Вони як і вовки - бояться туди ходити

Треба було вчора виїзджати, погода якраз три дні буде.
Але ухилянти шото закосили зовсім

Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 20 червня, 09:15, User
бояться туди ходити
А чому на пляжі пусто?

Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
Мабуть сезон не розпочався, увесь день нікого не було, тільки дівчина на дерев'яному човні з одним веслом пропливала, казала в гості до куми в сусіднє село

.
У 2022ому начебто не було так шоб за це говорити. Там потім , я бачив, лупанули не гарно, але так шоб проїхати то було більш меньш. І далі на Лозову... ну не знаю
Ну шо? Тему можна закривати???
Тему можна закривати???
Та закривай вже , скільки можна тягнути гуму в довгий ящик... Справжніх кабоводів тут не залишилось, а я виїжджаю на вихідні на Солоне озеро, хто бажає-записуйтесь...

Іванович. Не бандерлог!
Змінено: 24 червня, 16:54, Direktor
Тему можна закривати?
Сєрий ж казав, що у липні. Водічка прогріїться. Я свій відремонтую. Хочу ще раз на Cab справжній помилуватися

Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
Змінено: 25 червня, 16:58, Chado
Ну значиться, як зберетеся з мислями - дзвоніть, я здаюся - задовбався вас шевелити

.
В суботу їду на Блакитне озеро в Собківку.
Змінено: 25 червня, 08:17, User
В тому році в Лукімья їздили в июле?,ну оце і зараз в той же час можна буде ,як раз і вода прогріється і риба переболіє після нересту та і погода дивлюсь в кінці першої декади июля гарна
Ударим ЭНДУРО по бездорожью и разгильдяйству ....
Если рыбалка мешает работе ....---бросай работу......
Как говорится "В июнь на рыбу плюнь"

Із початку наступного тижня на Полтавщині, очікується суттєве підвищення температури повітря. За прогнозами синоптиків, місцями стовпчики термометрів можуть підніматися до +35…+38°C.
Гирло річки Хорол.
Вовків немає, але кабанів повно, все перерито

Молодець!!
Ну шо жарив добре то видно
Був в гостях в Баби Яги

Про сучасних кабоводів