MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
29.04, 09:49
32
+14 °С
Вітер: 4 м./с., Пн-С
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 2408291
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

  1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
good
bad
shockingly
2
21.11.2018 р.
answerview
Vlad Ponomar
Цены на нефть и бензин обновили годовые минимумы.
Январские фьючерсы на Brent упали на 4.5% до $63.70 за баррель. Минимум дня достигнут на $63.36 за баррель. Это наихудшее значение со 2 марта текущего года.
Рынок беспокоится, что в следующем году будет наблюдаться избыток предложения.

апд. 61 долар 76 центів
Крим - це Україна!
Змінено: 21.11.2018 р., Grom
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
good
bad
shockingly
21.11.2018 р.
answerview
Taras Korniyuk
Може кому в Польщу треба. Дешевше ніж у супермаркет сходити.
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
1
like
good
1
bad
shockingly
21.11.2018 р.
answerview
Helgi Sharp
ВСЬОГО ПОТРОШКУ, АБО СХОДИНКИ ДО ВЕРШИНИ.
Це буде лонгрід, бо у бані скучив за словом.)

Спочатку я особисто познайомився з Тимошенко.
І не просто познайомився, а провів з нею три довгі доби. Це було 24-26 березня 2009 року, коли вона прилетіла до Японії, а я тоді працював в українській амбасаді.

Візит прем'єра України до Країни, де сходить сонце, був взагалі першим за всю історію двосторонніх відносин. Там вже двічі побували президенти - Кучма і Ющенко - а у 2007 році повинен був полетіти Янукович. Але цього так і не відбулося - візит, який ретельно готувався, за десять днів до початку був скасований. Ющенко тоді в черговий раз розпустив парламент, і Янукович не наважився відправлятись в далеку дорогу. Японці, які чутливі до подібних речей, образилися. Формальною причиною переносу поїздки назвали потребу Януковича в негайній операції на коліні (нічого не нагадує?), хоча японські дипломати скептично оцінили таку версію.

І от перед ними постала Тимошенко... Переді мною також - ми спілкувались практично цілодобово. Основне враження: розмовляючи тет-а-тет, вона реально вміє гіпнозувати. Бере тебе за руку, дивиться в очі і говорить-говорить-говорить... Кудись пливе мозок і ти починаєш вірити, що сказане нею - істина в останній інстанції. І лише через деякий час вмикаєш логіку і розумієш, що тебе шиють у дурні - як в емоційному плані, так й у логічно-фактологічному. Але то вже потім...
І ще. У неї шалена працездатність - три ночі вона спала по 1,5-2 години і всіх тримала біля себе. Немиря тоді ходив весь сірий та пом`ятий, а вона хизувалась своїм Луї Вітоном без натяків на втому. Японці їй грошей так і не дали (а прилітала вона саме за ними), але ще довго цокали язиками, згадуючи "прикид", форми та проникливий голос української леді Вінтер.

А наступного року (2010) я особисто познайомився з Порошенком - він тоді працював міністром закордонних справ.
Що впадало в очі, так це дуже високі амбіції - саме вони відрізняли його від попередників. І на першому місці стояли амбіції не ососбисті (хоча цього також вистачало), а державні - до нього я не зустрічав жодного держслужбовця, який би НАСТІЛЬКИ завзято вболівав за справу і болісно сприймав поразки. Диктатором до підлеглих (на відміну від Тимошенко) назвати його не можна, але він реально заряджав особистим завзяттям всіх, хто працював поруч. З паперами мати справу не любив - іноді рутинні документи чекали на його підпис місяцями. Віддаючи перевагу живому спілкуванню з іноземними колегами, чудово оперував логікою, історичними фактами, планами. Бездоганною англійською мовою. При цьому письмових тез, які ми для нього готували, не визнавав - все тримав у голові, за ніч досконально вивчивши те чи інше питання.

Ще тоді я подумав, що нарешті у вищих щабелях з`явилась СИСТЕМНА людина. Знаєте, якщо перетендент на високе державне крісло у своєму житті не побудував жодної регресійної моделі і поняття про це не має, його до цього крісла підпускати не можна. Тим більше, до президентського. Бо він (Зеленський, Вакарчук, Бубєнчик, Ляшко етсетера) не розуміє, що таке фактор, причина, цінність, мета, проблема, задача. Тимошенко розуміє, але для неї мета - особиста влада і влада над своїм оточенням - це дуже впадало в очі при особистому спілкуванні. Порошенко також розуміє. Але він вбачає себе українським Шарлем де Голем, бо головне для нього не влада як така, а амбіційна можливість залишитись в історії людиною, за президенства якої країна пройде точку неповернення до "рускава міра".

До чого ці спогади? Є три пастки, які крадуть наш спокій: туга за минулим, тривога за майбутнє та невдячність за сьогодення.
Шкодувати про минуле безглуздо, з нього потрібно виносити уроки.
У сьогоденні ми продовжуємо боротися за свободу і державу. Бо тільки свобода, побудована на жертви і крові, стає незворотною. А точка неповернення у цьому сенсі ще не пройдена - і це наша відповідальність за майбутнє.
На тлі цієї боротьби ми вперше в історії перейшли до справжнього державного будівництва.
І тут вже починають працювати інші правила - правила ефективного розподілу праці. За цією логікою раз на 5 років ми делегуємо людині певні повноваження управління державою.
Ця людина отримує не тільки посвідчення президента, але й безліч інструментів своєї діяльності, головний з яких - величезний обсяг інформації, що надходить з відкритих і дуже закритих джерел.
Виходячи з сукупного аналізу такої інформації, а не тільки з емоцій і патріотичних гасел, приймаються державні рішення. І лежать вони в площині МОЖЛИВОГО, а не бажаного.
Ми не читаємо пошту глави держави, але прагнемо всього і відразу, вважаючи наші вимоги і його обіцянки достатніми для цього умовами.
Ми скинули з найвищої посади зрадника, зберегли країну, з нуля побудували армію, розпочали економічний підйом (11 кварталів поспіль йде неухильне зростання), повернулися до європейських цінностей, отримали безвіз та майже отримали свою церкву.
Незважаючи на шалений опір, у міру наявності кадрів (а це ключовий момент) намагаємося робити реформи і знищувати корупцію.
І це все за 4 роки ...
Для когось "цілих", але об'єктивно - "всього".
Нам цього мало, і це природно, бо тільки занепокоєність змушує людину і суспільство рухатися вперед.
Але, для того, щоб рухатися вперед також необхідно, щоб президент реалізовув свою програму, звітуючи перед виборцями, лікар лікував, а вчитель вчив, вдосконалюючись і проходячи переатестацію.
У нас демократична держава (навіть понад те), і якщо ви бачите, що це поганий Президент, то 31 березня наступного року виберіть іншого.
Водночас треба вміти цінувати те, що маємо, бо краще - ворог хорошого, а перманентні революції, внутрішні чвари та контроверсійні "нові курси" не зробили щасливою ще жодну країну.
Але, як на мене, вперше на чолі держави професійнал, якому треба надати можливість довести справу до кінця і виконати те основне завдання, яке стоїть перед всіма нами - пройти точку неповернення, про яку я згадав вище.
Якщо я не правий, не навішуйте на мене "порохоботських" ярликів (я не належу до радикальної частини адептів президента), а назвіть у коментах призвіще людини, яка у змозі виконати це завдання краще. З аргументами і бекграундом цього претендента. І тоді я не тільки проголосую за нього, але й буду переконувати у цьому своїх друзів. Лозунг "Аби не Порошенко!" засуньте собі у дупу - це інфантильна позиція безвідповідальної людини.

І останнє... Не вірте, якщо вам обіцяють ескалатор до вершини. Для цього необхідно використовувати сходинки. І пройти потрібно через кожну з них. Тому нам своє робити - і краще, якщо це буде професійно та відповідально. Шануймося!

P.S. HELGI`s NEWs, як і раніше, виходитимуть двічі на тиждень і виключно українською. Після повернення до Києва намагатимусь писати їх щоденно, бо перед виборами слід очікувати дуже багато вкидів та дезінформації.
Принагідно велика дяка Mary Sharp, "Tverezo" (Kostyantyn Zorkin, Olga Limarova) та "Що там у ПП" (Алла Комарова) за надання своїх сторінок під мої публікації у той час, коли я "парився" у лазні.)
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
1
like
1
good
bad
shockingly
21.11.2018 р.
answerview
"Оброблено 96% від загального обсягу полів і вже зараз зібрано більше врожаю ніж будь-коли в історії."(с)

http://uprom.info/news/agro/ye-rekord-vzhe-zaraz-zibrano-bilshe-vrozhayu-nizh-bud-koli-v-istoriyi/?fbclid=IwAR3qX4z13ZDp3bvcmEg2MolRmxh3xP5dSAfz-8TJOrtMgwz9-2uZPFp8YWs
Крим - це Україна!
Змінено: 21.11.2018 р., Grom
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
good
bad
shockingly
21.11.2018 р. відповів для ALAN60  
answerview
Из фракции "Оппоблока" меня и Бойко выгнал Порошенко и "бывшие донецкие", - Левочкин
https://censor.net.ua/news/3097904/iz_fraktsii_oppobloka_menya_i_boyiko_vygnal_poroshenko_i_byvshie_donetskie_levochkin?fbclid=IwAR3W6_nR9FEy01MWQ43sbMheQkkEfwkZD7xwByJo4I6uKF50rGSBD8tomDI

03_biggrin03_biggrin03_biggrin03_biggrin03_biggrin03_biggrin
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
1
like
1
good
bad
shockingly
21.11.2018 р.
answerview
Zaitsev Roman
Пiсля зустрічі зі знайомим полковником поліції досі регочу.))))
Він сказав мені по секрету, що сьогоднішні євробляхери-блокувальники дуже корисну справу роблять для наповнення бюджету України.
Бо штрафів за блокування ними автошляхів буде виписано неймовірно багато. 
Буде так, як рік тому в Шегінях зробили. Спокійно встановлять майже всіх, а потім роздрукують листи щастя.
А ви кажете, що МВС очі закриває. Ні, все навпаки. Тихо, спокійно та прагматично працюють.


Укравтодор
21 листопада
ОПЕРАТИВНА ІНФОРМАЦІЯ
про стан проїзду дорогами загального користування в Україні
станом на 07.30

Завершено акції протесту, що супроводжувались перекриттям доріг у Вінницькій, Житомирській, Закарпатській, Запорізькій, Київській, Полтавській, Рівненській, Харківській та Черкаській областях.
Станом на ранок 21.11.2018 р. тривають акції протесту з частковим блокуванням руху автотранспорту у таких областях:
Волинській – автодорога М-19 Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече, км 140+300 (с. Княгининок Луцького р.-ну);
Львівській – автодорога М-06 Київ – Чоп, 500+900 (с. Старий Милятин Буського р.-ну) та км 585+900 (с. Розвадів Миколаївського р.-ну);
Одеській – автодорога М-05 Київ – Одеса, км 450+500;
Тернопільській – автодорога М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам'янка, км 154;
Хмельницькій – автодороги Н-03Житомир – Чернівці, км 285+432 (с. Смотрич, К.-Подільського р.-ну) та Н-25 Городище – Рівне – Старокостянтинів, км 249+320 (м. Шепетівка).
Черкаська область
З 19.11.2018 р. триває акція протесту жителів м. Сміла на км 207 а/д Н-01 Київ – Знам’янка (виїзд з м. Сміла в напрямку м. Знам’янка).
Вимоги протестувальників – незгода з встановленими тарифами на газопостачання в м. Сміла.
На місці події забезпечення безпеки дорожнього руху та охорону громадського порядку здійснюють наряди працівників патрульної поліції.
Просимо водіїв враховувати цю інформацію при плануванні своїх поїздок .
Крим - це Україна!
Змінено: 21.11.2018 р., Grom
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
1
like
1
good
bad
shockingly
21.11.2018 р.
answerview
Марк Хриненко
Ось результат відродження ЗСУ. Військовий конфлікт з Угорщиною вичерпано, так і не почавшись

Чи знали військово-політичні кола Заходу про повзучу експансію Угорщини на Закарпатті? Впевнено можна сказати, що ні. Так, раз в три місяці їм помічники звичайно зачитували якусь новину з регіону, але погодьтеся — на тлі Іраку, Китаю, витівок РФ і цін нафти — це все губилося.

Що ж трапилося, коли ЗСУ бронетехнікою і десантом, здійснили марш та несподівано розгорнулися в Карпатах і Закарпатті, відпрацьовуючи сценарії сутички з якимось уявним супротивником?

Так змінилося практично все. У штабах НАТО, в штабах армій країн ЄС, у політиків Заходу — ситуація в Закарпатті вийшла на перший план. Просто тому що біля кордонів блоку з’явилися якісь війська і почали розгортатися в бойові порядки. І не важливо, що країна дружня — рух військ це вже тривога першого ступеня.

Безумовно, було дано завдання аналітикам за добу розписати передісторію ситуації, можливі варіанти подій і способи уникнення проблем. І ось разом з цими, які надійшли провідним політикам і військовим Заходу документами, десятки видатних персон вперше толком дізналися про ситуацію в Закарпатті.

Що ж було написано в цих документах?

Звичайно правда. Що є старий європейський кордон, з приводу якого є різні погляди. І тому одна зі сторін плавно розхитує ситуацію, щоб колись щось урвати. Ну а інша сторона показала, що спробу урвати буде припиняти не розмови, а танками.

І ось тут колективний Захід в особі політиків і генералів США і ЄС поставив собі питання — а чи варті ностальгічні спогади угорців аж цілого військового конфлікту або його загрози на кордонах ЄС і НАТО? І висновок був очевидний — не варті.

Зізнатися, не вистачає ерудиції сказати, за якими саме каналами і як Угорщині робили утовкма́чування . Але добре запам’яталися угорські чиновники, які виправдовувалися в ЗМІ з заляканими очима, які виступали в перебігу цілого тижня після навчань.

А потім теми не стало. Тобто якісь обміни новинами відбуваються. Але того запалу, того напору, з яким Угорщина кудись рвалася — вже немає і в помині.

І це велика перемога України. Досягнута, як ми бачимо — за допомогою гарного розрахунку і маневрів ВСУ.
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
1
like
1
good
bad
shockingly
21.11.2018 р.
answerview
Цитата:

Я тоже думаю, что Порошенко точно уже не перевыберут. И причин для этого полно: 
Во-первых, осень. Дождь, холодно и грязно. И вот так каждый год! И конечно народу осточертело ждать, пока президент обратит на это хоть какое-то внимание. Ведь можно было за пять лет что-то изменить, но нет, им там до простых людей дела никакого нет. Пусть мокнут, мёрзнут и шлёпают по грязи. Юлия Владимировна обещает это исправить. Она за людей!
Во-вторых, зима. Юлия Владимировна ещё в бытность премьером пыталась облегчить людям жизнь и отменить зиму. Законопроект как обычно запороли в продажной Раде. Потому что простые люди и их заботы никого не заботят, кроме Юлии Владимировны. И люди с надеждой ждут выборов, чтобы наконец зиму отменили и все украинцы вздохнули с облегчением.
В-третьих, лето. Почему каждое лето отопление на улице включают на полную катушку. Кто просил включать жару, если и так на улице тепло? А потом дерут втридорога за всё. Люди голодают. Юлия Владимировна это всё исправит и люди наконец вздохнут свободно!

Голосуйте за настоящего реформатора, а не зажравшихся шоколадных олигархов!
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
3
like
1
good
2
bad
shockingly
21.11.2018 р.
answerview
КОРУПЦЮЛЯ
Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Топова тема у нас зараз куди не глянь – корупція. Про неї пишуть всі. Хочеш не хочеш – а замислишся. Та тільки от біда – варто мені почути про корупцію, як пам’ять навертає на цілком певного політика жіночої статі. Якби з корупції в Україні проходили чемпіонати, цей політик обов’язково був би головою журі.

Не вірите? Судіть самі.

1995 рік. Вона створює компанію (ЄЕСУ), яка практично зразу була включена до переліку оптових імпортерів природного газу в Україну, а вже за місяць компанія уклала з російським Газпромом контракт про закупівлю газу на 2 мільярди доларів США. Секрет такого успіху – хабарі прем’єру Лазаренко, які вона платила регулярно. До речі, податки в повному обсязі ЄЕСУ державі не платила, позаяк була не створена з нуля, а перереєстрована з попередньої (КУБ), яка в свою чергу мала податкові пільги, як компанія з іноземним власником (офшорним).

1996 рік. Її компанія отримує контракт на постачання певної номенклатури товарів до держрезерву. У повному обсязі постачання не відбувається, і борг її компанія гасить передавши державі боргові зобов’язання своїх боржників-банкрутів,по факту – гасить борги перед своєю компанією коштом держави. Секрет оборудки – знову таки хабар прем’єру Лазаренку.

2000 рік, весна. Вона на посаді віце-прем’єра по ПЕК визнає перед Російським Газпромом борг у 2,8 мільярди доларів США, хоча Газпром висував претензії лише на 900 мільйонів. Відомий факт – вона була в дуже теплих стосунках з головою «Газпрому» Ремом Вяхіревим. Здогадайтеся, звідки така щирість.

2000 рік, осінь. Вона на посаді віце-прем’єра по ПЕК створює дефіцит вугілля і мазуту в країні, і ставить під загрозу опалювальний сезон. Через загрозу замерзання цілих областей, вона в пожежному порядку наказує обленерго закуповувати паливо у конкретних вказаних нею фірм (російських, казахських) за гроші кредитів Ощадбанку з відстрочкою виплати ПДВ у 90 днів. Борги енергопідприємств перед бюджетом тоді виросли до 2,2 мільярдів доларів США. Спалахнув скандал, але він був перебитий «касетним скандалом».

2005 рік. Скандал навколо Нікопольського заводу феросплавів. На завод намагалися провести керівництво наближене до групи «Приват». Преса звинуватила у ситуації її – прем’єр-міністра. Історія була перебита її відставкою і розвалом Помаранчевої коаліції.

2009 рік, січень. Вона в статусі прем’єр-міністра підписує Московську газову угоду. Слідча комісія Верховної ради стверджувала, що одною з причин підписання був борг у 450 мільйонів доларів США її компанії ЄЕСУ перед "Газпромом". Борг намагалися списати того ж року, шляхом ліквідації компанії ЄЕСУ, чого «Газпром» примудрився ущент не помітити. Ліквідувати компанію не вдалося, в т ч – через опір її політичних противників. За умовами Московської угоди, серед іншого, на ринок України зайшла компанія-донька «Газпрому» «Газпром сбыт Украина» - отримала 25% газового ринку України. У той самий час газ, який раніше постачала ненависна їй «Росукренерго», постачати почала фірма її нардепа – Богдана.

2009 рік, травень. У Верховній раді її політсила зі скандалом добивається прийняття «антикризових законів». Серед іншого закони встановлюють обмеження націнки на м’ясо між виробником і покупцем, але не обмежують відпускну ціну на м’ясо для виробників. У прибутку - птахоферми депутата її політсили (Сігала) і її чоловіка.

2009 рік, вересень. Рахункова палата прямо звинуватила її на посаді прем’єра у тому, що державні закупівлі на 52,6 мільярди доларів були проведені рішеннями уряду, в яких не були зазначені предмети закупівлі, суми і учасники, а держзакупівлі на 80,3 мільярди грн. були укладені за процедурою закупівлі у одного учасника.

2009 р. січень. Після тривалої судової війни з групою «Приват» вона раптом повертає групі заставу у 400 мільйони грн., виплачує коштом держави 2,7 мільйони грн. штрафу, після чого робить взагалі царський подарунок – передає під керівництво «Привату» ПАТ «Укрнафта» - найбільшу нафтодобувну компанію України з власною мережею АЗС. Причиною такої доброти називають її низький результат у першому турі виборів президента, і негайну потребу в прихильності каналу «1+1» власник якого – Ігор Коломойський.

2016 р. – вона стає на захист нардепа Олександра Онищенка, звинуваченого в організації схеми, за якою дешевий газ українського виробництва «для населення» потрапляв на комерційний ринок і збагачував певне коло осіб. Збиток держави – 3 мільярди доларів США. Характерно, що саме за квотою її політсили міністром екології був призначений Ігор Шевченко - людина Онищенка. Шевченко був відправлений у відставку після того як скористався приватним літаком Онищенка, що було розцінено як корупція. Онищенко колись сесійній залі бив депутатів БЮТ – здогадайтеся звідки така любов до нього тепер.

Ну? Впізнали ви цього політика? Називати не треба? Так це – лише найбільш гучні події. Були й інші – пов’язані з депутатами її політсили, членами її родини, тощо.

Де ж тоді її гроші запитаєте ви? Та багато де. Частково - за кордоном, на рахунках офшорних фірм, свого часу міжнародна детективна фірма Kroll знайшла кілька таких. Частково – на рахунках фірм чоловіка, доньки, тітки, родичів. Частково – у земельних ділянках тітоньки та зятя. Зять її після укладення шлюбу став якось неймовірно успішним банкіром… Лобістські функції цього політика в США оплачували її чоловік і кілька іноземних фірм – але жоден долар не надійшов з офіційного рахунку її політсили.

Цитую: «Ми сьогодні не повинні обговорювати хто витягнув м’ясо з борщу – таскали всі і потрохи». ВОНА.
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
good
bad
shockingly
21.11.2018 р.
answerview
АНТИВАТНИК

Поговаривают, что когда Путен случайно зашел в аптеку, там совершенно случайно покупала кору дуба Зотова, сотрудник ФСБ.. 

https://t.co/0VmIxSBbUh


бгг = а Пороха регулярно люди бачать, і там нема підставних людей...
то кого народ по справжньому любить?
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
2
like
1
good
1
bad
shockingly
21.11.2018 р.
answerview
Він сказав мені по секрету, що сьогоднішні євробляхери-блокувальники дуже корисну справу роблять для наповнення бюджету України.Бо штрафів за блокування ними автошляхів буде виписано неймовірно багато. 
Буде так, як рік тому в Шегінях зробили. Спокійно встановлять майже всіх, а потім роздрукують листи щастя.
цікаво, як вони це зроблять 06_question
☭ = 卐 = Z
like
good
bad
shockingly
21.11.2018 р. відповів для hitmanhunter  
answerview
тю делов то = мордоразпознаватель сепарів ловить
а тут наші!

Volodymyr Omelyan
2015 рік:
- у Вас війна
- непрозорі правила гри на ринку і нечесний розподіл маршрутів
- фінансова нестабільність і валютні обмеження 
- ми йдемо з України!
- хлопці, зачекайте, ми все виправимо!
- ні, ми не віримо і йдемо. Якось без нас...
2018:
- у Вас прозорий ринок, ріст економіки, рекордний ріст авіаперевезень, безвіз, чесна конкуренція і однаковий підхід до кожного учасника ринку
- Ми повертаємося! Більше того, у 2019 ми створюємо Віззейр-Україна з флотом 10 літаків української реєстрації, сплатою податків і створенні сотень нових високооплачуваних робочих місць в Україні. Впродовж 3-5 років цей флот подвоїться. Будемо працювати на внутрішніх і міжнародних авіарейсах за лоу-кост цінами.

Це була коротка історія України 2015-2018, за якою важка праця 24/7, стогони, шельмування тупими зрадами і кримінальними справами, прокляття крізь зуби і штовхання цього воза, якого в процесі штовхання намагаєшся перетворити на гіперлуп.
Все можливо! Якщо віриш і знаєш як! 
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
good
bad
shockingly
21.11.2018 р.
answerview
Во как! Оказывается если есть бизнес - плохо, а если нет - вообще трагедия
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
good
bad
shockingly
21.11.2018 р.
answerview
тю делов то = мордоразпознаватель сепарів ловитьа тут наші!
Попри всі перемоги - поліція всеодно беззуба, ну або з молочними зубами 21_umnik. Я не вірю що і 1/10 прийдуть "листи щастя".
Коли бляхер штурхає поліцейського за комір перекривши дорогу, а той надув губи як дитина - це не поліція. 19_negative Штурхніть поліцейського в США 03_biggrin.
Приїзд за викликом через годину - це теж не поліція.02_sad

...але подивимось 01_smile
☭ = 卐 = Z
Змінено: 21.11.2018 р., hitmanhunter
2
like
2
good
bad
shockingly
21.11.2018 р. відповів для hitmanhunter  
answerview
И это вовремя войны!! Здесь не толерантностью пахнет, а слабостью или саботажем...
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
1
like
1
good
bad
shockingly
21.11.2018 р.
answerview

Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
1
like
1
good
bad
shockingly
21.11.2018 р. відповів для hitmanhunter  
answerview
когда-то , на заре создания полиции (типа, перезагрузки), у нас была создана тема: "новая полиция и...." не помню точно. сейчас ее и не нашел. тогда я по поводу этой реинкарнации еще питал иллюзии. теперь - нет. полиция "новая" из старых или "состарившихся" ментов, доукомплектованная новыми немощными, но уже за пару лет скурвившимися дрыщами. не все, но общее впечатление именно такое. так что новая метла начала мести по новому. но в том же направлении. правдо, этой метле некисло выдали дастеры для покатушек на кофея за бюджетные деньги. точнее - конкретно - за деньги налогоплательщиков. конкретнее - и за мои тоже...
печально, мля. и обидно
Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води,
в годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди!
Змінено: 22.11.2018 р., GiS
3
like
2
good
1
bad
shockingly
21.11.2018 р.
answerview
Сьогодні їздив до франківська за розхідниками. До речі всіх Михайлів з святом... По місту багато не їздив… але ота стара курва з своїм зменшенням ціни на газ в два рази... Разів три точно бачив... Мені газ цікавий тільки як паливо для авто... Але Як??? Сама с... буде доплачувати чи що...  По роботі стикаюсь з людьми різних вікових категорій. І бачу що кому за 55 - бачить її президентом. 
Бля яка коротка пам'ять в людей... 
Учітеся брати мої, думайте, читайте. Чужому научайтесь і свого не цурайтесь!
2
like
2
good
bad
shockingly
21.11.2018 р. відповів для ivasikr  
answerview
Ромчик, привет. не знаю. у нас как-то юлька не светится на досках.зато об вилкула спотыкаемся на каждом шагу. нас большинство, начнем с мира.... и прочая ахинея
п.с. сжиженный газ на заправках подешевел на 50 коп.
но это явно не юли или вилкула заслуги. это барыги подсунули вместо гречки, подкупают, наверное
Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води,
в годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди!
like
good
bad
shockingly
21.11.2018 р.
answerview
Тоже не редко слышу: если выбирать пороха или юльку, то лучше последнюю.
На что отвечаю: за юльку лапу тянут или дауны или пенсионеры, выжившие с ума. И разговор заканчивается как обычно на повышенных.)))
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
4
like
4
good
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин