MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
23.08, 16:22
44
+21 °С
Вітер: 0 м./с., Схід
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 3113267
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
09.01.2017 р.
answerview
Зрада-як вона є:

"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
2
like
1
bad
shockingly
1
09.01.2017 р.
answerview
"Мамаша,пойдёмте в закрома..."
http://fakeoff.org/politics/s-chego-nachinaetsya-protsess-raspada-rf
"Надо стараться все делать хорошо: плохо оно само получится."

Андрей Миронов
like
bad
shockingly
09.01.2017 р.
answerview
Да и ещё ))  Они всегда будут побеждаться холодильником 01_smile
КРЫМ ЭТО УКРАИНА!
1
like
1
bad
shockingly
09.01.2017 р.
answerview
Класический пример верности утверждения: "Не хочешь заниматься политикой? Тогда политика займется тобой"
Сегодня утром прочитал антиправительственный пост известной певицы Сати Казановой.
Она весьма справедливо возмущается очередному идиотству власти: в Питере полиция привлекла к ответственности преподавателя йоги. Чувак читал лекцию о видах йоги и его прям в лекционном зале задержали семеро (!!!) сотрудников в штатском.

Власть посчитала человека миссионером, а «несанкционированное миссионерство» запрещено по закону Яровой.

https://navalny.com/p/5184/
Змінено: 09.01.2017 р., August
like
bad
shockingly
09.01.2017 р. відповів для Limon  
answerview
"Мамаша,пойдёмте в закрома..."
http://fakeoff.org/politics/s-chego-nachinaetsya-protsess-raspada-rf

Діма пиляє гілку на якій сидить, колись вона трісне.
Дизель - наше всьо!
like
bad
shockingly
09.01.2017 р.
answerview
Народження інопланетянина.

Дизель - наше всьо!
1
like
1
bad
shockingly
09.01.2017 р.
answerview
Чи легко бути небайдужим українцем/українкою в Україні? Лариса Ніцой.

Ох. Мене сьогодні довели до сказу. В Америці є вислів «синдром спокійного касира» - це коли касир мовчить-мовчить, терпить-терпить, ввічливий-ввічливий, а тоді одного дня витягає з-під прилавка автомат і розстрілює чергу. У мене сьогодні сталося щось подібне, тільки навпаки, «синдром терплячого покупця» …
Магазин Ватсон. Магазин біля будинку вже багато років. Продавчині та покупці впізнають один одного, наче давні знайомі. Підходжу до каси. На новій касирці років сорока написано «учєнік». Ніііі, я сьогодні не в настрої вислуховувати російську, але, дивлячись на бейж, розумію, що це неминуче.
Випереджуючи касирку, чіткою українською кажу:
- Доброго дня!
- Добрий дєнь! – не в’їхала учєніца.
Зітхаю. Учєніца продовжує:
- Ето Ваше?
- Так, це моє, - відповідаю чемно і спокійно, - а Ви українську знаєте?
- Знаю! Єщьо что-то хотітє, можєт акціонний товар?
- Так хочу. Прошу мене обслужити українською, - продовжую м’яко.
- С Вас тридцать две грівни, двадцать пять капєєк! – вперто відповідає учєніца.
Ага, отак? Я протягую гроші і кажу вкрадливо:
- Але це не українська.
- У Вас єсть бонусниє 10 грівен, будєтє снімать?
- Так, буду знімати. Але це знову не українська.
- Вазьмітє сдачу, - кладе на прилавок…
Я згрібаю здачу і швергицяю в продавчиню.
- Жєньщіна, что Ви дєлаєте?! – взвізгіваєт учєніца.
Ця дурепа не знала, що в мене на голові є мигалки, а в роті сирена.
- Це Я что дєлаю?! – не витримую я і гаркаю на весь магазин. Мигалки з сиреною включаються на всю потужність. – Я Вас чемно попросила обслужити мене українською мовою! Попросила чотири рази! Я попросила лагідно! Я попросила ніжно! Я попросила ввічливо! Настільки ввічливо, що черга навіть не здогадалася, що мені щось не подобається! Ви ж не просто не відреагували на моє прохання! Ви тулили нахабно своє!
З підсопки прибігла постійна продавчиня, учєніцу як вітром здуло:
- Вибачте, вибачте!
- Вибачте?! Вона заговорить українською тільки тоді, коли в неї уб’ють когось в АТО, тільки спочатку виколють очі, відріжуть пальці і розпорять черево! Нехай ця учєніца мене більше ніколи не обслуговує! Бо я наступного разу за себе не ручаюся! – згрібаю свій товар, виходжу з магазину.
От скажіть мені, люди, є у Вас знайомі в керівництві «Wаtsons»? Бо якщо є, перепостіть їм моє послання.
«Нешановний «Wаtsons» ! Якщо ще раз мене обслужать в мережі «Ватсонса» не українською мовою, я подам в суд і це буде не одна гривня збитків ради хохми, я висуджу у вас за моральну травму, дискримінацію та приниження мінімум на квартиру в Києві і на машину з коробкою автомат. В яку суму влітаєте, порахуйте самі. Віднині ходитиму в магазини мережі «Ватсонс» з увімкненим в кишені диктофоном, тому вам простіше негайно спустити на всі магазини «директиву» з роз’ясненнями обслуговувати клієнтів в Україні українською мовою, так як це ви робите у ваших магазинах у Латвії – латиською, в Литві – литовською, в Естонії – естонською! Ви в цих країнах не тільки їхньою мовою розмовляєте, ви називаєтеся навіть не "Ватсон", а їхнім словом "Драгон", що означає побутові дрібниці. Будете знати, як українців дискримінувати»
Ой, друзі, я вже в передчутті )) Яку мені машинку вибрати, порадьте, щоб було практично і гарненько?

https://www.facebook.com/larysa.nitsoi/posts/1365979446767517
Влащенкам присвячується… Лариса Ніцой відповіла всім «доброжелателям» закликавшим не купляти її книжки.
Larysa Nitsoi
Я взагалі-то пухнаста. Останнім часом з мене ліплять монстра. Злу і нетерпиму. Особливо нетерпиму. Ви хоч знаєте, що таке терпіння?
Моє терпіння почалося десь у 12 років.
— Мам, ми росіяни? – питаю я.
— Ні, українці.
— Ну ма, ну згадай, може в нас є десь родичі в росії, хоч далекі?
— Та нащо тобі?
— Хочу бути росіянкою, українці – це забиті колгоспники …

Мені 15 років. Ми з родиною приїхали в гості в Київ.
— Мам, давай у Києві будемо розмовляти російською, не хочу, щоб нас сприймали як селюків

16 років. Я-студентка знайомлюся з компанією хлопців теж студентів.
— Ти што, учішся на украінском філфакє? Ти врьош … нє может бить. Ти нє такая! Там учатся одні лохушкі.

17 років. У нас, студенток, нова розвага після пар ходити з магазину в магазин Кіровограда і питати в продавчинь українською мовою про наявність товару. Продавчині нічого не розуміють. Нас це смішить. Але недовго. Це сумно, що ми на своїй землі як іноземці, і українська мова в Україні чужа і ми чужі на своїй землі.

19 років. Гуляємо увечері з одногрупницями по проспекту Комуністичному.
— Дівчатка, ви собі хочете вірте, хочете – ні, а настане такий час, коли знову буде модною українська мова, вишиванки і «глечики». Як у фільмі «Весілля в малинівці». В Україні розмовлятимуть українською! Ну що ви регочете? Ніяка я не фантазерка – побачите! Ми ще це застанемо!

21 рік. Революція на граніті.
— Мам, не плач, не виженуть мене з інституту… Ми нарешті матимемо Україну, розумієш, і говоритимемо українською!

25 років. Я – мама. Моя дитина заговорила російською. Звідки? Вся родина, близька і далека, україномовна. Ааа, ясно. Мультики. Жодного мультика в Україні українською, жодного фільму українською, жодної передачі. Цитує російською російськомовні мультфільми.

32 роки зустрічаю на вокзалі донечку з дорогущого табору відпочинку. Дитя усміхнене, а очі сумні. Таки випитала:
— Там усі розмовляли російською і називали мене селючкою.
— А звідки були ті діти?
— З різних міст: Житомир, Полтава, Бровари.
— А ти казала, що живеш у Києві, що твій тато працює з президентом України?
— Казала. Мам, їм нічого не докажеш, я розмовляю українською, розумієш?

34 роки. Знову літо, знову доня з табору. Розглядаю привезені «трофеї»: грамоти, нагороди. Відкриваю альбом з фото — в кінці дитячими почерками побажання. Кидається в очі: «Леся, а ты, оказывается, классная девченка!» Горло стискається, бо я вже знаю, що це означає. Моя україномовна дитина знову була «забитою жлобихою». Усі діти 21 день відпочивали, а моя повинна була трудитися – відвойовувати своє місце серед російськомовних однолітків, тільки тому, що україномовна, доказувати, що вона нормальна, не розслаблятися, боротися, щоб отримати визнання ровесників: «А ти оказиваєтся, кльовая». Ну звісно, одразу вона не могла бути кльовая, бо україномовна.

35 років. Помаранчева революція. В моді вишиванки! Ще б українську мову в школи і ВУЗи! Нарешті припинять дорікати: «Ви па-нармальнаму гаваріть умєєтє?»

38 років. Дитина-студентка з друзями відпочиває на морі. Щось моє серце не на місці. Телефоную на мобільний. У доні голос схвильований, якісь різкі голоси:
— Мам, не можу зараз говорити, передзвоню.
— Доцю, що відбувається?!
— До мене приклепалися місцеві, щоб я, селючка, з ними нормальною російською розмовляла. За мене вступилися наші – одному вибили зуба…
Зв’язок обривається. Телефон поза зоною кілька днів. Господи, пора їхати на пошуки, чи що. Аж тут тирлинь-тирилинь. Чужий номер. Виявляється, відбулися не тільки вибитим зубом, а й розбитим новеньким телефоном дочки.

45 років. Революція Гідності. Боже, може ж хоч на цей раз українці в Україні отримають українську! Отримали АТО. Путлєр прийшов визволяти російськомовних. Усі українці — «фашисти, нацисти, хунта».

47 років. Національна дитяча лікарня України. В очі кидаються російські написи на стінах. Чому російські? Якщо тут лікуються діти з усієї України і мова порозуміння в Україні для всіх національностей – українська? Прошу написи зробити українською. Скандал, як посміла в Україні вимагати українську мову? Російськомовні влаштовують цькування. На телебаченні розпинають, топчуть на всю країну, ганять і гудять. Виставляють «вишиватною шизофренічкою».

47 років. Питаю в касирки в магазині, чи знає та українську мову і після ствердної відповіді прошу її обслужити мене українською. Та вперто ігнорує моє законне право. Якби вона спілкувалася з друзями – хай би говорила, якою хоче. Але в даний момент обслуговує мене, українку, в Україні за мої гроші і відмовляє мені в отриманні обслуговування українською мовою. Наполегливо залишаюся ввічливою. Прошу чотири рази. Вперто ігнорує і нахабно дивиться. Перед очима пролітають всі роки незалежності, три революції, вічні докори в «націоналізмі» і наше вічне ввічливе бекання у відповідь. Чемно прошу останній раз — касирка затято ігнорує. Змітаю у відповідь здачу з прилавка їй під ноги. До яких пір мене утискатимуть за українську мову? Скільки це продовжуватиметься?

p.s. Мене засудила вся країна. Плювати, що я поскаржилася, що мене довели. Плювати, що мене ґвалтували. Усміхайся і будь чемною, «бандерівське бидло». Які ще закони? Скільки років присідала в реверансах? Тридцять? І ще поприсідай стільки ж, «вишиватниця дебілоїдна». Проти мене ополчилися журналісти, редактори і ведучі телебачення із закликами не купувати мої книжки, бо ж «мене треба в дурку здати, істеричку тупу!».

Друзі телефонують і підтримують. Тримайся, пухнаста…

http://ukr-biz.com.ua/2017/01/05/влащенкам-присвячується-лариса/
Дизель - наше всьо!
like
bad
shockingly
mixan забанений
09.01.2017 р.
answerview
троль збожеволів зовсім 37_fool , перестаньте годувати троля   01_smile ...
http://www.moto.com.ua/postphoto/1583835_1.jpg
2
like
1
bad
shockingly
1
09.01.2017 р. відповів для alikxom  
answerview
Ах, колокольчики бубенчики ду-ду А на работу снова завтра не пойду Пускай работает железная пила Не для работы меня мамка родила...

Понял. Исправил как надо )))
like
bad
shockingly
09.01.2017 р.
answerview
Доброго здоров’я, друзі! Надворі понеділок, по планеті переможно крокує доба глобального потепління, но Україну оте потепління чогось іспуганно обходить стороною. Впрочем, правильно робить. Нам тіки потепління щас не хватало — саджати картоплю у січні лічно я морально не готов. “Хай краще українці отдохнуть”, думає собі гуманне потепління та уступає місце нормальній зимі. І весело развлєкається насилаючи тайфуни і цунами на страни і народи, які йому не жалко. Небайдужі громадяни, однако, все-рівно масово недовольні, бо осторожно висовуючи носи на мороз розчаровано зітхають: “Нема цього року Майдану, а така зима пропадає… Ех…”.

На тлі сумних зітхань
в Україні приємним контрастом виглядають царящі в Росії радость і лікованіє, постановка яких довірена лучшим режісьорам страни. Новогоднєє настроєніє там, однако псує той неприємний факт, шо Україна чогось не замерзає, а хунта не валяється у царского крилєчка. При чому, вже третю зиму подряд, хотя ватнікам це твердо обіщали. Секрет такого странного поведєнія України розкрив титан геополітічеськой мислі современності Кобзон, которий на днях висунув сміливу наукову гіпотезу, согласно которій “українці – американські маріонетки”. Тоді все стає на свої місця: українці давно готові рухнуть на коліна, даже мечтають це зробити, но їм мішають коварні американські кукловоди.

Меж тєм, праздніки в Росії ідуть сплошной чередой, скоро начнуться масові народні гулянія з блінами на лопатах і відрами шарового бояришніка. Піськов закупив два вагона баянів, которі в Кремлі планірують порвати по случаю вступлєнія в должность презідєнта США Трампа. Про которого ватнікам встигли розказати, шо ето в доску свой парень, обожає Хуйла, а під сорочкою тайно носить косоворотку.

Но американці не були б американцями, єслі би не іспортили Росії національний празнік – Трамп оказався слабаком. Сначала він вроді держався і з усмешкой отвергав отчоти разведки, согласно з которими Хуйло інспірірував кібератаки. Но потом Трампа завели в темний кабінєт і плотно задвинули штори. Хуйло в цю мить напрягся, подозревая, шо нічого харошого Трампу про нього не покажуть. І точно. Трампу в суцільній темряві показали тайну часть отчота разведки, після чого новоізбраний презідєнт вийшов з чорної комнати сам нє свой. І стараючись не дивитися в сторону Хуйла розпорядився провести дотошне расслєдованіє. Хуйло лише пришиблено видавив із себе “бля…” і полон самих неприятних предчуствій поїхав у монастир.

Тєм временєм глава Роснєфті Сєчін вже которий тиждень в радосном запої: Башнєфть забрав, нафта должна дорожать, ще й дружбан Тіллерстон стає госсєкретарьом США. Тож у Сєчіна цілковита ілюзія, шо єслі не бога за бороду, то Хуйла за муді він схватив крепко. Бо тепер його влівані… тоєсть вліяніє возрастає, і Сєчін мнить себе єслі ще не першою людиною в РФ, то вже й не другою. За возліяніями Сєчін, щоправда, якось пропустив той факт, шо пока він бухав, із Тіллерстоном провели собесєдованіє республіканські ястреби. Которі Рексом осталися подозрітєльно довольні. “Перед тим як врага задушить його нада обнять” – наверняка натякнув містер Тіллерстон, ястреби понімающе кивнули головами.

Пока Сєчін роззявивши рота жде від нафтоаферістів манни небесної у виді високих цін на нафту, алчний американський імперіалізм не дрімає. І засукавши рукава бурить все нові і нові нафтові вишки, даже не дожидаючись інаугурації Трампа. Ціни на нафту рости не хочуть, вони хочуть падати, страни ОПЕК дивляться на це неподобство з поніманієм. З непоніманієм дивиться лише Венесуела, котора впевнено рухається до колапсу під яросний вереск венесуельського зомбоящика про коварних американських імперіалістів, із-за яких прості венесуельці не можуть жити як арабські шейхи. Розвиток ситуації у Венесуелі нам цікавий виключно з наукової точки зору, як модель весьма вероятного розвитку собитій у Росії. Де в налічії є все те, що і в Венесуелі: нафіта + зомбоящик + прибацаний лідєр нації.

В Євросоюзі многі усматрюють наближення фази турбулентності, і перша встряска ожидається від Франції, яка скоро обиратиме презідєнта. Французи по своїй милій привичці традиційно зроблять поганий вибір, але хорошого вибору судя по всєму у них вообще нема. Всі аналітіки в один голос пророкують перемогу Фійону і аналітіков можна понять – нада ж якось реабілітіруваться за провал прогнозів по Брекзіту і США. Між тим ситуація там далеко не така однозначна, шанс, шо аналітики оп’ять проваляться немалий. Тож і ми з прогнозами поспішати не будемо. Для нас важливо, шо розвалу ЄС не буде, як і существенної зміни політичної лінії Євросоюзу относітєльно РФ цього року дід тоже не ожидає.

На тлі ожидаємої глобальної турбулентності островом стабільності виглядає, як це не странно, Україна, яка традиці йно всігда веде себе не так, як інші. Бо коли віздє мир, порядок і стабільність, українці строять барикади. А коли в світі начинається буза, українці раптом вгамовуються і наблюдають за проісходящим вокруг з іронічним усміхом. Ну а чого не улибаться – Армія в нас сильна, і скоро вже весна. Цих двох чинників вже достатньо, щоб відчувати себе спокійно та впевнено.

Сохраняєм бадьорий бойовий дух, держим кулаки за полонених, всіляко допомагаємо Армії та ведемо здоровий спосіб життя.

І слєдім, шоб віздє парядок був! А не то, шо січас)
Свирид Опанасович
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
2
like
2
bad
shockingly
09.01.2017 р.
answerview
у нас мороз и снега по колено. встречаются переметі до метра. как я домой ехал 3 дня назад - отдельная тема. утром выехал по голому асфальту, а возвращаться - в пояс снега. и мопедка маленькая, с колесиками на 10". там не то, что пузом. там ластами снег греб
Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води,
в годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди!
1
like
1
bad
shockingly
Риболов видалений
09.01.2017 р.
answerview
Найбільші успіхи й невдачі України 2016 року

Про досягнення й провали України на міжнародній арені у 2016 році Gazeta.ua розповів директор Інституту Євро-Атлантичного співробітництва Олександр Сушко.
Серед позитивів експерт назвав, по-перше, те, що в офіційних документах світ визнав Росію окупантом.
Ідеться, зокрема, про ухвалену на початку липня резолюцію Парламентської асамблеї ОБСЄ "Про порушення прав людини та основних свобод в Криму, порушення прав кримськотатарського населення".
А19 грудня Генасамблея Організації об'єднаних націй проголосувала за проект резолюції "Стан з правами людини у Автономній Республіці Крим та місті Севастополь (Україна)".
"Таким чином визнали окупацію Криму Росією й створили передумови для дипломатичних і судових позовів проти Росії в частині анексії Криму й порушення міжнародного майнового й гуманітарного права в Криму та на Донбасі", - говорить Сушко.
По-друге, вдалося зберегти міжнародні санкції проти Росії: "Захід єдиний в оцінці поведінки Росії стосовно України. Зокрема, в застосуванні санкцій щодо агресора. Це не лише заслуга української дипломатії, а й збіг обставин. Дії Росії у Сирії налаштували весь світ проти Кремля".
15 грудня лідери ЄС домовилися про продовження економічних санкцій проти Росії на шість місяців під час саміту в Брюсселі. А президент США Барак Обама продовжили санкції на рік у березні 2016-го.
Україна впритул підійшла до скасування візового режиму з Європою.
"Ми виконали всі вимоги Європейського Союзу для отримання безвізового режиму. ЄС це визнав. Залишилося тільки дочекатися завершення процедур", - говорить Олександр Сушко.
17 листопада Рада ЄС постановила розпочати міжінституційні переговори щодо безвізу для України.
15 грудня Європейський парламент на пленарному засіданні узгодив механізм призупинення дії безвізового режиму. У січні його мають ухвалити. Очікується, що це відкриє шлях для надання безвізу Україні.
Рішення про скасування віз для України вже погодила Єврокомісія. Тепер його має ухвалити Європарламент, потім — Рада Європи.

Серед невдач міжнародник відзначив безуспішність спроб розв'язати конфлікт на Донбасі.
"Обмін полоненими йде дуже складно. Не досягнуто навіть розв'язання базових питань безпеки. Втрати людей продовжуються. Звичайно, тут не можна покласти всю провину на Україну. Це - невдача світової дипломатії теж", - каже Сушко.
Ще одну проблему року, що минув, Україна взяла з собою у 2017-й. Ідеться про затримку ратифікації Угоди про асоціацію з ЄС.
"Виникла проблема, якої ми не чекали. Ми не були готові до неї. Тепер це перетворилося на довгу історію, яка поки що не має кінця", - каже експерт.
Верховна Рада та Європарламент синхронно ратифікували Угоду ще 16 вересня 2014 року. Однак, досі триває процес її ратифікації країнами-членами ЄС. Лише після цього Угода набуде чинності в повному обсязі. Доти триватиме тимчасове її застосування.
Нідерланди - єдина країна, яка не ратифікувала Угоду про асоціацію України з Євросоюзом, оскільки проти цього висловилися громадяни країни на референдумі у квітні торік.
15 грудня ЄС погодив рішення про завершення ратифікації Угоди про асоціацію з Україною з урахуванням умов Нідерландів. Ідеться про додаткові гарантії того, що асоціація ЄС та України не передбачає зобов'язань безпекового або фінансового характеру і не гарантує вступу України до Євросоюзу.
Уряд Нідерландів планує внести Угоду на розгляд верхньої палати парламенту для ратифікації після 15 березня 2017 року.
Україна не змогла вповні скористатися своїми повноваженнями в Радбезі ООН.
Це Сушко називає третім провалом української дипломатії минулого року: "Діяльність України в Радбезі ООН створила більше проблем, ніж дала переваг. З одного боку, це статусна робота в міжнародній організації, а з іншого — видно на прикладі останньої резолюції по Ізраїлю, що Україна невдало скористалася своїми повноваженнями. Не пояснила свою позицію як міжнародним партнерам, так і суспільству. Тому зазнала іміджевих втрат. Хоча саме її голосування проти поселень громадян Ізраїлю на спірних територіях було виправданим. Позиція України була обгрунтована вже пост-фактум, коли почався скандал".
Рада безпеки складається з 15 членів організації. Велика Британія, КНР, Франція, РФ та США є постійними членами РБ. Ще десятьох непостійних членів Генасамблея обирає на два роки. Щороку відбувається заміна п'яти з десяти непостійних членів.
П'ять країн - Україну, Єгипет, Сенегал, Уругвай та Японію - було обрано у 2015 році непостійними членами Ради Безпеки на 2016-2017 роки. Україна головуватиме в Радбезі ООН у лютому 2017-го.
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
bad
shockingly
09.01.2017 р.
answerview
существует определенная тенденция: как только речь заходит о повышении зряплат или каких-то бюджетных выплат - цены скачут моментально. на данном этапе, полагаю, зряплаты надо поднять. ясен пень, что это девальвация и инфляция. но коммуналка и продовольственная корзина уже возросли. чтоб это хоть как-то нивелировать - поднимут оплату труда. увы, за баксом нам не угнаться. прошли те времена, когда доллар был по 2 грн. и фиг они вернутся.
мы - не европа и не штаты. мы - постсоветская стана, которая пытается через тернии к звездам прорваться. и, кабы совкодрочеры не мешали, то со временем прорвемся. путь тернист и непредсказуем. но он есть
Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води,
в годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди!
2
like
2
bad
shockingly
09.01.2017 р.
answerview
Есть такая работа - народ изображатьhttps://www.youtube.com/watch?v=YaokEalcP5U
like
bad
shockingly
09.01.2017 р.
answerview
Все,Трамп-чмо!

Трамп обрав главою нацрозвідки США Дена Коутса, якому заборонено в'їзд в РФ
http://www.eurointegration.com.ua/news/2017/01/9/7059869/
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
1
like
1
bad
shockingly
09.01.2017 р. відповів для alikxom  
answerview
Есть такая работа - народ изображатьhttps://www.youtube.com/watch?v=YaokEalcP5U

Постановка. Это какая-то передача 2002 года. Режиссировал Шендерович 03_biggrin
like
bad
shockingly
09.01.2017 р.
answerview
Ну и бред пошел по теме -и не смешно и не интересно ..... 02_sad
Ударим ЭНДУРО по бездорожью и разгильдяйству ....
Если рыбалка мешает работе ....---бросай работу......
like
bad
shockingly
09.01.2017 р.
answerview
Мэрил Стрип про Трампа:
https://www.facebook.com/themeduza/videos/755096551311769/?hc_ref=NEWSFEED
Змінено: 09.01.2017 р., August
like
bad
shockingly
GiS адміністратор
09.01.2017 р.
answerview
Тема временно закрыта на профилактику.
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
like
bad
shockingly
Риболов видалений
10.01.2017 р.
answerview
"Я будую "русскій мір", я люблю "русскій мір", але зраджувати я вмію краще за всіх": Відеоролик про російського "асвабадітєля" став хітом мережі

Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
2
like
2
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин