Показати повідомлення
Мабуть в багатьох є якийсь кусок землі чи приватний сектор.
В мене дача 17 соток. Раніше якось само все росло, а останніми роками в зв'язку з "глобальним потеплінням" багато чого просто засихає
Хочу зробити якесь примітивне зрошення
Криницю викопав (15м)
Купив насос http://megapompa.com.ua/p22161427-nasos-dlya-kolodtsev.html
і Бак 1 куб http://evroplast.in.ua/vertikalnye/1000-litrov.html
Візок на днях візьму http://olanmarket.com/index.php?route=product/product&path=65_132&product_id=437
А ось зі шлангами і причандалами до них не розберуся

(треба десь метрів 50).
Може хтось вже користується? який вибрати шланг і пістолет?
Ну а крім того давайте обговорювати тут всі питання по темі: від обрізування дерев до боротьби з кротами(не плутати з футболом

).
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 17.11.2015 р., Vervet
Черешні приспіли
Як правильно їсти ягоди.
Порічки – тільки з куща, не миті, обтирати об шорти чи майку і знімати з червоних крапельок павутинку, трохи примружившись від сонця і заодно згадуючи, чи є в хаті ентерос гель.
Аґрус – тільки недоспілим, взагалі не знаю, чи ця ягода задумана природою як спіла. Не знаю жодної притомної особи, яка б дала аґрусу доспіти на кущі. Треба їсти і приговорювати “яке квасне”! Морщитися від того квасу, літньої спеки і колючок, що вп’ялися в сідниці, коли ви влізли в кущ з голими ногами.
Суниці – навкарачки, опустивши голову до землі, а п’яту точку піднявши до неба. В йозі та поза називається “собака головою вниз”, але я б хх на наших теренах перейменувала на “поїдач суниць”.
Малина – їсти з куща, попередньо попросивши пробачення у всіх невинно з’їджених хробаків, які там сидять в червоному кошичку. Якщо чуєте, що хробак ворушиться на язиці, то просто жуйте швидше і все. То білок. Органічний.
Черешні – дивись малина, але кістку не забудьте виплюнути, а то унітаз поб’єте ввечері.
Чорниці – тільки в горах і зі свіжим манікюром, щоб потім ввечері відмивати ваткою, намоченою в перикисі, нігті за 500 грн.
Лохина – купити в супермаркеті по ціні оголених фотографій Моніки Белуччі. Помити в десятьох водах, висипати у тарілочку. З’їсти акуратненько по-одній, роздивляючись і вмовляючи себе, що то таке добре, але в думках мріяти про смородину.
Смородина – їсти з куща, брудну, думаючи, скільки кілограм цукру купити, щоб наробити повидла на зиму. Приговорювати вголос, що то краще за лохину і не треба продавати нирку, а можна обскубати кущ, який посадив ще ваш дідо.
Марта Госовська.
Змінено: 06.06.2024 р., User
Далі:
Як їсти крижопник- поплювати , обтерти о рубашку й смаковати. Але тільки зелений, червоний фуу

Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
Черешні приспіли
......Вовочка, я думаю это большая ягода с мичуринского огорода.
-Нет Марьиванна, это маннддавошка с мичуринского я........

(кусочок анекдота шось нагадався, подивившись на ягоди )

Змінено: 06.06.2024 р., olegsuzuki
Черешня ще маленька, сьогодні всі обірвали - менше відра

Ти ружжо береш?
Змінено: 07.06.2024 р., User
Абрикоса Ерлі Блуш
Фотік відремонтував? Красиво

Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
бутафорія
Ні. Юзер осваює нейромережу. ІІ-генератор зображень. Буде мільонером

це я купив нову нокію 3210, нею фоткаю тепер
https://domotex.com.ua/mobilnyj-telefon-nokia-3210-ds-2024-y2k-gold
Фото не погане, але за такі шалені гроші без інтернету..
Чорно-білі завжди краще кольорових

Купив круту пилку