MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
01.07, 21:32
28
+20 °С
Вітер: 1 м./с., Пд-С
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 2998155
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
04.03.2022 р.
answerview
а шо?

На моем канале пишет комменты и не отвечает потом на мои. Но я точно знаю что он тут есть.
По ходу этот moto-moto , торчит здесь сейчас.
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
Змінено: 04.03.2022 р., Veps
like
bad
shockingly
04.03.2022 р.
answerview
На моем канале пишет комменты и не отвечает потом на мои. Но я точно зн
коменты херроввые???
like
bad
shockingly
04.03.2022 р. відповів для olegsuzuki  
answerview
Мутные. На видео , где гумконвой в Донецке, пишет. "Ну и хорошо, что не взяли, значит не голодные. К другим отвезут." 
Как думаешь, хорошие? Видимо он не голодал никогда03_biggrin
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
Змінено: 04.03.2022 р., Veps
like
bad
shockingly
05.03.2022 р.
answerview
Да.капец.https://www.currenttime.tv/a/31734851.html
1
like
1
bad
shockingly
05.03.2022 р.
answerview
А если коротко, 3 мировая война.
И Украина в авангарде этого всего..
Змінено: 05.03.2022 р., Veps
like
bad
shockingly
05.03.2022 р.
answerview
, з 24 лютого до 5 березня втрати росіян становлять:
  • особового складу - понад 10 тис. осіб,
  • танків ‒ 269 од,
  • ББМ ‒ 945 од,
  • артилерійських систем –105 од,
  • РСЗВ -50 од,
  • засоби ППО - 19 од,
  • літаків – 39 од (уточнюється),
  • гелікоптерів – 40 од (уточнюється),
  • автомобільної техніки - 409 од,
  • легкі швидкісні катери - 2 од,
  • цистерн з ППМ - 60,
  • БПЛА оперативно-тактичного рівня - 3.

https://zaxid.net/news/
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
like
bad
shockingly
05.03.2022 р.
answerview
https://www.facebook.com/andrey.levchenko1/videos/899918577368724/
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
Змінено: 05.03.2022 р., Юра-Ездок
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
6
like
6
bad
shockingly
05.03.2022 р.
answerview
Мобілізований з «Укрпошти» капітан збив найновіший літак окупантів Су-35 (вартістю $60 млн) над Черніговом.Причому збив з радянського ПЗРК 1975 року випуску
1
like
1
bad
shockingly
05.03.2022 р.
answerview
4
like
4
bad
shockingly
05.03.2022 р.
answerview
"Під Харковом підрозділи Збройних сил України перейшли в контрнаступ", - повідомляють Сухопутні війська ЗС України 
like
bad
shockingly
05.03.2022 р.
answerview
Шо за гравіцапу взяв в плєн фермер? 01_smilehttps://u-news.com.ua/126101-ukrajinski-fermeri-prodovzhujut-zbirati-vrozhaj-rosijskoji-tehniki-kumedni-video.html      https://u-news.com.ua/126101-ukrajinski-fermeri-prodovzhujut-zbirati-vrozhaj-rosijskoji-tehniki-kumedni-video.html
Іванович. Не бандерлог!
Змінено: 05.03.2022 р., Direktor
1
like
1
bad
shockingly
05.03.2022 р.
answerview
Причому збив з радянського ПЗРК 1975 року випуску
о, видишь, не только мороженое и колбасу умели делать в савецком саюзе, а еще и пзрк хорошие были 03_biggrin
1
like
1
bad
shockingly
05.03.2022 р. відповів для olegsuzuki  
answerview
а шо Даня,  Даня ярый бендеровец  москалота мало того, шо его родной город разрушила, так они ему еще и работу в телевизоре поломали, по вышке куйнули. он с ними васькаться не будет, ща придет и быстро по полочкам распедалит
Який з мене бандеровіць коли я мовою не розмовляв практично ніколи,  все моє дитинство було радянським і російськомовним. Але після моєї служби у радянській армії у володимирських лісах я зрозумів що мені з москалією не по дорозі. Люді як лайно, якісь сірі, брудні, ледащі і злі. Є винятки які лише підтверджуют правило. І саме сумне - вони ледащі думати.
Я ненавиджу самий спосіб як вони живуть. Меня лячно від того що можуть повернутись часи совка.
За часів Януковича я бачив що ця чума повертається у наше життя. Я був на всіх Маїданах. Але я не воїн...я можу робити щось корисне, але я не воїн.
Зараз в мене нема наснаги щось розкладати по полицях, ми зараз усі разом, ми всі знаємо що до чого. Нема потреби щоб я ще щось пiздiв додаткове
10
like
10
bad
shockingly
answerview
Холодильники и пылесосы ещё хорошие были.03_biggrin
like
bad
shockingly
05.03.2022 р.
answerview
like
bad
shockingly
05.03.2022 р.
answerview

10 мин. назад. Бывшая лукойл. За Ромнами сразу- дорога на Сумы.03_biggrin
like
bad
shockingly
05.03.2022 р.
answerview
еще и пзрк хорошие
То не ПЗРК хороший, а стрілок гарний, ну і льотчик і "неімеющийаналохов" гівно...
Іванович. Не бандерлог!
4
like
2
2
bad
shockingly
answerview
о, видишь, не только мороженое и колбасу умели делать в савецком саюзе, а еще и пзрк хорошие были

.Колись, закінчивши школу, я працював на київскому Арсеналі і ми робили складові для радянських ПЗРК. Не для цього комплексу, а для наступного. Це була відповідь Америці на стінгер. Мені розповідали як і шо там працює. Може припіздяли при цьому - неїбу знати, але воно було убогою відповідю.
І я можу лише привітати офіцера с тим, що він тією корисною копалиною збив цього уєбня. Резервіст, вчора мирна людина...хай йому Бог допомогає у всіх його починаннях
Взагалі я дивлюсь це відео збиття вертольотів (і над водою було), вони чи то знахабніли вкрай, чи тупі навіть офіцери пілоти. Літають малою висотою, навіть теплоловушки не одстрілюють. За кого вони себе мають? Дункани МакДауни? Верогідність ураження їх ПЗРК просто максимальна. До речі в Афгані, важкі штурмові Мі24 втрати сбитих були 80%навіть не від стингерів, а від важких кулеметів
6
like
6
bad
shockingly
05.03.2022 р.
answerview
like
bad
shockingly
05.03.2022 р.
answerview
Мнение дальнобойщика имеет право на жизнь. Не сам лично хутин будет нажимать кнопку, он в бункере и подготовка к запуску проходит через многие цепочки наверху. И врядли тот майор или полковник нажмет кнопку, зная точно что уничтожит всю свою семью и родственников.
Так что США нас подставляют с закрытым небом.14_girlevil
1
like
1
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин