MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
27.04, 16:07
32
+19 °С
Вітер: 0 м./с., Пн-З
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 2407617
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

  1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
good
bad
shockingly
2
10.06.2019 р.
answerview
Как думаете,живым этот строитель бандустана останется ?

ми його відео у вранішньому ефірі показували...
Крим - це Україна!
Змінено: 10.06.2019 р., Grom
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
3
like
3
good
bad
shockingly
10.06.2019 р.
answerview
Ze.Live

Гонг! Президент Зеленський зробив це знову!

Зеленский умисно подав недостовірну інформацію у деклараціях 2017 та 2018 років спочатку забувши про кредит з офшору на 1,7 млн фунтів стерлінгів або більше ніж 60 млн грн, а потім забув розповісти на що використані ці гроші.

Ми маємо ґрунтовні підстави звинувачувати президента Зеленського в порушені закону згідно статті 366-1 КК України – декларування недостовірної інформації. Відповідальність, згідно статті настає при невідповідностях на суму більше ніж 250 прожиткових мінімумів (більше ніж 425 тис грн).

Детальніше:

Аналізуючи декларації кандидата та вже президента Зеленського за 2017 та 2018 роки, ми знайшли порушення у вигляді внесення недостовірних даних в декларації за 2017-й і 2018-й роки.

1) Декларація за 2018 рік була складена в день інавгурації 20 травня 2019 року, і час на її редагування вичерпано.

2) В декларації президента Зеленського за 2018 рік в розділі 13 «Фінансові зобов’язання», вказано, що 04.12.2017 року він отримав кредит в розмірі 1 775 935 британських фунтів від своєї офшорної компанії Film Heritage inC, зареєстрованої в Белізі.

Згідно дати отримання кредиту, цей кредит мав бути відображений в декларації Зеленського за 2017 рік, однак там він не відображений, і його немає в жодному з можливих розділів декларації. Тобто сам цей факт каже про фальсифікування декларації кандидата в президенти за 2017 рік, і є доконаним порушенням порядку заповнення декларацій.

Йдемо далі.

3) Отриманий кредит на 1,7 млн фунтів стерлінгів мав би бути відображений також в інших розділах декларації Зеленського за 2018 рік, окрім розділу 13.

Далі є дві можливості: перша - якщо кошти були витрачені, друга – якщо кошти не були витрачені.

По першому варіанту, якщо кошти були витрачені на щось, то операції мали б бути відображені в розділі 14 «Видатки та правочини суб’єкта декларування», де декларант повинен відобразити всі операції суми яких перевищують 50 прожиткових мінімумів (85 000 грн).

По другому варіанту, якщо кошти не були витрачені, то їх сума мала б бути відображена в розділі 12 «Грошові активи», але в цьому розділі немає відповідних сум в британських фунтах.

4) Можна припустити, що кошти були витрачені на придбання готельних номерів в Грузії, але цю нерухомість придбала офшорна компанія котра належіть Зеленським, а не особисто вони. До того ж вартість готельної нерухомості значно нижча ніж суми отриманого кредиту.

На додачу до цього, в будь-якому випадку, витрати мали б бути відображені в розділі 14 декларації.

5) Враховуючи фінансовий стан президента Зеленського, в нього не було необхідності в отриманні кредитів від своєї офшорної компанії, які потім кудись безслідно зникають.

Виходячи з наведених фактів, можна припустити з високою вірогідністю, що президент Зеленський сфальсифікував декларацію за 2017 рік і декларацію за 2018 рік, занісши туди недостовірні дані.

Крім того, відсутність мотивів для отримання кредитів і їх безслідне зникнення, яке не відображене в декларації, може бути свідченням подвійного обліку і існування значної частини активів, які не відображені в декларації.

Нагадаємо, що стаття 366-1 ККУ передбачає кримінальну відповідальність, включно з позбавленням волі на 2 роки і позбавленням права обіймати певні посади на 3 роки.

Ми даємо згоду ЗМІ на передрукування цієї статті але з посиланням на нашу сторінку у ФБ та наш сайт. Ми віримо у чесні українські ЗМІ :)

Зі свого боку ми припускаємо, що фактів порушень у декларації президента Зеленського може бути більше одного.

Хочете допомогти? Це легко! Поширюйте, шукайте нові порушення, та пишіть нам!

Відстежуємо це разом!
Крим - це Україна!
Змінено: 10.06.2019 р., Grom
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
1
like
1
good
bad
shockingly
10.06.2019 р.
answerview
Софія Дніпровська

Шось наші ЗМІ не поспішають висвітлювати акцію під АП. Коли президентом був Порошенко, достатньо було одної Мусі і півтори Сірожі, щоб усі ЗМІ трубили про акції протесту.

Розкажіть щось іще про свободу слова і відкрите суспільство.

Свобода слова в нас існує тільки для антиукраїнських і антидержавних елементів.

https://enigma.ua/articles/veterany-i-volontery-proshli-kordon-i-nakhodyatsya-pod-ap-zelenskiy-ne-vykhodit
Крим - це Україна!
Змінено: 10.06.2019 р., Grom
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
1
like
1
good
bad
shockingly
10.06.2019 р.
answerview
Андрій Смолій
Топтати так топтати. Зеленський заявив що завтра прийде на засідання Конституційного Суду під час розгляду неконституційності його ж указу про розпуск парламенту.

Отже. Ще раз. Президент України офіційно заявив що прийде на засідання КС, фактично тиснути на суд. Вперше за 28 років Незалежності.

Вперше президент настільки потурає Конституцію та Закони. Вперше президент відверто топчеться по Конституції.

КС - це окрема гілка влади, яка завтра Зеленський збирається відверто ґаалтувати, адже гаранту так потрібні вибори, задля повної узурпації влади. Байдуже що це відбувається в неконституційний спосіб. Байдуже що те знищує легітимність КС, Конституції чи Верховної Ради.

=======================================

Nuss Pavlo
Зеленский анонсировал свое участие завтра, 11 июня, примет в заседании Конституционного суда, который рассмотрит его указ о роспуске Верховной Рады.

Еще раз. Зеленский, будучи действующим главой государства, блдь, планирует физически присутствовать при рассмотрения дела одной из независимых ветвей власти.

Впервые за 28 лет независимости президент прибегает к столь прямому и наглому давлению на Суд - прийти на заседание КС и лично присутствовать там!

Независимость судебной власти в серьезной опасности, и Зеленский начал демонстрировать, что для достижения своей цели готов не только нарушать Конституцию и Законы этой страны, но и к буквальномк разрушению основопологаюших государственность институтов.
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
good
bad
shockingly
11.06.2019 р.
answerview
02_sad

"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
3
like
3
good
bad
shockingly
11.06.2019 р.
answerview
15_badgrin

"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
2
like
good
2
bad
shockingly
11.06.2019 р.
answerview
Люди логически думать не умеют и тем более делать правильные выводы, в крайнем случае большинство точно.. тогда пусть поживут ещё раз под регионалами, набьют ещё шишек.
Думаю страна это пережуёт и выплюнет, не в первой.  Будет военный переворот и всю эту про росийскую бытл-ту которая подняла головы, начнут мочить в прямом смысле слова.
Многие европейских странах чтоб избавится от исторического баласта прошлого, проходили не одну революцию. И мы идём той же дорогой..
 https://korrespondent.net/ukraine/vibory2019/4105679-boiko-lydyruet-sredy-pretendentov-na-kreslo-premera-opros
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
Змінено: 11.06.2019 р., Юра-Ездок
1
like
1
good
bad
shockingly
11.06.2019 р.
answerview
Президент України Володимир Зеленський провів таємну нараду з керівництвом найвпливовіших ЗМІ країни.
Присутнім наполеглево радили мовчати.
Про це розповів у соцмережі провідний журналіст Віталій Портников, зазначають Патріоти України«. Цитуємо мовою оригіналу.
«В нашей стране – вовсе не предвыборная кампания. В стране – серьезный управленческий кризис. Кризис отсутствия взаимодействия президента, парламента и правительства. Кризис понимания проблем безопасности – что уже привело к новым смертям на Донбассе и может привести к дальнейшей эскалации ситуации. Кризис завышенных обывательских ожиданий, который может привести к серьезным социальным последствиям уже в ближайшем будущем.И в этой ситуации – ситуации, которая требует диалога с обществом – президент Украины проводит закрытую встречу с журналистами, которым запрещается передавать какую-либо информацию о разговоре с ним. И журналисты послушно исполняют это странное требование новой администрации, которое плавно возвращает нас в Межигорье.
Коллеги, я прекрасно понимаю, что Владимир Зеленский, который всю жизнь проработал на олигархических телеканалах, не уважает свободные медиа. Но мы должны заставить этого человека ее уважать – просто потому, что наши с вами соотечественники избрали его главой государства. И в этом должны быть заинтересованы все мы – и те, у кого еще осталось самоуважение, и те, кто давно продался. Потому что если этот человек похоронит страну или установит в ней популистскую диктатуру – не будет места ни вам, ни нам. Проверено Путиным.Мы должны объяснить и ему, и его окружению, что быть президентом – это не продолжать записывать ролики на потеху невзыскательной публике, а учиться отвечать на трудные вопросы. Учиться брать на себя ответственность за кровь, смерть, слезы и бедность – все то, что пережили украинцы и что еще предстоит им пережить.А не только за шаурму.»
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 11.06.2019 р., User
like
good
bad
shockingly
11.06.2019 р.
answerview
Зруйновaнa дощенту aвтотрaсa Н-14 "Олексaндрівкa-Кропивницький-Миколaїв", нaзвaнa aвтомобілістaми "дорогою смерті", зaлишиться у вибоїнaх, оскільки Aдміністрaтивнa колегія AМКУ розпорядилaся скaсувaти тендер нa кaпітaльний ремонт зa скaргою компaнії "Полтaвaбудцентр" бізнесменa Aрaїкa Aмірхaнянa.Тендер нa ремонт 37 км дороги було оголошено нaприкінці лютого. З п'яти учaсників торгів зaмовник робіт Службa aвтомобільних доріг у Миколaївській облaсті дисквaліфікувaлa трьох: ТОВ "Aльтіс-Констрaкшн", ТОВ "Aвтомaгістрaль-Південь" і ПП "Полтaвaбудцентр". Остaннє підприємство, що нaлежить скaндaльному бізнесмену Aрaїку Aмірхaняну, оскaржило в AМКУ допуск до aукціону пропозицій ТОВ "Aльтком" і ТОВ "Ростдорстрой" через неточності в тендерній документaції.Тaк, "Aльтком" не нaдaв свідоцтво про держреєстрaцію бурової устaновки BAUER BG-40, a "Ростдорстрой" не вкaзaв мaрку бетоноуклaдчикa для будівництвa aвтотрaси. Службa aвтомобільних доріг у Миколaївській облaсті двічі письмово підтвердилa, що зaявлені в скaрзі "Полтaвaбудцентру" неточності в тендерній документaції підрядників не є порушенням умов проведення торгів. Aле aдміністрaтивнa колегія AМКУ ухвaлилa рішення нa користь компaнії.Незвaжaючи нa виділені з держбюджету понaд 1,1 млрд гривень, дорогу Н-14 не ремонтують - провести торги до зaвершення будівельного сезону дорожники не встигнуть.
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
like
good
bad
shockingly
11.06.2019 р.
answerview
мышебратья..

Майже третина росіян виступають за окупацію «південного сходу України» – опитування.
 https://www.unian.ua/politics/10582029-mayzhe-tretina-rosiyan-vistupayut-za-okupaciyu-pivdennogo-shodu-ukrajini-opituvannya.html?utm_source=social&utm_medium=share&utm_campaign=site&fbclid=IwAR0l-GJCZTcBekzmj21-lHnhARg5bry4PJPYoYHnBdWrl181e-eE3CRqnPs
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
Змінено: 11.06.2019 р., Юра-Ездок
like
good
bad
shockingly
11.06.2019 р. відповів для ALAN60  
answerview
про спицьіфіку фармування партій, маі дарагі


Մարինա Մովսեսյան
Неплохой такой лайфхак: формируешь партию и список для парламентских выборов, предлагаешь место по твердой таксе в зависимости от номера в списке. Потом через какого-нибудь бобра "сливаешь" данные в сеть или СМИ, гневно вычеркиваешь из списка всех, кто "оплатил проезд" и начинаешь по новой формировать список на тех же условиях
Двойной Профит: 1 - борьба с коррупцией (честный!) типа очистка едва сформированных рядов, 2 - деньги не возвращаются, ибо нех было платить, "я у вас лично ничего не брал! ", ну, и само собой, ничего не должен.
PS
Богуцкая не спалила контору. Она устроила пиар себе и сопле: якобы она не платила, зеля честный.

2 фотка з МЕГАМАРКЕТУ
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
1
like
good
1
bad
shockingly
11.06.2019 р.
answerview
Думаю страна это пережуёт и выплюнет, не в первой.  Будет военный переворот и всю эту про росийскую бытл-ту которая подняла головы, начнут мочить в прямом смысле слова.


Тарас Чорновіл
Дивлюся епізодично засідання Конституційного Суду. Не знаю, як вони будуть виходити з дилеми: за Конституцією, чи за хатєлками зелених чоловічків? Але зараз переважно іде професійне обговорення (хоча вже видно деяких, які заглядають владі в рота). Прихід Зеленського був абсолютним ганьбиськом і ознакою повного незнання й зневажання Конституції. Ну нема тут про що навіть говорити. А виступ і відповіді представника п-реЗЕдєнта - ознака взагалі цілковитої безграмотності. Мені зараз навіть шкода, що свого часу отримав юридичну освіту - може б не було такого відчуття сорому за те, що чую. До речі, представник Зеленки вимагає від КС переглянути своє давнє рішення про механізми формування коаліції, яке зараз для них ну зовсім "не грає".

А якщо судді не скажуть "Так точьно, таваріщь камандір!", то що, Зеленка скасує, наприклад, Указ Президента Петра Порошенка кількохрічної давнини про призначення за його квотою членів КС? А може розпустить Суд узагалі, бо так буде відповідніше "високій меті"?

Суддя Мойсик: "Не знаю, як ви читаєте Конституцію..." Цими словами все сказано.
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
1
like
good
1
bad
shockingly
11.06.2019 р.
answerview
А ось і перші результати роботи зеленої команди

Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
2
like
good
2
bad
shockingly
11.06.2019 р.
answerview
Maksym Savanevskyi
УХ! Ну це прям празднік какойта )

Є ФБ-сторінка Адміністрації президента. АП - це не приватна структура, а орган, який забезпечує здійснення конституційних повноважень президента України.

Цю сторінку передали від АП попереднього президента людям новообраного президента. І я сподіваюсь АП нинішнього президента передасть її новому президенту теж.

Але я не розумію якого біса нова АП приєднала 180 тисяч людей, які фоловили сторінку "За Зеленського" до сторінки АП. Це як?

Уявіть, якщо б Парубій додав своїх фоловерів без їх згоди до офіційної сторінки Верховної Ради.

Диджитал, такий диджитал
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
1
like
good
1
bad
shockingly
11.06.2019 р.
answerview
Svetlana Ljubovnikova
Можно скількі завгодно вонявкати про "проплачену та організовану акцію" , може їм так легше ,але за 5 минулих років надивились вже на обличчя тих "мітингарів-погодинників".
Це не спутати.
Вийшли українські Громадяне.
Населєніє в шоці )
----------------------------
‏ @

3ii8f4mKGOlKmP8

Проблема Зеко-манды заключается в том, что они в РФ провели больше времени, чем в Украине и не понимают принципиальной разницы в гос. устройстве. Они до сих пор считают, что Зе выиграл выборы царя и теперь может делать что хочет. И тут облом, как же так? Кто посмел царю перечить?
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
1
like
good
1
bad
shockingly
11.06.2019 р.
answerview
Volodymyr Omelyan

Від творців GE, Ryanair, Uber та інші в Україні 

Найбільший і найдешевший автобусний перевізник Європи FlixBus в Україні! 

Ми перша держава поза межами ЄС, після США, де вони розпочали роботу. 

Квитки від 5 євро вже наявні он-лайн!



From the authors to Ukraine of GE, Ryanair, Uber and others 

The largest and cheapest bus carrier in Europe, FlixBus, is now in Ukraine!

We are the second non-EU country (after the USA) where they have commenced operations.

Tickets starting at 5 euros are now on sale online!
Крим - це Україна!
Змінено: 11.06.2019 р., Grom
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
good
bad
shockingly
11.06.2019 р.
answerview
Молодіжна збірна України з футболу вийшла в фінал Кубку світу!!!18_good обігравши тільки що збірну Італії26_newrussian
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
2
like
2
good
bad
shockingly
11.06.2019 р.
answerview
Кіт Баюн
Роттердам+ - это магическое слово. Одно из ключевых слов, на котором строился антирейтинг Порошенко. Так вот, зе-фаны. Ваш презедент подал законопроект в Верховную Раду с требованием ПРОДОЛЖИТЬ действие Роттердам+. Обтекай те!
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
2
like
good
1
bad
1
shockingly
11.06.2019 р.
answerview
Victoria Maksimenko
"Ми бачимо, що станом на сьогоднішній день зрушень немає взагалі ніяких. Від його приїзду нічого не змінилося. Заборгованість тільки зростає. Не тільки заборгованість зростає, а вугілля лежить на складах. Тобто збуту немає. Відповідно, коли немає збуту - немає реалізації і немає коштів. Ситуація загострюється ще більше, бо зараз спека. Вугілля не може довго лежати довгий час на складах. І воно має властивість самозагорятися і втрачати свою якість. Результату від його приїзду і засідання РНБО ніякого"
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
good
bad
shockingly
12.06.2019 р.
answerview
Олег Пономарь
Доброе утро, друзья.
Среда. Что можно отметить?

Третейский суд в Гааге продолжает слушать иск «Украина против России» из-за нарушения права доступа к собственным территориальным водам вокруг Крымского полуострова. Вердикт ожидается на протяжении 6 месяцев.

Конституционный Суд Украины продолжит рассмотрение соответствия основному закону указа президента о досрочном прекращении полномочий Верховной Рады в закрытом режиме. Вердикт ожидается на протяжении месяца.

Самый дешевый автобусный перевозчик Европы Flixbus начал работу в Украине. Билеты на рейсы из Киева, Львова, Ровно и Житомира в Европу уже есть в продаже по цене 5 евро.

Сборная Украины U-20 впервые в истории вышла в финал Чемпионата мира, где 15 Июня сыграет со сборной Кореи.
Поздравляем и желаем победы!

Хорошего дня всем.
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
good
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин