Если о концепции то согласен - не принципиально, хотя аккуратность даже в эскизе вряд ли роскошь.
А мені обидві симпатичні, підправити і з однієї зробити значок а з другої наклейку,
Я теж виліз. Одразу ознайомився з жигулистами, ( цей термін не стосуеться володарів жигулів, це просто термін.) так от, після зими, мені досить швидко пояснили місце двоколісника на дорозі. Навіть якщо консерва тільки надумала їхать, а я вже їду.. Це чомусь не співпадае с ПДД, Так би мовити, повернули на землю.
Але е виключення. Однокласник, теж бабайкер, був, пересів на мопеда після після мотоциклів, але його вага +- 130, та щей то того трохи е бокс. От його теж бувало, намагались вчити адепти на жигулях. А в хлопця, на хвилиночку, права категоріі А Б С, і 130 кг, після лихих 90 підвальних бокс підвалів, і щоб ви були здорові.. Я к чему. Будьте внимательны после зимы. Не у всех аргумент с первого раза через стекло доходит.
Нас оберiгае вiд дурних законiв, таке саме дурне Iх виконання.
Русский корабль. Иди нахуй.
Так это простолюд себя так ведет, а представь тело с джипа, с баблом и на него люди работают еще. Привыкший керовать... еще и поддатый.
Мопедисты для таких, даже не хрустики... просто комашня на дороге.
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.
В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
Змінено: 28.03.2021 р., Юра-Ездок
И на Крещатике вешать на столбах!!!
Симон Петлюра.
В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
О, главно начать!!!!! А процесс дальше пойдет.
Ну... первый... предлагаю Юзера четвертовать.
Причина?? Да вибирай любую.
Там ,,причин,, как у собаки блох.
Для начала.. за наезды на святое, на лидаводов и.... вторая мммм - он старый комуняка и партработник.
Ё моё... за такое и казнить мало!!
Надо его вытягивать с берлоги, а то одичает.
Симон Петлюра.
Мартин Лютер Кинг.
При всём твоём, твоём культуриринизоровавном базаре, ты довольно таки резко и точно вскрываешь суть вопросов. Да не всемпупулистам сие по нраву, но как бы ты выразился. Поух.ой, пляшем. И вот это самое, немного чуть чуть и ой, очищает шелуху. Жаль, не все внемлют.
Нас оберiгае вiд дурних законiв, таке саме дурне Iх виконання.
Русский корабль. Иди нахуй.
Хтось бував в заповіднику "Кам'яна могила"? https://www.youtube.com/watch?v=geg79f2odwY Цікаве місце... 330 км...
Іванович. Не бандерлог!
Змінено: 01.04.2021 р., Direktor