MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
27.04, 09:37
44
+14 °С
Вітер: 0 м./с., Зах
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 2407502
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

  1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
good
bad
shockingly
2
12.02.2019 р.
answerview
Экс-прокурор, которого подозревали в преступлениях против Майдана, умер после ознакомления с материалами дела

В понедельник, 11 февраля, в здании Главного следственного управления ГПУ, что на улице Борисоглебской, умер бывший прокурор столичной прокуратуры Андрей Сайчук после ознакомления с материалами инкриминируемого ему дела.

Об этом сообщил начальник Отдела процессуального руководства Генпрокуратуры Алексей Донской, передает Укринформ.

"Как рассказал мне следователь, досудебное расследование в отношении Сайчука было завершено, и он ходил знакомиться с материалами уголовного производстве. И сегодня он в очередной раз приходил знакомиться с материалами, почитал материалы, попрощался и ушел. Уже, когда был возле лифта, вдруг почувствовал себя плохо, упал , весь посинел", - рассказал Донской.

https://lb.ua/news/2019/02/11/419476_eksprokuror_podozrevali.html
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
like
good
bad
shockingly
12.02.2019 р.
answerview
Скрин старый, но всегда актуальный)
Российский интеллигент во всей своей красе))
Змінено: 12.02.2019 р., August
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
1
like
good
1
bad
shockingly
12.02.2019 р.
answerview
Vera BrombergЭто израильская "вата" в израильской группе. Публикации от модераторатора этой группы. Кто то еще сомневается, что это "пятая колонна"?



like
good
bad
shockingly
12.02.2019 р.
answerview
03_biggrin18_good
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
1
like
1
good
bad
shockingly
12.02.2019 р.
answerview
Досмотрите до конца этот ролик
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
1
like
1
good
bad
shockingly
13.02.2019 р.
answerview
И это пишет кандидат в президенты15_badgrin
Це така особиста історія. Чому я підтримую Уляну Супрун. 
Позаминулого літа з родиною відпочивали в Затоці. Старша донька бігала боса по дерев'яних сходах бази відпочинку і загнала в ногу велику занозу. Спробували дістати самі - не виходить. Той шматок дерева був більшим за сірник і зайшов дуже глибоко в ступню. Донька кричала і сильно плакала. Втримати її було неможливо. Довелось викликати швидку. Поїхали на швидкій в Одеську обласну дитячу лікарню. Вечоріло. В травматологічному відділенні напівтемрява, духота, людей не проштовхнутись. Дочекались своєї черги. Пояснив черговому лікарю в чому проблема. Огрядний дядько із золотим браслетом попросив перенести доньку в маніпуляційну, покликав медсестру і випхав мене з кімнати. За зачиненими дверима бідна дитина кричала так, що мені здавалось, збожеволію. Ніхто не робив ніякої анестезії. За п'ять хвилин, які мені видалися тижнем, винесли дитину з перемотаною ногою.- Все, забирайте - сказав лікар.Видихнувши після пекельного стресу, поїхали назад в Затоку на таксі. Вранці з дружиною взялися перебинтовувати доньці ногу. І... я побачив, що той шматок дерева досі там стирчить. Добре хоч треба було в той же день повертатись додому. За кілька годин до потягу ми знову заїхали в ту ж лікарню, в ту ж травматологію. Там чергувала вже інша бригада лікарів. - Ось - кажу лікарю - подивіться. Ваші колеги вчора так і не видалили ту скабку. - Ого! - сказав лікар - хто це вас так лікував? А ну заносіть дитину в маніпуляційну.Заніс. Вчорашня історія повторилася знову. Без анестезії, за зачиненими дверима вони взялися видаляти той шматок дерева з ноги дитини. За якийсь час винесли заплакану доньку. - Наче витягли  - каже лікар.- Точно?- Ну!Повернулись додому. Наступного ранку взялися з дружиною робити перев'язку. Я подивився на ступню і просто занімів. Велика чорна заноза все ще сиділа там. Миттю схопилися і поїхали в травматологію київського Охматдиту. Чергова лікарка попросила зняти пов'язку і не приховуючи емоцій вигункула:- Господи, так у вас вже тут септичний процес! Де це вас так лікували? Швидко на операцію! І під загальним наркозом за пару годин витягли той шматок дерева і почистили рану. Через кілька днів рана зажила і вся історія щасливо минулася. Але, думаю, якби не наша з дружиною батьківська прискіпливість, наслідки могли бути зовсім поганими.Саме тому я #Підтримуюулянусупрун. Бо ніхто крім неї не збирається міняти цю нелюдську систему вітчизняної медицини. Систему, що здатна легко калічити не лише дорослих. А й дітей.
like
good
bad
shockingly
13.02.2019 р.
answerview
Олег Пономарь
Доброе утро, друзья.
Среда. Что нужно отметить?

❗️Это - тем, кто со всех экранов ТВ вещает, что Украину не ждут в НАТО:
"НАТО будет поддерживать Украину в ее стремлении стать полноправным членом Альянса" - Генсек НАТО вчера.

Обратный отсчет Трампа:
Согласно Закону Магнитского, США должны были через 6 месяцев ввести санкции к лицам, причастным к убийству саудовского журналиста Хашогги. Но 6 месяцев прошло и санкций нет. В связи с этим Глава Комитета по разведке Палаты Конгресса США Шифф заявил, что Комитет будет (и должен как можно скорее) тщательно расследовать все финансовые связи Трампа с Саудовской Аравией.

Российский Спрут:
☑️Бывший советник президента Франции Макрона Александр Беналла имел связи с российскими олигархами и получил от них 2,2 млн евро за охранные услуги.
☑️Болгария и Британия проведут совместное расследование покушения "новичком" на болгарского бизнесмена Гебрева.

Украина туристическая:
Лайнеры двух европейских круизных операторов зайдут в Одесский порт в 2019 году.

Хорошего всем дня.
Крим - це Україна!
Змінено: 13.02.2019 р., Grom
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
good
bad
shockingly
13.02.2019 р. відповів для August  
answerview
Пояснювальну записку до проекту постанови нардепа Ігоря Мосійчука щодо привласнення Уляною Супрун повноважень міністра готували на комп’ютері нардепа від Опоблоку Олександра Долженкова. Про це стало відомо із властивостей документу пояснювальної записки до постанови.

Олександр Долженков — народний депутат від Опозиційного блоку, який, за даними журналістів, підконтрольний олігарху Ренату Ахметову і є його довіреною особою.
Більше того із олігархом Ахметовим пов’язують також і Радикальну партію Олега Ляшка.
Постанову зареєстрували 8 лютого 2019 року. Вона серед іншого пропонує визнати дії Уляни Супрун такими, що шкодять інтересам Українського народу та держави.
Нагадаємо, 5 лютого суддя Окружного адміністративного суду міста Києва Сергій Каракашьян виніс ухвалу про забезпечення позову, якою заборонив Уляні Супрун виконувати обов’язки міністра охорони здоров’я України.
Суддя самовільно відсторонив Супрун від виконання обов’язків міністра ще до розгляду по суті позову народного депутата від “Радикальної партії” Ігоря Мосійчука. Уже 15 лютого відбудеться перше засідання у справі, і суд вже зобов’язав Супрун подати всі матеріали, на підставі яких її призначили на посаду, а також пояснення щодо наявності у неї іншого громадянства.
11 лютого суд розглядав клопотання Кабміну, який просив скасувати обмеження для Супрун. Однак суддя досі не виніс рішення.



Шон Таунсенд
Ігор Мосійчук правда здорово, что archive is умеет сохранять файлы? http://archive.is/RYofk#selection-9.46739-9.46760

(Смотрите, скриншот и даже видео можно нарисовать, файл можно на сайте заменить, но в данном случае третья, незаинтересованная сторона подтверждает, что на сайте рады такой файл был, и будет помнить об этом если и не вечно, то очень долго)
Крим - це Україна!
Змінено: 13.02.2019 р., Grom
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
good
bad
shockingly
13.02.2019 р.
answerview
під спойлерами відео - гляньте одним оком


Iryna Gerashchenko

Вже після завершення основних дебатів в Радбезі ООН відбувся обмін репліками - «люб’язностями» між представниками РФ і України. 
Російський брехун заявив ( спеціально для адептів будапештського меморандуму), РФ нічого не порушувала, бо ж не порушила зобов‘язань не застосовувати до України ядерну зброю. 
До того він кілька раз повторив, що житєлі Донбасу і якісь міфічні мільйони українців , що проживають в РФ, не зможуть проголосувати на президентських виборах в Україні і що вони б ніколи не проголосували за....., правильно, Порошенка.
Посол Єльченко точно підмітив : в риториці російського представництва все частіше з'являється новий елемент. Схоже, що це нова улюблена тема для росіян,- 
складається враження, що результати виборів президента України для росіян важливіші за вибори президента РФ.
Не схоже, а так воно і є. Безальтернативному, на сторіччя в РФ колективному Путіну потрібен прриручений чи смішний український президент - колективний губернатор малоросіі від Путіна .


Росія скликала РадБез ООН, щоб спробувати інформаційно пересмикувати напередодні розгляду Генасамблеєю 5-річчя російської агресії.

Німеччина розгромила Росію на засіданні Радбезу ООН
Крим - це Україна!
Змінено: 13.02.2019 р., Grom
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
good
bad
shockingly
13.02.2019 р.
answerview
Центр "Нова Європа" / New Europe Center

Рівно чотири роки тому був підписаний Комплекс заходів з виконання Мінських угод ("Мінськ-2"). Попри численні спроби України та її партнерів відновити український суверенітет та територіальну цілісність, змусити Росію зупинити воєнні дії, агресія триває. Центр "Нова Європа" підготував інфографіку, яка наочно показує наслідки війни, розв'язаної Росією.
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
good
bad
shockingly
13.02.2019 р. відповів для August  
answerview
або ось так!
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
2
like
1
good
1
bad
shockingly
13.02.2019 р.
answerview
хороший фільм - москалі обісралися вже
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
good
bad
shockingly
13.02.2019 р.
answerview
Колорадская Изоленточка
Ельцин принял Россию с Кашпировским, а оставил с интернетом. Путин принял Россию с интернетом, а оставит с Гундяевым.
Крим - це Україна!
Змінено: 13.02.2019 р., Grom
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
1
like
good
1
bad
shockingly
13.02.2019 р.
answerview
Ukraine Now
Одеський авіаційний завод ремонтує літаки для країни НАТО

Сім навчально-бойових літаків L-39ZA військово-повітряних сил Болгарії ремонтуються зараз на Одеському авіаційному заводі.

Як стало відомо, роботи підприємству замовила приватна компанія Jotov & Son, яка виграла оголошений болгарським міністерством оборони тендер на ремонт і подальше обслуговування крилатих машин (які, за даними «Думській», належать цій же фірмі, болгарські військові ними тільки користуються).

У пошуках підрядника болгари вибирали з кількох фірм. Суперником Jotov & Son був безпосередній виробник L-39 - чеське підприємство Aero Vodochody.

Спочатку чехи почали вимагати за свої послуги більше 16 мільйонів євро, потім погодилися зробити цю роботу за 10 мільйонів, однак Jotov & Son знизив вартість, запропонувавши 8,61 мільйонів - і виграв.

Основні труднощі для чеського виробника полягає в тому, що на літаках встановлений двигун АІ-25ТЛ українського держпідприємства «Івченко-Прогрес». У Aero Vodochody немає ні ліцензії, ні технології для його ремонту. Одесити ж освоїли повний цикл ремонту і модернізації L-39 (включаючи ремонт запорізького двигуна) ще в кінці 1990-х років, тому змогли запропонувати набагато більш адекватну ціну. Ну і заробітні плати у нас набагато нижче, на жаль, ніж в Чехії, і це в даному випадку - конкурентна перевага.

L-39ZA є ударною модифікацією навчально-бойового L-39C. Основна відмінність ZA від С полягає в двоствольного 23-мм гармати ГШ-2-23, встановленої в носовій частині фюзеляжу під кабіною і закритою обтічником. У зв'язку з цим вся компоновка передній частині літака зазнала серйозних змін.

Одеський авіазавод вже більше 20 років ремонтує та модернізує літаки для Повітряних сил України. Всі L-39М1 і L-39М ВСУ модернізовані Одеським заводом з базової модифікації L-39С. Завод є найстарішим українським авіапідприємством, створеному в 1911 році.
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
3
like
3
good
bad
shockingly
13.02.2019 р.
answerview
Community Policing
Відвідали з робочим візитом Чернігів!
35 шкіл на все місто, і у всіх них працює Шкільний офіцер поліції. Але три школи пішли на наступний рівень розвитку мирного способу вирішення конфліктів та започаткували Шкільні служби порозуміння (ШСП).
26 підлітків, учнів 9-10 класів, вже є сертифікованими медіаторами та повним ходом вирішують різного роду конфлікти своїх однолітків. Директори цих шкіл та соціальні педагоги напряму зацікавлені у такій превентивній роботі, а поліція каже, що чим більше таких служб у школах, тим краще, адже це знижує кількість випадків цькування та агресії серед підлітків. Самі ж діти чудово розуміють свою роль та ставляться до неї дуже відповідально.
Більш детально про те, як це працює та в чому саме полягає користь ШСП – вже скоро читайте у нашому репортажі!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
good
bad
shockingly
13.02.2019 р.
answerview
15_badgrin15_badgrin15_badgrin
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
4
like
1
good
3
bad
shockingly
13.02.2019 р.
answerview
01_smile



"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
1
like
1
good
bad
shockingly
13.02.2019 р.
answerview
Французский проект. Сколько иностранных катеров получат украинские пorpaничники
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
1
like
1
good
bad
shockingly
13.02.2019 р.
answerview
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
like
good
bad
shockingly
13.02.2019 р.
answerview
Русский мир в Чернигове. Репортаж из лагеря православных скаутов

В сердце Украины десятки лет существует движение православных скаутов. Под песни о любви к России детей учат ночному бою и вере в Бога. Журналист Роман Тищенко разобрался с устройством организации, несущей ценности "русского мира"

http://project.liga.net/projects/russian_world_chernihiv/
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
Змінено: 13.02.2019 р., ALAN60
1
like
1
good
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин