MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
09.06, 11:24
44
+20 °С
Вітер: 5 м./с., Пн-З
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

19 мотозустріч кабоводів

Переглядів: 3473
23 травня, 20:51
answerview
роменських поїти

У кінці квітня  біля супермаркету на моєї вулиці поліція мера нашого спіймала, п'яного, за кермом03_biggrin
Дихати у трубку відмовився, повезли з вени кров брати. Нещодавно бачив -їздить далі03_biggrin
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
Змінено: 23 травня, 20:51, Chado
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
1
like
1
bad
shockingly
24 травня, 16:42 відповів для Chado  
answerview
 Густав прогноз подивився й нарисував.
Стаямба!Я до того не причетний. Аби я так малював то мене б жінка з дочкою вночі б придушили.

У кінці квітня  біля супермаркету на моєї вулиці поліція мера нашого спіймала, п'яного, за кермом
Дихати у трубку відмовився, повезли з вени кров брати. Нещодавно бачив -їздить далі
Так а шо ти хотів? Шоб людей розстрілювали лише за синьку на дорозі? Ми ще не настільки показилися, ще деякі паляниця не вимовляють а ви вже за інше хапаєтесь.
Змінено: 24 травня, 16:44, Gustav
1
like
1
bad
shockingly
24 травня, 23:10
answerview
паляниця не вимовляють

Можна не вимовляти, але битися треба.

вночі б придушили.
Придушать, зовсім скоро))
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
Змінено: 24 травня, 23:12, Chado
like
bad
shockingly
25 травня, 11:02 відповів для Chado  
answerview
Особливо Chado по кладбищу поміж хрестів їздив 03_biggrin
1
like
1
bad
shockingly
25 травня, 17:56
answerview
поміж хрестів їздив 
З дитинста їздю й буду їздити 08_lol
1
like
1
bad
shockingly
25 травня, 21:29
answerview
Первый раз съездил на рыбалку. На вечерний клев. Отвел душу03_biggrin . В часов 6 мошка и комары прогнали домой15_badgrin

Змінено: 26 травня, 19:02, Chado
1
like
1
bad
shockingly
26 травня, 07:27
answerview
поміж хрестів їздив З дитинста їздю й буду їздити 
ти шо тіпа, примарним вершником себе уявляв ????15_badgrin 
2
like
2
bad
shockingly
26 травня, 08:05
answerview
примарним вершником

Вершник без голови03_biggrin
like
bad
shockingly
28 травня, 09:47
answerview
зібралося тільки три каліки

Олег Днепр написав що діла доробляє й збирається. Може тут напише щось.
like
bad
shockingly
30 травня, 14:22
answerview
Доброго дня!!! Сподіваюсь що зможу приїхати. На сьогодні прогноз погоди по Дніпро лякає суцільними дощами. Може громада поміркує о зустрічі на Липень?04_blush
like
bad
shockingly
30 травня, 16:15 відповів для OlegDnepr  
answerview
Думаю що сезон дощів скоро зміниться на спеку 40+.
Коли це трапиться невідомо, тому коли їхати будемо вирішувати буквально за три дні коли з'явиться стабільний прогноз без дощу. 
І мабуть це буде таки в червні.

І поки що народу малувато, треба б ще 2-3 чоловіки. Їдуть поки що: Сєрий, я, Воца і ти.За такого розкладу і борщ варити не варто03_biggrin
І Стас мабуть не приїде - готуйтеся заготовляти дрова вручну15_badgrin
Я поки що в лікарні, обіцяють в понеділок виписати.
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 30 травня, 16:30, User
like
bad
shockingly
01 червня, 10:22
answerview
без значків

Значки привезем чи перешлемо. Який робити?
like
bad
shockingly
01 червня, 12:11 відповів для Chado  
answerview
Зачекай, поки що не ясно чи поїдемо06_question
like
bad
shockingly
01 червня, 14:12
answerview
Як що будуть такі дощі як учера ,позавчора ,то треба їхати на Сулу де в тому році були ,грунтовка непроїздна буде 
Ударим ЭНДУРО по бездорожью и разгильдяйству ....
Если рыбалка мешает работе ....---бросай работу......
1
like
1
bad
shockingly
01 червня, 16:05
answerview
дощі

Привіт Серий. Ти не бачив які у 2019 дощі в Остап'є лили 05_shok 3 дні, 3 ночі ливень. Я з переломаною ключіцей проїхав аж бєгом 03_biggrin На скутері, на маленьких колесах 07_dirol
Змінено: 01 червня, 16:06, Chado
1
like
1
bad
shockingly
01 червня, 16:13 відповів для serui65  
answerview
Там теж не проїдеш, я був пару тижнів тому - калюжі по метру глибиною, пляж затопило, вода аж до дерев. Там 3 місця на Сулі і всі поки що непроїздні, треба чекати днів три сухої погоди.
А до Остап'є дорога по рівному - через день сонця можна їхати. Хоча в принципі на двох колесах можна по траві об'їхати і там і там, а Вонючку з Головним будете пхати15_badgrin

Короче чекаємо закінчення сезону дощів, після такого думаю буде пару місяців засухи - не один раз можна буде поїхати.
Змінено: 01 червня, 16:14, User
like
bad
shockingly
02 червня, 06:18
answerview
Пам'ятаєш Миколу, що у Стасі приїжджав? На пенсії вже, 61 рік.Мабуть вже десь за бугром газує15_badgrin
like
bad
shockingly
04 червня, 15:51
answerview
Короче сидимо смірно і чекаємо від моря погоди03_biggrin
Рекс живий, по Тисі пливти засцяв, заброньований, каже що може навіть приїде,
ймовірність 10%15_badgrin
1
like
1
bad
shockingly
04 червня, 16:16
answerview
Кажуть що на Хоролі осетра піймали05_shok, невеликого, грам 500. Фоток шось не бачив, може брешуть06_question
Хоча все може бути, бо в Дніпрі вже ловили, а там через Псел до Хорола дамб немає.
Змінено: 04 червня, 16:17, User
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
1
like
1
bad
shockingly
04 червня, 21:48
answerview
навіть приїде

Йому вірити себе не поважати15_badgrin
like
bad
shockingly
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
Тюль купить недорого в Украине
© 2001-2026, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин