MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
27.04, 09:51
44
+14 °С
Вітер: 0 м./с., Зах
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 2407510
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

  1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
good
bad
shockingly
2
24.07.2017 р. відповів для Grom  
answerview
Ось..https://www.youtube.com/watch?v=7i-UMYNKwcU    03_biggrin
like
good
bad
shockingly
24.07.2017 р. відповів для L_rider  
answerview
так = це воно... облом
але це все таки расеянські рокети, які паршиво літають = так шо хай буде
Крим - це Україна!
like
good
bad
shockingly
24.07.2017 р.
answerview
репостнув другу в Одесі - скоро буде більше фото. він фанат "вот єтой всьой русафобії"

Україна - Солідарність - НАТО
Кораблі постійної військово-морської групи #НАТО №2 (SNMG2) прибули з візитом в Україну.

У порт Одеси увійшли есмінець Королівських ВМС Великобританії DUNCAN і фрегат ВМС Туреччини YILDIRІM.

За програмою перебування кораблів у порту, їх командування проведе протокольні зустрічі з командувачем ВМС ЗС України і чиновниками, та з українським військовими моряками.

Жителі та гості міста зможуть відвідати кораблі 25 липня, з 14.00 до 17.00.

Візит триватиме до 27 липня
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
good
bad
shockingly
24.07.2017 р.
answerview
у мене все більше позитивних новин по забезпеченню війська, але все більше новин про активізацію на передовій...

СіБриз








НацГади вчать СТУГНУ, є, не економлять
Крим - це Україна!
Змінено: 24.07.2017 р., Grom
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
good
bad
shockingly
24.07.2017 р.
answerview
1. Влада в Україні захоплена антиукраїнсько-антинародними кримінально-олігархічними угрупуваннями, що розглядають Україну не як свою Батьківщину
(більш того — більшість з них навіть не належить до українського етносу), а лише як територію, яку можна по хижацькі використовувати для власного збагачення, а народ України — лише в якості «лохів», яких треба «розводити на бабло».
ВИСНОВОК:
Від цього кримінально-олігархічного режиму годі чекати якихось кроків направлених на будування сильної та незалежної держави та добробут українського народу.
2. Всі політичні партії та рухи, котрі визнають легітимність цього кримінально-олігархічного режиму і грають за його законами та правилами, — є так само антидержавницькими, антиукраїнськими та антинародними.
ВИСНОВКИ:
а) Всі партії та рухи, що легалізовані за законами цього режиму — є частина цього режиму, розуміють вони того чи ні, а отже — є так само ворожими для інтересів українського народу та державного будівництва
б) Будь-яка партія чи політичний лідер, котрі не планують деолігархізації економіки та політики шляхом конфіскації стратегічних підприємств у державну власність — є або слугами кримінал-олігархату, або мріють самі стати такими кримінал-олігархами, перебравши це майно у власні руки.

3. Будь-яке співробітництво з кримінальною бандою державних зрадників, якою за суттю та змістом є правлячий режим, — є праця на підсилення цієї банди.
ВИСНОВОК:
Будь-які політичні сили та лідери, що виголошують свій «патріотизм» та «державницьтво», але при цьому закликають до «об»єднання зусиль» з режимом — є звичайні брехуни та агенти правлячого режиму.
4. Режим добре розуміє, що на кону стоять шалені мільярди та саме життя очільників та функціонерів цього режиму.  Також вони розуміють, що будь-яка політична сила, що РЕАЛЬНО буде діяти в державницькому руслі, почне з розслідування їх мільярдних кримінальних оборудок та фактів прямої співпраці з окупантом, що на 100% призведе до конфіскації їх майна та активів, а також — до пожиттевих (у кращому для них випадку) термінів ув’язнення.
ВИСНОВКИ:
а) Вони ні в якому разі не віддадуть владу добровільно через мирні вибори, скинути їх можна лише силою зброї, шляхом повстанської збройної боротьби.
б) Вся організаційна праця патріотів повинна бути зосереджена на 3 головних напрямках:

набір, бойова перевірка та навчання повстанців, формування бойових груп;
добування БУДЬ-ЯКИМ ЧИНОМ зброї, фінансів та спорядження;
революційно-повстанській пропаганді з чіткими акцентами на збройній боротьбі проти режиму.
в) Починати збройну боротьбу з режимом не в далекому майбутньому, а вже зараз, з доступних для повстанців цілей, щоб:

не дати закріпитися і зцементуватися режиму;
перевірити та загартувати в бою наявні кадри і загітувати таким чином до своїх лав нових патріотів;
захоплювати зброю, фінанси та спорядження.
5. Кримінально-олігархічний режим на 100% контролює публічні ЗМІ і може як завгодно маніпулювати масами в своїх інтересах.
ВИСНОВКИ:
а) Повстанці-революціонери повинні дивитися не на те «що скаже народ» (бо, у своїй більшості, він скаже те, що йому вкладуть у мозок олігархічні ЗМІ), а діяти, виходячи лише з питань ефективності революційної боротьби.
б) Вести агітацію шляхом, який неможливо взяти під ворожий контроль: бойовими акціями, через Інтернет, вуличними графіті/трафаретами та листівками/стікерами.
6. Кримінально-олігархічний режим в Україні тісно пов’язаний і координує свої дії з таким самим російським режимом. А отже — він разом з окупантом буде робити і робить зараз все, щоб придушити революційні настрої у суспільстві. Саме для цього робиться все, щоб перевести відкриту війну Росії проти України у довготривалий затяжний конфлікт за принципом «ні війни-ні миру» і використовування такої ситуації для прикриття пограбування України та встановлення поліційної диктатури.
ВИСНОВКИ:
а) Теза «спочатку переможемо на фронті, а вже потім будемо воювати з режимом» є повністю хибною: режим зробить все, щоб ніякої перемоги і звільнення українських земель не відбулося і з фронту не повернулись би тисячі навчених злих бійців, сім»ї котрих режим пограбував в тилу. Саме для цього йому й потрібні різні «мінські домовленості», і саме тому він так фанатично вимагає їх виконання на фронті. Тому революційна теза повинна бути: «Без знищення кримінально-олігархічного режиму — неможлива перемога на фронті».
б) Будь-які вигуки «створюючи хаос в тилу ви допоможете Москві!» — треба вважати ворожою агітацією кримінал-олігархату, бо саме він активно допомагає окупанту як матеріально, так і роззброюючи армію та забороняючи їй вести нормальні бойові дії проти ворога. Знищення кримінал-олігархата і встановлення патріотичної влади прямо переведе війну з розряду шизофренічного «АТО» в нормальні повномасштабні бойові дії, до яких агресор абсолютно не готовий. Крім того, будуть перекрити багатомільярдні потоки фінансів, ресурсів та транзиту до ЄС, завдяки яким Росія й може продовжувати цю війну.
в) Переведення економіки на нормальні під час війни воєнні рейки (що можливо лише після знищення кримінал-олігархату) — повністю змінить в кращій бік обороноздатність країни і боєздатність армії.
г) Теза «Путін скористується повстанням і нападе» — також не витримує критики: він ВЖЕ напав і повстання в тилу аж ніяк не впливає на боєздатність військ, більш того — військо перестане отримувати відкрито зрадницьки накази московської агентури з Києва. Повстанці ж можуть різко наростити боєздатність тих самих добрбатів, що мають і досвід і бажання бити окупанта, але не мають, завдяки зрадництву олігархату, відповідної зброї.

7. Революції організовуються та робляться не масами (вони лише примикають до вже початого процесу), а революціонерами, котрих завжди є жменька у порівнянні з основним населенням. Тому теза, яку постійно мусолять «теж-революціонери»: «Нас занадто мало для початку революційною боротьби» — є хибною. Маси — то тисячі тон вибухівки, котрі можуть роками гнити без усякої користі, якщо вона не буде здетонована маленьким детонатором. У ролі детонатора й виступають революційні організації. Для того ж, щоб маси підтримали революціонерів — революціонери повинні почати революційно ДІЯТИ, а на скиглити «нас мало!».
ВИСНОВКИ:
а) Треба починати діяти вже зараз, а не чекати пока «маси дозріють до революції». Саме революційна дія й творить революційну ситуацію, а не навпаки, про що писали всі вожді вдалих революцій.
б) Оскільки революціонерів мало (звідки, до речі, то взято? хто рахував? Зека, наприклад, скидало аж ніяк не жменька народу, і ці люди нікуди не поділися) — то й революційні акти повинні бути такі, котрі по силам повстанцям: наприклад, поки що вони не можуть добратися до горлянки генерального прокурора, а ось до районного — легко. На початковій фазі повстанської боротьби головне не якість, а кількість акцій народного спротиву.
8. Радикально-націоналістична фразеологія давно вже стала розмінною монетою різних політичних шахраїв та агентури кримінал-олігархату, завдяки котрій вони пролазять до владного корита та каналізують революційні настрої мас у безпечне для режиму русло: різні «мирні марші», «віче», «рехферендуми» та т.п. Розпізнати їх можна лише по справам: ті, хто закликає до співпраці з режимом, до «мирного опору», «дотримання законів», «діяльність у легальному руслі» — є вороги українського народу, що працюють на антинародний режим.
ВИСНОВОК:
Тотальна недовіра до легалізованих партійно-громадських структур, як до агентури режиму, наскільки б вони не вдавали з себе борців з цим режимом.
ЛЕГАЛЬНИХ РЕВОЛЮЦІОНЕРІВ І РЕВОЛЮЦІЙНИХ РУХІВ НЕ БУВАЄ.
9. Хибність тези «Ми не можемо вести війну на два фронти!»: можемо і повинні, бо на фронті відкритий ворог, а в тилу — його стратегічна агентура, що робить все, щоб окупант переміг. Крім того, ніякої війни й не буде так само, як її не зміг організувати Зек: якщо пси з МВС, СБУ та ВВ (перейменованих на «нацгвардію») побачать, що до них разом з їх сім»ями повстанці будуть ставитися зі всією суворістю, як до ворогів і зрадників українського народу — вони розбіжаться так само, як вже розбігалися під час Вогняного Майдану. Що ж стосується ЗСУ — то хто точно не піде захищати Зека-2, то це саме вони, після всіх «котлів» та зрад з боку олігархату, та пограбування сімей вояків в тилу.
10. «Не можна покидати фронт!» — ще одна теза, яку використовує агентура режиму. По-перше, ніхто й не каже про відхід з позицій тих частин, що вже є на фронті; по-друге, — в тилу зараз знаходяться тисячі, якщо не десятки тисяч патріотів, що готові хоч завтра приєднатися до повстансько-революційних дій. Тим більш, що кримінал-олігархат активно сам відводить з фронту патріотичні добрбати, які заважають наступати кремлівським партнерам Порошенко. Зайва тисяча патріотів на паралізованому державним зрадником Порошенко фронті нічого не вирішують, а в тилу — вони здатні стати детонатором Народної Революції, що того зрадника змете.
ВИСНОВОК:
Потрібно негайно переорієнтувати всю діяльність з насичення фронту патріотами на насичення їми повстанських загонів в тилу.
11. «Зараз відсутній народний лідер, що всіх нас поведе!» — ще одна мантра, котру постійно співають різні псевдо-революціонери. Хибність тієї тези в тому, що лідера національного масштабу народжує саме боротьба такого ж масштабу, а не навпаки — спочатку лідер, а потім вже боротьба.
ВИСНОВОК:
Не творити «лідерську» організацію, бо лідера легко знищити (як Сашка Білого) чи скурвити (як Яроша). Робити повстанську організацію за принципом мережевої структури, де кожна боївка діє максимально автономно, а стратегічні питання вирішує збір польових командирів (саме за таким принципом працюють ісламські бойові організації, з котрими нічого не можуть вдіяти найпотужніші держави світу). В цьому разі повстанським лідером буде проголошений не політичний балабол, а воїн і вибирати його буде не натовп, а бойові командири.
СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!
Джерело :  http://lisnik1.blogspot.com/2015/08/blog-post_25.html
Сергій Аміров : Поради революціонеру-повстанцю
У зв’язку з поступовим розгортанням в Україні революційно-повстанської боротьби проти кримінально-олігархічного режиму, вирішив дати декілька порад тим, хто вирішив стати на шлях боротьби за власну свободу і звільнення українського народу від влади олігархічної наволочі. Виконання пунктів цих порад дозволить попередити грубі помилки в організації та діяльності повстанських груп і збереже не одне життя, що перевірено на практиці багатьма повстанцями по всьому світу:
1. Перестаньте дивитися на забаганки та настрої натовпу: більшість завжди є контрреволюційною, рабською та тупою. Ви повинні завжди тримати собі на думці, що воюєте не задля того, щоб задовольнити тваринні забаганки юрби, а щоб самому бути не твариною, а вільною людиною.
2. Пам’ятайте про мету вашої боротьби, але живіть сьогоденням: ви будете вільними не десь там у далекому майбутньому, якщо переможете і доживете до того часу, а є вільними ТУТ і ЗАРАЗ саме тому, що над вами більш не мають влади закони встановлені олігархатом для юрби рабів. Тобто, жити треба не ціллю, а процесом, насолоджуючись свободою боротьби, а ціль – лише тримати в голові для направлення процесу таким чином, щоб наближати її. Це дуже важливе психологічне питання, що не дасть вам психологічно виснажитися і розчаруватися у боротьбі, якщо вона триває тривалий час.Наша мета – ВЗЯТИ ВЛАДУ В УКРАЇНІ В СВОЇ РУКИ, але вирвати її з рук олігархату можуть лише ті, хто звільнив свій дух в боротьбі ВЖЕ ЗАРАЗ.
3. Не чекайте різних «лідерів», «вождів» та «провідників», що поведуть вас до перемоги. Таке очікування – то той самий рабський комплекс очікування «месії» чи «доброго царя», на якому й тримаються всі тиранії та диктатури у світі на протязі сторіч. Перестаньте скиглити «що я можу зробити один!» – тільки ви один і тільки особисто можете бути вільним, бо воля не дається зверху, а здобувається в боротьбі кожною людиною самостійно. Звичайно, зібрані в єдиний кулак вільні особистості можуть зробити набагато більше, ніж одинак. Але для цього той кулак повинен складатися зі сталі, а не з лайна.
4. Не чекайте слушних нагод та часів – самі творіть ті нагоди. Якщо в вашому місті чи селищі немає ніякої повстанської активності – робіть її самі тими силами і засобами, які вам під силу. Пам’ятайте, що Зека скинули не кулеметами та гарматами, а камінням та «коктейлями», отже – не треба недооцінювати їх ефективності в революційній боротьбі.
5. Дійте, наскільки це можливо, автономно: у підпільно-повстанської боротьбі, аж поки вона не перейде у масове повстання, практично немає таких завдань, де б вам була потреба поєднувати зусилля декількох груп. А ось провали через зраду та агентів ворога з-за цього непотрібного для праці об’єднання – то найпоширеніша причина знищення повстанських груп.
6. Постійно підвищуйте власний рівень повстанських знань і навичок і рівень конспіративного захисту вашої групи. Не розслабляйтесь від того, що перші ваші повстанські акції пройшли нормально. Бо чим активніше ви будете діяти – тим активніше ворог буде пробувати вас вирахувати та знищити.
7. Забудьте на весь час боротьби про слова «закон», «правосуддя», «права людини» і т.п. – зрозумійте, що до тих пір, поки ви не знищили антинародний кримінально-олігархічний режим, — ці слова використовуються ним лише для маніпулювання натовпом і не існують в реалі. А щодо вас режим буде вживати всі засоби вашого знищення, навіть не оглядаючись на всі ці «закони» та «права». Те саме відноситься і до «світової спільноти»: вона буде допомагати БУДЬ-ЯКОМУ правлячому режиму, поки їй це вигідно і не зачіпає її інтересів. Тому забудьте про заклики до різних «міжнародних амністій» та «ОБСЄ», хіба що використовуйте їх для протирежимної пропаганди.
8. Завжди пам’ятайте, підбираючи людей, що не можна переносити якості людини в одній сфері діяльності на інші. Практично це означає, що не можна вважати людину добрим вояком та підпільником лише тому, що вона має гарну зовнішність, вміє говорити правильні слова та добре співати патріотичних пісень. Якості людини можуть бути визначені лише у тій самій діяльності, до якої ви її залучаєте. Тому розробить для новаків тестові завдання, що повинні перевіряти і готувати їх саме до бойових повстанських акцій.
9. У повстанської боротьбі проти правлячого режиму перемагає той, хто переміг у пропагандивній війні. Тому розглядайте кожну вашу акцію, хай і незначну, саме з точки зору пропаганди. Анонімні акції повинні бути лише в тому разі, якщо просто не можна інакше. В усіх інших випадках – максимально освітлюйте ваші акції і пояснюйте їх значення. Якнайбільш використовуйте для поширення вашої пропаганди Інтернет з його соціальними мережами та блогами, накривайте ваші міста протирежимними графіті та трафаретами, розклеюйте листівки та стікери. Все це коштує копійки, добре конспірується, а ефект має не аби який.
10. І головне: ваше завдання — не сподобатися юрбі, А ПІДНЯТИ НА БОРОТЬБУ ТИХ, ХТО ДО НЕЇ ЗДАТЕН. Тому й всю свою пропаганду націлюйте саме на них, а не на рабське бидло, котре піде туди, куди його поведуть.
СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
3
like
2
good
bad
shockingly
1
24.07.2017 р.
answerview
Юзера взломали?

Helgi Sharp
BREAKING NEWS - 24.07.17:
1. Reuters со ссылкой на МИД Германии сообщает, что теперь уже Берлин хочет расширить санкции против Кремля из-за поставок газовых турбин Siemens в оккупированный Крым. Это предложение будет обсуждено послезавтра в Брюсселе.
NB. Могу предположить, что, в связи с недовольством Евросоюза отдельными статьями американского санкционного законопроекта, ЕС готов на своего рода взаимообмен: вы (Вашингтон) не так жёстко гнобите европейский бизнес, сотрудничающий с Эрэфией, а мы (Брюссель) за ценой не постоим и введём дополнительные санкции по менее болезненным для нас параметром. Как бы там ни было, торг между Старым и Новым континентами по этому вопросу вполне допускаю, но верю, что он завершится не в ущерб Киеву.

2. Наращивается сотрудничества между Украиной и НАТО. Не успели отчалить от одесского причала 4 военных корабля, участвующих в учениях "Си Бриз", как в порт города зашли корабли постоянной военно-морской группы Альянса - британский эсминец "DUNCAN" и фрегат ВМС Турции "YILDIRИM".
NB. Подозреваю, что, с учётом превращения Крыма в черноморский форпост Кремля, между Киевом и НАТО достигнута договорённость о посменном боевом дежурстве кораблей Альянса у берегов полуострова с периодическими демонстративными заходами в Одессу. Это, наряду, с элементом боевой готовности, фактор психологического воздействия на противника - мол, даже не думайте...
И ещё... Наши десантники только что вернулись с многонациональных учениях НАТО "Сэйбер Гардиан-17", которые 17 дней проходили на территории Румынии. Украинская десантно-штурмовая рота была включена в состав многонационального механизированного батальона, а минометный взвод - батальона полевой артиллерии.

3. МВФ вынес новый приговор нефти - он понизил прогноз мировых цен на $3 - до $51,9 за баррель в 2017 году и $52 - в 18-м. Специалисты фонда считают, что в ближайшие 20 лет цены так и не достигнут $60.
NB. Вай, как обидно стране-бензоколонке - ещё четыре года назад там кричали, что Америка и доллар вот-вот рухнут. А сейчас вспоминают старый советский анекдот - Брежнев на съезде КПСС: "США стоят на краю финансовой пропасти и смотрят, что мы там внизу делаем".
Кстати, на фоне того, что в июне промпроизводство в мордоре упало на 0,2%, у нас оно выросло на 3,8%.

4. И ещё немного о нефти. США подозревают РФ в причастности к протестам против добычи сланца. В частности, члены Конгресса требуют расследовать, финансирует ли Россия в США кампании против технологии гидроразрывов для добычи сланцевого газа.
NB. Есть такое слово - репутация. Например, при совершении любого преступления сначала "отрабатывают" ранее судимых. Так и в мировой политике. Какая бы гадость где ни произошла, глаз непроизвольно косит в сторону России - репутация, видите ли...

5. Первые наказания за ношение георгиевской тряпки. Национальная полиция составила и передала в суд 4 административных протокола за изготовление и пропаганду этого символа российской агрессии. Наказание - 30 суток админработ.
NB. Дорогие ватники-мышебратья, надевайте свои "колорадки", носите, умиляйтесь ими - Украина возрождается, и ей очень нужны бесплатные рабочие руки! Кстати, шо там с "Малороссией"? Её танки уже дошли до Лондона?)
Але нам своє робити...
Шануймося?
Крим - це Україна!
Змінено: 24.07.2017 р., Grom
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
1
like
1
good
bad
shockingly
mixan забанений
24.07.2017 р. відповів для User  
answerview
Влада в Україні захоплена антиукраїнсько-антинародними кримінально-олігархічними угрупуваннями, що розглядають Україну не як свою Батьківщину (більш того — більшість з них навіть не належить до українського етносу), а лише як територію, яку можна по хижацькі використовувати для власного збагачення, а народ України — лише в якості «лохів», яких треба «розводити на бабло».

18_good

Тут треба тільки вихваляти нинішніх чиновників. Зараз зітруть ... 07_dirol
http://www.moto.com.ua/postphoto/1583835_1.jpg
2
like
1
good
bad
shockingly
1
24.07.2017 р.
answerview
62_sarcastic
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
good
bad
shockingly
24.07.2017 р. відповів для Grom  
answerview
так = це воно... облом
але це все таки расеянські рокети, які паршиво літають = так шо хай буде

О, все же 300) Я в ФБ как раз тебе вопрос этот задал))
like
good
bad
shockingly
24.07.2017 р. відповів для Grom  
answerview
Юзера взломали?

Похоже что да...... или сыворотку "правды" пустили по вене)
1
like
good
bad
shockingly
1
Риболов видалений
24.07.2017 р. відповів для User  
answerview
1. Перестаньте дивитися на забаганки та настрої натовпу: більшість завжди є контрреволюційною, рабською та тупою. Ви повинні завжди тримати собі на думці, що воюєте не задля того, щоб задовольнити тваринні забаганки юрби, а щоб самому бути не твариною, а вільною людиною.



18_good Краще і не скажеш.
Слава Україні!!! 01_smile
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
Змінено: 24.07.2017 р., Vervet
2
like
good
bad
shockingly
2
Риболов видалений
24.07.2017 р.
answerview
Более половины украинцев моложе 30 лет готовы покинуть родину навсегда — опрос

Треть жителей Украины (33%) при возможности готовы навсегда покинуть Украину и переехать в другую страну на ПМЖ, тогда как не готовы к такому шагу более половины 18%)жителей страны (56%), свидетельствуют обнародованные сегодня данные опроса Research & Branding Group.

В наибольшей мере готовность уехать из Украины различается в зависимости от возраста респондентов. Наиболее сильны эмигрантские настроения среди молодежи до 30 лет: 53% представителей данной возрастной категории готовы покинуть страну, а наименее проявлены – среди представителей старшего поколения кому за 60 (11%).

Среди тридцатилетних готовы эмигрировать 48%, среди сорокалетних – 37% и среди пятидесятилетних – 27%.

Основными причинами возможной эмиграции в июне 2017 года жители Украины назвали предложение интересной и прибыльной работы (29%) и вооруженный конфликт (22%).

При этом, согласно сообщению Research & Branding Group на прошлой неделе, около двух третей украинцев (69%) никогда не бывали за границей.

Исследование проводилось компанией R&B 15-24 июня 2017 года среди 1800 человек по всей территории Украины за исключением Крыма и ОРДЛО. Ошибка выборки составила 2,4% при уровне доверительной вероятности Р=0,95.

Предлагаю сделать небольшой расчет, используя вышеприведенные показатели социологов. Если просуммировать процент украинцев, указавших в качестве причины возможной эмиграции предложение интересной и прибыльной работы (29%), экономические проблемы в стране (18%), отсутствие условий для личной самореализации (11%), политическую нестабильность (8%) и отсутствие свобод (5%), то получим аж 71%.

Это — приговор коррумпированному режиму  и его трехлетним «реформам»!  01_smile
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
1
like
good
bad
shockingly
1
25.07.2017 р.
answerview
нажаль [мат] вже почалась:

Вячеслав Геннадиевич Поездник
По перестрелке на Гагарина.
Уже два - 200. Ещё несколько - 300.
И у меня вопрос. На кой Miroslav Gai
В Днепре расстреляли атошников. Двое погибло, двое очень тяжело ранены. Расстреляли прямо на улице.
Покупайте оружие друзья. Преступники всегда вооружены нелегалами, и только в нашей стране граждане безоружны. Готовьтесь защищать себя. Объединяйтесь в группы самообороны, продумывайте тактику обороны. Учитесь оказывать до врачебную помощь в условиях перестрелки или теракта. Не ждите. Бандиты и пособники террористов подняли голову.
https://bykvu.com/bukvy/71398-perestrelka-v-tsentre-dnepra-odin-chelovek-pogib-shestero-raneny
Крим - це Україна!
Змінено: 25.07.2017 р., Grom
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
good
bad
shockingly
25.07.2017 р.
answerview
Осторожно, миксаны на дорогах Киева 03_biggrin

1
like
good
bad
shockingly
1
25.07.2017 р.
answerview
Крим - це Україна!
1
like
1
good
bad
shockingly
25.07.2017 р.
answerview
Олег Пономарь
Доброе утро, друзья.
Вторник. Новостей много.
Переговоры Нормандской четверки:
Как мы и предполагали, снова заговорили о миротворцах.
Запад явно против досрочных выборов. Но хозяева этих "политсил" в Москве:
Волкер призвал украинские политсилы отказаться от "узкопартийных интересов".
#RussiaGate:
Сейчас поджаривают на сковородке зятя Трампа Кушнера за встречи с русскими до выборов.
Про возможную отставку Тиллерсона еще очень рано говорить.
Украина - южный фланг НАТО:
В порт Одессы прибыли фрегат F243 YILDIRИM, принадлежащий ВМС Турции, и эсминец D37 DUNCAN, принадлежащий ВМС Великобритании.
Наконец-то:
Государственные пакеты акций восьми энергокомпаний уже выставлены на продажу с указанием дней торгов.
Бонус-новость:
Британский оператор связи LycaMobile объявил о запуске работы в Украине на базе ТриМоб.
Ждем голосования (после обеда) Палаты по санкциям.
Будем на связи.
Майте всі смачну каву на сніданок і дома і в офісі та чудовий день.
Крим - це Україна!
like
good
bad
shockingly
25.07.2017 р.
answerview
Serhii Marchenko
Ничего святого. Сегодня ехал из Голосеево в центр через Лыбидскую. Поворачиваю с Дружбы народов на кольцо, под мост и готовлюсь трястись на стиральной доске, что лет 20 маскировалась здесь под дорогу. За много лет у меня в голове прошита давно накатанная колея. Она огибает самые большие ямы и колесо проходит буквально в двух сантиметрах от бровки, чтобы не свалиться в глубокую выбоину. Проезжая там, я всегда ощущаю себя немного Себасом Феттелем на Гран-При Монако: хищно щурюсь, добавляю в апексе газку и даже иногда бодро рычу в такт мотору :-)
А сегодня еду, а ям нет. Ровный асфальт. Как стекло. Блестит на солнце и уравнивает меня, ездившего по этой дороге столько лет и обычного, только закончившего школу вождения, чайника. От такого расстройства даже газу в повороте не добавил. Чувствовал себя дедушкой на Вольво, выехавшим за покупками в супермаркет.
Хитрая Хунта решила дорогами брать. Их делают везде. Недавно писал о Чернигове. Что говорить, если даже Служба автомобільних доріг у Полтавській області - офіційна сторінка сподобилась отремонтировать убитейший участок сумской трассы за Пирятином между Куринькой и Мокиевкой. На прошлых выходных был у себя #НаСелі, так чуть в обморок не упал прямо из-за руля – самый жуткий участок сделали полностью, остальное аккуратно залатали. Правда, злые языки говорят, что это просто возили Славомір Новак открывать участок новой дороги в Лохвицу и полтавское начальство подстраховалось. А может, просто соупадение? :-)
И да, я согласен, все это, конечно же, показуха на камеры. Безусловно. И коррупция – на больших инфраструктурных проектах удобнее красть. И это перед выборами. И строители не всегда украинцы. И еще миллион всяких зрад.
Непонятно только одно. Почему раньше никто не додумался до такой простой вещи, как строить дороги? Потому что если не случится ничего экстраординарного, через два года новых дорог будет столько, что их выберут с немалым отрывом. Запомните этот твит (с)
Крим - це Україна!
like
good
bad
shockingly
25.07.2017 р.
answerview
Офіс Реформ МОУ
"Внесок країн НАТО у обороноздатність України за останні три роки — безпрецедентний, переконаний Олексій Мельник, содиректор програм зовнішньої політики й міжнародної безпеки Центру Разумкова.

— Дуже важливо, що це не просто #гроші, а технічна допомога, інструктори, радники, розробка реформ, — наголошує Мельник. — Це набагато більше, ніж просто перерахувати гроші та відкупитись".
Цитата зі статті "Альянс військової допомоги"
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
good
bad
shockingly
Риболов видалений
25.07.2017 р.
answerview
Куда исчезают автомобили со штрафплощадок в Украине. ВИДЕО

Оказывается забрать свой собственный автомобиль со штрафплощадки не так уж и просто. Даже имея на руках соответствующее решение Суда, придя на площадку за железным конем вы можете его там попросту не обнаружить.

И такой случай не единичный, пишет uainfo.

Почему сотня машин оказалась на частной территории и как бесплатно вернуть свой собственный автомобиль? Обо всем этом смотрите в видео сюжете журналистов.

Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
like
good
bad
shockingly
Риболов видалений
25.07.2017 р.
answerview
Новий український автомобіль (Відео)

Новий армійський позашляховик, який може замінити УАЗи в українській армії
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
like
good
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин