MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
29.04, 02:16
44
+13 °С
Вітер: 2 м./с., Пн-С
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 2408170
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

  1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
good
bad
shockingly
2
20.01.2022 р.
answerview
Раша собираются признать ОРДИЛО.. 

https://youtu.be/4KFPqOTGZWM
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Украина у меня в душе, а душу я не продаю.

like
good
bad
shockingly
20.01.2022 р.
answerview
Чтоб пу хлопнуть... скорее всего
та у хуйла наверное куча двойников, тройников, четверников, пятерников и..... ну в общем его наверное докуя, как гидра.  а оригинал хуйла, уже наверное давно червяки доели......
5
like
3
good
2
bad
shockingly
20.01.2022 р.
answerview
Донбасс прежним уже не будет. Не при раше, ни с Украиной...Это будет на долгие годы зона отчуждения... только без радиации, а с минами и отравленной почвой и реками.
Вбахивать с Киева в регион большие деньги не выгодно. Их нет и никому это не нужно, имея столько проросийского там населения и бывших боевиков воевавших за расию.
З Кримом майже така ж сама ситуація, на відновлення і перетворення чогось, хоч на 20% подібного до Анталії - треба стільки коштів, що Україна їх буде збирати років 30, з урахуванням членства у ЄС.
Все до чого торкнулась паРаша - мертве на десятиліття.
Чтоб пу хлопнуть... скорее всего, собой придется пожертвовать.Много найдется сомоубийц, чтоб войти в историю??
У США 100% є методи вальнути пу, але вони не хочуть опускатися до їх рівня, + таке вбивство нічого кардинально не змінить, це система кгб/нквд, яка успішно існує сотню років, з пу чи без пу.
Крым это Украина. н** твои турки пошли ...
Турки не мої, і н** можеш сам сходити.

Крим буде Україна, коли там будуть жити українці, розмовлятимуть українською мовою, на усіх держустановах майорітимуть жовто-блакитні стяги, а також стоятимуть бази НАТО.
☭ = 卐 = Z
Змінено: 20.01.2022 р., hitmanhunter
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
good
bad
shockingly
20.01.2022 р.
answerview
З Кримом майже така ж сама ситуація, на відновлення і перетворення чогось, хоч на 20%
Не. Крым другое. Там кремль кучу денег вложил и войны не было.
Проблема - это головы.. население. Остались в массе и привозные, Украина им чужда.
И лёгкого решения нет. Геноцид и эшелоны товарняки как при сталине, не устроишь же....02_sad
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
like
good
bad
shockingly
20.01.2022 р. відповів для Юра-Ездок  
answerview
Обмеження у правах, років на 50, екзамени по історії України, українській мові, всі 47-хромосомні самі зпетляють в родную говень, н**** з ними церимонитись.
Дизель - наше всьо!
4
like
4
good
bad
shockingly
21.01.2022 р.
answerview
https://fb.watch/aFEtEozina/

Темники. https://24tv.ua/otse-tak-popalilis-rosiyi-opublikuvali-metodichki-rosiya-novini_n1847602
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
Змінено: 21.01.2022 р., Юра-Ездок
like
good
bad
shockingly
21.01.2022 р.
answerview
Сенатор Джин Шахин представила законопроект о ленд-лизе для Украины.

Он призван упростить предоставление американской военной помощи. Как отмечается в заявлении Шахин на сайте Сената США, эта инициатива возникла по итогам недавней поездки делегации американских парламентариев в Украину.«Этот законопроект наделит президента расширенными полномочиями быстрее заключать соглашения ленд-лиза непосредственно с Украиной и ускорять поставки военного оборудования, необходимого для защиты уязвимого гражданского населения от российского военного вторжения», — говорится в заявлении.
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 21.01.2022 р., User
like
good
bad
shockingly
21.01.2022 р.
answerview
И лёгкого решения нет. Геноцид и эшелоны товарняки как при сталине, не устроишь же....
Ну тоді залишається тільки пустити їм воду, з новічком 15_badgrin

А якщо серйозно, то Крим може процвітати виключно як бюджетна турзона(бо європейці чи американці масово туди не їздитимуть - у плані природи там нічого супер-особливого немає, ще й холодно з жовтня по травень), але всеодно - не при рф, не при Україні- там нічого туристично-толкового не було, нема і не буде(ну найближчі років 30 так точно).

Обмеження у правах, років на 50, екзамени з історії України, української мови, всі 47-хромосомні самі зпетляють в родную говень, н**** з ними церимонитись.
Для початку треба це зробити на материковій Україні і усім видати паспорти негромадянина (накшталт як у Латвії), а також закордонний паспорт без біометрики.

https://fb.watch/aFEtEozina/
так прізідєнт вчора ж з суфлера прочитав, що ніхто не буде нападати і немає чого панікувати.
Але потім (правда,вже від себе) дуже некрасиво потролив американців, які в принципі єдині, хто надає Україні підтримку і реальний захист від рф 06_question, а конкретно їх  розвідку, без якої він не знав би, що робиться навіть у Донецьку03_biggrin
☭ = 卐 = Z
Змінено: 21.01.2022 р., hitmanhunter
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
good
bad
shockingly
21.01.2022 р.
answerview
Для початку треба це зробити на материковій Україні і усім видати паспорти негромадянина (накшталт як у Латвії), а також закордонний паспорт без біометрики.

Ну це само по собі зрозуміло.
Дизель - наше всьо!
1
like
1
good
bad
shockingly
21.01.2022 р.
answerview
Без хитростей

Давление Запада и в первую очередь США на Кремль ведется в очевидном формате: поставить кремлевских обитателей (или где они там на самом деле прячутся, хотя это уже и непринципиально) перед абсолютно неприемлемым выбором. Если ранее Путину оставляли возможность отойти с сохранением лица или по крайней мере без нарочитого избиения (яркий пример — визит швейцарского президента Буркхальтера, во время пресс-конференции с которым Путина просто корёжило до каких-то совсем неприличных судорог — но тогда ему дали отползти, хотя на полмесяца он и исчез). Сейчас же напротив — каждый день отвешиваются откровенные оплеухи. Причем в стиле откровенных быдланов с гаражей. Видимо, чтобы быстрее вспомнилась юность президента.

В той шакальей стае, которую представляет из себя нынешний кремлевский бомонд, и который во многом оттуда, из гаражей, и выполз — вначале в мелкий, затем в крупный криминал, потом — в политику, в этой стае отношение к вожаку соответствующее. Все смотрят, как он себя будет вести.

Проблема-то в том, что тут уже ни по умному, ни по-тупому отвечать не получится. Пространства для маневра нет. Любое прямое решение станет катастрофой. А для непрямого времени всё меньше. Напомню: прямое решение — это победить врага. То есть, коллективный Запад плюс Украина. Точнее, Украина, за которой весь коллективный Запад. Думаю, тут исход борьбы очевиден. Причем Байден уже произнес слова «ядерное оружие», предупреждая без дураков, что даже не рассматривает в здравом ключе попытку не только применения, но и угрозы им. Непрямое решение — разрушить планы противника. Здесь тоже все очевидно: Кремль уже не скрываясь толкают в конфликт, а значит — нужно не просто выскочить, но и сделать это внятно для своих, которые задаются вполне логичными вопросами: и на кой ты всё это затеял?

Чтобы «выскочить», нужно срочно создавать повод, какой-либо параллельный кризис. Это азы любого антикризисного управления, здесь нет ничего запредельно умного. Но на это нужно время, а вот его-то, похоже, Кремлю никто давать не хочет. Каждый день даются новые вводные, вынуждая Кремль дергаться и реагировать на каждую. Смысл этих вводных тоже не бином Ньютона: не дают возможности сосредоточиться и выработать хоть какую-то тактику. Про стратегию и речи нет, ее нужно было создавать гораздо раньше.

Запад умеет в кризисы, он их даже любит. Особенно, когда участвует в них опосредованно, не напрямую. Сейчас Штаты буквально толкают Путина на войну с Украиной, не особо даже интересуясь мнением Украины на этот счет. Начинаются совсем уж бесхитростные ходы — если вторжение будет маленьким, то мы можем и не отреагировать. Большим — ну вот тогда да. Посыл понятен — хочешь сохранить лицо — сымитруй нападение и быстренько убеги. А мы типа не заметим. Мамой клянусь.

Саддама примерно так же под конец примитивно и по-простому загоняли в Кувейт. И он тоже попал в ситуацию, когда выскочить было уже решительно невозможно.
очередная показательная порка узколобого дурачка от новой волны еврочиновников, она кстати будет только усиливаться пока такие пережитки не исчезнут как рудимент.Начинаешь подозревать в гениальности киевских политиков, которые здали Крым без боя, не зафиксировали это юридически, сохранили претензии на него и умудрились удержаться у власти.

очередная показательная порка узколобого дурачка от новой волны еврочиновников, она кстати будет только усиливаться пока такие пережитки не исчезнут как рудимент.Начинаешь подозревать в гениальности киевских политиков, которые здали Крым без боя, не зафиксировали это юридически, сохранили претензии на него и умудрились удержаться у власти.
Змінено: 21.01.2022 р., alikxom
1
like
1
good
bad
shockingly
21.01.2022 р.
answerview
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Украина у меня в душе, а душу я не продаю.

2
like
1
good
1
bad
shockingly
21.01.2022 р.
answerview
“Росія доручила своїм спецслужбам вербувати українських чиновників для підготовки до захоплення уряду України та контролю над критично важливою інфраструктурою, використовуючи окупаційні російські сили”, – йдеться у заяві Міністерства фінансів США щодо введення санкцій проти чотирьох українських посадовців з метою дестабілізації ситуації.

У Міністерстві заявили, що чотири особи, двоє з яких є чинними депутатами українського парламенту, діяли під керівництвом російської розвідки, і грали  “різні ролі” на підтримку “політичних цілей Кремля”.Згідно з даними Мінфіну, Росія вербує українських чиновників, котрі  обіймають високі посади, щоб отримати доступ до конфіденційної інформації, а потім використовує їх для розпалювання заворушень напередодні потенційного нападу РФ.
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 21.01.2022 р., User
2
like
2
good
bad
shockingly
21.01.2022 р.
answerview
оригинал хуйла, уже наверное давно червяки доели......
Погидують... сказали, шо краще з голоду здохнуть...
Іванович. Не бандерлог!
2
like
1
good
1
bad
shockingly
21.01.2022 р.
answerview
некрасиво потролив американців

Он просто сказал, что Украина есть независимое государство, а не лежит под кураторством США и ЕС.
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Украина у меня в душе, а душу я не продаю.

like
good
bad
shockingly
21.01.2022 р.
answerview
У Міністерстві заявили, що чотири особи, двоє з яких є чинними депутатами українського парламенту, діяли під керівництвом російської розвідки, і грали  “різні ролі” на підтримку “політичних цілей Кремля”.Згідно з даними Мінфіну, Росія вербує українських чиновників, котрі  обіймають високі посади, щоб отримати доступ до конфіденційної інформації, а потім використовує їх для розпалювання заворушень напередодні потенційного нападу РФ.
Привітаємо Міністерство! Це прорив! Вони дізналися те, що давно знає більшість жителів країни і що робиться протягом останніх 30ти років 15_badgrin08_lol 

Он просто сказал, что Украина есть независимое государство, а не лежит под кураторством США и ЕС.
а точно, "не находитца под "внешним управлением" загнивающева запада" 15_badgrin
☭ = 卐 = Z
Змінено: 21.01.2022 р., hitmanhunter
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
1
like
good
1
bad
shockingly
21.01.2022 р.
answerview
Рейтинг партій:
"ЄС" - 22%,
"СН" - 18%,
ОПЗЖ - 10%,
"Батьківщина" - 8%,
"Українська стратегія Гройсмана" - 7%, - опитування Gradus Research.
Період проведення поля: 19 грудня 2021 року. Дані носять ілюстративний характер та відображають ставлення мешканців міст від 50 тис населення у віці 18- 60 років до політичних лідерів країни.
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 21.01.2022 р., User
like
good
bad
shockingly
21.01.2022 р.
answerview
03_biggrin Германия готовится к остановке "Северного потока-2"? Россию предупредили, что компенсаций не будет. 
https://news.obozrevatel.com/economics/analytics-and-forecasts/germaniya-gotovitsya-k-ostanovke-severnogo-potoka-2-rossiyu-predupredili-chto-kompensatsij-ne-budet.htm
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
Змінено: 21.01.2022 р., Юра-Ездок
1
like
good
1
bad
shockingly
21.01.2022 р.
answerview
Рейтинг партій:"ЄС" - 22%,
"СН" - 18%,
ОПЗЖ - 10%,
"Батьківщина" - 8%,
"Українська стратегія Гройсмана" - 7%, - опитування Gradus Research.
Період проведення поля: 19 грудня 2021 року.

Розумієш Толя... якщо завтра вибори, то по плюсам крутнуть серіал Слуга народу і Сватів, а потім якесь розслідування про свинарчуків, і трохи роликів гарних як бубочка йде на зустріч глядачу по дорожці Олімпійскього і каже що він нічого не боїться і може навіть путіну у очі дивитися.
І до сракі оті рейтингі у грудні року, коли ще садити не почали, епоха бідності ще не скінчилась і війна їде до фіналу але все ніяк не наблизиться... буде знову 75% проти "попередників"
Змінено: 21.01.2022 р., Gustav
1
like
1
good
bad
shockingly
21.01.2022 р. відповів для User  
answerview
ОПЗЖ - 10%,
навіть якщо не брати вати серед зелених, то тут точно кожен 10й у країні - грьобаний ватнік-малорос, я фігею без баяна, і це на 8му році постійної війни і вже без  донбасів і криму...  
☭ = 卐 = Z
Змінено: 21.01.2022 р., hitmanhunter
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
1
like
good
1
bad
shockingly
21.01.2022 р. відповів для Gustav  
answerview
Розумієш Толя... якщо завтра вибори, то по плюсам крутнуть серіал Слуга народу і Сватів, а потім якесь розслідування про свинарчуков, і трохи роліків гарних 
...буде знову 75% проти "попередників"
Ну це ти вже геть, більшість народу за тупих наївних недумаючих лохів вважаєш?  Які їдять все те гівно, що їм заливають із екранів, ледь не майже як у кацапів? 15_badgrin
☭ = 卐 = Z
Змінено: 21.01.2022 р., hitmanhunter
like
good
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин