны поставить законодательные барьеры которые бы оградили общество от любой цензуры.

Кадыров. - Подох этот шайтан Путин! Всем врагам демократии головы отрежим. Демократией клянусь!

Маргорита Симоньян - мы с мужем начали снимать фильм эппопею - "Освобождение" посвященную преодалению путинской диктатуры.

Мединский - никаких памятников фашистскому диктатору Путину в России стоять не будет.
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
1
like
good
1
bad
shockingly
22.11.2018 р.
answerview
Zaitsev Roman V.

Нові вимоги бляхерів до злочинної влади:
(скрін взято з сайту бляхерів т.з. АЄС)
1. Законодавчо закріпити, щоб контролюючі та правоохоронні органи не звертати уваги на підробні документи до блях.
2. Законодавчо дозволити самостійно підробляти штампи до підробних документів на бляхи.
3. Дозволити самостійно підробляти довіреності нотаріусів окремим законом.

Якщо влада не піде на виконання цих вимог - буде всебляший страйк з перекриттям всіх трас державного значення.
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
2
like
1
good
1
bad
shockingly
22.11.2018 р.
answerview
Андрей Андреев

Першу українську повністю електричну вантажівку, виготовлену для данської компанії Banke Electromotive, представив «Богдан» у стінах луцького ДП «Автоскладальний завод №1».
Електромашина ERCV27 призначена для механізованого завантаження твердих побутових відходів. Вона працюватиме у містах Європейського Союзу.
Вироблена в Україні електромашина отримала схвальні відгуки у замовника – Banke Electromotive. 
Після завершення сертифікації у Данії розпочнеться її серійний випуск у рамках масштабного контракту з європейською компанією.
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
2
like
2
good
bad
shockingly
22.11.2018 р.
answerview
Вести дня от Дмитрия Киселева

В Ростове опера накрыли БДСМ-клуб и побеждают в номинации «За лучшую оперативную съёмку года»
http://www.hab.aif.ru/incidents/bdsm-klub_nakryli_boycy_sobr_v_habarovske?fbclid=IwAR1jF16SpWD-g-SsNSijIFd6T5USJwbLaa7a6gu2yUa9kDbS3jijm1BdX0M

апд. шо за ГАДСТВО = де фотка!
Крим - це Україна!
Змінено: 22.11.2018 р., Grom
like
good
bad
shockingly
22.11.2018 р.
answerview
«Левада-Центр»: две трети россиян считают, что в проблемах страны виноват Путин.
https://www.znak.com/2018-11-22/levada_centr_dve_treti_rossiyan_schitayut_chto_v_problemah_strany_vinovat_putin?fbclid=IwAR0iM1ubTPBRRQtUKffs--XAczeOSwC3IWqnYQgtwMT65TCP0KptAIu_-mo
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
1
like
1
good
bad
shockingly
22.11.2018 р.
answerview
Майдан можно благодарить только за то, что он захлопнул навсегда дверь в этот блядск-й цирк.
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
1
like
1
good
bad
shockingly
22.11.2018 р.
answerview
После проведения всенародного празднования окончания строительства морского участка газопровода "Турецкий поток" Газпром приоткрыл планы по наземной части транзитной трубы. Они выглядят в некотором плане любопытными:



( Свернуть )Фактически эти планы означают, что попытка прорваться на европейский рынок будет продолжена. Однако при этом экспансию сдерживает пропускная способность "Потока". В российской прессе уже говорится о том, что по сути мы видим всё тот же "Южный поток", который "зарубила" Европа. Однако это полностью не соответствует истине - мощность "Южного потока" должна была составить 63 млрд кубометров газа, эти же параметры автоматически перенесли и на первую версию "Турецкого потока", однако Турция пошла на военный конфликт и сумела сократить аппетиты Газпрома вдвое - до 30 млрд кубометров, половина из которых идет на турецкий рынок. Оставшиеся 15 млрд - это слишком мало для экспансии, если учесть, что изначально идея Южного, а затем и Турецкого потоков заключалась в полном прекращении транзита через Украину.

Вообще, вся эта история очень четко показывает, что гражданская война на Украине, гибель тысяч людей, разруха и катастрофа были запрограммированы еще в 2012 году, когда возникла идея строительства "Южного потока". Именно тогда украинская олигархия была вынуждена делать резкий поворот на Запад, именно тогда был заложен Майдан и будущие две войны России, которые она ведет за Ее величество путинскую Трубу. Логика вполне очевидна - Газпром осознал, что низкие цены на нефть (а значит, и на газ)- это теперь навсегда, и никакой капитализации в триллион долларов, о чем хвастливо заявлял Миллер совсем недавно, не будет. Соответственно, делиться с украинскими партнерами, как раньше, через разнообразные воровские схемы стало не с руки. С телеги нужно было кого-то сбрасывать, и таким балластом оказались укроолигархи. Что, понятно, вызвало их возмущение.

Тем не менее, установку на ликвидацию украинского транзита выполнить не удалось. В этом смысле тысячи людей, которых равнодушно принесли в жертву доходам путинских газовых олигархов, погибли зря. Транзит остается. Теперь война идет за объемы, которые придется пропускать через Украину.

У транзитной трубы Турецкого потока было два варианта эксплуатации. Они четко маркируются режимом работы Трансбалканского коридора, через который сегодня поставляется газ в Молдавию, Румынию, Болгарию и Турцию. В случае, если Трансбалканский коридор начинал бы работать с 20 года в режиме реверса, это означало бы, что 15 млрд кубометров газа по транзитной трубе Турецкого потока должны были идти через Турцию в Болгарию, Румынию и Молдавию. Этот вариант позволял закрыть ту часть украинского транзита, которая была ориентирована на Южную Европу, но без расширения объема поставок - 15 миллиардов кубов одной-единственной трубы не дают возможности для маневра.

Второй вариант - тот, что сегодня опубликовал Газпром: через Болгарию в Сербию и Венгрию. В таком случае часть Трансбалканского коридора продолжает работать в нынешнем режиме, часть (до Болгарии) - в реверсе. Это дает небольшой резерв в мощности для переброски в Сербию и Венгрию, однако для поставок газа в Молдавию и Румынию так или иначе, но придется задействовать украинский маршрут.

Лишь в том случае, если бы Эрдоган дал добро на дополнительные трубы Турецкого потока, Газпром мог теоретически отказаться от украинского маршрута и получить необходимый резерв для переброски газа по новым маршрутам. Но - Эрдоган не стал идти навстречу другу Владимиру, и тому пришлось смириться с неизбежным. Одно дело - угрожать войной, другое дело - воевать с Турцией без дураков и всерьез. На это Путин не подписывался, да и смысл всей комбинации пропадал.

Итог двух войн Путина, итог многотысячных жертв и потери важнейшего по всем показателям нейтрального соседа и превращения его в смертельного врага - 11 миллиардов кубометров газа ежегодно, которые Газпром рассчитывает поставлять дополнительно к текущим поставкам. 5 процентов от общего объема экспорта. При этом токсичный украинский маршрут (токсичный с точки зрения Газпрома) так и остается, хотя существенно уменьшается. Собственно, за эти пять процентов дополнительного объема газа и умирают сегодня люди в Сирии и на Украине, прикрывая собой доход путинской шайки. С другой стороны, кто сказал, что империализм - он для людей. Он - для тех, кто собирает барыши. Всем остальным - голод, холод, налоги и смерть.

Нужно учесть, что впереди еще целый год. И опубликованные планы микроэкспансии Газпрома могут быть существенным образом скорректированы или даже отменены - борьба за европейский рынок продолжается. США еще не вступили в нее всерьез, но возможно, что как раз обозначенные планы Газпрома станут поводом для быстрого и очень жесткого ответа Трампа - вряд ли он так просто пустит друга Владимира в Европу, если учесть, что Америка сама рассчитывает захватить значительную долю рынка, причем во многом - как раз за счет снижения доли Газпрома.https://zen.yandex.ru/media/el_murid/opublikovannye-plany-5bf6885ce3445200a9d2e9a3?from=editor
like
good
bad
shockingly
22.11.2018 р.
answerview
03_biggrinТарута обіцяє...17_wink

"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
1
like
1
good
bad
shockingly
22.11.2018 р.
answerview
У доповіді високопоставленого британського розвідника про можливі загрози, що виходять від Росії, напередодні президентських і парламентських виборів в Україні, виявлені рекомендації провести більш ретельний аналіз громадської діяльності Олега Рибачука, колишнього віце-прем’єра і глави Адміністрації Президента України. Також рекомендується перевірити діяльність пов’язаних з ним громадських організацій, пише Washington Times.
Західні військові експерти звертають увагу на гібридні інструменти російських спецслужб, оскільки саме невійськові методи складають 80% зусиль росіян в сучасних конфліктах. Очевидно, що Кремль спробує вплинути на результати президентських і парламентських виборів, щоб зупинити прозахідний курс України. Росії вже вдавалося зробити це раніше — через шість місяців після «Помаранчевої революції» прозахідна більшість була залучена у внутрішні конфлікти. В результаті — Віктор Янукович став Прем’єр-міністром, а потім і Президентом України, — нагадують американські журналісти.Для роботи в суспільствах, що мають сильну антиросійську позицію, росіяни традиційно використовують не проросійських політиків, а агентів, які діють так, нібито вони поділяють позицію цільової аудиторії, — вважає високопоставлений офіцер британської розвідки, якого журналісти Washington Times інтерв’ювали, щоб зрозуміти, як російські спецслужби ведуть свої невійськові операції. Британський розвідник, що спеціалізується на викритті агентури російських спецслужб і кампаній по дезінформації, разом з колегами, підготував доповідь з приводу можливих загроз прозахідному курсу України, що виходять від Росії.У доповіді представлені імена людей, відомих на Заході як прихильників демократичних цінностей. Серед них — Олег Рибачук, колишній віце-прем’єр і глава Адміністрації Президента України, який в останні роки активно бере участь в побудові громадянського суспільства. За інформацією британців, за часів СРСР Олег Рибачук пройшов навчання в ГРУ, а потім працював в Індії, використовуючи як прикриття посаду перекладача в державній компанії «Зарубежнефть» (яку пізніше очолив Микола Токарєв, керівник Володимира Путіна в дрезденській резидентурі КДБ — ред.). Офіцер спецслужб СРСР Олег Рибачук мав регулярні контакти з індійськими політичними партіями та надавав їм фінансування, про що, за словами британського розвідника, є незаперечні докази також в індійської контррозвідки. Джерело виключив можливість того, що Рибачук припинив свою співпрацю з російськими службами безпеки, оскільки він як і раніше володіє надзвичайно чутливою інформацією про російських агентів в Індії, що є дуже важливою інформацією для Москви.Автори статті в Washington Times закликають провести більш ретельний аналіз діяльності пана Рибачука в Україні, який залишив вершину політичної сцени й зник в тіні ряду громадських організацій, де він є членом керівних органів.Раніше про роботу Рибачука на радянські спецслужби вже заявляли екс-керівник ГУР генерал-лейтенант Олександр Скіпальський і екс-керівник СЗР України генерал армії Микола Маломуж. Сам Олег Рибачук визнає, що мав контакти з радянськими та російськими спецслужбами, але відмовляється розкривати будь-які деталі.
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
1
like
1
good
bad
shockingly
22.11.2018 р.
answerview
Митрополит Софрониос: Я за то, чтобы Украина получила автокефалию

22/11/2018 * 15:11
Митрополит Черкасский и Каневский Софрониос Украинской Православной Церкви Московского патриархата говорит, что он выступает за создание в Украине самоуправляющейся церкви.
78-летний иерарх, выступая перед международным агентством Би-би-си, признает, что большинство его коллег, епископов, не согласны с этим. Однако он утверждает, что если бы церковь ранее начала процесс приобретения томоса об автокефалии, было бы намного легче создать новую церковь в Украине.
Митрополит Софроний говорит, что его взгляды на автокефалию в Украине не создают для него проблемы среди коллег в церкви, они просто называют его эксцентричным.
Однако сегодня он выступает против решения Синода Украинской Православной Церкви Московского патриархата и намерен присоединиться к новой автокефальной церкви.

Orthodoxia.info

"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
Змінено: 22.11.2018 р., ALAN60
like
good
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин